/spanien/barcelona/forum/16287.aspx/spanien/barcelona/forum/16287.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2010-01-28 01:05
"Jag bara väntar på den dagen då han får visa sin klass och att Benfica till slut inser vad de gått miste om. Jävlar vad jag ska njuta då. "


Tja, Benfica har ju ingen option på honom eller nånting, om han visar sin rätt om 2-3 år gör ju inte dom någon nytta och de lär säkert inte bry sig heller eftersom de vet att de bara hade spelaren på lån och att han förr eller senare skulle hamna i Barca. Är han inte form nu så gör dom väl, rent pbjektivt rätt. Hur bra spelaren än blir så hjälper ju inte det Benfica i dagsläget om han inte presterar.

Men självklart kommer jag också sitta där och njuta när K9 ifört blårött sänker Benfica borta i CL-semi 2012.
Barcelona Hetfield
2010-01-28 01:03
Det som förvånar mig mest med K9 är att han är tyst som en mus, antingen så är han nöjd med att sitta på läktaren och se bankkontot fyllas med pengar, eller så vill han helt enkelt inte skapa problem?

Tyvärr så luktar det mer som att han har blivit bekväm, jag kan inte förstå hur en så ung spelare kan vara nöjd med läget? Ryt till för fan, skrik åt de i Barcelona att göra något åt saken, inget händer ju , skulle jättegärna vilja se en intervju med honom
Barcelona Rambla~
2010-01-28 01:00
Ämne: "Förresten så tränar....
Vad jag har förstått så har de sagt åt honom att han inte ingår i deras planer. Antagligen för att han ska gå med på att bryta låneavtalet gissar jag.

Jag bara väntar på den dagen då han får visa sin klass och att Benfica till slut inser vad de gått miste om. Jävlar vad jag ska njuta då.
Barcelona petersays
2010-01-28 00:58
"Förresten så tränar tydligen Keirrison nu på egen hand utanför Benficas trupp. Det om något borde väl säga honom att det är dags att dra där ifrån?"

Om det stämmer och inte beror på skada så tar det fanemej priset i misslyckad utlåning. En skytteligavinnare med en utköpsklausul på 30M köps in trots att tränaren inte vill ha honom, lånas sedan ut till anfallstäta Benfica och han flyttar från inhoppare till bänken till läktaren till att få köpa biljett själv för att se matcherna.
Barcelona petersays
2010-01-28 00:55
Vet inte om någon sett Chelseas senaste matcher men Deco har gjort några av sina bästa matcher i tröjan. Idag var hans 50e match för chelsea enligt officiella hemsidan (kan det verkligen stämma?) och han stormtrivdes i sin nya roll som Ancelottis "regista". Vet inte hur många brytningar han lyckades med, och han sprang en hel del på mitten och fördelade bollar som sig bör. Kul att se även om jag tycker att han kan höja sig ännu ett snäpp när matchtempot sätter sig, för som det ser ut nu så kommer han nog starta kommande matcher med.
Barcelona Rambla~
2010-01-28 00:55
Ämne: Andreas

Det kons....
Ja men han får ju inte ens träna med truppen längre. Vill han verkligen vara kvar då? Tveksamt.
Barcelona Rambla~
2010-01-28 00:54
Godall? Tja, det är lite av bad cop-good cop över det hela där Sala i Martin ska föreställa bad cop. Det är han som står för smutskastningen av Rosell. De är nog allt lite skraja över den goda vänskapen mellan Pep och Rosell. Godall säger att han fortsätta i Laportas arbete men göra det ännu bättre. Jaha, lycka till med det då.

Jag tänker också avvakta och se vad Rosell har att säga och även Sorriano om han nu ställer upp.
Canaletes
2010-01-28 00:52
Andreas

Det konstiga är ju att Keirrison föredrar att stanna i Benfica :S
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-01-28 00:52
Andreas


Bara han får speltid så är de bra.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 00:51
Ja det är otroligt synd det som händer med Keirrison faktiskt. För han är faktiskt en riktigt stor talang och han har något speciellt. Till skillnad från Henrique t.ex som jag inte tycker är någon jättebra spelare eller talang.

Just nu känns det till o med bättre om K9 lånas ut till en brasiliansk klubb. Hellre det än att inte ens få träna med ett lag.
Barcelona Rambla~
2010-01-28 00:45
Andreas:

City vill ju egentligen inte släppa iväg Robinho så det är nog därför de kräver att lönen ska betalas av det lag som lånar honom. Även om de har oändligt med pengar så är det fortfarande affärsmän som driver klubben. Anledningen till att han vill till Santos är ju tack vare att det är Vm i sommar. Han vill ha speltid och det vet han att han får i Santos.

Jaså, Vágner Love är tillbaka i Brasilien.

Förresten så tränar tydligen Keirrison nu på egen hand utanför Benficas trupp. Det om något borde väl säga honom att det är dags att dra där ifrån? Jag stör mig på att vi inte får höra något nytt om honom. Ta tillbaka honom till Barcelona säger jag så att han åtminstone får träna med laget.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 00:38
Har vi fått höra vad Rosell har att säga ännu?

Jag vill gärna höra vad alla kandidater har att säga innan jag kan säga klart vilken jag föredrar.

Laportas kandidat verkar ju vara bra även fast jag tycker det var lite onödigt att attackera Rosell som dem gjorde igår.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 00:30
Rambla

Ja det kanske är så som du säger. City borde ju egentligen kunna stå för en del av hans lön om han lånas ut till Santos som inte på något sätt är en konkurrent till dem. I o med att dem kastar pengar runt om kring sig.

I brasiliansk media sa Santos ordförande för ett par dagar sedan att dem kommit överens om allt med spelaren och laget. Men men vi får väl se vad som händer.

När vi ändå är inne på brasiliansk lag så måste jag säga att Flamengo har otroligt bra anfallspar med Vágner Love o Adriano.
Barcelona Sempre Culé
2010-01-28 00:25
Ämne: Det sägs att Robinho....
Gud give att Rosell inte blir president!

En gammal artikel om just Sandro finns i länktipset.
Barcelona Rambla~
2010-01-28 00:20
När det gäller Robinho till Santos, ja även São Paulo har ju nämnts, så försöker Santos att skaffa investerare för att betala Robinhos lön. Det sägs även att han kan tänks gå ner lön för att underlätta att lån. Något nu engelska tidningar skriver han inte längre verkar vara så sugen på. City har hela tiden bestämt hävdat att den som tar Robinho på lån får också stå för hela hans lön. Detta enligt brittisk press.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 00:15
Hetfield

Nej jag tror verkligen inte dem har råd att betala hans lön. Kanske om dem säljer sin arena o alla spelare:P

Men jag antar att City fortfarande kommer stå för en stor del av hans lön om han går dit. Dem har ju inga problem med ekonomin ändå. São Paulo skulle nog kunna stå för en större del av hans lön än Santos, men Santos är hans moderklubb så han kanske väljer dem trots allt. Han vill ju få speltid inför VM, efter VM tror jag inte han stannar kvar där.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 00:10
Jag har för mig att jag läst någonstans att Rooney inte vill gå till Real. Han fick den frågan efter att det ryktats om att C. Ronaldo föreslagit honom till Real. Han sa ju dessutom att han alltid väljer Barca på Fifa när han inte tar United:)

Men jag skulle inte vilja ha Rooney i Barca som det ryktats om tidigare även fast han är en riktigt grym spelare.
Barcelona Hetfield
2010-01-28 00:08
Andreas

Jag är inte så insatt i bras. fotboll, men har Santos den ekonomiska muskeln att betala för hans lön?

Vore kul att få se Robinho i Milan, tänk er med de tre brassarna (Ronaldinho, Robinho, Pato), det kan bli fiesta!
Barcelona Rambla~
2010-01-28 00:06
Ämne: Rambla

Problemet ....
Han lär bli såld i sommar för att finansiera en ny värvning av tex Villa eller någon annan. Ja, såvida han inte gör ett grymt Vm. Fast vi kan ju bara spekulera.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 00:06
Det sägs att Robinho vill bort från City för att komma till Barca, antingen direkt eller indirekt. Alltså antingen att han lånas ut till Santos eller São Paulo till sommaren för att sedan gå till Barca eller att han går direkt till Barca.

Han verkar ju inte vara speciellt för oss längre men man vet ju aldrig vad som kan hända. Om Rosell blir vald sä känns det väldigt troligt iaf.
Barcelona Hetfield
2010-01-28 00:04
Rambla

Problemet är som sagt med tålamodet, Perez är ingen man som har tålamod med sånt, allt ska klicka annars är det bara att gå vidare, alla kommer säkert ihåg Steve Mcmanaman (Real Madrid) , som fick knapert med speltid under sista perioden eftersom att alla galacticos kryllade i laget, så vi får se om Perez tar in en till galatico

Vem vet, kan Benzema bygga upp fysiken (nu ser han ut som en köttbulle), och få igång självförtroendet så kan han bli ohyggligt bra, men jag har svårt att se Perez ge Benzema 1-2 år att utvecklas

Det pratas ju rätt så mycket ( i övriga forum runtom i världen) om att Rooney ska vara nästa storköp till Real , jag tvivlar på sanningshalten, m en jag trodde aldrig att t.ex: Zlatan skulle komma hit

Pengar dikterar fotbollsvärlden, vifta lite pengar framför Man U och Rooney, så kan allt hända
Barcelona Rambla~
2010-01-27 23:58
Nej du är inte galen, jag tror heller inte Benzema precis var Perez förstaval. Det jag menade var att han inte riktigt får chansen att visa sin talang i Madrid, inte än så länge i alla fall. Det kan bero på mycket, bla på spelsystemet tex. Svårare motståndare i Spanien jämfört med i Frankrike kan vara en annan orsak. Talangen finns allt där, det gäller bara att få fram den på rätt sätt.
Barcelona Hetfield
2010-01-27 23:50
Rambla

Nej, men som sagt, det känns som att han har tappat de egenskaperna som gjorde honom så bra till att börja med, sen om det lossnar eller inte, det har jag ingen aning om, vi får se om Perez har tålamodet

Du kan kalla mig för galen, men jag kan lätt se att Perez säljer Benzema för att skrapa ihop pengarna för att få hit Rooney
Barcelona Sempre Culé
2010-01-27 23:47
Ämne: Jag undrar om Fergus....
Rambla~//

Jag inser storheten med Ferguson, men har så svårt för hans ständiga gnäll så fort han förlorar! En surmulen människar i klass med Mourinho, fast bättre! Vill någon köpa spelare från United börjar han med sitt BS och kan nog inte riktigt inse att han blöivit, inte bara omkörd, men varvad av Pep i nuläget. Du vet det där pensionärsgnället... Det är lite av det med honom tycker jag. En retsticka!
Canaletes
2010-01-27 23:46
Rambla

Du kanske har sett bilden men kolla
Barcelona Sempre Culé
2010-01-27 23:43
Ämne: el Flaco

Vafan h....
el Flaco//

Ett lååååång härligt rus!
Barcelona Rambla~
2010-01-27 23:42
Hetfield

Om Benzema har svårt att få det och lossna behöver ju inte innebära att han är en dålig spelare? Det är bra mycket svårare att vara en liten fisk i en stor damm som Real Madrid, jämfört med som i Lyon att kanske vara den allra största fisken.
Barcelona Rambla~
2010-01-27 23:34
Dima verkar vara en skön snubbe. Han gillar inte bilar och vill heller inte lära sig köra. Han föredrar att åka motorcykel (det kan också vara EU-moppe som åsyftas). I ett sportprogram på TV3 berättade han på perfekt spanska att han ska fråga Pep om lov om han får åka omkring i Barcelona på motorcykel.

Han sa också att det var väldigt viktigt för honom att så snabbt som möjligt lära sig tala spanska för att kunna förstå Peps instruktioner och samtal under träningarna.
Barcelona Hetfield
2010-01-27 23:32
Neuthon

Jag drog förhastade slutsatser, men om man tar på bort de egenskaperna som gör en viss spelare speciell, då återstår bara en överbetald medelmått, eller hur? Benzema har potential, men frågan är om Real har tålamodet
Barcelona Rambla~
2010-01-27 23:24
Jag undrar om Ferguson har något att anmärka på övertiden som var 3:30 min. Annars brukar han förespråka minst 6-7 minuters övertid. Fast det kanske bara är när United ligger under på Old Trafford?

Spännande match. United hade faktiskt lite flyt på två av målen. Sen har de ju en jävla förmåga att trycka in avgörande mål på övertid. Det är starkt, det måste man ge dem.
Annons: