/spanien/barcelona/forum/1620.aspx/spanien/barcelona/forum/1620.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2015-10-23 19:34
@Barcelonistas:

Rakitic gjorde bättre ifrån sig än Kroos förra säsongen.
Barcelona the cameroonians
2015-10-23 19:33
Barcelonistas Vill egentligen inte gå i clinch med dig gällande Raktitic... men... Sett till Luchos spelidé så har ju Rakitic en betydligt bättre profil än Kroos när det kommer till förmågan att löpa i båda riktningarna, och framför allt fylla på i straffområdet med djupledslöpningar och vilja att sätta hög press. Där slår han tysken på fingrarna medan han såklart inte är lika kreativ och passningssäker. Men åter igen, det är inte det viktigaste för Lucho. Så jag anser nog att Lucho hade rätt bra koll på vad han ville och vem han ville ha och han var dessutom smart nog att tacka ja till den nummer 9 som Zubi föreslog åt honom. Ytterligare en sak, vi hade inte ekonomin att värva Cuadrado, budgetlösningen blev Douglas och det var bortkastade pengar. Men det fanns inte så mycket mer att spela på när man redan värvat för €155 miljoner för att ersätta Cesc, Alexis, Valdes och Pinto. Däremot håller jag fullständigt med dig gällande Mathieu, det var väl inget höjdarval av Lucho - även om vi inte har något facit på hur väl Hummels presterat.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-10-23 19:28
Hur många har han värvat? Är Arda en dålig värvning? Enda värvningen han har gjort hittills på eget initiativ är väl Arda?

Han har inte ens fått jobba med en helt egen trupp än, ändå vunnit allt.

Tänk på omständigheterna han har jobbat under. Fick ett lag utan självförtroende, tog sina fighter och vann trippeln. Just nu har han en trupp på 10 ordentliga utespelare och vi ligger delad etta och i princip gått vidare i CL efter 3 omgångar. Allt kan bli bättre, men det kommer när omständigheterna ändras med fler spelare i truppen. Det är ju för fan inte hans fel.

Kritisera hur mycket ni vill, men sprid inte lögner, hat och skitsnack. Jag ko mer säga till varenda person som håller på. Moralpolis? Ja, kanske. Men fler borde kräva att ingen ska få utstå svordomar och lögner om folk man älskar i klubben.

Skriv en jävla artikel om Luchos stora tid i klubben någon, snälla! Så kidsen lär sig och fattar vem fan de smutskastar dygnet runt.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-23 19:20
Barcelonito / Lucho Enrique 21 - Lucho är en bra tränare gillar dom ändringar han har gjort men han ska hålla sig borta när det gäller att värva spelare. Totalt värdelös. Ali G - bara för att du gör mål i en Cl final betyder det inte att du är bra. Tänk om Lord Douglas och Mr Marlboro hade gjort mål i Cl finalen hade dom varit bra då?
Barcelona Ali G
2015-10-23 19:03
Barcelonistas

Kross en Ferrari? Rolig jämförelse med tanke på att han är segare än en snigel.. China moppen var inte så dålig trots allt, han var vår formstarkaste mittfältare förra säsongen och gjorde mål i CL finalen.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-23 18:26
Vi kunde fått en Ferrari(Kroos) men istället gick vi för en china moppe (Rakitic). 1-Douglas-Marlboro-Rakitic. 2-Cuadrado-Hummels-Kroos. Vi gick för punkt nummer 1 när vi kunde gått för punkt nummer 2.
Barcelona the cameroonians
2015-10-23 17:12
Liunil Masse Självklart har de gjort bra saker, men intentionerna med dessa gärningar har ofta överskuggats av slutprodukten; Värvningen av Neymar, t ex - ett bra och smart genomförd affär där upprättandet av kontrakten emellertid tog klubben till domstol. Intentionen och löftet att förlänga med Abidal, men där man till slut struntade i det ödmjuka och medmänskliga och svek fransmannen. Införandet av tröjsponsorn där man gjorde det för att rädda klubben och skulle göra det via ett icke-kommersiellt varumärke i form av en "Foundation". I stället blev det ett flygbolag av fel anledningar. För att sammanfatta: Man jobbar med dolda agendor, trots att man lovade medlemmarna att vara transparenta i alla avseenden. Och när de får reaktioner på dessa gärningar så spelar de bara dumma och nonchalanta. Neymar - vi hade gjort samma sak igen Abidal - vi bedömde att han inte skulle hålla hälsomässigt Qatar - vi sa väl i förbifarten att de hade rätt att byta namn Och det här är bara tre av många saker. Men det börjar bli tjatigt. Orkar knappt bry mig längre utan inser att vi kommer dras med denna ledning ytterligare några år, förhoppningsvis kortare - men då blir det på bekostnad av klubbens undergång. Och det är i sig än värre. Så det är bara att hoppas att de, som majoriteten av mänskligheten, lärt sig av misstagen och insett att Barcelona är mer än en klubb och inte kan drivas exakt som ett företag.
Barcelona Vampíro
2015-10-23 17:10
Detta är Pinto på twitter. Nuff said.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-23 17:01
@Squawka: Highest pass completion in the Champions League this season (100+ passes): T.Kroos (96%) L.Gustavo (95%) Maxwell (95%) Nacho (95%) @Squawka: Most chances created in the Champions League since 2012/13: Toni Kroos (73) Lionel Messi (70) Cristiano Ronaldo (65) Isco (64) Hur man inte gick för Kroos är fan så jävla dumt så att det inte är sant. Hans agent till och med erbjöd Kroos till oss och det hade varit för en bra summa sett till kvalité men nej. Med honom hade vi inte haft problem med att kontrollera matcher, den saken är säker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-23 16:52
@the cameroonians:


Ja finns det något denna ledningen gjort bra under 5 års tid? Jag kan bara komma på saker man gjort dåligt och ändå vill medlemmarna fortsätta med denna skitledning. Snacka om att tänka med röven alltså.
Barcelona Amo.38
2015-10-23 16:35
Rambla Håller med! Sergio Robertos utvecklingskurva denna säsong har gått spikrakt uppåt, han spelar med så mycket mer pondus. När han väl löper med bollen så trampar han rätt upp i mitten med sån fart och kraft att det är imponerande att se! Går med skamset huvud efter all skit jag kastat på honom tidigare, visar verkligen karaktär nu när laget inte är som bäst. Såna spelare växer inte på träd!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-23 16:27
@Liunil Masse:
Tänk då hur det skulle se ut om klubben INTE sålt Pedro & Adama för €40 miljoner. Ändå har vi aldrig mått så bra ekonomiskt som just nu enligt Susana Monje Då kan man ju förstå att Qatar den här gången används för att göra samma sak som denna ledning beskyllde Laporta för - nämligen att balansera en misskött ekonomi.
Barcelona Rambla~
2015-10-23 16:22
Det skulle inte förvåna mig om tanken att sälja av Messi för en rekordsumma kittlar Bartomeu. Inte det minsta. Nu med den där förbannade skattehistorien så är risksen större att Messi faktiskt lyssnar på Bartos förslag.
Barcelona Vampíro
2015-10-23 16:17
Barto har nu en perfekt ursäkt och hans gubbar slipper jobba under januari. Har sagt det från dag ett, trots den svaga truppen så kommer inget att hända i transferfönstret. Man kommer istället i sann politiker anda använda Messis återkomst samt Arda Turan som "nyförvärv" och sen säga att man litar på B-laget vid behov. Classic Barça. Som vanligt mesigast på mercaton.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-10-23 16:15
Nu har hela världen åter igen fått för sig (läs de brittiska öarna) att Lionel Messi överväger att dra till PL. Detta tack vare fjanten Guillem Balague, ni vet han Espanyol-supportern som jobbar på brittiska Sky Sport och även skriver för AS emellanåt.
Barcelona the cameroonians
2015-10-23 16:12
@Rambla~:


Absolut - i alla fall för de som får chansen i A-lagstruppen. Övriga får tänka till.
Barcelona Rambla~
2015-10-23 16:09
Intressant artikel om Sergi Samper.
Barcelona Rambla~
2015-10-23 16:05
Hur blev Sergi Roberto så bra? Han stack inte iväg där gräset är grönare. Han hotade inte med att sticka när speltiden var minimal. Har aldrig krävt en löneförhöjning. Han har jobbat hårt, har ökat sin uthållighet och tålmodigt väntat på sina chanser. Spelat på alla de positioner tränaren satt honom på utan att öppna käften.

Ett föredöme för andra canteranos från La Masia?
Barcelona Liunil Masse
2015-10-23 15:42
neymar JR Och du klagar på att jag är för negativ ibland :P Håller med dig, kollektivet fungerar inte och det får tränarstaben ta på sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-23 15:35
@barcastuff: Most successful dribbles in this Liga: Messi 39 - Neymar 30 - Halilovic Orellana 20 - Marcelo 18 - Nolito Vitolo 17 [via @barca19stats Ganska skön statistik
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-23 15:33
Om en mittback behöver springa 11 km under matchen så är det något fel med den taktiska organsationen. Med tanke på hur många mål vi släpper in så är det ingen vild chansning Det är inte kritik mot bartra utan det är kritik mot laget och tränarstaben. Vi har spelare som inte gör sitt jobb utan lämnar över det till någon annan. Vi är taktiskt vilsna! Jag vet att våra mittbackar får mycket skit och det är helt fel. Den här säsongen är vi som svagast på ytterbacks positionerna. Den ende som har gjort det bra är Roberto Rayo matchen var en förnedring för Alves/Alba och det skapade total obalans i laget. Samma var det nu under bate matchen, våra ytterbackar var inte ens med offensivt eller defensivt Med tanke på hur dåliga inläggs fötter Alves/Alba har så har jag ingen aning om varför dom får ett så högt utgångsläge. Överlappningarna existerar inte Nej dra ner på ytterbackarna, och lyft fram mittfältet 10-20 meter så kommer vi ha mer kontroll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-10-23 15:20
Jag hoppas att det här uttalandet från Barca är bara spel för gallerierna

****"Hoppas på missförstånd"

När linjedomaren sa att han vägrade ska han ha fått ett samtal från en person inom den spanska domarkommittén ha ringt upp och hotat med att "linjedomarens karriär snart kan vara över".

Spansk polis gör nu en utredning av fallet efter krav från FC Barcelona.

"Vår styrelse ser det som väldigt viktigt att det gör en utredning av fallet och vi hoppas att det har skett ett missförstånd, hoppas för prestigen och trovärdigheten för ligans skull", skriver Barcelona i ett uttalande.******
Barcelona GauJon-10
2015-10-23 15:06
Att man kan ignorera kvalité när det är mitt framför näsan på en! Bartra behöver en full säsong. Ingen mittback som lyckats av att bara göra inhopp.. Låt han göra som pique å sedan återvända för att tysta de som kritiserat honom, stannar han har jag svårt att se honom nå sin fulla potential
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-10-23 14:21
Josep "PEP" Snälla skämta inte!!! Har fan inte tänkt på hur Lucho totalt kan ignorera hans talang!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2015-10-23 14:08
Paik är väl sydkoreanen som fick vara med i Barcelona B försäsongs träning tillsammans med Le. Har för mig att han är 18 fast har ban till januari han med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-10-23 13:57
paik låt mig gissa han stor och stark och kan springa hur mycket som helst Lucho skulle passa Stoke City perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-10-23 13:55
[QUOTE=Liunil Masse]@barcastuff: Barcelona can in principle spend 6M during the upcoming January transfer window. [ara] HAHAHA [/QUOTE] Haha går ju även helt emot det Susanne Monje satt och sa igår på PK.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-23 13:48
@barcastuff: Barcelona can in principle spend 6M during the upcoming January transfer window. [ara] HAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-10-23 13:45
@Liunil Masse:paik är spelare som lucho kommer att föredra framför Lee Seung Woo haha.

ännu en gång loskar han samper. (syftar på cl mot bate). jag äcklas av LE
Barcelona neymar JR
2015-10-23 12:37
Inte fel på bartra utan fel på defensiven. Han har ju tydligen behövt täcka upp och släppa sin position för ofta Än värre blir det med tanke på hur mycket boll vi hade
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: