/spanien/barcelona/forum/16333.aspx/spanien/barcelona/forum/16333.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2010-01-09 13:09
Rambla

Man vinner inte titlar genom att ha samma lag år ut och år in, det gäller att förnya

Även om jag inte gillar hela iden med att köpa Fabregas, så tycker jag att det vore bra med lite konkurrens i mittfältet, enligt mig så har Iniesta blivit VÄLDIGT bekväm på sistone, tror att många delar den åsikten

Jag förstår att Iniesta är ständigt småskadad, men det gör mig irriterad när han ska behålla bollen i 3 timmar och försöka dribbla 3-4 pers istället föratt servera bollen

En klasspelare i mittfältet eldar upp Xavi och Iniesta så att de inte blir alltför bekväma, det är därför jag vill ha en till mittfältare i laget, sen om det är Fabregas eller någon annan får Pep och Co bestämma

Om du kommer ihåg säsongen när Xavi blev petad , det var just när Iniesta hade blivit en viktig kugge i laget och Deco storspelade, efter att han blev bänkad ett par gånger så fick vi se en helt annan Xavi

Men den som lever får se
Barcelona Barcanist
2010-01-09 13:08
Ämne: H.Alavi - Triangulo....
Visst är Angola och Sydafrika två olika länder.. Men hur vet du att det som hände i Angola inte "inspirerar" andra rebeller nere i Sydafrika. Sydafrika är inte direkt ett säkert land det heller om man jämför med t.ex. Spanien, Frankrike eller Italien.
Jag säger inte att VM bör flyttas till något av de länderna, men ville bara påpeka att det som hände i Angola mycket väl kan hända i Sydafrika också. Men, den som lever får se!
Barcelona Rambla - El Barça de les Sis Copes!
2010-01-09 13:07
Ämne: Jag tycker att vi bo....
Pedro har också gjort 13 mål den här säsongen. Jag tror nog ingen hade bytt bort Pedro mot Cesc på en kant. Cesc är inte och kommer aldrig bli en ytter. Alldeles för långsam för det.
Barcelona Pep.G
2010-01-09 13:07
Cecs borde inte spela som ytter, vare sig i Barca elller i Spanien. Han är för seg för det.

Varför värva Cesc när vi har JDS och Thiago på uppgång ? Slöseri med pengar tycker jag. Lägg pengarna på en grym anfallare/ytter. Aguero hade varit drömmen eller varför inte Wayne Rooney.

Messi-Ibra-Rooney ?

Ni som snackar om att vårt presspel funkar inte längre nu utan Etoo, vänta bara på vad Rooney hade gjort. Han är ett djur, slutar aldrig att springa, stark som en oxe, skjuter som Ibrahimovic. Han är nog världens mest kompletta fotbollsspelare. Dessutom gillar Pep dessa spelare med breda register och jag skulle välkomna en värvning av Rooney vilken dag i veckan som helst.
Barcelona Rambla - El Barça de les Sis Copes!
2010-01-09 13:05
Ämne: Rambla - El Barça de....
Nja, Cesc har ju tills nu inte ens varit ordinarie. Under Vm så spelade ju Senna och Xavi som förstaval på innermittfältet. Ibland spelade de med 5 mittfältare och då kunde bla Cesc ingå i startelvan. Fast så fort både Villa och Torres ingick i startelvan så var Cesc den som bänkades.

De har oftast bytt ut Xavi mot Cesc. Ibland Iniesta, Silva eller någon annan som spelat på kanten. Men då har tränarna ändrat om på mittfältet.
Barcelona Allan14
2010-01-09 13:05
Jag tycker att vi borde värva Fabregas efter den här säsongen så att vi har någon som kan göra mål tsm med Messi och Zlatan för Henry börjar bli för gammal, även fast vi har Pedro så är Fabregas ett bättre alternativ än Pedro. Fabregas är en stor talang och han kan inte bara göra mål utan spela fram också. Han har gjort 13 mål och 12 assist i år troja. Och så kan vi behålla Iniesta och Xavi på mittfälltet.

Iniesta är inte den bästa målgöraren därför tycker jag att vi inte borde ha honom som vänsterytter. Min åsikt.

PEP.
2010-01-09 13:01
Rambla - El Barça de les Sis Copes!

Rätta mig om jag har fel nu. Spaniens ordinarie mittfält brukar bestå av Iniesta, Senna, Xavi och Fabregas. Brukar inte då Fabregas utgångsposition vara höger till mittfältet? Sen brukar ju han röra sig fritt. Enligt mitt tycke så finns det plats för Cesc i startelvan då Henry inte gjort något större väsen av sig.
Barcelona Rambla - El Barça de les Sis Copes!
2010-01-09 12:55
Ämne: FCB Més que un club....
Jag vill passa på att rätta dig på en punkt. Att han skulle spela ytter i landslaget kan inte bli mera fel. Där spelar han inre mittfältare lite högre upp på planen än tex Xavi, Xabi Alonso eller Senna. De få gånger Wenger provat Cesc på kanten har heller inte fallit väl ut.

Okej att han under matcher har hamnat ute på en kant vid några uppspel eller löpningar är en sak, men han har inte haft någon ytterposition i utgångsläget.

Jag ställer mig bakom FCB Més que un clubs inlägg. Cesc, nej tack. Klarar man av att vinna 6 titlar under en säsong och de tidigare titlarna man vunnit utan Cesc finns det inget eller ingen som kan övertyga mig om motsatsen.
PEP.
2010-01-09 12:47
FCB Més que un club

Det finns många anledningar till varför man vill ta hem Fabregas. För det första så är han en egen produkt, och om du har hängt med i Pl så kommer du se att Fabregas är en bra målskytt, sen kan Fabregas spela ytter det gör han ju bland annat i landslaget. Glöm inte att alla i ledningen gör allt man kan för att få hem Fabregas, så jag tror och hoppas på att Cesc kommer att spela i Barca tröjan nästa säsong.
Jag kommer nog fälla en tår den dagen den förlorade sonen återvänder till FC Barcelona.
Barcelona FCB Més que un club
2010-01-09 12:34
Fabregas?
Jag är en utav dom få personerna som är emot en värvning av Fabregas! Självklart är en underbar spelare som besitter en enorm talang.
Varför då emot?
Jo detta beror på att jag inte vill ha Iniesta som vänsterytter. Alla härinne borde inse eller har insett att Iniesta inte är en målskytt. Dessutom får han ut mest av sitt kapacitet på mittfältet. Slöseri med talang ifall man väljer att värva Fabregas och sedan flytta upp Iniesta. Vi behöver en riktig målskytt som Henry som vänsterytter. En anfallare som man sedan kan skola om till en vänsterytter? En sådan spelare skulle mycket gärna vara Aguero. En underbar spelare som har alla kvaliteter för att spela i ett lag som Barcelona. Många härinne tänker då: Han stoppar utvecklingen för våra talanger. Jag köper inte det där resonemanget då förr eller senare måste dessa talanger konkurrera med dom bästa. Vem kommer inte ihåg Messi? Sen kommer våra talanger få sin chans oavsett vad.

Men ledningen för gärna ta hit Fabregas efter att Xavi lagt ner med fotbollen eller börjar tappa. Då pratar jag om minst 3-4 år. Än så länge vill jag ha Xavi och Iniesta på mittfältet då dessa två kombinerar varandra så perfekt.
MF Doom
2010-01-09 12:22
Ämne: Angående ytter/Cesc-....
Vi behöver dock en spelare till Henrys plats, en sådan som tar plats och levererar direkt och gör andra bättre, precis som Ibra har gjort.
Barcelona HugoBoss
2010-01-09 11:54
test
Rögle Divina
2010-01-09 11:46
Ämne: ma man titty

Du ä....
Det är ju som att vägra VM i Europa som ett resultat av alla dödsskjutningar i Finland den senaste tiden. Afrika är inte ett Land.

MVH
Barcelona L.A.M. Nr 10
2010-01-09 11:46
Angående ytter/Cesc-värvning så har vi redan Pedro där. Som många redan har sagt. Vi behöver inte någon stjärnvärvning.

Bakom Pedro så finns Jeffren, Gai och Rochina som forwards. Vi har även Bojan som reserv och JDS. Sen har vi även Thiago som inte har fått så mycket speltid men sägs vara en stor talang.

Sedan så var det ju ett litet snack inatt om Busquets vs Yaya Toure. Jag tycker Busi har gjort det jättebra. Men Yaya måste spela. Han är så mycket bättre än Busquets på allting. Men var så säkra. Busquets tid kommer.

MF Doom
2010-01-09 11:14
Ämne: Klart han har... fly....
Men Iniesta gör ju inte mål, inget mål efter halva säsongen. På den platsen ska det finnas någon som gör mål, precis som förra året då Henry, Eto & Messi målade för fullt. Tar Iniesta den platsen kommer det att sluta att Fabregas kommer att söka sig mot den platsen för att kunna göra mål och Iniesta kommer att få lov att ta hans plats på mittfältet (Hans nuvarandra plats). Då är det lika bra att man ställer upp med Fabregas, Ibra & Messi på topp då Fabregas kan göra mål och Iniesta behåller sin plats.
Real Madrid Hala Pepe
2010-01-09 10:58
H.Alavi - Triangulo Magico!

Varför skulle VM flyttas? Angola och Sydafrika är två olika länder
Barcelona Riiio!!
2010-01-09 10:43
Klart han har... flyttar upp Iniesta på Henrys plats så spelar Fabre med Xavi och Busquets/Toure på mitten ;).
Barcelona Kribba291
2010-01-09 07:37
Må säga att det är ett himla tjat om Cesc.
Det är till att börja med jävligt respektlöst av både Real och Barca att så öppet tala om en spelare som är under kontrakt.
Han har lön av Arsenal och bär deras lag på sina axlar.
Sedan kan man naturligtvis fråga sig om vi har ett så stort behov av honom som spelare just nu?
Det är ju knappast den typen av lirare man i första hand köper om man vill bredda truppen.
För en plats i startelvan tar han ju inte just nu.(hur sjukt det än kan låta att en sådan spelare inte gör det).
ma man titty
2010-01-09 02:39
hehe pique har en egen slagmetod när de gäller att köra baseball, alves en grym kastare hehe
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-01-09 02:38
ma man titty

Du är inte ensam om att tro det.

Angående det här som hände i Angola idag.
Vad händer nu? om säkerheten inte är garanterad, kommer VM att flyttas? Man kan inte spela fotboll under dessa omständigheter.
ma man titty
2010-01-09 02:37
han snackar även om eto'o och zlatan lite kort kort, och berättar hur han tänker när han går in i en närkamp om de är en 50-50 boll och de är i mot någon han känner, journalisten i länktipset nedan är lebouf som spelade i chelsea och tsm med titty i det franska landslaget. härligt att se en chelsea spelare mot en arsenal spelare. gillar när henry säger spelare kommer och går men f.c barcelona klubben dör aldrig
ma man titty
2010-01-09 02:27
jag är nog den enda som tror på at henry kommer få ett nytt kontrakt om pep guardiola fortfarande är tränare som jag tror också kommer vara det. pep beundrar henry väldigt mycke henry brinner fortfarande för sporten även om ahn vunnit allt han kan vinna som spelare. han är 32 år och har motivationen. som på länktipset snackar han om hur guardiola fick i gång han igen, sen hur folk inte orkar att vänta med att man ska prestera tänker mer nu på chrginsky, henry berättar att ingen bryr sig vad som snurrar i ens huvud, att man varit i klubben innna barca i 8 år att man ska lära sig nytt språk vad som hänt med familjen.

folk väntar aldrig inge tålamod. kan tänka mig henry som han nämnde han var i en klubb 8 år han kom till barca skadad just därför övergångssumman sänktes lite. han hade haft en skiljsmässa träffar ej sin dotter ofta och de stannar såklart i huvudet självklart försöker man vara professionel men såna saker går helt eneklt inte att få bort. jag beundrar henry för den spelaren han är och vart stolt när han fick cl titeln han längtat efter. ja säger fortfrande av alla forwads vi har i truppen så är henry den målfarligaste när han får chansen. men tycker att vi borde värva en ytter som kan avlasta henry att dem roterar om pep inte väljer att satsa på pedro så slipper vi värva en ytter typ. men med en ny president så tror jag de blir ett köt av en ytter. vill också påminna er nästa gång barca har match specielt på camp nou att ni ska se hur smart spelare henry är när det gäller löpningar han skojar med sina försvarer med löpningar.

men ofta så slår xavi iniesta ej den bollen i djupet på henry och har märkt att henry börjar vifta med händerna när han ej får bollen jag förstår han xavi av alla skulle lägga den klockrent på skon hos henry. säger inte att när xavi väljer annat alternativ att det är dåligt men tycker att vi borde ta vara på henry smarthet.
Barcelona Yaya24
2010-01-09 01:46
De är han värd, Kung Yaya Toure. KUNG
Barcelona Barcanist
2010-01-08 23:54
Yaya Touré årets spelare i Elfenbenskusten
Barcelona Allan14
2010-01-08 23:49
Hetfield//

Jag håller med dig det är fan sjukt att det ens händer och hoppas det inte händer Elfenbeskusten som du då sa att vi har Yaya där ju. Riktigt farligt det dära!
Krönika Guiri
2010-01-08 23:41
Som interista läste jag med intresse gästkrönikan om Zlatan, och vad gäller Etoos värde i det defensiva spelet kan jag bara hålla med till 100% - där överglänser han Zlatan enormt. Offensivt är de två helt olika spelartyper, och bytet har helt klart påverkat båda lagens anfallsspel. Jag tror inget av lagen blev sämre av affären - den stora mellanskillnaden i pengar som Barca betalade lär mest ha berott på att Etoo endast hade ett år kvar på kontraktet och inte ville förlänga, medan Zlatan hade 4-5 kvar på sitt - Barcelona var behövde desperat casha in för att Etoo inte skulle gå gratis 2010.

Jag håller med om att Barcelona kanske inte direkt blivit bättre av bytet.

MEN man kan dock knappast ifrågasätta själva affären, då den främst kom till pga att både Etoo och Ibra ville byta klubb - och då löste det sig till allas fördel genom det numera berömda bytet. Det fanns egentligen inget val, och ajg tycker Laporta och Moratti löste det rätt så smart.
Barcelona Hetfield
2010-01-08 23:39
Detta gör mig genuint ledsen, sånt ska inte behöva hända, jag ska bli krossad om någon gjorde det mot t.ex: Elfenbenskusten där Toure finns

Usch, hoppas att de klarar sig
Barcelona Allan14
2010-01-08 23:29
Jo jag vet det jag sa=)
Barcelona lameG^
2010-01-08 23:26
Allan 14

Att Cesc skulle lämna för real kommer nog aldrig hända. Finns bara 2 klubbar för honom och det är Arsenal och Barca. Vi får hoppas att nästa president värvar cesc. Annars vill jag faktiskt inte ha någon annan. Ser hellre att vi satsar på talanger. Thiago och JDS kan rotera med Xavi,Iniesta,Keita. Pedro startar och bojan kan då få sitt genombrott om han blir första inhoppare. Gai kan göra några matcher i ligan.

Ser mycket ljust ut:D
Barcelona Allan14
2010-01-08 23:21
lameG^//

Jo jag kan verkligen hålla med dig om Pedro han spelat sjukt bra mot Inter. Och han nätar i stortsätt varje match han spelar så en bra ersättare för Henry. Men vi får inte glömma bort dom namnen du tog fram där nere våra talanger.

Cesc skulle ju vara en drömvärvning. Men nu ryktas det om ett byte Cesc mot Higuain + pengar. Det tror jag verkligen inte att han skulle gå med på att spela i Real är nog det sista dom från Barcelona skulle vilja göra.
Annons: