/spanien/barcelona/forum/1638.aspx/spanien/barcelona/forum/1638.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2016-01-25 22:41
@[Carles Puyol 5:


Förtydliga gärna vad som är skämtet.. att han inte kom högre upp eller att han ens kom med? Jag tycker i alla fall att andra förtjänar det mer. inte minst u21 landslaget.
Barcelona neymar JR
2016-01-25 22:23
Santiago Svårt att se honom hinna ifatt dessa herrar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-01-25 22:20
@neymar JR:


Därav 'om han fortsätter som han har gjort'. Möjligt att jag är lite biased då jag alltid har varit svag för Suarez och blev väldigt glad när han kom till Barcelona men tycker det är få anfallare som är lika kompletta som honom och kan göra lika mycket som han gör. Det han gjorde med försvararna i PL borde nästan varit olagligt.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-01-25 22:10
Hahaha Zlatan kom trea Sverige som land är ett skämt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-01-25 22:08
Enligt den albanska kanalen Supersport så missade Busquets och Arda dagens träning, båda är tveksamma till spel mot Bilbao. Kan bli tufft utan Busquets. Ardas position har vi täckning för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-25 22:08
Players like Munir, Sandro or Samper could be included in the deal on Celta winger Nolito (29). They agreed to possibly joining Celta. [md] Desperata ?!? Ja visst En utlåning för samper till celta hade dock varit optimalt. Perfekt klubb för honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-25 22:00
@Smogen:
Vann allt han kunde utom CL med PSG och var deras bästa spelare, men jag skulle säga att han är topp 3 för playoff-matcherna mot Danmark där han faktiskt var helt briljant, håller dock fullständigt med om att U21 laget ska vara med i topp tre för Jerringpriset :).
Barcelona neymar JR
2016-01-25 21:59
Santiago Den listan kan göras bra lång innan jag ser suarez. Har funnits en oändligt många fantastiskt duktiga anfallare med ett bra bättre cv än suarez Henry, Raul, del Piero, Ronaldo, eto är bara några av från den "moderna" fotbollen som suarez inte petar ner
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-01-25 21:57
off-topic men hur fan kan inte u21-landslaget vara topp tre i Jerringpriset? Zlatan är grym, men att han är med topp tre i år är ju ett skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-01-25 21:35
Fan vad man är tacksam för att man får uppleva denna trion live.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-01-25 21:20
Känns ändå som att Suarez fortfarande är fruktansvärt underskattad i världen. Det han har gjort i Liverpool och Barcelona är helt otroligt och om han fortsätter som han har gjort i Barcelona måste han väl ändå ses som en av de bästa anfallarna någonsin? Imponerande också hur ödmjuk i spelstilen han har blivit i Barcelona, framförallt i de första säsongerna i Liverpool kunde han väl bli lite självisk vid vissa lägen men den sidan har helt försvunnit nu.
Barcelona Katalano
2016-01-25 20:51
@Deulofeu:


Du tar orden ur munnen på mig. Jag resonerar på precis samma sätt som du.
Barcelona Deulofeu
2016-01-25 20:45
Jag vet inte om det diskuterats här tidigare men tydligen är City och Pep intresserade av Bravo och Liverpool och klopp av Ter Stegen!

Hur bör vi göra anser ni?

Just nu verkar båda vara lite missnöjda fast de leverererar fantastiskt bra.

Är det inte dags att välja en av dem som står i alla matcher iallafall cl och ligan!

Bravo är fantastisk på alla sätt och vis men jag är så svag för Ter Stegen han är ju som gjord för oss!

Behåller vi Bravo får vi leta ersättare om ett par år igen... Jag skulle hellre se att vi släpper superBravo! Hur tänker ni?
Barcelona the cameroonians
2016-01-25 20:34
Official: Liga and ESP federation explain that winter transfer window ends on Monday 1 February at 23:59

Kan någon vidarebefordra detta till Real Madrids fax, tack!?! :P
Barcelona Vampíro
2016-01-25 20:25
[QUOTE=Mido]Barcelonas officiella twitter konto skrev att en överraskning väntar alla fans ikväll, hmmm? Nolito kanske? [/QUOTE] Är ganska säker på att överraskningen var att de visade upp Neymars nya skor. Yeah I know...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-01-25 20:22
Barcelonas officiella twitter konto skrev att en överraskning väntar alla fans ikväll, hmmm? Nolito kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-25 18:11
Steven Gerrard (ex-Liverpool): "Luis Suarez is the best player I have played with." [bbc via sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-01-25 17:57
Lite rykten om Nolito, klubben ska ha skickat in ett slutgiltigt bud till Celta, hur budet ser ut skiljer sig dock mellan tidningarna. Sport hävdar att klubben inte betalar något nu men går med på en köpoption på €18M till sommaren. En annan tidning katalanska lesportiu hävdar att vi betalar €3M-€4M nu för själva lånet och sedan resten i sommar, totalt omkring €21M. Jag har svårt att se att Celta går med på det förstnämnda, ska nog vara alternativ 2 om vi ska få hit Nolito. Frågan är om klubbens kassa just nu tillåter det, just nu är kassavalvet tomt sedan trippeln, löner och storvärvningar. I sommar blir det välfyllt igen, men det är ju nu vi hade behövt Nolito.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-25 17:24
Neymars pannband under firande vid cl-vinsten blev cencurerad - 100% Jesus- Iaf bilderna i efterhand Men likt förbannad borde det vara striktare regler när det gäller det. Speciellt när Messi inte fick hedra sin farmor på en t-shirt och dryga böter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-25 17:03
@Kröjff:


Tack för utförligt svar. Som svar på din fråga om Neymar här ovan så är svaret nej. Har aldrig sett honom göra det och jag är emot religion i sportsammanhang. Jag tycker att korsrörelsen som du nämner är OK och alla är tillåtna att dyrka sin religion på mest lämpliga sätt, men jag anser att marknadsföring av religion självklart ska vara förbjudet och att Brasilien borde blivit bestraffade efter den situation som du skriver om nedan där de hade jesuströjor på sig. Detsamma gäller Neymar för pannbandet.
Barcelona Kröjff
2016-01-25 16:50
Katalano Glömde i farten bifoga länken till den aktuella artikeln. Har du förresten någonsin sett Neymar göra korstecknet, som det vanligtvis anstår varje "god" katolik på och utanför fotbollsplanen?
Barcelona Federer
2016-01-25 16:42
Gud vad glad jag är att Real köpte Danilo och inte vi. Vilken urusel spelare han är.
Barcelona Kröjff
2016-01-25 16:35
@Katalano:


Som svar på din fråga väljer jag delvis mot forumreglerna, att återge ett utrag ur en text av Henrik Brandáo Jönsson; som gör sig fan så mycket bättre i skrift än i TV-soffan under VM.

"Jag vet inte om ni såg finalen i söndags i Confederation Cup i Sydafrika..... Som vanligt samlades truppen i en ring på gräsmattan för att tacka gudarna som hjälpt Brasilien att ta sin tredje raka vinst i Confederation Cup. De satte sig på knä, höll varandra i händerna och mumlade. När kameran zoomade in ringen gick det att se att något hade förändrats.

Spelarna höll inte i några madonnafigurer eller voododockor. Spelarna hade dragit en vit t-shirt över sin gula landslagsdräkt med texten « I Love Jesus». Den dyraste stjärnan i laget, Real Madrids Kaká, gick ett steg längre. På hans tröja stod det «I belong to Jesus».

Den evangeliska väckelserörelsen, som sköljer över Brasilien, har nått landslaget. Hälften av spelarna i startelvan är nu pingstvänner.

Tänk om Egypten i stället vunnit Confederation Cup i Sydafrika. Och tänk om halva startelvan bestått av medlemmar i det muslimska brödraskapet som efter vinst vänt sig mot Mecka, kliat sig i skägget och sträckt upp händerna i luften. TV-kamerorna hade zoomat in tröjorna där det stått «I Love Allah» och «I belong to Allah». Tror ni inte att Fifa använt sig av sitt tydliga regelverk då? Det tror jag.

I Brasilien är pingströrelsen lika fundamentalistisk som muslimska brödraskapet i Egypten. De fördömer andra religioner, straffar andra religioner och ägnar sig åt hatbrott. Förra året skändade radikala medlemmar i den brasilianska pingstkyrkan ett afrobrasilianskt tempel i mina kvarter i Rio. Motiveringen var att templet tillbad djävulen. Männen är i dag fängslade för brott mot landets religionsfrihet.

Hur kan då det brasilianska fotbollsförbundet tillåta att deras spelare gör reklam för en väckelserörelse? När Dunga blev ny förbundskapten anställde han Jorginho, back i guldlaget från 1994, som assisterande tränare. Förutom att Jorginho är en av Brasiliens bästa högerbackar någonsin är han pingstpastor i sin egen kyrka Atletas de Cristo, Kristus atleter. I kyrkans stadgar står det att frälsta fotbollsspelare ska marknadsföra «in every way possible, the proclamation of the Gospel through sports».
Att fotboll är religion i Brasilien har fått en ny innebörd". (slut på citat).

Och tro inte för ett ögonblick att det var en tillfällighet eller plötslig ingivelse, att Neymar JR firade CL - segern mot Juventus och rusade runt arenan med sitt vita pannband på vilket det stod "100 % Jesus".
Barcelona Katalano
2016-01-25 16:13
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Han var ju avstängd från allt spel fram tills nu i januari pga vår transfer-ban. Det är antagligen därför du inte funnit något. Han får spela igen nu men har nog inte hunnit lira så mycket. Jag har inte koll på om/hur mycket/hur bra han spelat nu i Januari dock.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-25 16:05
förresten hur går det för lee seung woo, jag söker men får inte fram nåt:S
Barcelona Bosketts
2016-01-25 15:52
Någon som har koll på om Sergi Samper någonsin testats som mittback i Barca B (eller någon annan roll för den delen)?

Har är utmärkt som pivote, men då Busquets prenumererar på den posten många år framöver vore det en intressant tanke.

Han har fötterna, huvudet och brytningarna. Det som saknas är möjligtvis speeden.
I.Rakitic [FC Barcelona]
2016-01-25 15:44
Och just det, Bales agent blev jävligt förbannad när dokumenten mellan Real Madrid och Tottenhams överenskommelse om Bales transfer till den spanska huvudstaden blev känd för allmänheten.
I.Rakitic [FC Barcelona]
2016-01-25 15:42
Kröjff

Om dokumenten som Football Leaks har avslöjad inte skulle stämma alls, hur kommer det sig då att ingen av de berörda klubbarna har ifrågasatt Football Leaks? Man ska även komma ihåg att dom har släppt känsliga dokument som berör andra transfers (Falcao till Monaco, Mangala till City, Hulk till Zenit o.s.v.).

Jag litar på dom.
Barcelona Katalano
2016-01-25 15:36
@Kröjff:Det verkar som att det inte är någon som förnekar den information som Football-leaks har gått utmed mer än investeringsfirman jag inte minns namnet på som menar att vissa dokument i någon affär blivit "manipulerade" . Verkar således som att informationen därifrån har hög sanningshalt.

Har inte läst på något kring Neymars kontrakt där men det är första gången jag ser "pingstvännen", menar du Neymar Sr, Neymar Jr eller vem?
Barcelona Kröjff
2016-01-25 15:29
Att Aftonbladets Patrik Sjögren förlitar sig på den än så länge obskyra sighten Football - Leaks som använder sig av ryska servrar när dess helt anonyma nyhetsagenter avslöjar topphemligheter på löpande band , må vara en sak. Men ska vi förlita oss på att det som står är sant? Det får nog framtiden utvisa.

Tills dess kan ju den som är lagd åt det hållet, fortsätta roa sig med att läsa vad samma nyhetssight har att avslöja om det finstilta i exempelvis Neymars JR:s olika kontrakt. Verkar vara väl mycket spel och dobbel som inbringar den djupt troende "pingstvännen" extra mångmiljoninkomster, för att skrivningarna ifråga ska falla frälsaren Jesus Kristus 100 procent i smaken.
Annons: