/spanien/barcelona/forum/16496.aspx/spanien/barcelona/forum/16496.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2010-02-19 16:12
Pedrito:

Du behöver inte ha någon erfarenhet. Se och lär av de som skriver bra krönikor. Det viktiga är att du så gott du kan håller dig till korrekt svenska och meningsuppbyggnad. Ett tips, när du anser den vara klar ber du någon kunnig läsa den (korrekturläsa), tex om du har möjlighet till det en lärare du har i Svenska. Det måste så klart inte vara en lärare, det går lika bra med någon annan som du vet är duktig på sånt här. Då kommer du att få kontruktiv kritik och tips på vad du bör rätta till.
Barcelona Pedrito
2010-02-19 15:30
Hur stor är chansen att man kan få nåt publicerat om man skriver en gästkrönika eller liknande här på barca sidan? Är intresserad av att skriva men jag har väl ingen direkt erfarenhet..
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-02-19 15:27
Fint Mohamed Ahmed:)

Fortsätt med det!
J.Janerique - Viva la Becks
2010-02-19 15:15
Jag tycker Barca ligger bra till i Champions Leauge. Jag tror själva strävan efter att vinna Champions Leauge 2 år i rad (Något inget lag har gjort) är större än , viljan att vinna Primera Divísion...

Men det kommer som alltid bli en öppen kamp mellan Real Madrid och Barcelona. Det tråkiga i det hela är att hela ligan blir "en tvåmansliga" där problem skjuts undan, med ekonomi för övriga , läs Valencia. Det skulle vara roligt faktiskt om ligan fungerade så som den gör i Italien och England, där åtminstone fyra lag gör upp om det...

Det tragiska med en liga som bara innehåller två kompetiiva lag är att ligan stagnerar. Jag menar om allt ska handla om bara två lag, vart finns utvecklingen.¨

Därför ska jag Josef Janerique personligen donera pengar till Alla spanska klubbar förutom Barca och Real Madrid;

500Miljoner kronor! Check.
Spanien Orch
2010-02-19 15:09
Gillade starkt Mohamed Ahmeds text "vi är alla ambassadörer i fotboll" Mycket bra! Och väldigt vettig, håller med till 100 %

Ville bara säga det!
Zaragoza Nina (Red.)
2010-02-19 14:57
Tack Mohamed. Det du skriver värmer.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-02-19 14:31
The Reporter/

Jag läste något reportage för länge sen, minns dock inte om det var taget från Sport eller EMD, att Puyol började kalla Keita för Keite, efter sketchen från Crackovia. Så det var nog Puyi man kunde höra i det klippet.
Barcelona The Reporter
2010-02-19 14:26
Den dära videon när Puyol skriker Keitee! Är det verkligen Puyol som skriker? Ljudet är ju as ljust :)
Barcelona sabit
2010-02-19 14:08
Tycker Zlatan borde utmana mer han har ju väldigt bra teknik. Och har ni märk att under en anfall kan han passa hem bollen :S
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-02-19 13:46
Touré Yaya och Chygrynskiy tränade med de övriga i laget under träningspasset imorse och man hoppas att de ska få klartecken av klubbläkarna senare under dagen, lagom till matchen imorgon.

Dani Alves tränade för sig själv med en av rehabtränarna och fortsätter med att göra framteg i sin återhämtning. Även Xavi löpte ute på planen vid träningsanläggningen, men i ett lägre tempo än brassen.

Abidal och Keite fortsatte med sina respektive rehabilitering inne i omklädningsrummet.

Bartra, Thiago och Jonathan dos Santos tränade återigen med A-laget idag.
Barcelona Den vise
2010-02-19 13:38
Jag tror återigen att det handlar om pengar när det gäller anställning av experter i studion.
Elin vet att hon inte kan begära de summorna som männen har i viasat studion.

Jag tycker att Glenn Strömberg är den bästa värvningen de har gjort i studion på år och dagar.

Träffade på honom på ett cafe/restaurang för si sådär 3 år sen en sen lördagskväll. Han var verkligen lika trevlig som man tror att han är när han visas i rutan. Han är klasser bättre än glenn hysen ..det tror jag att många håller med om.

Men det är synd att ingen har snappat upp Erik Niva..han vore en exellent expert.
Barcelona El_Duderino
2010-02-19 13:30
Väldigt bra krönika av Mohamed, fortsätt så!
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-02-19 13:23
Off Topic, men personligen känner jag att den nya Viasat-studion rent generellt inte bidrar med något.

Saknar den gamla studion med Claes Runheim och Thomas Nordahl. Betydligt bättre kvalité på den tiden.

Trots att Hysén är en hardcore anglofil föredrar jag ändå att lyssna på honom, än på Glenn Strömberg. Men är bara kanske jag som känner så.

Edit: Och personligen har jag aldrig stört mig på Elin Ekblom lika mycket som jag stör mig på Sladjan och hans bärbara data. Det är snooze-varning på hans eviga statistik ältande.
Barcelona Hetfield
2010-02-19 13:16
Heywood

Jag tycker att du gör ett väldigt bra arbete här, men jag måste ifrågasätta dig när det gäller Elin Ekblom, det är inte en fråga om hennes kön, dvs. om hon vore en man så skulle alla gilla henne osv osv osv.

Problemet (som de flesta håller med om) är att hon bidrar med absolut ingenting, hon upprepar bara det andra säger, och vi som betalar för att få se fotboll, betalar också för att få höra på de bästa experterna som kan bidra med just- Expertis!

Jag kan ta ett exempel, Glenn Hysen var också så, han bidrog med absolut ingenting, upprepade bara självklara saker, de kickade honom? Sist jag kollade så var Glenn Hysen en man ;)

Så om man vill ha bort Elin Ekblom (vilket jag också vill) så handlar det inte om att man är en mansgris, utan det kan vara för att hon är helt inkompetent och helt onödig i studion

Men nåja, menade inte att kritisera dig, ville bara kolla hur du resonerade

CL nästa vecka, härligt!
Redaktionen
2010-02-19 12:55
Det ska vi faktiskt inte behöva.
Barcelona Rambla~
2010-02-19 12:50
Till red.

Måste vi stå ut med och tolera typer som Realö här inne?

Edit: Jag borde också tänka på vilket ordval jag väljer, kom jag på.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-02-19 12:33
Realö.

Det där med Nina var ungefär i slutet så du orkade trots allt läsa allt :-)

Det jag menar är att vi alla representerar våran klubb på något sätt. Om Nina var ett dåligt exempel enligt dig så får jag väl ta Mourinho. Mourinho är arrogant. Korrekt? När han tränade Chelsea så uppfattades klubben väldigt arrogant och det har till och med smittat av sig på de Chelseasupportrarna som jag har diskuterat med.

Det med våldtäkt är ett avslutat kapitel. Jag har aldrig någonsin tyckt att våldtäkt är okej.

Elin Ekblom har väl inte sagt något speciellt. Såg bara en facebook-grupp som ville att hon skulle lämna studion. Och jag tycker att det är fel.
Real Madrid Realö
2010-02-19 12:27
Konstruktiv kritik eller ignorera att skriva här / Red
Barcelona CuléAK (F.d Robin.)
2010-02-19 12:22
En fråga vad sa Elin Ekblom? :P
Barcelona Calavera
2010-02-19 09:44
Ämne: Calavera

Det trod....
Zlatan är ju mer eller mindre ett mysterium: han är ju allt och dess motsats på en och samma gång liksom. Jag kan rekommendera alla att ha spansk radio på när ni ser Barca spela för att höra hur han bedöms av spanska kommentatorer. Radio Marca (länkar) o Cadena SER funkar utmärkt och har både roliga o smarta kommentatorer. Men det de säger är ofta i skarp kontrast till vad svenska TV-kommentatorer och kvällstidningarna säger... Klart intressant att lyssna på.
Barcelona Visca y Barca Visca y Catalunya
2010-02-19 02:04
Följande startelva skulle va skönt o se på lördag:
Valdes
Puyol, Pique, Marquez, Maxwell
Yaya (om han hinner bli frisk)
Iniesta, Thiago
Messi, Ibra, Henry
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-02-19 01:15
Bluered/

Själv är jag emot en köp av Cesc, men inte för att det skulle minska Thiagos och Jonathans chanser i A-laget, utan snarare för att jag tycker det vore orimligt att betala 40-50 miljoner euro för en egen produkt. Även 30 miljoner euro känns alldeles för mycket.
Barcelona BlueRed
2010-02-19 01:07
Ämne: BlueRed//
Tror Thi....Visst, om Cesc inte kommer så ökar givetvis Thiago och JdS chanser. Men samtidigt så måste man också tänka på klubbens bästa.

Om nu Thiago blir så bra som jag tror och hoppas, så bör han kunna slås om en plats på mittfältet, oavsett om det är Xavi, Cesc eller Iniesta som spelar där. Se på Xavi, han hade Guardiola framför sig. Tror det var Rambla som skrev något liknande, and it makes sense.

Edit: Ber om ursäkt om jag stör er andra mitt i Xavi diskussionen.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-02-19 00:19
Jag tror också att Xavi vill avsluta karriären i Can Barça.

Under tiden som Puyol höll på att förhandla sitt sista kontrakt med klubben för några månader sen, sade Xavi vid ett par tillfällen att han hemsk gärna skulle vilja se att både han och Puyi avslutar sina karriärer i Barcelona.

Och när Xavi väl blir äldre får vi förhoppningsvis se Jonathan dos Santos och Thiago (hoppas verkligen klubben lyckas förnya deras kontrakter) ta över stafettpinnen på mittfältet.
Barcelona Hetfield
2010-02-19 00:19
Rambla

Nja, som sagt, spekulerar bara, han kan stanna resten av karriären här (vilket är vad jag vill), eller så kan han avsluta karriären i MLS eller mellanöster (likt Batistuta), vem vet? Vad han än gör, så hoppas jag att han blir lycklig

Som sagt, jag pratar om 2-3 år, om han får mindre och mindre speltid bakom Fabregas, vem vet hur det blir?
Barcelona Rambla~
2010-02-19 00:13
Ämne: Rambla

Nja, Xavi ....
Ja men nu handlade om vem som var Morattis drömspelare, eller hur?

Om du läst interjuver med Xavi efter sin kontraktsförlängning så märker man tydligt på att han verkligen vill avsluta karriären i Barcelona. Jag tror knappast att han vill ut på något äventyr utomlands som 35-åring. Vid den tidpunkten lär han vara långsammare, inte lika hungrig och kommer säkert acceptera att få en mindre betydande roll i laget.
Barcelona Hetfield
2010-02-19 00:07
Rambla

Nja, Xavi är en mer realistisk värvning (ja, hur konstigt det än låter), han är given i Barcelona nu, men vem vet om hur det är om 2-3 år (om vi värvar Cesc), om han nu hamnar bakom Mr.Arsenal, så kan han bli tjurig

Jag vet inte, spekulerar bara, säger bara att det är möjligt, sen att förhandlade sådär är väl bara smart
Barcelona Rambla~
2010-02-19 00:04
Hetfield:

Det har väl inte undgått någon att Messi är Morattis drömspelare? Xavi har skrivit sitt sista kontrakt när han förlängde med Barcelona. Han är 30 år och jag tror att han nu vill avsluta karriären i Barceona. Det var därför han verkligen var envis med att få igenom sina villkor när man förhandlade om det kontraktet.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-02-19 00:02
Först lämnade Cesc för att han ville bli garanterad speltid för att kunna utvecklas som spelare och nu ryktas det om att han vill komma tillbaka för att vinna titlar. Man kan inte ha kakan och äta upp den.
Barcelona Hetfield
2010-02-18 23:56
Moratti's drömspelare är väl Xavi, kan tänka mig att han drar på ett monsterbud om 1-2 år (om vi nu köper Fabregas)

I mina ögon så ska Puyol och Xavi stanna tills den dagen de känner att de vill sluta
Annons: