/spanien/barcelona/forum/16599.aspx/spanien/barcelona/forum/16599.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Klint
2009-12-02 21:15
Vi får väl hoppas på att Xerez är så dåliga som Pep tycks tro. Personligen hade jag gärna haft ytterligare någon normalt startande spelare i startelvan.
El_Capitano
2009-12-02 21:12
Bänken, Ibra, Iniesta, Puyi, Abidal, Pinto, Jonathan och Messi
barcarobin
2009-12-02 21:11
jo jag tror också han sparar på krafterna men skulle kanske vara bra, men som alltid pep vet bäst det behöver han inte bevisa direkt, hur som helst jag hoppas på många mål ikväll jag ska upp kl halv 6 så vill inte sitta uppe o kolla på något halvdant spel
Barcelona Klint
2009-12-02 21:10
Valdés; Alves, Márquez, Chygry, Maxwell; Yaya, Xavi, Keita; Henry, Bojan, Pedro

Där har ni startelvan.
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2009-12-02 20:59
Ämne: jag hoppas att zlata....
Jag tror att Pep sparar en del av toppspelarna, några börjar på bänken och andra får nog sitta där delar av andra. Barca ska kunna köra över jumbon med en halv B-uppställning på planen.
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2009-12-02 20:36
El_Capitano

Knappt så de behöver betala tillbaka.. Banken visslar och tittar åt andra hållet med händerna i fickorna..
barcarobin
2009-12-02 20:35
jag hoppas att zlatan lirar ikväll från start tillsammans det behöver dom göra, sen henry kan sitta på bänken för pedro, och inesta,xavi, och d santos kanske?
anfallet speciellt messi måste få göram ål igen och om zlatan messi ka leka lite där framme blir det bättre i längden för dom
barcarobin
2009-12-02 20:35
jag hoppas att zlatan lirar ikväll från start tillsammans det behöver dom göra, sen henry kan sitta på bänken för pedro, och inesta,xavi, och d santos kanske?
anfallet speciellt messi måste få göram ål igen och om zlatan messi ka leka lite där framme blir det bättre i längden för dom
El_Capitano
2009-12-02 20:33
Puyi_5 (D.E.P. Puerta)

Precis, Perez måste sälja underkläder och bh för att få ihop lite pengar till spanska bankerna.

Så blir konsekvenserna när man leker live versionen av Fotboll Manager. =)
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2009-12-02 20:23
El_Capitano

Antar att Ronaldo och Guti slog sina huvuden ihop...
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2009-12-02 20:22
Rooney & Vidic

Har skickat PM om det..
El_Capitano
2009-12-02 20:18
Real ska börja sälja underkläder och bh..hehe, är någon förvånad? =)
Barcelona tarrak
2009-12-02 20:18
Rooney & Vidic

Jag har skrivit en reseguide som kanske kan vara till hjälp. Biljetter till match köper ni förmodligen billigast och enklast från klubben. Det skulle väl krävas att matchen är direkt avgörande för ligan för att ni ska behöva använda er av alternativa försäljare.
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2009-12-02 20:13
Men herregud! Har de något emot Henry personligen eller?!? Detta bör innebära att sjukt många spelare kommer bli avstängde i efterhand och därmed kommer ligorna vara himla mycket sämre. Rätt ska ju vara rätt och om det ska vara så så måste ju alla följa "reglerna" och därmed ska alla stängas av som tar med handen. Och vem ska avgöra om det är med flit eller inte??
Hur långt bak ska man kolla på alla som fuskat? Ska man böta Maradona? Stänga av Messi?
Det är ju löjligt!

Jag kan dock inte tänka mig att han blir avstängd från VM, det är helt enkelt för absurt!
Rooney & Vidic
2009-12-02 20:12

Tjena..

Jag har ett par frågor,

Jag och en kompis har bestämt oss för att ta oss till Barcelona (llorent de mar) för att vara där i 5(?) dagar. Vi vill gärna se en match i Camp Nou också. Förmodligen säsongens sista match mot Valladolid.

Så jag undrar följande:

Hur mycket ska vi beräkna att det kommer att kosta per person om vi bor i ett kanske 3-stjärnigt hotell, flygbiljett tur o retur, matchbiljett (svarta markanaden?).

Så att säga 4 nätter på hotellet.

Uppskattar svar av någon som varit där eller vet.
Barcelona Barcadinho.
2009-12-02 20:09
Fifa utreder nu Henrys fall, men jag tror inte att de kommer att bestämma om en avstängning av spelaren. Självklart kommer inte hela landslaget bestraffas. Det kan ni stryka från era tankar på en gång.

Om Fifa kommer, trots allt att avstänga Henry kommer de återigen gå åt en annan riktning än Uefa. Fifa och Uefa har inte alltid varit på samma spår.

Eduardo da Silva fick sist ett två matcher avstängning av Uefa, men efter utredningen beslutade man att dra tillbaka straffet.
Uefa går alltså åt det hållet att man INTE ska bestraffa i efterhand för filmningar.
Barcelona BarcaBarca_Barca
2009-12-02 19:57
Hur många gånger ska vi behöva spärra dig? Lägg ner!/ Mod
Barcelona Barcadinho.
2009-12-02 19:55
På tal om en defensiv mittfältare under afrikanska mästerskapet.

Jag har läst minst ett par gånger om att Pep tänker använda J Dos Santos under den här perioden. Han och Busquets kommer att sköta uppgiften att stänga i mitten.
Dos Santos är med i truppen idag och det är inte så många matcher kvar fram till uppehållet. Därför tror jag att han kommer att få speltid idag, för att få lite erfarenhet av den hösta ligan i Spanien, samt att lära känna de andra under en match.

Ett mittfält bestående av Yaya, JDS och Xavi låter väldigt rimligt i kväll.

En liten kul detalj om dagens match är att Victor Sanchez spelar i Xerez. De har lånat ut honom från Barca för en säsong (?). Så Sanchez kommer att möta sina ex lagkamrater, om han spelar.

Ang Rosell och Guardiola –
Rosell har redan sagt att Pep kommer att fortsätta och dessutom kommer han att få större ansvar än vad han har nu. Pep kommer att vara en manager a lá Mr Pergi från United och inte enbart en tränare. Det betyder att Pep kommer att bestämma över alla nya värvningar och Txiki som gör en del av det jobbet idag kommer att försvinn.
Barcelona Castefa
2009-12-02 19:54
Såg ni diskuterade nya presidentkanditater nedan. Håller helt klart på Rosell. Är i nuläget den enda "riktiga" kandidaten.

Några saker, för det första var det hans dåvarande roll att leta alternativ till Rijkaard, inte nödvändigtvis ta beslut, så tycker inte det var konstigt att han kollade läget.

Vidare det är ingen garanti att någon av nuvarande styrelse skulle fortsätta på något sätt Laporta "styrelse". Vi talar inte politiska partier här utan i allra högsta grad personval och alla kandidater väntas köra sitt eget race. Ingen har dessutom lyckas få fler "allierade" dvs styrelsemedlemmar att bli motståndare än Laporta så jag är tveksam till någon sådan kandidat. I alla fall om han ska lanceras som en "fortsättning på Laporta".
Barcelona tarrak
2009-12-02 19:51
FC-Barcelona

Som jag skrev tidigare så dras pengarna automatiskt från ditt konto, så om du inte vill betala bör du nog kontakta klubben snarast.

Kraków

Nej.
Barcelona BarcaBarca_Barca
2009-12-02 19:49
Ämne: Frågade i Söndags mi....
Jag tror inte det. Såg inte själv något om det när jag ansökte om medlemskap.
Barcelona Kraków
2009-12-02 19:47
Frågade i Söndags mitt i matchuppladdningen men fick inget svar, så passar på nu igen när ämnet är på tal:

Går det att beställa medlemskap på halvårsbasis?

(Till FC Barcelona)
Barcelona BarcaBarca_Barca
2009-12-02 19:44
Pinsamt om Henry skulle bli straffad och missa VM-matcher för handsen. Det krävs mod för att säga saker som "matchen borde spelas om", "jag är ledsen, jag ångrar mig" etc. Finns knappt någon annan spelare som hade agerat på ett lika ärligt sätt. Handsen sker i stundens hetta, det är ett VM på spel och 80 000 på läktaren - Henry tar bollen med hands som en reflex, visst det han gjorde var fel, men att straffa honom vore att gå ett steg för långt.
Barcelona Kung Yaya Touré
2009-12-02 19:40
Ämne: Ämne: Om Henr....
Precis. Det tråkiga är att detta skall drabba just Henry av alla människor. Följer arsenal också. Och tror inte jag sett den killen göra ens en handfull filmningar under dom 8 åren han spelade där. Om ens det. Han är ungefär så fairplay en spelare kan bli i dagens fotboll. Ett misstag nu och hela hans ryckte är befläckat. För vad liksom? Något som andra spelare likt C.Ronaldo gör var och varannan match?

Otroligt lågt. Det finns gott om notoriska fuskare därute. Gerrard och Rooney är två av dom värsta. Endå är dom inte sedda som filmare. väldigt konstigt hur vissa kan undvika den stämpeln. Sen finns det dom som är kända för det. Som Drogba,Inzaghi och C.Ronaldo. Om nu fifa skall straffa Henry så undrar man ju vad straffet skall vara för dessa 5 spelare. Livstid?
Barcelona el Flaco - E.F.R.
2009-12-02 19:37
Maestro-V/

Det måste verkligen ha varit en höjdarfest att döma av denna bilden (länktips).
Barcelona Maestro-V
2009-12-02 19:28
Laporta gick tydligen ut med några vänner/klubbfolk och festade loss lite grann efter el clasico.
De hade jag också gjort om jag vore han, med tanke att klubben fyllde 110 år samtidgt som man vann över ärkerivalen på Camp Nou.

Då fanns verkligen anledning till att fira loss en aning, precis som han gjorde den kvällen.
AIex
2009-12-02 19:13
Är också nyfiken på hur man ställer upp ikväll, inga rykten som säger att den eller den ska spela?
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2009-12-02 19:06
Ämne: Om Henry skall stäng....FIFA gurglar på det sättet bara för att fallet blivit uppmärksammat. Det belyser FIFA-gubbarnas svaghet när de inte fått arselet ur vagnen och beslutat att införa ett femdomarsystem eller till och med målkameror.

Förseelsen skulle normalt gett varning och därmed inte avstängning med mindre än att Henry hade en varning tidigare. det är tyvärr ohållbart att granska matcher i efterhand och dela ut varningar för obeivrade förseelser. Även om det vore kul att stänga av notoriska filmare som Ronaldo ...
Barcelona V.Valdes (MQUC3)
2009-12-02 19:00
Pedrito:

Ja, 155 euro, det är ingenting igentligen.
Om du vill kan du köpa 2 biljetter till El Clasico och sälja dom här i Sverige för 4-5000 kr styck minst ! Folk är som helt galna, (du vet, rika människor i sista sekund ;)

Så rekomenderar alla här att bli medlemmar.
Barcelona Kung Yaya Touré
2009-12-02 18:59
Om Henry skall stängas av så ska alla som tar med handen eller filmar bli avstängda! Det innebär att om någon tar med handen i cl så blir han avstängd resten av den turneringen. Detsamma om någon tar med handen i ligan. Blir så jävla äcklad när man hänger ut en enskild individ på detta sättet! Han har haft det tufft nog med alla skriverier. Inte så att han döttat någon eller gjort något specielt dåligt! Spelare tar med handen och filmar till sig fördelar i varje match! Hans synd va att han gjorde det i en specell match. Skäms FIFA! Jävla nollor!

The Reporter//

Vrf skall man plocka bort Frankrike från vm? Isf skall alla länder som dragit nytta av att lura domarn på något sätt tas bort. Punkt slut. Så jälva löjligt. Det är detta brittvänliga landet som är helt knäckta över att era kära irländare inte gick vidare.


Knappast så att irland hade vunnit även om Henry inte tog med handen. Frankrike började sakta å säkert ta över matchen. Irland va trötta och började vika ner sig. Om inte frankrike gjort mål i förlängningen så hade dom sanolikt vunnit straffavgörandet då man har fler bra straffskyttar och bätttre målvakt.

Om Henry straffas är det skamligt! Kan lova att t:ex Gerrard inte hade fått samma behandling. Vem mins inte hans filmning mot milan när liverpool vände 0-3 till 3-3? Värsta dyket jag sett. Där kan vi snacka om skamligt. Inte ett ord yttrades om det. Men sen så är ju han en engelsk lagkapten. Inte kan en sådan filma?
Annons: