/spanien/barcelona/forum/16402.aspx/spanien/barcelona/forum/16402.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sjutton | Milanista
2009-12-22 08:43
Neuthon

Du, snacka inte om Kaká och Milan när du inte vet ett skit om dom två okej? Visserligen spelar Kaká i Real Madrid nu men många av er vet knappast någonting om honom och vad han uträttat förutom det man såg på ytan (CL 07 alltså) utan ni tror och antar att ni vet saker och ting om både honom och Milan. Om du vill veta vad han gjorde och hur läget i Milan låg till så kan jag mer än gärna berätta för dig!

Plus det handlar inte BARA om titlar men titlar har en stor hand i det. Man blandar titlarna (det man vunnit), prestationer MED spelaren man är. Alltså i mina ögon är Zlatan en spelare i hög klass med CRonaldo, Messi, Kaká i precis SAMMA klass! Vinner Zlatan Serie A för tredje året i rad, äter upp all motstånd som ett monster och sedan vinner skytteligan med stil så tycker jag man i mig att han ska komma före Kaka. Jo varför? Kaká spelade INTE ens CL och i UEFA Cupen gjorde han inget vidare ifrån sig utan där var Pato som utmärkte sig och ligan ska vi inte snacka om. Så varför är inte Zlatan före Kaká? Det undrar jag? Han slog Kaká på alla fronter, ganska hårt dessutom de sista två åren. Förr förra säsongen tror jag att Zlatan gjorde ganska mål i gruppspelet också medan Kaká inte gjorde många alls har jag för mig. Åter igen, varför? Det är bara att acceptera att Kaká har levt på sitt namn i snart 3 år och det säger jag som Milanista, tyvärr även om jag gillar Ricky oerhört mycket. Vår egna lilla Pato har tom varit bättre än Kaká och många andra spelare sista 2 åren och då snackar vi om en kille som var 18 bast kom till Italien och började erövra. Han har gjort ungefär 17-18 mål i 2 säsonger nu och förra säsongen fick han inte ens visa upp sig i CL ändå visste alla vem han var och nu när han gjorde det ja, alla vet vem Pato är och hur bra han är. Varför kom han inte top 30 eller top 10 t.o.m? Ja jag har tagit av mig glasögonen. Jag menar han var ju bättre än Kaká senaste 2 åren samt i UEFA Cupen som vi spelade men varför? Det är bara namnet och pengar vad det nu är som styr.

PATO kommer att bli världens bäste inom en kort tid tro mig :) brassar är bäst i världen.

Sen var Barca spelarna mycket bättre än CRonaldo och Kaká förra säsongen som jämfört med Barca spelarna hade MEDIOKRA säsonger. Barca killarna vann fan trippeln med STIL! Hur fan ska CRonaldo och Kaká komma före dom? Speciellt den sistnämnde?

Ordningen borde vart:

1. Messi
2. Xavi
3. Iniesta (med liiiten marginal upp till Xavi)
4. CRonaldo
5. Kaká (om nu Kaká ens ska vara här, annars Zlatan/Eto'o)
Barcelona älskabarcelona
2009-12-22 02:10
Ämne: "Vem har vunnit mest....
Kaka vann nog mer pågrund av hans namn tycker jag . Tycker inte dom har varit rättvisa mot Iniesta i Fifas gala . Förra året fick han inte äns vara med bland top 50 . Kaka missade ganska mycket med Milan förra säsongen då han va borta ganska ofta och när han väl va på plan så hände det inte mycket (ja han hade inte så bra lagspelare) men han har gjort mer sjävlständigt innan dess . Iniesta därimot var ganska avgörande i slutet av förra säsongen . Laget har inte förlorat med Iniesta på plan sedan ligastarten förra året ! Lite orättvist , samma sak med Pique! Terry å Vidic förre? Ja samma sak här , NAMNET!! Pique va stabilast i Barcas försvar och det är mycket tack varre han ,för att vi har lyckats så bra i försvaret . Tråkigt aja vi får va glada för att dom inte dela ut världens bästa fotbollspelarens pris till fel person . Messi första och absolut inte sista!
Barcelona LennyRomario
2009-12-22 02:03
Ämne: | IKER | CASILLAS | ....Det är inte i närheten av att vara samma sak.
Guldbollen: Journalister (offside har sveriges röster) lägger fram fem spelare de tycker varit bäst.

FIFA Award: Förbundskaptener och lagkaptenen i landslaget röstar på tre spelare de tycker varit bäst.

Att ettan blivit densamma på senare år beror helt enkelt på att nummer ett i världen varit så tydligt. Annars har det skiljt sig åt många år. Största skräckexemplet är att Owen fick guldbollen 2001!! Tro mig, det skulle ALDRIG några förbundskaptener kommit fram till. Eller det gjorde de inte heller, Owen kom åtta på FIFAS lista.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-22 01:25
el Flaco

Aj, det låter inte bra. Såg ut som en sträckning, väldigt tråkigt då han var lysande i sitt inhopp under VM-finalen.
Real Madrid Neuthon
2009-12-22 01:24
"Vem har vunnit mest CL titlar? Iniesta eller Kaká? Xavi eller Kaká? Och vem vann CL senast? Iniesta eller Kaká? Xavi eller Kaká? DETTA är fakta! Kaká är otroligt bra spelare men han vann inte ens Uefa Cupen. DÄRFÖR ska inte han vara före Iniesta."

Vilket uselt resonemang. Keita vann CL ifjol, det gjorde inte Kaká, borde inte Keita vara före Kaká på listan då? När det gäller en spelares kvaliteter kan man inte bara kolla vilka som vinner flest titlar. Men ja, Iniesta hade en bättre fjolårssäsong än Kaká, dock inte så jävla konstigt då Kaká var tvungen att bära hela Milan på sina axlar medans Iniesta kunde springa runt och leka med Xavi, Messi, Henry och Etoó.
Barcelona el Flaco
2009-12-22 01:20
Vet inte om det har tagits upp tidigare, men Jeffren skadade sig under matchen ikväll och blir borta i ca 4-5 veckor.

*Länk.
Barcelona BarcaBlood
2009-12-22 00:55
Kan inte någon skicka länk till Fifa galan från ikväll? De vore kul och se den. Då man missa.

Tacksam för svar. :)
Barcelona PILMÀ★Kärlek★Respekt★
2009-12-22 00:09
Snälla nån som skulle kunna länka till FIFA World Player of the Year 2009 galan.
Gärna hela galan.
Skulle uppskatta otroligt mycket.
Tack på förhand. :D
Ktoor^,^
2009-12-22 00:09
Gud är störst! - Pep el rei!

HAAHAHAHAH
Real Madrid Alfredo di Zidano
2009-12-22 00:02
Jag måste bara dela med mig upplevelsen från dagens match mot Kazma, fy fasiken vilken invigning det var på plan, en massa dansgrupper som i Breakdans och massa annat, fyrverki som hörde från Kuwait till andra sidan havet, täckte hela molnen med barcafärger i fyrverkeriet med blåröda explosioner, musik både i arabiska och spanska och Barcas egen klubbramsa, en helvetes invigning och folket hade en otrolig fin stämning vågen rullade runt publiken nonstop, typ 9 gånger gick den runt på raken fanns inte en enda som satt på stolen.


Jeffre - Jag vet inte mycket om han, men om jag ska dömma honom efter dagens match så ser jag ingen storhet i grabben, han har ingen tajming i sin bollkontroll alls!


BOJAN - Fyfan vilken grabb! Jag har blundat väldigt länge för honom, har alltid kallat han för "den nya saviola" tills idag, grabben måste upplevas LIVE för att se hans talang, han är otrolig! ung och andas fotboll, på läktarn hörde man dem efterblivna araberna skrika TITTA MESSI MESSI, men messi var det inte utan det var BOJAN.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico! -
2009-12-21 23:36
Gud är störst! - Pep el rei!

Vilket sammanträffande att du länkar till just den låt som spelades upp på en arabisk kanal precis innan matchen idag, farsan vek sig av skratt! :)
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2009-12-21 23:29
Haha! En rolig arabisk sång om Barcelona på länktips. :)
Barcelona PILMÀ★Kärlek★Respekt★
2009-12-21 23:25
woooooow så elegant avslut av den lille Bojan.
Härligt att se honom.
Glad för hans skull. :D
Barcelona Visca_Barca
2009-12-21 23:04
BlueRed
Tack, men fyfan det är ett skämt.
allså kaka? vafan, o Xavi borde ha kommit tvåa.

Barcelona BlueRed
2009-12-21 22:58
Visca_Barca

1: Messi, 1073p
2: Ronaldo, 352p
3: Xavi, 196p
4: Kaka, 190p
5: Iniesta: 134p
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2009-12-21 22:58
Kan någon berätta lite om hur våra ynglingar(och gamlingar) skötte sig idag mot det där Kuwaitiska gänget? Jag såg bara lite higlights, de som länkades lite längre ner. Det var bra för Bojan att han fick göra mål iaf, jag tror väldigt mycket på honom men det är inte lätt när han ständigt jämförs med våra världstjärnor. Synd att Jeffren skadade sig dock, han som kommit igång nu.

Om nån orkar så skulle en liten utvärdering av spelarna uppskattas väldigt mycket:)
Barcelona Visca_Barca
2009-12-21 22:54
Tja grabbar, nån som vet vart jag kan se galan?
vill veta vem som kom två o trea,

Canaletes
2009-12-21 22:53
| IKER | CASILLAS |

Jag menar inte hela listan.
Menar TOP3, hur det slutar
Barcelona Barcaholic
2009-12-21 22:52
Kaka lever på sitt namn och gamla meriter därför han hamnar så långt up. Tror inte äns att madrid fansen kan påstå att spelare som Iniesta, Eto'o, D.Villa, Forlan, Zlatan osv inte hade bättre säsong än vad Kaka hade. Det var samma sak med Ronaldinho han hamnade 3a på listan för några år sen tack vare hans namn och att han vunnit innan.
Real Madrid | IKER | CASILLAS |
2009-12-21 22:49
Canaletes //

Varför är Zlatan aldrig med på Fifas lista men oftast på Ballon d'ors kan man fråga sig.
Canaletes
2009-12-21 22:46
| IKER | CASILLAS |

Ballon d'or o FIFA är i stort sett samma sak.
Det är inte hur man presterar landslagsnivåmässigt, som du skriver oftast
Real Madrid | IKER | CASILLAS |
2009-12-21 22:43
Barca_4_lajjf

Fifas pris till världens bästa spelare går oftast ut på hur man är på landslagsnivå. Jag säger nu inte att Iniesta varit dålig i Spanien, men Kaká blev Confederatiosn bästa spelare samtidigt som han vann guld.
Canaletes
2009-12-21 22:40
Målen från matchen

länk
Barcelona Barca4eva
2009-12-21 22:35
#Luiz Nazario de Lima#

Faktum är att Messi blev världens bästa och inte Kaka :)
Barcelona Barca_4_lajjf
2009-12-21 22:25
#Luiz Nazario de Lima#

Vem har vunnit mest CL titlar? Iniesta eller Kaká? Xavi eller Kaká? Och vem vann CL senast? Iniesta eller Kaká? Xavi eller Kaká? DETTA är fakta! Kaká är otroligt bra spelare men han vann inte ens Uefa Cupen. DÄRFÖR ska inte han vara före Iniesta.
Barcelona The Reporter
2009-12-21 22:20
INGEN SKA SVARA #Luiz Nazario de Lima"

HAN FÖRSÖKER BARA SKAPA KAOS !
Canaletes
2009-12-21 22:16
omg omg omg!!

Kaká slutade 4:a och iniesta 5:a!!!
Real Madrid #Luiz Nazario de Lima#
2009-12-21 22:16
Det enda som är faktum är att du är spärrad! Håll din låga nivå utanför det här forumet. /Mod
MF Doom
2009-12-21 22:01
Pedrito

Man ska ju ge till dom som har presterat och vunnit. Så är det bara, annars är det meningslöst att ha en sådan tävlig.

Förresten så summerar TV4 Sport året som har gått just nu och ett pris man kan vinna är en resa till El Clasico. Frågan lyder: Vilken klubb spelade Zlatan i före Barca. Inter är svaret så klart och det vet vi alla. Ring in på det här nummret - 099 302 04 så har man chans att vinna. Tänkte att det skulle vara kul om någon från forumet vann :) Ringde själv in, skriver om jag vinner :)
Barcelona Pedrito
2009-12-21 21:43
Ämne: Tycker även det är k....
Ronaldo är förmodligen en bättre spelare trots allt.. Men Xavi hade ett mycket bättre år förra året. Enligt mig kanske bäst i världen så ja det är konstigt... Men de vill nog inte bara ge till barca spelare
Annons: