/spanien/barcelona/forum/1642.aspx/spanien/barcelona/forum/1642.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-06-14 12:43
Kröjff

Neymar?

Visst brukar Neymar ha för sig själv hela högerkanten och ibland komma in i mitten.
Jag syftade mer på när Iniesta slår 10-15 djupledsbollar från mittplan och på fötterna till sina medspelare. Han lägger inte många såna passar i Barca längre.

Du har en poäng att Iniesta spelare mycket djupare ner i plan i Barca om man jämför honom i spanska landslaget. Många inklusive mig har fått intrycket att Iniesta inte kan slå de bollarna längre men det stämmer fan inte. Det är bara titta på honom när han spelar i spanska landslaget. Man hoppas att Lucho ser detta och ger Iniesta friare roll efter EM.

Den andra frågan jag undrar är om Messi är mer på mitt plan nu och detta leder till att Iniesta inte får lika mycket boll att jobba med. När Messi dessutom positionerar sig på mitt plan så blir det jävligt trångt för vår Maestro.

Punkt tre. Varför löper inte Barca spelarna för Iniesta? När man tittar på spanska landslaget är det alltid 4 spelare som springer på djupet. I Barca är det bara Suarez och Neymar. (Messi 3 gånger på säsong senaste 2 säsonger).

Tänker på dessa frågor för att se hur vår spel kan utvecklas nästa säsong.
Barcelona Neymar N11
2016-06-14 12:40
Barcelona will try to finalize deal on Lyon centre back Samuel Umtiti (22) this week. Transfer fee could be around 30M. 5-year contract [md] En fråga : Den här summan på 30M, kommer man dela upp den under 5 årstid eller betalar man på en gång. Tack för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-14 12:31
Undrar vart Pogba hamnar egentligen, kommer säkerligen att lämna Juve? Andre Gomes ryktas till oss, bra värvning i så fall, eller? Fabinho, Bellerin, Cuadrado, Mariano ryktas alla till oss som högerback, vem är bäst?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-14 12:26
Kröjff Deras två löpvägar brukar krocka relativt ofta, samt borde dom bägge hitta ett betydligt bättre samspel. Där skyller jag på neymar, som allt för ofta söker Messi när han brukar ha iniesta i bättre lägen. Som offensivmittfältare har iniesta tappat en del, men när han spelar i xavi i rollen så ser det magnifikt ut. Han har en egenskap man kunde tycka att xavi saknade, 1vs1 spelet. Men nuförtiden behöver vampyren få upp farten först för att börja sina dribblingsräder. Lucho borde upptäcka hans kvalitet bättre speciellt som diregent och inte tvinga upp bollen till MSN. Låt iniesta styra spelet så har vi den kontrollerade mittfältaren vi behöver och Messi slipper droppa ner hela tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-14 12:14
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
Med risk för att bli beskylld för att skylla på Neymar så som påstådd "hater" , tillåter jag mig själv att upprepa vad jag skrev redan för väldigt länge sedan. Nämligen att tycks mig som att brassen tagit över Iniestas gamla löpvägar i klubblaget och att den senare flyttats ned en nivå av Lucho, både vad gäller utgångposition och nivå på sitt spel, som en direkt konsekvens av "rockaden".
Barcelona neymar JR
2016-06-14 12:05
Laporte kritar på nytt kontrakt, den såg man inte komma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-14 11:26
Tystas ner ska det inte göra och det har jag heller aldrig påstått. Det kommer ju tas upp i generalförsamlingen och där kommer medlemmarna säga sitt. Är man emot röstar man emot är man för röstar man för. Det vi inte behöver är när ex-presidenter typ Laporta osv ska gå ut och leka moralens hjälte, till att börja med gör han det säkerligen för egen vinning dessutom skapar det än mer tjafs kring själva klubben och slutligen är Laporta knappast någon ängel i jämförelse heller. Ibland är det bättre att vara tyst. Saken kommer tas upp i generalförsamlingen, det räcker så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2016-06-14 11:16
Hur jävla svårt kan det vara att bara använda en vanlig hederlig tombola som snurrar bollarna och slumpmässigt väljer ut en? Bort med fusket som bara gynnar Real!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-06-14 10:48
Blatter bitter? Iofs han har väl inget att förlora längre så nu är han fri att lätta sitt hjärta...
Barcelona Barcelonistas
2016-06-14 10:39
"Mundo depertivo: blatter: det har använts varma och kalla bollar vid lottningar!" Roma-Wolfsburg-City...haha. Någon som är förvånad?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-06-14 10:20
Senaste uppdateringen kring Vietto:

Luciano Vietto
[05.12.1993, 173 cm, 68 kg, högerfotad, anfallare/släpande anfallare]
- [13.06.2016]: Atlético jobbar på att hitta en ny destination till Luciano Vietto inför den kommande säsongen. Därför har man även låtit spelarens representanter resa runt i Italien och England för att erbjuda anfallarens tjänster. Enligt uppgifter till AS vill Atlético-ledningen helst sälja Vietto för ungefär €15 miljoner, men ifall att det inte skulle bli fallet har man redan en destination färdig: Villarreal. Den spanska huvudstadsklubben ser just Villarreal som en bra chans att höja Viettos marknadsvärde efter en misslyckad säsong i Atlético och Castellón-klubben är beredd att ta tillbaka anfallaren trots en något stel relation med spelarens agenter. Man ville nämligen inte sälja Vietto förra sommaren, men representanterna tryckte på och till slut gick övergången igenom. Villarreal fick dessutom bara 30% av övergångssumman. Situationen har dock förändrats då Marcelino stannat i klubben och Villarreal nått spel i Champions League. Det är just det sistnämnda faktorn som fått Atlético att se på en utlåning av Vietto till Villarreal som något positivt.

Varför går inte Barca efter honom!? Som det står i texten så vill dem sälja honom för 15 miljoner euro....tror han kan göra det bra i Barca! Vad säger ni?
Barcelona neymar JR
2016-06-14 10:12
Är riktigt orolig över att pogba kommer komma till Barcelona. Han har trots allt köpt hus i Barcelona och redan blivit "ersatt" av pjanic. Frågan är om inte Barcelona gjorde klart allt redan förra säsongen. Mascherano kommer väl gå över till Juventus med.... Hoppas verkligen inte på pogba, visst han KAN bli jävligt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-06-14 10:12
@Blaugrana91:
Det är väl ganska självklart att han måste det? I det lilla för att Barto försökt få Laporta fälld för för någonting han inte gjort (Domaren ogillade åtalet). Barto är ju i praktiken skyldig, men har lyckats få klubben fälld i hans ställe. I det stora är det ännu mer självklart. Eller ska vi låta orättfärdigheter pågå med motiveringen att det är bäst för klubban att hyscha ner dem? Det funkar ju bara inte, speciellt inte en klubb som stoltserar med att den är medlemsägd. Däremot så tror jag inte att detta är i närheten av att hota Bartos position. Kan tänka mig att de flesta resonerar i stil med: "Vadå, lätt värt 50 miljoner i böter att vi fick hit Neymar. Och vadå, Real Madrid är ju ännu fulare än vi vad är. Och UEFA är emot oss." Det är ungefär som när Sverigedemokraterna gör något dumt, då tror alltid de intellektuella på dagspressens ledarsidor att Sverigedemokraterna kommer att tappa i förtroende, när verkligheten är precis tvärtom. Folket känner snarare igen sig, tycker det är rätt. "Jag tycker också vi ska stoppa invandringen vid bron. Det är fan rätt med järnrör om de jävlarna muckar." Jag tror att många gillar det här, eller i alla fall intalar sig själva att de gör det. Ungefär som att vi måste börja med reklam, "Det är tvunget för att hänga med i utvecklingen." "Alla andra gör fula affärer, vi måste också göra det." Men på full allvar så kan vi inte vara "mer än en klubb" och samtidigt tystna ned orättfärdiga saker för klubbens bästa. Tvärtom. Varenda sten ska vändas och packet ska rensas ut, det är väl det enda sättet för Barcelona att återupprätta sin image och, framförallt, sunda värderingar.
Barcelona enkos
2016-06-14 09:12
Argentina kommer att möta Venezuela i kvarten av Copa. Undrar vilka man ställer sig mot i semi, blir det USA eller Columbia om ni dessa tar sig vidare?
Barcelona neymar JR
2016-06-14 08:12
Under vilken sten gömmer sig benedito? Plocka upp stenen och kasta den mot ledningen för i helvete!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-14 01:28
Laporta alltså, tack för att du finns. Att vissa kan ta smutset och äcklet Bartomeu i försvar är fan beyond me. Sista ordet är långt ifrån sagt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-06-14 00:28
Ni som kollar på Iniesta i Spanien.

Har ni märkt att han ligger bakom varje farlig djupledsboll.

Man har inte sett det spelet av honom i Barca.
Vad kan det bero på?

Är det för att Messi kommer ner i mitten och tar den platsen?
Detta leder då till att Iniesta bara har Suarez att passa till på djupet.

Eller är det för att våra spelare inte löper på djupet lika mycket som spanska spelarna gör för Ineista?

Någon som har märkt detta?

Barcelona enkos
2016-06-13 23:40
Barcelona Liunil Masse
2016-06-13 23:36
[QUOTE=enkos]Barcelona får böta över 50 miljoner [/QUOTE] Trodde du mena Euro.. Fick hjärtattack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-13 23:34
Barcelona får böta över 50 miljoner
Barcelona the cameroonians
2016-06-13 23:20
Freixa:

FC Barcelona är nu tack vare sin styrelse än klubb med ett kriminellt register.

Det som hände idag är ett misslyckande av historiska proportioner

Laporta:

Vi kan inte sitta overksamma och se på. Vi måste försvara klubbens heder och värdighet.

Vi måste se vad vi kan göra rent rättsligt. Pakten kan inte få fotfäste och gro.

Om de inte avgår kommer vi att väcka ett misstroendevotum

Och med dessa, väl valda, ord avslutar jag och säger god natt.
Barcelona Mido
2016-06-13 23:12
Mundo depertivo: blatter: det har använts varma och kalla bollar vid lottningar! Äntligen! #realmadeid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-13 23:11
LAPORTA <3
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-06-13 23:10
@enkos:


Tyckte också det var konstigt. Domaren blåste ju inte av matchen precis.
Barcelona Barcadinho.
2016-06-13 23:06
Man blir påmind gång på gång om ursprungslandet för den taktiska fotbollen. Fotbollen uppfann i England men den taktiska fotbollen är en Italiensk produkt.

Hatten av och tack för en uppfriskande match direkt efter sömnpillret.
.
Barcelona Amo.38
2016-06-13 22:59
Blaugrana91 Vadå inte lägga sig i? Med tanke på den häxjakten den juntan gjorde mot honom så har han all rätt enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2016-06-13 22:58
Blaugrana91 Vad är ditt förslag?? Något måste ju göras!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2016-06-13 22:58
Blaugrana91 Vad är ditt förslag?? Något måste ju göras!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-13 22:55
Laporta bör inte lägga sig i, räcker med stormigheter kring klubben...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-06-13 22:51
@the cameroonians:


Amen!
Annons: