/spanien/barcelona/forum/166.aspx/spanien/barcelona/forum/166.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2017-05-03 12:01
När forumet var stängt under matcherna så var det ett ständigt tjat från många medlemmar om att forumet borde vara öppet. Moderatorerna var tydliga med att de inte kan och vill hålla ett getöga i forumet under matcherna. Det är också då trollen kommer in och härjar. Nu när forumet är öppet så är det lika mycket tjat om att det är för mycket troll och att moderatorerna inte agerar snabbt nog. Man kan inte göra all nöjda, så är det.

Vi moderatorer kommer gå igenom inläggen från igår och inatt när vi har tid och dela ut nödvändiga spärrar där det är förtjänt. Tills dess ber vi om ert överseende eftersom det är vad som händer när forumet är öppet under matcher. Alternativet känner ni till redan.

Tills des, påbörja nya diskussioner, släpp de eviga jämförelserna och trollen så länge.
Barcelona II Barça II
2017-05-03 11:49
Så jävla tråkigt att vårt fina forum har tagits över av Real och Ronaldo fanboys. Det är ingen här som nekar att Ronaldo och Real har gjort det bra på senare år, framför allt i CL, men att de ska höjas och hyllas i ett Barca forum är bara vidrigt. Jag skiter fullständigt i Kroos, Modric och allt vad de heter. Vi livslevande legendarer i vår klubb, spelare som avgjort VM finaler, Kroos och Modric tillsammans kommer inte närheten av Iniestas lilltå. Den som hävdar något annat kan dra åt helvete. Skiter fullständigt om Carvajal är världens bästa högerback eller om Marcelo världens bästa vänsterbacken, det är inget jag vill läsa här inne. Detta är ett Barca forum, här hyllar vi våra spelare och vår klubb, visst vi kan ibland hylla andra lag och spelare, men att hylla spelare från ett sånt äckligt och vidrigt lag som Real Madrid bör vara strikt förbjudet här inne. Nu pratar man om att Real är bättre än Peps lag, antingen är man Real fan, medgångssupporter eller efterbliven om man tycker att ett lag som aldrig vunnit ligan är bättre än Peps lag. Real som klubb, dess spelare, deras historia och allt som har med de att göra kan dra åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-05-03 11:48
@DaniAlves#11:


Haha acceptera åsikter som kommer från Real Madrids forum? Om du inte lagt märke till det senaste dygnet så har forumet blivit fullt med icke barcelonasupportar, men det kanske du tycker okej. Jag och många andra börjar störa sig otroligt på detta, det är frustrerande och rent av sagt jobbigt.

Ja Ronaldos 3 mål var helt otroligt, har inte sagt annat men tänker inte hylla honom till skyarna för det. Han är en otrolig fotbollspelare precis som de andra jag nämnde, ser ingen stor skillnad. För den delen kan man ju ifrågesätta vart Ronaldo var mot Barca, såg honom bara stå och sparka i backen och muttra på sina medspelare när vi vann. Men den matchen kanske inte var "när det verkligen gäller" om vi ska gå efter hur du resonerar. Ronaldo är absolut topp 3 fotbollspelare just nu, tar inte det ifrån honom. Men gårdagens mål handlade om vilka underbara passningar och inlägg hans medspelare gjorde.

Är du ett troll kanske, kanske inte. Ha en fortsatt trevlig dag.
Barcelona Blaugrana91
2017-05-03 11:35
Tycker man ska vara lite försiktig när man refererar till att Real nu har en era eller dominerar fotbollen. Real har ett väldigt bra lag och har presterat bra sett till resultat i Europa dem senaste åren, det är fakta. Men jag skulle absolut inte kalla det för någon era och inte heller att dem dominerat fotbollen för det här dem verkligen inte gjort. Man har haft en riktigt bra period i Europa som sagt, men i inhemska ligan har man alltså vunnit en liga på vad är det 7 år? Det är självklart inte godkänt för klubb som Real, dessutom har man knappast varit spelmässigt överlägsna vilket jag förväntar mig av ett lag som påstås ha en era och dominera fotbollen. Däremot om Real fortsätter att förbättra sitt lag samtidigt som vi inte satsar på vad vi faktiskt behöver, då är det mycket troligt att Real faktiskt går in i era av framgång både i Europa men också i ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2017-05-03 11:33
Undrar hur många matchers avstängning han får för detta hehe
Barcelona Cule4life
2017-05-03 11:23
Blanc hade jag accepterat faktiskt. Spelade en frejdig fotboll med fint passningsspel.

Sen är det #operationrensamonaco
Barcelona Treyh
2017-05-03 11:21
En sak är säker, är du ett barca fan så skulle du aldrig ens jämföra detta Real Madrid mot Peps Barcelona. Aldrig. Så mycket glädje som det laget har gett mig genom åren. Mot ett lag som fick stryk av Barcelona bara för en kort stund sen? Ja Soko, du är ett troll =)
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-03 11:03
Reymar Tiki-taka i det då det enda spelande laget i Frankrike är enkelt, han gjorde inget märkvärdigt i psg alls. Åkte ut i Europa gång efter gång på liknande sätt. Ror han hem veratti då kanske jag kan acceptera honom som tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-03 11:01
Att forumet fylls med Madrid fans innan/efter varje real match har börjat göra oss andra irriterade. Att forumet fylls med Madrid fans efter varje Barcelona förlust gör oss än mer frustrerade. Någon gång räcker det väl ändå? Nu finns det trots allt en anledning till varför forumet är låst till BARCELONA fans, och inte ska JAG acceptera en massa Madrid fans med fejkkonton? Deras åsikt betyder inte så värst mycket, men när flertalet bombar ett LÅST Barcelona forum ja lätt hänt att det rinner över. Så nej tänker inte alls acceptera deras åsikter i ett Barcelona forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Mr. Messi!
2017-05-03 10:59
Troll/ Spärr
Barcelona Reymar
2017-05-03 10:56
@neymar JR || Cillessen #1:

Han kan klubben, hans PSG brukade spela tiki taka dessutom känner han Verratti mycket väl och skulle kunna övertala honom om en flytt. Han var även framgångsrik i PSG och brukade vinna tre-fyra titlar per säsong, jämför med Emery som misslyckats.
Barcelona Katalano
2017-05-03 10:46
Zibarca ~ MESMARizing Nej, titlarna från det som hette Europacupen räknas inte. om Real vinner CL i år så är de det första laget att försvara titeln. Då kan vi släppa det ämnet.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-05-03 10:42
[QUOTE=jonis]När det inte gick under namnet Champions League ja. Scrollar du längre ner i listan kan du se att Real *host* Franco vann fem år i rad mellan 55-60 [/QUOTE] Då är det ingen snack om saken. Om Reals Titlar från 50 talet räknas som CL titlar så borde ju även deras back to back vinster oxå räknas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-05-03 10:33
Så fort det kommer en opopulär åsikt in i forumet så blir det kaos. Folk blir triggade och tjatar om troll hit och dit. Många kan behöva en safe space som de kan krypa till för att inte bli "utsatta" för åsikter som de anser provocerar, när det egentligen är dem själva som inte kan respektera den andres åsikt. Någon överdriver om Ronaldo och Real och trots att 95% här inne är överens om att påståendet är löjligt eller bara fel så klarar man inte av att ignorera det utan det finns ett behov att slå ner på både uttalandet och skribenten i fråga och *poff* så har vi 20 nya inlägg som sänker nivån mer än det första inlägget om saken. Edit: DaniAlves#11 i inlägget nedan har fattat galoppen.
Barcelona DaniAlves#11
2017-05-03 10:24
@Meneysuarez91011:

Din åsikt. För att kunna skriva och argumentera i ett forum måste du även kunna visa respekt och ha förståelse för andra människors åsikter. Så skippa dina spydiga kommentarer som att folk skämmer ut sig. Hela fotbollsvärlden såg igår att Real Madrid gjorde en otrolig match, och att Ronaldos prestation var än mer otrolig. 3 mål i en semifinal när det verkligen gäller. Varför kan vi inte bara inse och acceptera? Och sluta upp med alla ständiga jämförelser.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-05-03 10:15
Men snälla nån alla troll, håll er till erat forum. Ronaldo är inte i närheten av Messi, kommer aldrig bli det. Ronaldo har blivit en Tapinaldo. Han står i straffområdet och gör mål endast då han får bollar passade på foten eller huvudet, undantag ibland självklart. Han kan möjligtvis jämföras med Suarez och Lewa, då de är jämnlika. Real Madrid är långt ifrån Peps barca så gå och lägg er. Ni skämmer ut er.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2017-05-03 10:11
@Zibarca ~ MESMARizing:
När det inte gick under namnet Champions League ja. Scrollar du längre ner i listan kan du se att Real *host* Franco vann fem år i rad mellan 55-60
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2017-05-03 09:49
Varning/ mod
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-03 09:40
Barcelona are in contact with former PSG coach Laurent Blanc who is one of options to replace Luis Enrique next season. [cat radio] Snälla lägg ner, hellre valverde alla dagar i veckan förutsatt att blanc inte kan ro hem veratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-05-03 09:23
Till vissa Real troll som hänger och skriver här. Real kommer inte bli första laget som försvarar CL titeln. Milan gjorde detta 88/89 och 89/90. Även om Real skulle vinna CL i år igen, så är dem inte i närheten av Peps Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2017-05-03 08:22
Mod borde fokusera på att spärra troll som dyker upp i forumet.
Bara en tanke...
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-03 07:38
End of discussion!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jayjay_okocha
2017-05-03 07:29
Att påstå att en spelare är den bästa anfallaren genom tiderna är farligt att påstå utan hård fakta. I samtid med Cristiano spelar messi som exempelvis har en bättre facit i de många parametrarna en anfallare bör bedömas. Eftersom Cristiano anhängare oftast väljer att stirra sig blinda på målfacit, så kan vi väl skrapa lite på ytan på just målfacit. Cristiano må ha gjort flest mål i CL, men har dessvärre inte bästa målratio. Medan Cristiano har en målratio på 0.75 så har messi 0,82. Faktumet är att Cristiano inte ens har bland de fem bästa målration i CL:s historia. Bedömer vi totalt antal mål, klubblag samt landslag, så har messi fortfarande en målratio på 0.8 och Cristiano har en målratio på 0.69. Sedan så väljer man ständigt att exkludera mjuk data som antalet skapade målchanser, sig självt och till medspelare. Antalet lyckade framspelningar, antalet lyckade dribblingar o.s.v. Listan kan ju bara fortsätta. Cristiano är enligt mig en av de absolut bästa anfallarna genom tiderna. Men han förtjänar definitivt inte att nämnas som den bäste anfallaren någonsin. Det är ett spott i ansiktet på spelare som ronaldo, van basten, Pele, puskas, muller, messi.. För att inte ens börja tala om kategorin för bästa spelare genom tiderna....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-05-03 07:10
Soko // Real har typ alltid haft en bra trupp det kan man inte säga om Barca !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-03 06:54
@Gabriel:

Det var precis samma sak man pratade om Ronaldo förut. Hade han haft Xavi , Iniesta och Busquets att jobba med så .... Trots att Ronaldo saknade såna medspelare så slog han rekord efter rekord. Killen är bara magnet för att göra mål. Bollar bara klistrar sig vid honom. han gör mål på alla möjliga sätt. Man undrar hur det är möjligt att det alltid är han som är där och avgör. Helt otroligt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-05-03 06:26
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-03 06:18
Real måste ha slagit något rekord med alla inläggs mål dom gör. Absolut inget illa att säga om deras spelidé när den tycks passa perfekt. Får utav maximalt av deras ytterbackar och anfallare som löper in i boxen varje gång. Ett mittfält som kan falla tillbaka och endast fördela bollarna på kanten. Enkelt men effektivt med alla straffområdes spelare dom besitter. Simone förlorar matchen och man borde förvänta sig mer av honom, atletico har både en riktigt bra startelva och en bra bänk. Alla ursäkter angående att dom "spelar efter sina förutsättningar" kan dom köra upp någonstans, det går inte hem längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-05-03 04:29
@Gabriel:
Jo vi borde alla lipa stort över Messis ynka 4 cl titlar.... Seriöst skärp dig. Messi har spelat i det framgånfsrikaste barca genom tiderna. Han har fått spendera lejonparten av sin tid här med några av dom bästa spelarna denna klubben sett Iniesta, Xavi, Ronaldinho, Henry, Etoo, Neymar, Busquets, Puyol, D.Alves etc etc för att nämna några. Det är bara 4 spelare som vunnit flera cl titlar än Messi Gento:6 Costacurta: 5 Maldini: 5 Och Di Stefano:5 Gento har med sina 12 la liga titlar även rekordet där. Det är alltså blott 2 cl titlar och 4 ligatitlar kvar för Messi innan han tangerar Gentos rekord. Ingen omöjlighet alls om han spelar i 5/6 år till. Sitta där och böla över att Real har Modric Kroos och Isco. Är det ettdåligt skämt eller? Modric har spelat i Real sen 2012, Isco sen 2013 och Kroos sen 2014. Ingen av dom har ens vunnit la liga än. Jo tänk om vi haft dom! Haha eller inte.....
Barcelona Gabriel
2017-05-03 03:25
Tänk om Messi hade haft Modric, Kroos och Isco att jobba med. Saker hade sett annorlunda ut då. Nu tvingas Messi var spelkreatör, spelfördelare och avslutare i Barcelona. Och han gör det i majoriteten av matcherna under en hel säsong på ett makalöst sätt och bär Barcelona på sina axlar.

Cristiano Ronaldo får bollar serverade perfekt av hans lagkamrater. Messi tvingas göra sjuka mål som 1-1 målet i El Clasicot senast.

Aja nog, om det, är bara irriterad. Florentino Perez såg Barcelonas dominans och insåg att nyckeln till framgång ligger via mittfältet med tekniska fotbollsspelare snarare än mega cracks - så han ändrade hela sin policy och tog in Özil, Modric, Isco, James och Kroos medans vi gjorde oss av med Thiago och köper arbetshästar till mittfältet.

Real Madrids transfer policy har blivit som Barcelonas var förut, och Barcelonas har blivit som Real Madrids var förut. Dags och gå tillbaka till det vi är bäst på, att äga mittfältet med tekniska fotbollsspelare och ge Messi den hjälp han förtjänar.

Efter Messis karriär så kommer man fortfarande att säga att Barcelona borde ha vunnit mer, framför allt mer Champions League titlar, med tanke på att man hade världens bästa spelare genom tiderna till sitt förfogande. Snacka om att kasta bort Messis år.

Godnatt.
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-03 01:58
Läs denna tråden. Bona nit!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: