/spanien/barcelona/forum/1659.aspx/spanien/barcelona/forum/1659.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messsias
2015-12-31 17:22
Att sälja messi? Han är en symbol för Barca som aldrig någonsin har skådats tidigare! Killen har gjort mer en ett drömma om att ha haft och presterar på det sättet alla dessa år, så är han bara 28 år. Hans bästa era kan vara i framtiden tex om han tar cl 2 år i rad eller varför inte trippeln men men skit samma Barca kommer inte representera samma sak ifall messi är är kvar i top fotbollen. Ni som ser att alternativet att sälja messi för ofantligt mycket pengar förstått inte värdet av vad messi kommer representera för tex för framtida unga spelare som ser baca mer en klubb, Nej att sälja messi skulle kännas som att sälja sin själ. Det är väl bättre att sälja suarez som man få mer en vad man köpte honom för Och behålla Messias och neymar. Men varför ens sälja nån av dem vi när vi är favoriter att vinna bland annat alla stora troféer denna säsongen då vi är det enda laget I princip som får förstärkning av våra 2 nya super subs som vi redan har betalat för och räknat med i våra siffror angående våra utgifter denna säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-12-31 17:21
På tal om Denis Suarez så är vår sportchef på El Madrigal och kollar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-31 17:19
Vilket mål av Bruno
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-12-31 17:03
Visst har vi en återköpsklausul på Denis Suarez även nästa säsong? Då tycker jag han ska stanna i Villarreal även nästa säsong och fortsätta sin utveckling då han lär vara ordinarie och spela mycket. Inresta har kanske efter nästa säsong blivit lite segare i benen och då är det perfekt läge för Denis att ansluta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-12-31 16:52
vad i helvete skulle gynnas av att sälja messi och köpa dybala, veratti och laporte? vi har nyss vunnit ligan och är regerande cl mästare. varför ändra på ett vinnande koncept?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kröjff
2015-12-31 16:43
@Ali G:


Jag har en bättre idé. Varför inte bolagisera FC Barcelona och låta Donald Trump få ensam aktiemajoritet och bli president på kuppen. Samt döpa om klubben till Blaugrana Redneck Soccers och låta honom vältra sig i en lyxloge på ett skrytbygge, som ställer Camp Nou i evig skugga. Sen skulle klubben i kraft av Trumps likviditet kunna köpa en hela bunten spelare och ändå ha råd att behålla Lionel Messi som en exklusiv back - up och prestigefyllt sparkapital. Och La Masia kan med fördel bli en filial till Floridas Disneyland. Utan rösträtt...Barcelona neymar JR
2015-12-31 16:43
Denis är helt fantastisk, påminner enormt om iniesta och det är just iniesta han ska få ersätta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-12-31 15:59
Haha Ramos tar med en bild på Messis unge när han ska summera året.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2015-12-31 15:51
@Cule4life:
Sett till hur mycket msn vill och orkar spela så känns det lite overkill med såväl Dybala som Turan. Skulle inte bli mycket speltid för de två och Halilovic. Sedan fråga, du anser alltså att vi ska släppa Rafinha?
Barcelona Cule4life
2015-12-31 15:24
Deulafeu...den här dröm truppen istället

Stegen . Bravo
Alves . Vidal
Pique . Marquinhos . Laporte . (Vermalen)
Alba . Gaya
Busquets . Iniesta . Rakitic . Veratti . Samper . Roberto . (D.Suarez)
Messi . Halilovic . Suarez . Dybala . Neymar . Turan

Resten ut
Barcelona DM1982
2015-12-31 15:09
Gott nytt år forumvänner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kröjff
2015-12-31 14:56
Culés Cyberspacekrångel igen. Får väl önska ett Gott Nytt År, så länge det nu går...!
Barcelona kröjff
2015-12-31 14:52
Smogen

Var nog Sigmund Freud som spelade mig ett spratt, när jag glömde bort nyckelordet "laget", när jag återgav ditt citat angående Puyol. För det uppmärksammar mig på det faktum att jag för min egen del finner störst underhållning i när lagdelarna kuggar i varann och spelet flyter fram som flera beståndsdelar av en och samma Andres Iniesta, i världens överlägset största lagsport.
Barcelona ElRaval
2015-12-31 14:51
Läste lite intressant statistik om att Alexis Sanchez i år är en av dem som blir avplockad bollen mest gånger per match, närmare sagt 3 ggr per match fumlar han med bollen. på tal om ingenting.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kröjff
2015-12-31 14:19
Smogen

Att du tycker att Puyol till "en av de mest underhållande spelarna i modern tid!" gör dig till en själsfrände, oavsett våra eventuella och särskiljande åsikter i övrigt.
Barcelona neymar JR
2015-12-31 14:12
Kröjff Något flås i nacken känner han nog inte, men likt förbannad tror jag att neymars spelglädje har smittat av sig till messi Eller så vill han visa brassen hur man gör ;) City matchen var en ren uppvisning i form av joga bonito
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-12-31 14:12
Kröjff [QUOTE=kröjff]Smogen Där har du onekligen en poäng. Och Johan Cruijff själv var väl inne på precis samma spår i samma stund som han sa: “To play well, you need good players, but K a good player almost always has the problem of a lack of efficiency. He always wants to do things prettier than strictly necessary.” Man må tycka mycket om Messi. Men i det här sammanhanget är han nog det unika undantaget från den bekräftade regeln. Världens bäste någonsin gör i stort sett aldrig mer än vad som behövs. På gott och ont. Framförallt beroende på vilket perspektiv publiken har och vad fans av spelare snarare än lag ibland,låter sig begeistras mest av. Minns ni reaktionerna från Athletic Bilbaos försvarare? [/QUOTE] Jag tillhör dom som anser att fotboll mer än allt annat är underhållning. Blir förbannad på Athleticspelarna som reagerar på det sättet. Samma sak med tex. Mourinho när han skiter i allt vad underhållning heter bara för att ta 1 eller 3 poäng. Varför ska jag se på en match som får mig att hellre vilja städa min lägenhet? Jag älskar att Neymar gör de här totalt onödiga sakerna bara för att han kan och för att underhålla. Sen finns det naturligtvis vissa tillfällen som är bättre lämoade än andra. :) När det gäller Messi så känns det som att när han är som bäst så står backarna för underhållningen i deras misslyckade försök att stoppa honom. Ska tillägga att det inte bara är dribblingar, mål och läckra finter som jag inom fotboll finner har underhållningsvärde. För mig är Puyol en av de mest underhållande spelarna i laget i modern tid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-12-31 14:09
Messi är så överlägsen och briljant att han gjort oss bortskämda så att vi inte längre höjer på ögonbrynen när han gör sina konst. . Igår gjorde han flera mästerverk men som en del inte blev imponerande bara därför att det är Messi. . Att folk ens jämför Neymar med honom är skrattretande. .
Barcelona kröjff
2015-12-31 13:31
neymar JR Du kan vid närmare eftertanke mycket väl har rätt i att Messi i högre grad än tidigare, frestas till att försöka överträffa sig själv. Tunnlar är dock inget nytt i hans spelregister, utan snarare ett stående inslag såväl bildligt som bokstavligt talat. Men han gör inget nummer av dom alla, varför många av oss förmodligen missar dom flesta, tills dess vi får se repriser. Kort sagt: Allt som oftast högeffektiva vägval. Vilka till och med går de mest närgångna motståndarna helt förbi, tills dom hamnat hopplöst på efterkälken. Kommer "osökt" att tänka på CdR-finalen förra året igen (mindes fel match i förgående inlägg..), när Messi gör sin extraordinära dribbling och agerar skarprättare med ett kliniskt avslut. Utan några som helst krusiduller. Kraft, fart, teknik och mål! Måste så här i efterhand faktiskt erkänna att Messis minimalistiska mästerverk á la Picasso, i mina ögon mycket väl kan ha varit skälet till att Neymar ville visa sig på styva linan i slutet av samma match, med att ta ut penseldragen så till den milda grad att hela Bilbao gick "bananas". Menar du att Neymar nu inlett Messi i frestelse, med flåset i nacken? PS. Skulle bara gå in och ändra en liten "snutt" men fastnade i att sidan vägrade svara på alla tangenttryck en lång tid.DS.
Barcelona neymar JR
2015-12-31 12:57
Kröjff För att vara helt ärliga så har ju Messi sett att spela förändrats med. Nuförtiden tar han en tunnel om han kan, och blivit en mer publikfriande spelare Dock så sker det stundtals endast och han är fortfarande den extremt effektive spelaren som gör exakt det som krävs för situationen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-12-31 12:40
Efter frukosten när jag tog en titt här inne så läste jag hur många som försvarade Leo och jag tänkte att det måste ha varit värsta kalabaliken igår. Sen såg jag att det var EN person som ville sälja eller var missnöjd med Messi. En person som inte heller är den mest "seriösa" här inne. Jag kommer förhoppningsvis göra ett längre inlägg om just det där lite senare.
Barcelona vic111
2015-12-31 12:35
Dock om Denis kommer så lär han peta Roberto? Tror dock dörren stängs helt för Samper i o med detta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kröjff
2015-12-31 12:21
@Smogen:
Smogen Där har du onekligen en poäng. Och Johan Cruijff själv var väl inne på precis samma spår i samma stund som han sa: “To play well, you need good players, but a good player almost always has the problem of a lack of efficiency. He always wants to do things prettier than strictly necessary.” Man må tycka mycket om Messi. Men i det här sammanhanget är han nog det unika undantaget från den bekräftade regeln. Världens bäste någonsin gör i stort sett aldrig mer än vad som behövs. På gott och ont. Framförallt beroende på vilket perspektiv publiken har och vad fans av spelare snarare än lag ibland,låter sig begeistras mest av. Minns ni reaktionerna från Athletic Bilbaos försvarare?
Barcelona B-Guden
2015-12-31 12:20
usch får ont i magen av bara tanken på Pogba, gillar han inte alls och tror han blir en stor flopp om han värvas hit.
Barcelona ElRaval
2015-12-31 12:02
Messi är bara 28 år. Räcker så.
Barcelona Deulofeu
2015-12-31 11:20
Europas intressantaste spelare

om vi hade pengar

Gaya nya Alba
Bellerin snart europas bästa högerback om han inte redan är det.
Laporte monster med en grym passningsfot nya Abidal
Neves i Porto suverän men vi har Samper
Tielemans helt underbar men vi har Alena
Verratti nya Xavi unik
Bazoer box till box påminner om Pogba spelartyp vi inte har
Pogba renan en av de bästa vil åt hans fysik potential o elegans
Embolo i Basel ett fysiskt monster oerhörd stark även högerytter

Dessa spelare vill jag kopplas samman med inga andra tack.

Dyra spelare det osar klass om sådana man vill se bära vår tröja.

Nu har jag delat lite tankar vilket år det har varit nu vänder vi blad.

Gott nytt cules
Barcelona Deulofeu
2015-12-31 11:11
I sommar blir det nog storstädning av truppen för att ha möjlighet att ha råd med Laporte och jag hoppas också om det är möjligt att vi försöker med Pogba. En del tuffa beslut att vänta men det är dags att göra oss av med dökött för att eran ska leva vidare samt få in lite yngra spelare i truppen.Jag ser ingen plats för D.Suarez tyvärr Deulofeu skulle jag gärna ha in men kan vänta ett år till på honom! Neymar----------Suarez------------Messi Turan-------------Rafinha-----------Halilovic -----------Iniesta-------------Pogba-------- -----------S.Roberto--------Rakitic------ --------------------Busquets----------------- --------------------Samper------------------ Alba-------Laporte--------Pique----Alves Mathieau---Mascherano--Barta--Vidal --------------------Ter Stegen---------------- ---------------------Bravo--------------------- ---------------------Ondoa-------------------
Barcelona Deulofeu
2015-12-31 11:02
Tänk om vi kunde släppa

Adriano,Masip,Sandro,Douglas samt Munir.

Adriano ersätts av Mathieau samt Vidal.Tyvärr då vi släppte Grimaldo.

Masip skulle jag gärna se att vi ersätter med Ondoa som tyvärr verkar vara på väg bort vilket smärtar.

Sandro samt Munir ersätts av Arda ; ) samt även Vidal

Douglas who? Ersättare Vidal

Jag är ytterst tveksam till en värvning till av tex Suarez ser honom gärna vara kvar hela året det skulle han må bra av i Villareal.Han verkar dessutom inte bli en billig lösning då han har en fet City klausul i kontraktet.

Nolito skulle vara en grym bänkspelare men han är på tok för bra för att vara bara det tyvärr.Han är så mycket bättre än Pedro men också en vänsterytter specialist där vi redan har Ney.

Till i sommar blir det spännande hur vi gör

Många val som måste göras med truppen och vi har en hel del spännande spelare utlånade som vi måste kolla om det finns plats för i truppen.

Dessutom hoppas man ju på en riktigt mittback istället för att se Mascherano hanka sig fram,eller de båda skadebenägna Veminator samt Mathieau! Laporte vore ju drömmen såklart.

Barcelona Gabriel
2015-12-31 10:48
Popcorn time tog orden rakt ut min mun. Otroligt bra inlägg, kunde verkligen inte sagt det bättre själv. Idioti att ens överväga att sälja någon ur MSN. Man kam seriöst inte vara culé om man ens kommer på den tanken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2015-12-31 10:06
Athletic defender Aymeric Laporte (21) is among Barcelona's main transfer targets for next summer. Player wants to join. 50M buyout fee [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: