/spanien/barcelona/forum/16408.aspx/spanien/barcelona/forum/16408.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-04 16:01
Calavera

Du överskattar nog Henkes roll i Barca lite. Visst var han en bra lagkamrat och en mycket respektabel sådan men Henry är en bättre pådrivare än Henke i Barcelona.

Henry är fortfarande Bojans idol, Henry är fortfarande den som på varje träning umgås med Jeffren, Pedro och Bojan mest av alla spelare.

Henry har mycket mer rutin än vad Henke hade. Han har spelat större matcher, han vet hur det är att vara en superstjärna och en kapten på samma gång.

Menar inte att vara respektlös mot Larsson, men Henry är några steg före som spelare och han kan lära våra ynglingar mer än vad Henke skulle.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-03-04 15:52
Ämne: Ärligt, jag gillar H....
Hetfield//

Henry är ett mycket mer gångbart namn än Pato och vi tjänar nog fortfarande en rejäl hacka pengar på hans namn. Med tröjförsäljningar och andra reklamhjippon. Sen va han ju inte direkt dålig förra och förrföra säsongen. Utan måltorkan är ju något som startat under denna. Därmed den monstruöst mycket större lönen än Pato exempelvis.
Barcelona Calavera
2010-03-04 15:49
Ämne: Calavera//

Att mi....Håller med: Henry borde ta på sig en "Henke-roll" i laget. Problemet är att ytterst få f d stjärnspelare har den ödmjukhet som Henke alltid hade. Henry har vissa kvaliteter kvar, men i min värld är han lagets svagaste länk (möjligen i konkurrens med Márquez)... Och dessutom är han inte någon pådrivare trots sin rutin: han ser mest ledsen och missförstådd ut och sånt är aldrig bra för ett lag.

Håller med dig även om Milan: de försöker få folk att tro att de är ett stjärnlag, när de egentligen bara är en samling föredettingar (dit Dinho INTE räknas dock!). Men folk är inte dumma och har fattat det: Milan har 35.000 på sina matcher i år mot vanliga 60.000. Alltså tjänar Beckham & Co ingen som helst uppgift ens som dekadenta publikmagneter.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-03-04 15:43
Calavera//

Att milans ledning försöker lura i folk att spelare som Beckham fortfarande är storstjärnor är bara ett spel för att hålla intresset igång medan dom långsamt renoverar laget.

Dock tycker jag det är lite väl hårt att jämföra Henry med Beckham,Gatusso och kompani. Visst Henry är inte lika bra som han än gång var och är påväg neråt i sin karriär. Ynglingar som Pedro gör fler mål en den gamla fransmannen. Men i själva spelet så är Henry fortfarande bättre en Pedro och viktig med sina löpningar då han öppnar upp spelet på ett sätt som inte Zlatan och Messi kan. Han är också väldigt viktig med sin rutin som dom andra spelarna i truppen inte kommer i närheten av. Det Henry behöver är att folk slutar se på honom som den kungliga målskytt och underhållare han än gång var. Och istället se honom som en spelare på ålderns höst som bidrar med andra grejor än mål. Henry hade vart perfekt att ha som en supersub som man kan byta in i pressade situationer. Det är en oerhört intelligent,flexibel och ödmjuk spelare vi har. Ja tycker inte vi borde sälja honom i sommar utan hellre dra ner hans lön en aning och ha kvar honom att fylla den roll Henrik Larsson en gång hade i klubben. Henry kommer aldrig sluta att vara en klasspelare. Och även nu på ålderns höst är han långt över medel som fotbollspelare. Av dom senaste intervjuerna att dömma accepterar han även att han får nöta bänk ofta i barca sålänge Pedro och Iniesta presterar bättre. Lägg där till rutinen. En sån spelare är guld värd och skall inte kastas bort!
Barcelona Calavera
2010-03-04 15:22
Ämne: Ärligt, jag gillar H....
Exakt. Det finns spelare som när de är på toppen av sin karriär blir så berömda att de kan fortsätta att leva på namnet långt efter att de slutat prestera. Tyvärr är Thierry Henry en sådan spelare: han undepresterar i Barca o i landslaget, månad efter månad. När var han bra i Frankrike senast? I 1-1 mot Serbien... men det är evigheter sedan.

Även David Beckham tillhör samma skara föredettingar, med skillnaden att han aldrig i karriären vart i närheten av att vara så stpr som Henry var när han var på toppen. Det har varit ett jävla tjat om han han skulle komma tillbaka till Milan i vår igen och att det skulle öka deras scudettochanser... Nu har han gjort 7-8 matcher och varit helt anonym i nästan alla: trots det behandlas han som en storstjärna o tjänar multum.

Förutom Beckham gäller samma sak flera andra spelare i Milan: Oddo, Zambrotta, Seedorf, Kaladze och - det smärtar mig att säga det - Gattuso. De tynger klubbens budget men tillför inte ett skit.
Barcelona ¡Barça!
2010-03-04 13:42
Barcadinho

Hans kontrakt löper ändå ut till sommaren så pengar är ingen fara, det är bara denna säsongen sen drar han förmodligen till någon annan klubb
Barcelona Hetfield
2010-03-04 13:41
Ärligt, jag gillar Henry, så det är ingenting personligt, men jag förstår inte när folk vill göra honom till århundrades "martyr", den mannen får 8 miljoner om året, han spelar i världens bästa klubblag, vad mer kan man begära?

Lägg till att ingen toppklubb (möjligen Man C) skulle betala 8 miljoner om året för honom

Ta bara Pato, han tjänar väl runt 2 miljoner euro om året, visserligen så har han inte samma status, men värt att notera hur lite han tjänar jämfört med Henry
Barcelona Barcadinho.
2010-03-04 13:29
På ett sätt är det positivist att Henry accepterar sin status. Han kan agera en
Det är inte alls så dumt att också ha erfarenhet på bänken och inte bara gröna ungtuppar. Titta på Inzhagi, Giggs, Sylvinho eller Baraja i Valencia. Kanoute från Sevilla har också samma utveckling den här säsongen mot en supersub.

Men det är an balansfråga – sådana spelare måste fortfarande kunna ha något att tillföra laget. Fortfarande vara nyttiga för laget på ett eller annat sätt. Jag vet inte hur ledningen och Pep kommer att bedöma situationen. Ibland får vi signaler från Pep att Henry fortfarande är viktig. Men det kan hända att det är spel för galleriet, ingen aning.
Något måste göras med honom den här sommaren oavsett.

Sen är det en ekonomisk fråga – hur dyr kan en bänk spelare vara?
Det är en viktig fråga.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-04 13:25
Håller med om att Henry förtjänar props för allt som han har gjort för att hjälpa till ynglingarna i laget. Det ska han ha cred för, men i dagsläget föredrar jag Pedro, eller till och med Bojan före fransmannen ute på kanten. Kanariefågeln och katalanen visar helt enkelt mer vilja och den inställningen är ovärderlig i mina ögon.


Sen annan notis inför matchen mot Almería; Om Barça nätar blir det klubbens 5100 ligamål någonsin i högsta divisionen (se länktips). Ska bli kul att se vem som får äran att göra det målet. Det hade blivit Zlatan i förra matchen mot Malaga, men domaren Rubinos Pérez blåste av honom för foul.
Barcelona Hetfield
2010-03-04 13:18
westinho

Det är klart att åldern har tagit ut sin rätt, men om man inte kan springa förbi Pique när man en gång i tiden var världens snabbaste spelare med boll, då svider det till i hjärtat, sen att han är en bra person kan jag inte tjafsa mot

Jag tackar Henry för allt han har gjort, jag har beundrat honom i många år nu, men han är på 3:e plats i lönelistan (runt 8 miljoner euro), dessutom så tar han plats när både Pedro och Bojan är här, så det är dags för honom att dra vidare
Barcelona Jax12
2010-03-04 13:04
Ursäkta dubbelposten!
Barcelona westinho
2010-03-04 13:02
Hetfield

Är det inte ganska självklart att åldern har tagit ut sin rätt på Henry? Det är inget märkvärdigt att Henry blivit långsammare och sämre. Han kan inte hjälpa det, just give him a break.

Han kommer säljas till sommaren, allt annat är förvånande. Jag uppskattar allt jobb han gjort i Barca.

Förr i tiden var han en riktigt kaxig spelare, lätt att hata. Nuförtiden är han otroligt ödmjuk och väljer laget före jaget alla dagar i veckan. Han har hjälpt de yngre spelarna i laget (speciellt Bojan) och istället för att bli sur över att Pedro får chansen istället för honom, uppmuntrar han Pedro och pushar honom. Stort av Henry.

Kommer aldrig glömma hur han ägde sönder Ramos i El Clásico.
Barcelona Jax12
2010-03-04 13:00
Ämne: Vad har hänt med Hen....
Håller med dig om att Henry inte är vad han en gång var, vilket leder än in på tanken kring möjliga ersättare.

Vem eller vilka anser ni kunna fylla hans roll i laget eller ser ni Pedro som en man för startelvan?
Barcelona Jax12
2010-03-04 13:00
Ämne: Vad har hänt med Hen....
Håller med dig om att Henry inte är vad han en gång var, vilket leder än in på tanken kring möjliga ersättare.

Vem eller vilka anser ni kunna fylla hans roll i laget eller ser ni Pedro som en man för startelvan?
Barcelona Hetfield
2010-03-04 12:51
Vad har hänt med Henry? Jag förväntar mig inte att killen ska springa förbi alla, men jisses, han kunde knappt springa förbi PIQUE! Jag tycker synd om Frankrike som har tappat så mycket, kryllar av dussinlirare jämfört med 98-2000 laget

En gång i tiden så kunde ingen försvarare i världen matcha hans snabbhet, vem kan glömma målet han gjorde mot Real i CL, när han bara joggade förbi mittfältarna och försvararna från mitt cirkeln, det är synd att se honom här
Barcelona KUNG MESSI
2010-03-04 09:57
grabbar alla som har facebook
bör bli medlemmar i denna grupp
Barcelona Calavera
2010-03-04 09:00
Spanien visade imponerande självförtroende igår. Frankrike har ju alltid varit ett spöke för dem: nu var det bara odiskutabelt. Skönt också att se Piqués och Busquets auktoritet.

Men Henry...herrejisses. Vad har hänt med karln? I den form han är i just nu ska han bara bänkas: han kan inte leva hur länge som helst på det han gjorde i Arsenal. Såväl Domenech som Pep måste inse det nu!
Barcelona Jax12
2010-03-04 01:51
Sedan Guardiola tog över har barca alltmindre öppna träningar. Håll dock utkik på den officiella hemsidan då det kan hända att de har öppna träningar då och då. Träningsanläggningen är Cuitat Esportiva Joan Gamper och ligger en stund utanför staden. Dit kommer du med buss 157.

Vad jag har hört från folk på forumet kan det dock hända att spelarna stannar till för att skriva autografer och så utanför anläggningen. Vem vet? Kanske du har tur!

Lycka till och ha det så trevligt i Barcelona!
Barcelona Trippeln08/09
2010-03-04 00:23
ska ner till barcelona och titta på matchen mellan barca och valencia. Någon som vet vart man kan hitta tiderna till tränningarna och vart dem kommer att tränna? tacksam för svar
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-03-04 00:22
Xavi är just nu inne i en liten svacka, men om jag minns rätt så var han också det under förra säsongen. Men det försvann efter en grym insats av hela laget.

Självklart så kan han förlora bort bollar till motståndarna, jag menar, han är ju mänsklig. Formen vi alla strävar efter kommer att dyka upp, just watch him.

Ramsey who? Epic-fail.
Barcelona Alvés
2010-03-04 00:21
Arsenal har ju inte ens vunnit en enda cl titel, OCH dom har inte ens vunnit en enda titel sen 2005.. För efter finalen mot oss i cl så stack alla Arsenals bästa spelare och den enda som håller världsklass som stannade var Fabregas och dom ska vara glad att han fortfarande är kvar:)
Barcelona Pep the King
2010-03-04 00:18
Barcelonistas

Ramsey slår bättre passningar än Xavi? In my ass hahaha. Xavi är för fan Kung!

Arsenal kommer inte vinna något på länge.

Bona Nit:)

Barcelonistas
2010-03-04 00:15
Pep the King

Ramsey är nästa fabregas och att han slår bättre passningar än xavi lol enligt gunner fansen...
Barcelona Pep the King
2010-03-04 00:09
Barcelonistas

Vad då. Vad har hänt:)
Barcelonistas
2010-03-04 00:06
arsenal fansen är bara för roliga haha.
Barcelona Barca4eva
2010-03-04 00:01
Alvés

Co-sign

och ehm Lokmaninho... de flesta av dina kommentarer är ju onödigt fåniga.
Barcelona Alvés
2010-03-03 23:46
Den som påstår att xavi's glansdagar är över kan ingenting om fotboll, jag såg matchen och fabregas imponerade inte så som jag trodde att han skulle göra, xavi är fortfarande bättre och han är världens bästa playmaker med hehe,
Barcelona Pep the King
2010-03-03 23:42
träfoten Arbeloa är för fan kass!
Barcelona Alvés
2010-03-03 23:28
Lokmaninho vem skrev så?
Barcelona Lokmaninho ( Nr 1 )
2010-03-03 23:24
ad ser folk i Xavi? Hans glansdagar är förbi. De franska spelarna tog bollen från hans fötter typ 30 gånger på 45 min. Xavi är bara en specialist runt mittcirkeln. Fabregas alla dagar i veckan tack!

Folk är bara för roliga :)
Annons: