/spanien/barcelona/forum/1638.aspx/spanien/barcelona/forum/1638.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjff
2016-02-21 01:13
@neymar JR:
neymar JR Vilka är svinen som skrivit allt det där nedriga som du återger på gehör? En enkel fråga kan tyckas. Men den verkliga frågan är om du kan svara på den utan att din vana trogen, förvränga andras åsikter till oigenkännlighet. Svinaktigt om du frågar mig.
Barcelona Davids3
2016-02-21 00:38
Halle är den yngsta spelaren i de topp 5 största ligorna som gjort 5 assist denna säsong!
Barcelona ElRaval
2016-02-21 00:32
Mou ryktas vara klar för United. "får värva för 350 milj euro". Alltså?...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-02-21 00:29
@Barcelonistas:
Jag antar att denne "någon" du nämner i slutet skulle vara mig du menar. Får jag då för si så där "femtioelfte" gången framhålla att jag faktiskt försvann från forumet INNAN Barca körde över Real Madrid. Och dessutom från skillnad till dig inte gjorde någon snabb grandios comeback på forumet efter ett storartat utträde, genom att hänvisa till att flera härinne hade hört av sig och saknat ditt skrivande och du därför kände "trycket" som skribent. Ty själv menade jag nämligen allvar då jag gick ur forumet och avregistrerade mig därför också .Och var följaktligen som den "forumräv" du mer än gärna beskriver dig själv som fort tillfälle ges, under ett tag heller inte inom räckhåll för tjogvis med eventuella beundrarbrev på forumets egen PM - funktion. Från skillnad till dig, alltså. För övrigt är jag ingen Pep - älskare eller "fanboy", eftersom jag bl a skrivit att han betett sig som något av en galen professor i Bayern i vad som kommit att likna en egotripp. Och även skrivit att hans offentliga hånande av den tyska storklubbens medicinska team, på sitt sätt var väl så oprofessionellt som någonsin Suárez besinningslösa bitande av sina motståndare. Och inte heller är jag det minsta orolig för att Luis Enrique ska vinna fler titlar eller slå nya rekord. Däremot är jag rädd för att han är lika fokuserad på dylikt som du m fl. Och så till den grad att han inte anser sig har råd att exempelvis experimentera med oprövade kort och därmed riskera rekordsviter till förmån för fantasifull fotboll, som för oss tillbaka till framtiden del III. Utan hellre kör den säkra vägen. Igår så visade ju Luchos Barca till och med hur man under stundom kan fickparkera en spelarbuss på Kanarieöarna. Han må spela på pianots alla strängar. Och så långt har det visat sig vara en vinnande melodi. Fast den går sällan att dansa av glädje till. Men sammantaget och vid lite närmare eftertanke så var denna "någon" som du nämnde i ditt inlägg, kanske inte jag när allt kommer omkring?
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-21 00:29
The cameroonians // Priset av spelare har en stor betydelse och ja det är något tränaren tar hänsyn till. Dock inte förhandlingen. Det egentligen ett svar till Barcaholic som påpeka att Pep inte kunde bli av med Cesc så snabbt som han hade velat. Klart som fan ledningen inte kan köpa när Pep vill å sen sälja med förlust likt Ibra så fort allting inte går som han hade tänkt sig. Peps storhet enlighet många var att han kunde motivera spelare oxh få dem att prestera till max. Att Dhinho var en fest prisse som man behöver ta i kragen det visste väl alla om. Det är väl tränarens jobb? Att motivera och kunna få ut talang ur spelare som inte kommer från perfekta familjer och miljöer. Där har europeiska fotboll mycket att lära från NBA. Arsenal har velat ha Pep sen han lämna Barca ! Wenger kommer förmodligen lämna i år om dem vinner ligan han är trots allt 61 år. Tottenham hade Pep som första val innan men Pep hade väl för höga lönekrav osv. Visst har United pengar precis som andra stora antika klubbar. Men dem har en själ också och betalar inte en galen lön till en tränare. United är den klubb som har tävlat med City om Pep där blev det också att United inte kunde matcha Citys lön till Pep. Lönen är skrattretande enligt mig. Sen att Lucho vill ha en löneökning är väl det också skam. Jag skyddar inte LE ska du veta du misstar mig. Om du läser mina inlägg så ser du hur jag kom in på Pep det har inget med LE att göra.. Uppskattar dock att du ger dig själv tid att svara . Jag har förmodligen inte svara på allt ursäktar mig med att det är sent och att jag är trött. Vi tycker olika vi kan avsluta det så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-21 00:27
the Cameroonians - då jag snackade skit om Lucho var under en period då spelet var under all kritik. Vi förlorade med 4-0 mot Bilbao borta, för att några veckor senare även förlora med 4-1 borta mot Celta Vigo. Jag ser inte felet med att man ändrar sig? Vi spelar propaganda fotboll stundtals nu där vi dessutom har 33 matcher utan förlust. Med din logik så är det förbjudet för mig att hylla Lucho bara för att ja snacka skit om han förr?
Barcelona Liunil Masse
2016-02-21 00:12
Skönt iallafall att Messi o Neymar fått vilat denna matchen och är i perfekt skick till matchen mot Arsenal. Bådar gott!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-02-20 23:51
Fakta. Pep ville ha kvar Chygrinski (även om man kan diskutera det rätta i det). Men eftersom Rosell ville bevisa och förtydliga att Laporta missköt ekonomin så var de "tvungna" att sälja Chygrinski. Enda anledningen till att Pep var kvar som tränare under Rosell är att Pep var för framgångsrik för att kunna sparkas. Rosell hade utan tvivel velat göra sig av med honom, om det hade varit möjligt utan att bli idiotförklarad. I viss mån är det väl förståeligt, Pep är den förre presidentens fynd och gärning, som vinner alla titlar. Extra känsligt blir det då såklart när den förre presidenten är din störste fiende på jorden. Måste ju vara väldigt jobbigt för Pep att jobba under en president (Rosell) som vill få din förre president, och numera även vän (Laporta), fälld och utskämd för att i stort sett försatt Barcelona i konkurs. Det är INTE optimala arbetsförhållanden. Sen var ju Pep ALLTID tydlig med att han förlängde kontraktet med ett år i taget, just för att kunna känna efter. Även efter hans tredje säsong var det väldigt nära att han slutade. Att komma fram till att Pep lämnade med bitter eftersmak är ju en total gåta. Om inte det bittra är just att han lämnade? Men det är ju snarare ett tecken på kärlek än något annat. Men på det stora hela slutade ju Pep för att han var utbränd, kraschad och klar. Det var ju ingen tillfällighet att han i stort sett försvann ifrån jordens yta kommande året.
Barcelona the cameroonians
2016-02-20 23:12
A good coach Sen när har priset för en spelare något med tränaren att göra. Möjligtvis valet av denne, men knappast det ekonomiska. Det är ju ledningen och styrelsen som fattar de besluten. Och Dinho? Vad var det för fel att ta bort en brasse som slutat komma till träningarna och mest låg på massagebänken? "som svårast för klubben" är också en lustig mening att läsa. Skulle nog vilja säga att han tog över i ett betydligt svårare läge. Så att kalla Pep feg är, tja, att överdriva å det grövsta. Valdés stack pga ledningen. De gick ut i media och sa att de hade träffat hans agent och att allt var klart gällande en förlängning. Lögn var det. Din bittra eftersmak kan jag inte säga något om, men anledningarna verkar inte vara så välgrundade, men så är smaken som baken också - precis som du är inne på. Avslutningsvis angående pengarna. Han går till City för att det finns ett långsiktigt sportsligt projekt uppbyggt av Soriano, Txiki och Borrell. Arsenal gör sig aldrig av med Wenger och Poccetinho är ju som klippt och skuren för Spurs. Finns inga öppningar där, och United har minst lika mycket pengar som City. Tror du kanske förväxlat honom med Lucho som fick en fyrdubbling av lönen i somras...
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-20 22:59
the cameroonians // Det komiska i det hela är att Pep stack precis när det var som svårast för klubben. Inte nog med det så påverkades spelare osv. Valdes stack pågrund av Pep kan jag nog lova.. Spelare som Busi, Messi, Alves, Xavi, och inte minst Pedro gick inte att känna igen efter Peps avgång. Ledningen va inte perfekt buhuu inget är perfekt i livet. Men för mig så kändes hans avgång långt ifrån ok. Klubben har fan gett Pep hans karriär att då lämna med en bitter eftersmak ja vissa av oss har svårt att bara se förbi sånt.. Aja vi har olika åsikter men att Pep inte bryr sig om pengar. Då tycker vi nog väldigt olika. City är en ren pengar klubb. Varför inte Arsenal, Tottenham, United ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-20 22:49
Barcaholic Pep gjort mer än Xavi, Puyi ????? Är du seriös??? Ja Pep va en spelare också men långt ifrån den kalibern. En tränare behöver sina spelare för att lyckas om man inte startar från div 2 som Ferguson ja då krävs det mer eftersom du inte har den tillgången till bra spelare .. Pep gjorde många fel, Eto'o var ett stort fel. Ibra var ett grovt fel, ännu större fel att sen sälja han till skit pris. Men Pep va en sådan att inte tänkte på att klubben kan förlora på en dålig affär. Det va nog anledning till varför klubben vägra sälja Cesc för att han ville ha bort honom till vilket pris som helst trots att det va han som vill ha honom från början. Chygrinski är också ett annat grovt fel hahaha listan kan göras lång. Pep har misslyckats med stora spelare som Ibra oxh Dhinho. Det är för mig tillräckligt för att inte avguda honom.. Så nej min broder Pep va ingen Messias enligt mig och väldigt många andra. Dock en väldigt bra tränare när han lyckas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-20 22:48
Bara jag som tyckte mathieu var stabil idag. gjorde det han skulle typ hans snabbhet rädda många bollar också
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-20 22:48
A good coach

Missade du Peps presskonferens när han berättade om anledningen till varför han bestämt sig för att lämna?

Han kände sig utbränd och upplevde att spelarna behövde en ny röst eftersom han fick allt svårare att motivera dem och ta till sig alla direktiv.

Att han sedan gav blanka fan i den (blanka) check som ledningen gav till honom för att fortsätta är en annan sak. Men de var ju aldrig där och stöttade honom när det behövdes. Han fick ta alla fighter med media och Real Madrid/Mourinho på egen hand och kände aldrig att det fanns uppbackning i dessa avseenden.
Ledningen trodde att det handlade om pengar, de visste inte hur fel de hade i den frågan och om Pep som person.

Så att säga att Pep lämnade klubben i sticket är så fel som det kan bli. Han lämnade för att klubben behövde en ny tränarröst och han själv ett sabbatsår från fotbollen.
Barcelona Himne del Barcelona
2016-02-20 22:45
Kröjff Du har givetvis helt rätt. Det är tränarens uppgift att förbereda laget på bästa sätt inför matchen så att spelarna går ut med rätt inställning på samma sätt som det är hans jobb att förmedla hur spelarna ska uppträda i ledning. Att Barcelona sprang runt och hoppades att Las Palmas inte skulle lyckas få dit en kvittering istället för att ta kontroll över matchen har ju med taktiken att göra - och den är LE ansvarig för. Sen kan man väl i och för sig vända på det och säga att taktiken ledde fram till lägen som spelarna borde ha utnyttjat på ett bättre sätt, så det är ju såklart ett delat ansvar. Jag vill understryka att jag verkligen gillar den raka och mer direkta fotbollen Barcelona spelar numera. Men har alltid lika svårt att förstå varför Barcelona inte går för att stänga matchen och därefter gå ner i tempo och intensitet istället för att riskera onödiga poängtapp.
Tiki-Taka
2016-02-20 22:41
Känner mig lite orolig med tunna bredden vi har uppe i anfallet, om nu någon av MSN skulle skada sig. En pedro hade behövts nu i truppen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2016-02-20 22:30
A good coach... Wow, kan knappt tro det jag läser. Man börjar ju undra om Pep faktiskt gjort något personligt mot dig... Pep lämnade oss absolut inte i sticket. Pep har aldrig på något sätt gett den bilden av att han påstår sig vara den som gjort att vi är här idag tack vare honom. Pep var inte skyldig oss någonting & har aldrig velat vara någon ny Ferguson så man visste han skulle lämna förr eller senare, därav hans korta kontrakt. Pep fick inte alltid som han ville av presidenten då Fabregas var kvar trots Peps vilja att få bort honom. "Pep gjorde mycket gott men mycket dåligt också..." Vad exakt är det som var mycket dåligt? Var tacksam för vi hade inte varit det här laget utan Pep. Pep har förmodligen gjort mer för klubbens framgångar än dom flesta av dom du nämnde ändå är det denna respekten du visar gentemot honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Arrribbbaaa
2016-02-20 22:21
Spärr för reklam.//Mod.
Barcelona Kröjff
2016-02-20 22:16
Självklart är alla framgångsrika tränare beroende av ovanligt bra spelare och dessas prestationer där ute på planen. Och precis som Barcelonistas påpekar, så syntes inte bara frånvaron av något engagemang från dom tre där längst fram, utan också att Busquets för dagen inte var med. En spelare som jag själv konsekvent har beskrivit som den mest underskattade spelaren i (om)världen. Men märk väl att jag för egen del inte alls gjorde någon jämförelse mellan Pep och Lucho. Vad jag skrev för den som också kan läsa mellan raderna om så skulle behövas, var att jag finner det mycket märkligt att många spelares dåliga inställning som framhölls härinne stup i kvarten, inte verkar vara en fråga som tränaren bör ta tag i och ställas till svars för. I alla fall inte av alla reaktionerna härinne att döma. Är det verkligen bara jag som tycker att den inställningen till tränarens roll i sammanhanget, är högst anmärkningsvärd? Vad är då dennes uppgift? Att ersätta Sergio Busquets?
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-20 22:07
Barcaholic // Hahaha jag Lucho älskare du misstar nog mig för någon annan. Respektera Lucho ja för han är vår tränare. Men skulle han lämna oss i sticket och tro att han har gjort oss det vi är ja då blir han också en fis i rymden! Pep hade rätta förutsättningar till att lyckas och var bra på att få spelare att göra sin sak. Pep hade också en president som lät han göra precis vad han ville typ, ska vi tacka Pep ja ska han tacka Barca utan stress. Skulle han lämna bara för att han ogillar den nya ledningen och även påverka spelare hell to the fuck no. Pep gjorde mycket gott men mycket dåligt också och lämna med en bitter eftersmak.. Skulle aldrig falla mig in att säga ett ont ord om Gaucho, Abi, Xavi, Puyi. Pep däremot är jag ingen vidare fantast av!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-02-20 21:57
Barcaholic

Som sagt de finns tragiska människor härinne som spottar på Barca legendarer. Dessa 'fans' har ingen kärlek till en tränare som gett oss så många oförglömliga ögonblick. Det roliga är att dessa Lucho älskare kommer vara först att spotta på honom så fort han lämnar och kalla honom för något i stil med en "fis i galaxen".
Barcelona the cameroonians
2016-02-20 21:52
Halilovic från start ikväll, han tackar för förtroendet med en assist direkt.
Barcelona neymar JR
2016-02-20 21:50
Eftersom så många här blundar för det som sker på planen. Just nu är nr 10 på högerkanten ett av våra stora problem, han har gått och blivit en humörspelare. Inget problem med det utan problemet med det är han kan varken vilas/bänkas. Samtidigt så underkastar sig alla honom och han får ha kvar samma ansvar. Neymar bär det stora hönshuvudet, han som har vikit ner sig när kungen är tillbaka. Vi är ett lag, vi ska vara en enhet och vi alla ska jobba tillsammans. Verkligheten är inte så vacker, vi har en helt blottad kant. Vi har inget presspel då en inte gör jobbet under dessa möten med smålagen. Ja Messi är Messi och han förtjänar allt efter allt han har gjort för oss, men nja inte riktigt så. Utan vi snackar om PROFESSIONELL fotboll, där varje ny säsong är det enda som räknas tills man lägger skorna på hyllan. Ja det är Messi vi ska inte behöva hans kvalité under en match mot LAS Palmas, absolut inte däremot skall vi kräva att han sliter för laget. Det räcker med en pjäs som inte gör jobbet för att det ska bli total kalabalik. Men för att andra inte ska börja med sina misstolkningar att jag vill ha bort Messi, att neymar är min idol osv. Så fort det är dags för stormatch, då jävlar sitter allt som ett smäck och vi har en magisk Messi. Men han får betalt för matcherna mot bottenlagen med, en dålig dag visst accepteras. Loj inställning och gå fotboll ? Fuck nej! Det verkligen tär i mitt hjärta när jag får se en av fotbollens finaste/mjukaste fötter i iniesta göra grovjobbet för andra!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-20 21:38
Barcelonistas

Inte för att vara den som är den, men...

Du är ju den ende som motbevisats i denna fråga, eftersom du är den ende av de inblandade som skrikit efter Luchos avgång denna säsong medan de övriga "endast" argumenterat för att de värderar Peps spelstil och tränaregenskaper högre än Enriques.

Ibland kan det vara bättre att visa lite "seny" i stället för att kasta sten i glashus.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-20 21:32
Det är tack vare mittfältet som MSN kan ha den frihet som dom faktiskt har. Men nej det är ju bara MSN som gör allt... Bravo gör inget, backarna är koner, mittfältet är dåligt, en kartong hade gjort ett lika bra jobb som Lucho tydligen... folk säger att Lucho lever på MSN men sen när man vänder på myntet och säger att Pep levde på Xavi,Iniesta och Messi ja då blir det kaos i hönshuset. In Lucho Grande Enrique i trust!
Barcelona Barcaholic
2016-02-20 21:32
A good coach... Bryr du dig om Ronaldinho, Xavi, Puyol, Abidal? Eller är dom också bara en fis i rymden? Kommer du bry dig om spelare så som Messi, Iniesta, Pique, Busquets m.m den dagen dom slutar spela för Barcelona? Guardiola är en stor anledning till att vi är vart vi är idag, förstår ej hur man kan kalla sig för Barcelona supporter och samtidigt vara så otacksam som du påstår dig vara när du säger sådär om Pep. Hur mycket mer du än gillar Lucho så är det aldrig en anledning till att snacka så om en så stor Legend som Pep är för denna klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-20 21:20
Jisses vilka svin till fans Barcelona kan ha, som påstår sig att MSN är allt vi har. Målvakterna! Pique&alba Vår viktigaste spelare busken Iniesta & rakitic Men ja vi lirar bara med MSN och dom räddar luchos röv varje dag. Cudos keep it going! 32 matcher obesegrade, final i cupen och 6 poängs ledning. Glömde jag nämna att Messi missade 2 månader med? Neymar och Messi sög ikväll ju hur kan det vara luchos fel? Borde dom inte rädda honom som dom varje match? Vi behöver ju inte lucho vi låter tres amigos ta hand om detta. Liksom dom får ju all ära vid vinster och shower, varför inte ge dem skit när det går dåligt/förlorar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-02-20 21:20
Barcelonistas// Aha det handlar om Pep fanboys hahaha. Dem gossarna är roliga. Som jag har sagt förut Pep är just nu som en fis i rymden, i could care less.. Era fanboys där ute kan skita i att svara till detta inlägg. För jag skiter i vad ni tycker om Pep !!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-20 21:18
Rieiro - Lucho kmr visa dom på tisdag who the fucking boss is. Längtar.


För mig är det två matcher

1 - Arsenal - Barcelona där jag vill att Barca ska vinna och dominera.
2 - att Lucho visar alla haters och får laget att spela en propaganda fotboll så dom blir motbevisade igen. Jag hoppas dessa två punkter slår in på tisdag, två flugor i en smäll på tisdag bam!
Barcelona Rieiro
2016-02-20 21:14
Jag köper att folk tycker att vi kunde kontrollerat matchen bättre etc men med tanke på hur matchen såg ut, så tog vi ändå maximalt med poäng och lika bra att skita i denna matchen och blicka framåt :) Det är trots allt INTE speciellt ofta de sett ut så här i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-20 21:08
@Skurhink:


Han jobbar på formen.

Tydligen var han med i någon träningsmatch som B-laget spelade samtidigt som vi spelade returmötet mot Valencia i CdR. Gjorde inget större intryck av vad jag kunnat förstå, men så var också matchen stängd för allmänheten.

och just det, "rund" är ju också en form...
Annons: