/spanien/barcelona/forum/1651.aspx/spanien/barcelona/forum/1651.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 18:58
Liunil Masse Det kan bli så att affären muntligen blir klar redan i juni, grejen är dock att den inte kan genomföras på pappret eftersom kostnaden hamnar på denna säsongens bokslut vilket inte ekonomin tillåter. Denis är inte i hamn än, parterna ska träffas under veckan. Dilemmat här är ju att återköpsklausulen existerar mellan 1 och 15 juli, och fram till dess lär det ju komma fler erbjudande för Suárez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-05 18:41
[QUOTE=the cameroonians]Kollade lite statistik på Samuel Umtiti och ser med belåtenhet att han har en hög passningsprocent och är bekväm med bollen - något som ju som bekant är extremt viktigt i Barcelona. Verkar också som att Lyon spelar med ett stort bollinnehav och därmed också med en hög backlinje vilket torde göra att Umtiti är van vid att spela i en högt ställd backlinje, också vitalt i Barcelona. L´equip hakade på MD´s rykte idag och skriver att Lyon förväntar sig att sälja 22-åringen för mellan €20 och 25 miljoner, en betydligt humanare summa än de 40 som nämnts i samband med Marquinhos, Laporte och Stones. Skulle ledningen och sportchefen Robert nå i land med denna värvning så tycker jag att de ska ha en eloge, en värvning för både nuet och framtiden för ett pris som är mer än motiverat på dagens marknad. Däremot ska det sägas att det från andra håll, i detta fallet Gerard Romero, är Marqunihos som ff är huvudspåret. Dessutom vet vi ju att finanserna är åtstramade fram till 1 juli - därmed lär vi höra flera andra namn nämnas innan en affär är klar. [/QUOTE] Tänk om Umtiti gör ett grymt EM då? Då kommer väl Lyon kräva det dubbla antar jag? Är Denis Suarez i hamn?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-05 18:21
Kollade lite statistik på Samuel Umtiti och ser med belåtenhet att han har en hög passningsprocent och är bekväm med bollen - något som ju som bekant är extremt viktigt i Barcelona.

Verkar också som att Lyon spelar med ett stort bollinnehav och därmed också med en hög backlinje vilket torde göra att Umtiti är van vid att spela i en högt ställd backlinje, också vitalt i Barcelona.

L´equip hakade på MD´s rykte idag och skriver att Lyon förväntar sig att sälja 22-åringen för mellan €20 och 25 miljoner, en betydligt humanare summa än de +40 som nämnts i samband med Marquinhos, Laporte och Stones.

Skulle ledningen och sportchefen Robert nå i land med denna värvning så tycker jag att de ska ha en eloge, en värvning för både nuet och framtiden för ett pris som är mer än motiverat på dagens marknad.

Däremot ska det sägas att det från andra håll, i detta fallet Gerard Romero, är Marqunihos som ff är huvudspåret. Dessutom vet vi ju att finanserna är åtstramade fram till 1 juli - därmed lär vi höra flera andra namn nämnas innan en affär är klar.
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-05 17:55
Johans spelidé sitter fastvuxen i Barcas väggar.
Den har nästan alltid varit vinnande och har också vandrat en bit till Tyskland och nu på väg till England.
Barcelona neymar JR
2016-06-05 17:43
Det vore väl idiotiskt att ändra ett vinnande koncept? Förra året fick vi se ett rakare spel med betydligt mer djupledslöpningar. Vart det inte luchos förtjänst? I år har vi sett ett mer passnings orienterad fotboll. Samtidigt har vi haft en hel del skador och en jobbig svacka. Nu kommer ju truppen till nästa säsong troligtvis se betydligt intressantare ut. Mycket dödkött som kommer försvinna och lite nytt blod in. Däremot så har lucho tappat sina bollar på vägen, hittar han dom igen så ska han givetvis fortsätta. Dags att han läxar upp både ledningen och några spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-06-05 17:23
@Gabriel:Bra tugg där Gabriel.
att Del Dosque vart sparkad är ju en stor skandal, trotls allt. det vore som att barca skulle sparkat pep efter 1-2 säsonger. skillnaden är dock att pep vågade så mycket mer närt han tog över, hejdå deco, heldå ronaldinho. lyfter fram en inietsa som inte alls presterade under frank samma sak med xavi . tycker bara lucho fortsätter i ett spår som är sönderläst och bidrar iunte särskilt med att lyfta fram nya spela spelare. barcelona kan man också ta förgivet att de vinner minst 2-3 titlar per säsong. jag vill bara se en egen vinnande spelidé som är bidragen till framgång inte fortsätta i gamla spår.
Barcelona Blaugrana91
2016-06-05 17:15
[QUOTE=Gabriel] Pogba lär med största sannolikhet hamna i Real Madrid, tyvärr för jag gillar honom. [/QUOTE] Det tror jag faktiskt inte, vi lär gå för honom nästa säsong och Real har antagligen värvningsförbud vid det laget. Skulle ju vara om Juve säljer den här sommaren men verkar inte så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-05 17:14
Emil Forsberg är Sveriges bästa spelare efter Ibra. Grym spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-05 17:10
Dussel Jag tror det många reagerar på är att du tycker att Barcelona ska sparka Lucho och byta tränare trots att vi gått och vunnit dubbeln (pga av misslyckandet i CL). Der är liksom inte "The Barça way". Del Bosque blev sparkad av Perez efter att ha misslyckats i CL och efter det följdes en rad av tränare som misslyckades. Att sparka Lucho som vunnit 5 titlar (om man inte räknar med supercuperna och VM för klubblag) under sina 2 första år hade inneburit att man inte skänker någon som helst form av tro, tålamod eller tacksamhet för den delen till tränarna som kommer efteråt. Det budskapet man sänder är isf "vinn trippeln varje år eller få kicken". Nu vet jag att titlarna inte var ditt problem med Lucho utan snarare hans brist på att kunna sätta sin egna prägel på laget, men jag försöker bara förmedla att man inte kan sparka en tränare som vunnit så mycket sina 2 första år just like that, regardless hans brist på spelidé eller vad man nu vill kalla det. Sen är gräset inte alltid grönare på andra sidan. Jag har svårt att se vilken tränare som skulle gjort det bättre än Lucho i dagsläget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-06-05 17:06
@Gabriel:

äntligen en realist, tack,
Barcelona Dûssel
2016-06-05 17:05
@Barca - Puyol:

där håller jag med dig helt. tyvärr är pogba nog för dyr denna säsong. men man kan ju hoppas han fortsätter i ett framgångsrikt juve ett år till och därefter att vi lägger de stora pengar på honom.

En anna mittback jag kan hoppas på (jag vet lite svenskt kanske) men lindlöf nilsson. han har presterat i benfica rejält och med detta kommande EM så kan han bevisa att han är material för större lag om saker går som det ska och då slipper vi köpa från PSG (även pm benfica är rika också så är det skillnad)
Barcelona Gabriel
2016-06-05 17:02
Jag tror inte att alla förstår hur marknaden riktigt fungerar i dagsläget. Antingen det eller så har man en rejäl dos av övertro på oss, för jag kan lova er redan nu att vi inte kommer att ha råd med alla de namn som nämns här inne. Exempelvis så kan man ju liksom bara glömma att vi ska ha råd med både Pogba och Marquinhos den här sommaren, den operationen hade gått på minst 150M€ och då år jag snäll. Pogba lär med största sannolikhet hamna i Real Madrid, tyvärr för jag gillar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2016-06-05 16:59
@Ribohn Fan:

följt barca sedan kluvert tiden. klart jag vet deras spelidé me njag tycker inte han följer den. pep bröt spelidén lite MEN KOm med något eget i spelet det gör inte lucho
Barcelona Barca - Puyol
2016-06-05 16:55
De vi verkligen behöver är mittbackar. Umtiti Marquinhos Denis Suarez Paul Pogba - DRÖMVÄRVNING Räcker gott för mig den här sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-05 16:51
Dussel

Du kan inte vara en Barca fan, om du inte förstår Barcas spelidé.
En typ Mouriho tränare skulle förstöra det som Johan en gång byggt upp.
Det är i a f därför jag är En Barca fan.
Barcelona Dûssel
2016-06-05 16:41
@Ribohn Fan:

menar den "nya" han är ju enbart inviduell prestation. ingen större lagspelare likt messi men att han är en fantastisk spelare går ju inte att förneka, eller ja klart ni med barca glasögon lär hävda annat.
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-05 16:38
Jag hoppas du menar Ronaldo den gamle!
Barcelona Dûssel
2016-06-05 16:37
@papillon:

Självklart har många stora tränare räddats av inviduella prestationer, men Lucho verkar räkna med det med tanke på att bristen av egen spelidé saknas, utan fortsätter i gamla spår där lag och tränare ofta läst oss redan.
Barcelona papillon
2016-06-05 16:33
Dûssel

Kan du nämna ett lag eller en tränare som inte har "räddats av individuella prestationer"?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Dûssel
2016-06-05 16:33
@Ribohn Fan:

jisses mycket skit ska man behöva läsa. alla spelare håller inte messi,zlatan,ronaldo,Alaba klass. ta och cykla vidare om du inte hade något vettigare att säga.
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-05 16:33
Glömde en sak han har även dålig fysik, blir alltid seg i steget efter 60 minuter!
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-05 16:30
Rakitic Ja! Kanske i PL håller han, men inte Barca. Alibi spelar utan någon spets kvalité.
Hyfsad teknik, något sämre än hyfsad passningsfot, mindre än normal snabb,
Hyfsad spelsinne(täcker yter i stället för sätter press och reagerar istället för agerar)
Barcelona Dûssel
2016-06-05 16:28
Något jag skulle vilja se är (även om det inte kommer ske) är att byta ut Lucho.
Tycker han misslyckas prestera när det gäller, oftast räddas han av ividuella prestationer. men jag vill heller inte se en dominant tränartyp. typ mourinho typ, men en träna som har lite fler verktyg i lådan.
Barcelona Dûssel
2016-06-05 16:20
@neymar JR:

har nog snarae med intelligens och fotbollskunskap och göra. Den som inte kan se betydelseni Rakitic är inte en människa man behör ta på allvar . många på detta forum är så fruktansvärt namnkåta att de ofta skjuter sig själva i foten när de ska försöka arggumentera om spelare.
Barcelona neymar JR
2016-06-05 16:15
Japp rakitic håller, inte högst delaktig i 5 stora titlar på 2 år.. Att man kan vara så ignorant och inte uppskatta en spelare som rakitic. Inte nog med att han lägger sitt ego åt sidan för laget, men med det hjärtat han lägger på plan så borde han vara en favorit för samtliga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-05 16:00
Ett måste är en högerback får kosta vad det kostar. Det är bara det att det finns ingen lika bra som Alves, därför kommer man ändå bli besviken.
Sedan även högerinnermitt. Rakitic håller inte som en ordinarie sådan.
Där finns det en hel drös som är bättre än honom på marknaden. T o m kanske troligtvis också i Barca(Rafinha, men som brorsan skadebenägen).
Tiki-Taka
2016-06-05 15:43
Umtiti Marquinhos D.suarez Nolito Vietto (munir lämnar) Lyckat fönster!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-05 15:39
Umtiti Marquinhos Denis Suarez Räcker för mig den här sommaren. • Nolito är intressant om man kan få loss honom billigt. • Vietto, intressant backup till Suarez Drömvärvning alla kategorier; • Paul Pogba - vilken spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-06-05 15:35
@Dûssel:

Vadå fm kamma dig, tror du Barca är villareal lr ?
3 klass spelare är inga problem för Barça. Flera spelare ska lämna, kom in du I verkligheten om du ska skriva ett forum.
Barcelona Cessi - 3
2016-06-05 15:26
Azpilicueta
Nolito
Denis Suarez
Marquinhos

Hade varit lyckat fönster.
Annons: