/spanien/barcelona/forum/16492.aspx/spanien/barcelona/forum/16492.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2010-03-16 13:40
Den Vise

Jag tror inte heller att man eliminerar klassiska "4-3-3", men om man skulle köra som i spanska landslaget med Zlatan som släpande anfallare och Torres som renodlad striker, kan man kalla det för fotbollsporr?

Jag tycker inte att vi ska skrota det med Torres, han har ju trots allt antytt att dörren är öppen om det går dåligt för Liverpool

Sen så skulle han gilla att gå till Barcelona och köra över Real Madrid ;)

El Flaco

Jag är nästan sugen på att ändra "Kåmark" till "Johanna Fränden" eller "Aftonbladet" nu, börjar bli tröttsamt med idioten
Barcelona Pep the King
2010-03-16 13:38
Kan ni tänka er Messi och Torres tillsammans fi fan!!

Mäktigt
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-16 13:34
Ämne: Man ser nästan aldri....
Lol åt att Kåmark har blivit synonymt med fiktiva, hjärndöda och idiotiska uttalanden.
Barcelona Den vise
2010-03-16 13:32
Hetfield

Men då kan vi vara överrens på den punkten. Men vi får se hur de resterande matcherna av säsongen ser ut för hans del. Det lär iallafall inte gå mycket sämre än vad det har gjort på sistone.


När det gäller Torres så skulle det innebära att Zlatan måste flytta på sig. Jag ser inte en möjlighet att de två skulle kunna fungera tillsammans.

Det skulle i så fall vara att man ändrar spelformationen till ett fourfourtwo system med diamant.

Men det är väldigt långsökt. Ingen enskild spelare är större än fotbollsfilosofin som barca anamar redan vid knattenivån i La masia.
Barcelona ★Barca★
2010-03-16 13:32
Hetfield

Du har helt rätt Torres har bra kontakt med Rosell.

Rosell kommer säkert vinna valet. Torres i Barca Wow säger jag bara. Mäktigt!!

Ps Zlatan är bra om vi använder han rätt.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-16 13:25
Man ser nästan aldrig Zlatan gå ensam på träningarna. Vet inte riktigt hur hon har kommit över dom uppgifterna. Varför skulle Maxwell skita i Zlatan helt plötsligt? Dani Alves och Zlatan verkar ha mycket bra relation med varandra. Hon säger själv att det är en känsla "man" har. Har inget konkret, då tycker man ju att hon bör hålla käften och inte göra en "kåmark".
PS
2010-03-16 13:24
Jag tror signaturen N/N uttryckte sig lite förhastat, men samtidigt tror jag att inget annat lag har mer familjekänsla än Barca. Detta är dock helt naturligt då många spelare känner varandra sedan tiden i juniorlagen. Naturligtvis är det svårare att vara utomstående. Dessutom är Barca inte bara ett fotbollslag men även en politiskt statement, så allt är lite speciellt i Barcelona.

Sedan få man inte glömma att sportbladet vill sälja lösnummr/få oss att klicka på deras länkar och uppenbarligen har de lyckats då vi alla läser allt som står om Barcaspelare/Zlatan, för håll med om att allt med Z´s namn i rubriken går som som smör i solen, speciellt om det är kontroversiellt. Vem vill läsa att allt är frid och fröjd med Z?

Till sist, jag har följt Z sedan tiden i Ajax och han har i stort sett alltid haft två reaktioner efter mål. 1. Likgiltighet då enbart vinster räknas. 2. Ilska, speciellt efter att han har blivit ifrågasatt. Alla kan/ska inte fira som Adebayor efter målet mot Arsenal.
Barcelona Den vise
2010-03-16 13:22
El Flaco!

Jag förstår att du kan se det så. Men jag kan tycka att det är ganska viktigt att han blir en i laget. Om han har tänkt att stanna mer än 1 säsong så har det stor betydelse.

Men som sagt så säljer det löpsedlar bara Zlatans namn nämns i någon sammanhang.Det kanske fick lite för stort utrymme i media. Samtidigt kan det vara intressant att spekulera i hur det egentligen ligger till.
Barcelona Hetfield
2010-03-16 13:21
Den Vise

Jag håller med om allt du skriver, men det jag försöker säga är att det är VÄLDIGT svårt att ändra på en persons beteende, Zlatan har varit en dryg killen ända sen Malmö tiden, det är inte lätt att ändra på sånt

Jag irriterar mig främst på att Zlatan går runt på planen och dagdrömmer om vad han ska äta dagen efter, hans lägsta nivå är skrämmande låg. Det Zlatan måste förstå är att om spelet låser sig så MÅSTE han ta ett par extra meter

Det är rätt så fascinerande med Henry, när han spelade i Arsenal så var han kungen, allt skulle gå igenom honom, inte ens Wenger vågade kritisera honom, men titta på honom nu, mannen springer och springer, visar glädje osv.

Förövrigt:

Om det stämmer att Torres har tröttnat på Liverpool, och att han har bra personkemi med Sandro Rosell så tycker jag att Barcelona borde gå "all-in" på Torres, varför?

Det är bara vi och Man C som kan konkurrera om hans namnteckning, Torres skulle aldrig gå till PL igen, Italien har inte den ekonomiska muskeln för att kunna köpa honom (möjligen Inter, men de har redan 4 anfallare)
Delarocha
2010-03-16 13:18
Grejen är väl den att Zlatan fortfarande är vår näst bäste poängörare den här säsongen och har väl gjort uppemot 15-16 mål + 8? assist.

Anser inte jag vara dåligt. Att han sedan blir utvisad och för mycket gula kort handlar lika mycket om den usla domarnivån i Spanien. Visst, sista matcherna har Zlatan inte varit strålande, men efter hans påstådda formsvacka har han likväl gjort 2 eller 3 mål och spelat fram till något.

Så tycker kritiken är löjligt överdriven.

Barcelona har ju som lag inte ens nått upp i en femtedel av den nivån laget höll under HELA säsongen förra året. Det är en ganska stor skillnad det med.

Förra året var FÖR bra. Antagligen lär en säsong inte kunna ske igen.+
Barcelona Den vise
2010-03-16 13:16
Hetfield

Det handlar inte om vilken typ av människa man är. Det skadar inte hans stolthet om han visade lite glädje å någon annans vägnar. Tvärtom så skulle det göra honom än större i fansens ögon.

Henry var inte heller den typen som sprang efter andra och firade vilt. I arsenal så firade han sina mål lite nonchalant och så ofta ointresserad ut.

Det handlar om att man anstränger sig lite och visar att man är glad åt att laget gör mål. Nästa gång är det de andra som firar dig.

Jag kräver inte att killen ska bli hysterisk glad att bägaren rinner över. Utan att han anstränger sig och visar glädje med de andra.
Barcelona Hetfield
2010-03-16 13:07
Den Vise

Zlatan har aldrig varit den typen som springer fram till kamraterna och "gosar" när någon har gjort mål

Eto'o var ju likadan (efter bråket osv.) , sista året så log han knappt, inte ens när han gjorde målet i CL, och han var inte särskilt entusiastisk när Messi gjorde målet mot Man U, varför pratade ingen om det?

Sveriges journalist är som sagt skrämmande låg, att en person som Johanna Fränden får skriva är verkligen "beyond me", det finns duktiga skribenter , sen så finns det personer som vill skapa sensationsnyheter av absolut ingenting

Förövrigt så kollar jag inte på Laul Calling, Laul måste vara den drygaste personen i världen, jag följer Euro Talk! ;)
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-16 13:03
N(N)/

"Problemet för Zlatan är att han har kommit till en klubb som på sann sektmanér styrs av ett gäng psykopater (Läs: Puyol, Xavi, Iniesta, Valdes, Messi osv). Dessa dvärgar har oerhört svårt för att välkomna nya människor in i sin lilla bubbla. Henry har gjort allt för att bli accepterad - vilket han också har blivit. Priset? Sin heder."

"Om det som skrivs i svensk press är sann så är det inget annat än mobbing - sorgligt."

Jag hoppas verkligen att du skämtar i det första stycket du skrev. För om du verkligen menar allvar så är det ett spektakulär Fail du just plockade hem.
Barcelona Barcadinho.
2010-03-16 13:03
PS/

"Om inte annat så måste magen vänja sig till maten som enligt mig är inget vidare i Spanien jmf med Italien :)"

Cosignera ditt påstående utan att ens fundera mer än ett ögonblick.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-16 13:02
Den vise/

Om man granskar allt med ett förstoringsglas och letar efter problem så kommer man att hitta de. Jag tycker att Zlatans brist på "målfirande" när någon annan gör mål är överdrivet inom de svensk medier. Varför stör sig inte de katalanska tidningarna på samma sak? Det finns många andra som är likadana, t.ex. Eto'o, inget märkligt med det.

I mina ögon försöker journalisterna att göra en höna av en fjäder.
Barcelona Barcadinho.
2010-03-16 13:01

Min känsla är att Zlatans form kommer att svänga uppåt redan nu mot Stuttgart. Jan-feb månader gav inte bra minnen och formen och inställningen har varit sämre och sämre.
Den svaga perioden började med ett dåligt spel (inga rörelser, dåliga pass, dåliga avslut m.fl.) och slutade med en nonchalant inställning.
Men min magkänsla säger att det röda kortet var botten på den
En del skyller poängtappet mot Almeria på honom, eftersom han lämnade laget med 10 spelare i en komplicerad match. Eftermörkret kommer ljuset…

Jag förväntar mig ett taggad Zlatan mot Stuttgart. Grabben har varit en riktig vinnarskalle under hela sin fotbollskarriär. Jag kommer att bli förvånad om han bara fortsätter ”vika sig”.
Han är lika beroende av andra spelare som de andra i laget. Bättre spel från lagets alla delar kommer att hjälpa till Z att komma igång igen.
Hemmaplan, fullstats arena (nästan), CL-match, marängerna är utslagna, Messi i bra form – ett bättre tillfälle att komma igen finns det knappt för svensken.

Hoppas på Inter o Sevilla ikväll.
Barcelona Den vise
2010-03-16 12:56
el Flaco-Fuerza Chile!

Det som gjorde att jag tyckte att det kunde ligga en sanning i det hon påstår är de facto Zlatans kroppsspråk.


.

Jag fullständigt lackar ur när han inte blir glad över andras prestationer. Jag ser honom inte anstränga sig att fira de andra spelarna när de målar.

Det är för mig jäkligt tråkigt att se. Varför ska han då förvänta sig att de andra spelarna ska hoppa av glädje när han själv stär för ett mål?


N(N)

Jag kan omöjligt hålla med dig mindre. Det är en riktigt jävla FAIL på det inlägget
Barcelona Barcaholic
2010-03-16 12:55
Ämne: I regel brukar en sp....
Jaha hur vet du att dom tar emot Zlatan på dåligt sätt, har du varit där och kollat på eller? När dom ''dvärgarna'' gjorde så vi vann allt möjligt förra säsongen så borde du aldrig öppna din mun och säga något dåligt om dom din amatör.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-16 12:52
Märkligt då att SPORT idag skriver en artikel om att Zlatan skojade friskt med sina lagkamrater och säkerhetspersonalen på träningsanläggningen igår.

SPORT avslutar artikeln med att skriva hur snabbt Zlatan har smält sig in i gemenskapet i omklädningsrummet och att han bidrar med att skapa en god stämning.
Real Madrid N(N)
2010-03-16 12:51
elbraco
2010-03-16 12:50
Skit i målvakter, Toure o Busquuets nu, det är ju Inter-Chelsea ikväll!!
tror att dom flesta här inne vill se Chelsea skickas ut ur CL, men vad säger ni? Lyckas Inter knipa igen?
Förresten, vad är det som gäller angående hur lag åker ut?
1. Vunna matcher
2. Antal mål
3. Antal mål borta
Right?
Barcelona Den vise
2010-03-16 12:40
Hetfield

Du behöver inte förvränga artikeln på det sättet. Om du kollar på Laul Calling så kommer det finnas ett inslag om det. Det kan faktiskt ligga en poäng i det hon säger.

Men ta det med en nypa salt..
Barcelona Hetfield
2010-03-16 12:37
Enligt aftonbladets senaste briljanta "journalistik" så blir Zlatan utfryst av lagkamraterna

Suck..inte så konstigt att Zlatan hatar journalisterna i Sverige
PS
2010-03-16 11:58
Ämne: PS

Påstår? Jag v....
El Corazon

Point taken, men svaret kvarstår. Z är inte så dålig som vissa vill få det till, och säsongen ser fortfarande helt ok ut. Delat första plats och fortfarande kvar i CL. Glöm inte att RM har förstärkt ordentligt och trots det är det jämnt i toppen. Beslutet om Z togs av Pepe och han om någon borde veta vad som är bäst för laget.

Jag vet att folk är ordentligt trötta på diskussionen om Z vs Etoo, men den senare har inte heller rosat marknaden i Inter. Inter har tagit in flera klasspelare i Snejder, Milito Pandev och Lucio men ändå är det riktigt tight i toppen. Tålamod mina vänner, tålamod. Man kan inte förvänta sig att en spelare ska vara helt opåverkat av att flytta till ett annat land/liga. Det tar tid att anpassa sig socialt och professionellt. Om inte annat så måste magen vänja sig till maten som enligt mig är inget vidare i Spanien jmf med Italien :)
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 11:20
El Corazon

Jag håller med dig!
samt är jag lite emot dyra köp som real gör. Förväntningarna blir alltid högre, nu menar jag inte att Z är dålig osv utan att ju högre man sätter priset destu mer kräver man .Du kan bara se på Real nu.

Barca skulle klara sig utmärkt med Eto men nu ska jag inte öppna det trådet man får ge lite mer så får zlatan bli som han var bäst i Inter.

Zlatan får mer tid och utrymme och får nog ta den chansen och göra sitt bästa.

Valet kan också vara ett avgörande faktor. Vi får se hur det påverkar truppen.
El Corazon
2010-03-16 11:11
PS

Påstår? Jag ville höra era åsikter om Ibras situation. Därför frågade jag vad hans låånga formsvacka beror på för innan juluppehållet var han ju hetare än självaste Messi!
Han har ju varit riktigt dålig och ur balans i de senaste matcherna, han springer ofta offside eller bakåt passar / fel passningar som är vi inte vana att se med honom i normala fall.

Barca pungade ut en massa pengar för Chygrynskiy också, var det en bra värvning? Vi ska inte ens prata om vitryssen Hleb..
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 11:09
El Corazon

CL final på Bernabeu skulle vara drömmen från sjunde himmeln.
Gud bara tanken får mig att få gåshud.

Men man vet aldrig!
Barcelona Barca-nist
2010-03-16 11:06
På onsdag ska Barca vara mer respektfull mot Stuttgart än sist.
Nu vet vi hur de fungerar och då gäller det att vara på topp.

Hoppas folk här inne håller en hög moral samt ödmjuk nivå så man inte åker ut lik Reals ånglokomotiv mot Fransk super Train à Grande Vitesse (höghastighetståg)!
El Corazon
2010-03-16 11:03
Barca-nist

Låt de fokusera på ligan bara om vi får spela CL final på Bernabeu :)
PS
2010-03-16 10:58
Ämne: Varför loggas man ut....
El Corazon

Som svar på din fråga hurvida Z passar in eller ej. Om man anser att han inte passar in i Barcas spel så är 15 mål och 9 ass (?) imponernade för en spelare som du påstår inte passar in.

Jag tror inte heller att man pungar ut massa pengar och Etoo för en spelare och ger honom bara EN säsong. Sånt händer bara i RM, inte i Barca.
Annons: