/spanien/barcelona/forum/16152.aspx/spanien/barcelona/forum/16152.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hyder
2010-05-12 11:05
Jag tycker verken Xabi eller Javi Martínez är bättre som Pivote än Busquets. Den som tycker det måste ha missat de senaste två säsongerna. Både Javi och Xabi är bra spelare. Den förstnämnda är en otroligt lovande spelare men om man har följt Bilbao kan man även konstatera att han gjort en hel del avgörande misstag på mitten.

Xabi är verkligen ingen renodlad Pivote, precis som Delarocha menar. Det finns ett skäl till varför han alltid har spelare som Lass, Diarra eller Gago bredvid sig medan Busi har spelare som Xavi och Iniesta bredvid sig när truppen är skadefri.

Däremot tycker jag att Senna är en bättre spelare än Busi. Även om han har varit skadad under stora delar av säsongen anser jag att han går före vårt fyrtorn. Jag kan lova att Senna aldrig skulle vika ner sig i stormatcher och i VM-sammanhang vilket leder till att det inte spelar någon roll hur skadad han har varit.
Delarocha
2010-05-12 10:49
Tja, Senna har ju knappt spelat den här säsongen och enligt vad jag läst när han spelat en av anledningarna till att Villarreal underpresterat i år. Sen visste inte jag att Alonso och Busquets var samma spelartyp. För om Alonso är en renodlad pivote är en riktigt dålig sådan.
Real Madrid Radical - El Maestro Kaká!
2010-05-12 10:05
Ämne: Att folk inte orkar ....
Jag ser talang i Busquets, jag tycker att han är bra spelare, dock så är han knappast bättre än Senna, Alonso och Martínez.
Delarocha
2010-05-12 10:02
Gagoking

Att du väljer att nämna Xabi i samma andetag som Xavi och säga att dessa två är av en annan klass får mig att bli helt spyfärdig. Sen är ditt namn en smula roande.
Barcelona AzizWaysi
2010-05-12 09:43
Den dagen Gago startar en CL-final är de välkomna
att jämföra honom med Busquets. Tack gode gud att Del Bosque inte är katalan , för då hade man ba hört "ja men han tar ut honom för han är katalan". Att Del Bosque har tränat Real gör inte saken sämre för det.
Delarocha
2010-05-12 09:25
Att folk inte orkar se Busquets talang är snarare deras ansvar och tyder på deras extrema okunnighet och deras extrema agg mot honom och Barcelona. Det är väl nästan bara patetiska madridfans som tycker han suger också.

En som däremot suger på riktigt är Gago.
Barcelona Criff
2010-05-12 09:22
Kan också lägga till att jag tycker inte Pedro ska vara en startspelare, och det är nog inte meningen heller.
Utan precis som du säger Radical, är han en mångsidig spelare som är en bra truppmedlem.
Att han alltid ger 110% är också ett +.
Nej hade jag varit tränare hade jag tagit med Pedro.
Men då hade jag haft Reyes som startspelare också :)

Busquets orkar jag inte ens gå in på, antagligen gör Busquets något otroligt bra som defensiv mitt. Annars hade han inte varit där han är idag.
Jag menar visst att Pep gullar med honom kan man väl förstå att folk säger, men när en ex Real tränare som Del Bosque tar ut honom och antagligen ser något i honom, så är det omöjligt gullande med katalaner.
Real Madrid GagoKING
2010-05-12 08:52
El Capitán//
När jag räknade upp medspelarna tänkte jag mer på när de började nämna vilka tuneringar Pedro har gjort mål i och vilka Negredo har gjort mål i. Missförstå mig inte Pedro är ingen dålig spelare, jag gav han faktiskt cred första gången jag såg han spela a-lags match va de mot Mallorca?. Kommer ihåg de som igår när jag sa till en vän denna killen kommer bli grym. Så dålig är han inte nånstans. Men jag personligen har svårt och se han peta spelare som Silva,Mata,Cazorla och Navas. Men i slutändan kan vi inte göra ett skit än att le och hoppas på VM-guld, för det är ändå Del Bosquet som har sista ordet inte vi.
Real Madrid Radical - El Maestro Kaká!
2010-05-12 08:44
Ämne: Estadio Santiago Ber....
Han räknar nog Pedro som anfallare.

Personligen så tycker jag att Pedro ska tas ut i en VM-trupp. Visst, han kanske inte är den bästa i en-mot-en situationer men han är väldigt mångsidig i och med att han är tvåfotad. Dessutom är han ruskigt snabb, jobbar hårt i presspelet och är en grym avslutare.

Busquets ser jag däremot ingen plats för. Senna (som dock varit skadad en hel del denna säsong), Alonso och Martínez är alla bättre spelare än honom i mina ögon. Busquets har dock fördelen i att han, Xavi och Iniesta är ordentligt samspelta som mittfältstrio.
Barcelona Criff
2010-05-12 08:13
Estadio Santiago Bernabeu,
LLorente, Guiza & Negredo räknas inte som yttrar sist jag kollade hur dem spelade fotboll.
Så att han skulle peta dem förstår jag inte riktigt.

Däremot Kan du ju försöka nämna vad t.ex
Cazorla gjort för att förtjäna en VM plats?
Jag menar med ditt resonemang borde ju fenomenet Ronaldo få spela som startman i Brasilanska landslaget, för liksom han har ju gjort många matcher i landslaget och har presterat. Eller hur var det nu?
Mata om någon har väl varit ojämn detta året? Han blev bänkspelare till slut för hans form var så kass. Så jag undrar varför Pedro inte skulle nämnas före honom i VM sammanhang.
Pablo H är ännu mer ojämn, har gjort en riktigt kass säsong sett från vad han egentligen kan.
Så ja Pedro har varit bättre än honom.
Reyes däremot är bättre än Pedro, och det är konstigt att han inte blivit uttagen.

Så med allt detta sagt, varför skulle Pedro inte nämnas i VM sammanhang? Alla de spelarna som du nämnde har bevisat mer än Pedro helt klart, dem har fått mer speltid, är mer erfarna osv. Men sett till denna säsongen har fan ingen av dem presterat något värst. Ska man ha 11 underpresterande spelare som ska försöka vinna ett VM?
Jo men tjena, tur du inte sitter i Del Bosques sits. Då hade väl Spanien åkt ur i gruppen.
Real Madrid Ronaldo10
2010-05-12 07:47
visst pedro ska MÖJLIGEN komma med till VM.... Att säga att han inte är bra är lögn... men han kommer inte få spela mycket om han får vara med!
Barcelona El Capitán
2010-05-12 04:42
GagoKING//

Cred till dig och mig som håller forumet aktivt, trots att klockan snart är 5 på morgonen!

Jag tror inte Del Bosque riktigt har möjligheten att tänka så som du beskriver. Att han ska välja landslagskandidater baserat på vilka medspelare de har i respektive klubbar de har känns ganska svagt...

Nu vill jag dock inte påstå att Pedro per definition är en bättre spelare än Navas, dessa "vs" debatter brukar aldrig leda till någon konkret.
Men något som talar för Pedro är väl hans enorma arbetskapacitet som har gjort honom lite till av "super-sub". Lägg där till att han även presterat riktigt bra i flertalet svåra matcher iår.

Usch, nu börjar fåglarna kvittra ute!
Real Madrid GagoKING
2010-05-12 04:27
Hyder//
Titta på en spelare som Negredo som blev uppkallad efter ett superår i Almería. Jag antar att du resonerar annorlunda i det avseendet också? Då pratar vi en spelare som endast presterat i La liga och inte i 6 olika turneringar likt Pedro.

Negredo har renato och zokora bakom sig, pedro har xavi och iniesta samt messi som drar på sig minst 2 gubbar. Vilka skulle du välja?. När han låg bland toppen i skytteligan när han spelade för Almeria hade han ju inte direkt en ronaldinho bakom sig heller. Så han kan ni verkligen inte ta någonting ifrån, förtjänar all beröm han kan få.

Såg att Estadio Santiago Bernabeu glömde nämna Navas, som har varit en av la ligas bästa spelare i år, inte fan petar pedro honom?. Sen har han ju Torres,Guiza,Villa,Llorente att tävla med också.

Barcelonito / Lucho Enrique 21.
Raul är 32 år gammal vad förväntar du dig?, när han va i pedros ålder hade han SPIKAD plats i startelvan.

Och när du säger att Granero och Guti inte kom med men pedro gjorde det haha pedro tävlar inte med världens bästa mittfält, han är i anfallet gubben. Granero håller jag med om han borde inte ens nämnas i landslags sammanhang men iaf Guti har Xavi,Xabi,Iniesta,Fabregas,Senna,Silva,Javi Martinez,Busquets att tävla med, Okej Guti är inte en jämn spelare, men när han väl spelar så är inte nån på de där mittfältet i närheten av honom, ska inte överdriva Xavi och Xabi är i en klass för sig men resten iaf.

Sen att du nämner Raul i samma mening som Pedro är ju bara skämmigt. Både jag och du vet att Raul är och kommer alltid att vara en klass för sig. Pedro,Bojan och alla andra skämtare jag hört jämnföras med Raul kan ju gå gömma sig. Det är som att jag skulle säga att Arbeloa eller Pavon är överlägsna Puyol då skulle jag skämma ut mig själv något enormt.

PS.
Grattis till ligatiteln, de va ett tight race.
Barcelona Gabriel
2010-05-12 02:04
Estadio Santiago Bernabeu

Hur kan jag njuta av lagets framgångar? Jag är alltför upptagen med att låta världen kretsa runt Real Madrid!

Jag njuter redan på alla sätt som går när det kommer till Barças framgångar, oroa dig inte över det nu, min vän.

Sådär ja. Nu har du två av dessa svar att välja mellan. Välj det som får det att må bäst så du får dig en god natts sömn :-)
Barcelona Hyder
2010-05-12 02:04
Estadio Santiago Bernabeu

Varför ska han behöva prestera ett år till för att komma med i landslaget? Om han är bra just nu, ska han inte komma före spelare som Santi och Mata som inte alls presterat på samma nivå som Pedro? Du verkar tro att alla som tas ut i landslaget ska vara lika bra som Xavi och Iniesta. Har man gjort en dålig säsong kommer man inte med i landslaget, har man gjort det bra likt Pedro kommer man åtminstone med i den preliminära truppen. Antagligen ser jag, massor av fotbollsfans och Vincent del Bosque något som du inte verkar se med dina Madrid-glasögon på dig.

Dagsform kan avgöra ganska mycket. Om du tycker att en säsong inte räcker, titta på en spelare som Negredo som blev uppkallad efter ett superår i Almería. Jag antar att du resonerar annorlunda i det avseendet också? Då pratar vi en spelare som endast presterat i La liga och inte i 6 olika turneringar likt Pedro.

Cased closed, känner jag rent spontant.
Bona nit!
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-12 02:01
Hur orkar ni vid denna tid driva mig till vansinne????

Lite titelsmak har gjort många av er arroganta och skamligt ignoranta.
Canaletes
2010-05-12 01:53
Estadio Santiago Bernabeu

Han har vart bättre än alla dem du nämde.
Bedöm du med neutrala ögon ffs

Cazorla
Reyes(ej preliminärt uttagen)
Mata
Pablo H
Joaqin(ej preliminärt uttagen)
Llorente
Guiza
Negredo
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-05-12 01:51
Busquets och Pedro är bra för att de har bra lagkamrater. Så låter det oftast när en Madridista argumenterar. Det dom glömmer är hur svårt det är att hamna i startelvan från första början. Miljoner fotbollsspelare drömmer om att vara i deras skor. Vi har vunnit CL och 2 La liga-titlar sen Pedro och Busquets började spela med A-laget.

Att Gago, Higuain, Marcelo, Ramos, Albiol och resten av gänget viker ner sig när dom möter världsklass-motstånd är inte mina problem antar jag. :D Haha, Barcelona, Milan, Juve, Roma, Lyon (flera gånger), Liverpool osv... Madrid har inte vunnit mot bra motstånd på jäkligt länge.

Svaga spelare som viker sig. Tur att Busi och Pedro inte är av det materialet.

Raul är inte i närheten av Pedro just nu. Han har varit mycket bättre innan, men nu är han långt ifrån.

Bittra Madridistas.
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-12 01:47
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Nu när du nämner Pedro i samma Kategori som Raul, då tänker jag genast lämna diskussionen.

Gabriel

Gå och kamma dig!!
Njut av ditt lag min vän, ödlsa inte tid på oss "barnrumpor".

GODNATT
Barcelona Gabriel
2010-05-12 01:45
Estadio Santiago Bernabeu

Du har rätt. Jag har inte njutit något alls efter våra 6 titlar. Kan du lära mig konsten av att njuta av framgång? Eller oj, förlåt, det kan du ju inte. Du håller ju på Madrid :-D
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-12 01:44
Hyder//

Orättvis mot pedro?????

Nej nej min vän, Pedro må göra mål. Men jag tycker att han är i stora stunder anonym i matcherna, målen har kommit tack vare jävligt bra lagkamrater som känner varandra bra. Men jag tänker inte ta ifrån något från pedro, han har varit jätte bra. Men jag tror inte bara denna säsong är tillräcklig för att ta in han i landslaget. Han behöver imponera minst 1 säsong till. Dessa spelare jag nämnt har presterat i flera år, kanske haft svacka denna säsong.

Spelar pedro nästa säsong som denna, då kan vi prata landslag, men inte nu.
Barcelona Gabriel
2010-05-12 01:43
Roligt att se att en jävla massa madridistas börjar gråta som små barnrumpor så fort de fick reda på att Benzema inte blivit uttagen. De som för inte så längesen tyckte att alla culés gjorde en alltför stor sak av att Valdes aldrig blev uttagen till det spanska landslaget.

Äpplet faller inte långt från trädet, eller vad är det man brukar säga ;-)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-05-12 01:41
Hade alla dom spelarna hade varit bättre än Pedro så hade Madrid vunnit nåt i år. Bitter du är. Det är hela Madrids mittfält och anfall nästan, haha.

Allt flyter inte på i Barca, vi har vunnit 2 titlar mindre än vad vi satsade på och spelet har varit sämre än i fjol. Pedros vissa avgörande mål, där han från ingenstans har avgjort vissa stormatcher har varit helt avgörande för Barca som lag.

Pedro, kom med i den första truppen för världens bästa landlsag, något som varken Guti, Raul och Granero gjorde. Är dom bättre? Tänk till och skriv senare.

Jag bryr mig inte om att det skiljer 10 mellan dom. Säger bara att Henry kom för hans rutin. Benzema kom inte med för att han inte fick speltid. Alla andra som kom med fick speltid.

Bitter, bitter, bitter...
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-12 01:40
@Canaletes

Lätt komma med?

Han ska altså peta spelare som:

Cazorla
Reyes(ej preliminärt uttagen)
Mata
Pablo H
Joaqin(ej preliminärt uttagen)
Llorente
Guiza
Negredo

Ska han peta minst 5 av dem?????

Stoppa tillbaka baguetten i byxorna och bedöm med neutrala ögon.
Barcelona Hyder
2010-05-12 01:40
Estadio Santiago Bernabeu

Du är lite väl orättvis mot Pedro nu när du säger att han är bra på grund av att "allt flyter på". Då borde ju spelare som Zlatan och Henry också presterat likt Pedro? Eftersom att "allt flyter på". Pedro har inte bara gjort avgörande mål utan han har dessutom varit en viktig figur i det presspel som vi har att göra med. Han har gjort mål i alla 6 turneringar man kan göra mål i. Han har gjort 2 mål mot Inter, var med och avgjorde El Clasico på bortaplan och har gjort en drös andra mål som visat sig vara otroligt viktiga för laget. Att han har varit med om dessa prestationer kan du seriöst inte sitta och säga är för att "allt flyter på".

Jag är exempelvis övertygad om att spelare som Kaká eller Benzema aldrig hade presterat enligt följande om de spelade i Barcelona. Det är svårare än vad du verkar tro. Den slutsatsen borde du kunnat dra efter diverse floppar för både ditt och mitt lag.
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-12 01:37
Gabriel

Och vad Pmsar du om????

Det är ju ni Cules som alltid intar en försvarsposition när en maräng diskuterar. Ni är alldeles för upptagna med att håna madrid istället för att njuta av er framgång.

Säg mig något som varar för evigt?

Ni kommer lite mörkare tider tänka tillbaka till dem goda stunderna och ångra djupt att ni inte tog er tid att njuta av er framgång då ni var upptagna av att skratta åt madridistas och klubben.

Canaletes
2010-05-12 01:36
Pedro kommer lätt komma med.

Annars är Del Bosque mer retarted än Dunga och Domenech
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-12 01:32
"Samma sak med Pedro. Han kommer antagligen inte med 23 sista men han har ju överglänst Kaka, Benzema, Vdv, Raul, Marcelo, Guti, Granero osv. Han avgör faktiskt mer stormatcher än Cristiano. Gjorde mål mot Madrid sist?"

Här slutade jag ta dig på allvar, där du inte kan sär skilja mellan, överglänsa och Varit bättre. pedro gör sin första säsong i ett barcelona där allt flyter på, det är självklart han ser så bra ut. Dem andra spelare har alla förutom benzema varit bättre än pedro denna säsong.

"Henry har vunnit VM, EM, CL, PL, La liga, franska ligan och massa annat."

Det du förbiser är att Henry är 32 år och benzema 22 år, självklart skiljer det en hel del meriter. Ingen förnekar att henry ska dit, men alla frågar sig varför benzema lämnades hemma.

Barcelona Gabriel
2010-05-12 01:30
Haha, madridfans är så söta. Dom är så allmänt sura nu för tiden, alltid med taggarna utåt. Jag finner det rätt så gulligt :-D

Och Busquets, där snackar vi om en riktig stjärna. Haha, älskar honom!

La märke till en sak med "el triplete es posible"-bilden. Arbeloa nobbade ett jättebud från Bayern München för att gå till Real Madrid. Det är ju faktiskt också jävligt kul!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-05-12 01:24
Hahaha, förlåt för det misstaget. Du verkar va arg. :)

MEN RESTEN AV INLÄGGET FÖRKLARAR VARFÖR HENRY ÄR MED OCH INTE BENZEMA: "Henry har vunnit VM, EM, CL, PL, La liga, franska ligan och massa annat. Han är lagets kapten. Det är guld att ha en sån spelare i sin trupp. Speciellt nu när det finns bara ett par riktiga ledartyper i deras lag.

Ribery, Gourcuf, Lass, Gignac, Malouda, Diaby osv. ser jag inte som bra ledare. De enda bra ledarna i laget förutom Henry är möjligtvis Evra och Toulalan. Jag ser inte Gallas som en bra ledare. Henry behövs i Frankrike."

Du tar med enda meningen som inte hade något med min poäng o göra. Skärp dig, din bittra Madridista.
Annons: