/spanien/barcelona/forum/16133.aspx/spanien/barcelona/forum/16133.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2010-04-08 10:13
Dags att köra över Real då :D
Atlético addeh
2010-04-08 10:13
Dags att köra över Real då :D
Barcelona el Flaco
2010-04-08 10:07
Med hjälp av denna Playstation-kontroll kan man styra Messi ute på planen.

*Länktips.
Barcelona barca kid
2010-04-08 10:00
Tänk om Real inte hade köpt Kaka och Benzema och haft kvar Robben och Snejder istället. Då skulle dom inte förlorat mot Lyon . Så det är väl bara att tacka Perez för det haha.


Gött att det inte är med några engelska lag semin.
Barcelona ihefsu
2010-04-08 09:34
Ämne: Frodo//

Nej jag p....Det finns förmodligen bra anledningar till varför Messi och Cristiano Ronaldo spelar i de lag de gör och inte tvärtom. Till exempel kan jag tänka mig att Real Madrid tycker att det är värt att lägga en miljard (låter som en överdrift, knasigt nog är det inte det) på en spelare som, enligt din utsago, Benzema, bara presterar på frisparkar för att han blir fälld i övrigt, medan Barcelona hellre tar in en ung och talangfull kille och utvecklar honom till någon som hoppar/glider/susar(/vad han nu gör) runt de som försöker fälla honom OCH som dessutom gör ett eller två frisparksmål lite då och då.

Tillägg: såhär i efterhand är jag inte säker på hur seriös jag var när jag skrev ovanstående... Men båda spelarna är fantastiska spelare i fantastiska lag med olika syn på hur man ska bygga ett lag. Skitsamma.
Barcelona Mes Que Un Club R10
2010-04-08 09:20
Lördag 22.00 Start
Lördag 22.16 1-0 Filmaren(Cr9) såklart
Lördag 22.27 1-1 PS Mannen (Messi)
Lördag 22.36 1-2 Ps Mannen igen (Messi)
Lördag 23.29 1-3 Zlatan kmr in och avgör ännu en stor match.
Barcelona ★ Legend Killer ★
2010-04-08 07:20
Karin BenzEmma // Orka sitta här inne och skryta om hur din spelstil liknar CR9s.


Alla Cules ignorera honom bara,Killen älskar sin idol så klart han måste försvara honom.:)
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 06:08
Frodo//

Nej jag provocerar inte,jag diskuterar fortfarande..!

Gonzalez_Barca//

Spelar ingen roll,vare sig motståndaren bryter näsan eller inte. Direkt kontakt med spelare utan boll är rött kort,gäller även Messi,jävl* sneaky snubbe killen är alltså..

Och MANNEN,Cristiano Ronaldo har mer magiska fötter än vad Leo Messi någonsin kommer att ha,så svaret på ditt argument är följande: hade motståndar backarna inte fält C.Ronaldo i varje läge han kommer fri i en en-mot-en situation så hade han kanske han inte behövt göra mål på frispark hela tiden..men nu är det en av hans specialiteter så kan du sluta HATA för Guds skull och säg bara att han är bra på frisparkar!

Han kanske skulle gjort ett sk spelmål om motståndarna inte fällde honom så mycket..

Angående Messis passningsspel och spelförståelse..driver du med mig? Det är inte svårt att vara en fotbollsspelare med bra spelförståelse och kunna passa bra passningar i Barca,eller att göra en avgörande passning för den delen heller..Cristiano Ronaldo skulle också vara kung i de områdena om han spelade i Barca,just för att Barca är ett lag som spelar kort passningsspel fotboll.

Teknik är mottagningar,passningar,känsla,timing, små rörelser som gör bort motståndaren utan att ha behövt göra en enda översteg..det gör C.Ronaldo vardagligen?! Hahah du är en skojare av världsklass!

Det var allt för mig,må bäst och lycka till på Lördag!
Barcelona Andreas E
2010-04-08 05:48
Att man inte kan bli världens bästa genom tiderna bara för att man är uppvuxen i fel land är för mig en gåta, vilken jubelidiot har kommit upp med de?

Tänk om en finländare blir lika bra som Messi? eller bättre? Han är helt enkelt out of this world, kan han då inte bli världens bästa pga Finland? Haha, nu är Messi argentinare men med Maradona på bänken så kan man inte hoppas på mycket..

Så jävla löjligt argument egentligen..
Barcelona Andreas E
2010-04-08 05:11
Joan Gamper 1899 //

Jo, jag är medveten om det. Försöker hänga med så gott jag kan, även om min spanska är begränsad.

Sova dags nu. Godnatt!
Barcelona Andreas E
2010-04-08 05:10
Gonzalez_Barca //

Vill du gift......?

Hahaha, nej men allvarligt. Underbart inlägg, allt du säger är så rätt.

Froda //

Vi vet, men på natten är det kul, humor helt enkelt. Låt han vara en så kallad "expert" haha.
Barcelona Frodo
2010-04-08 04:59
Man ska inte ta den vita tomten på allvar. Han skriver att han inte är här för att provocera men det är det enda han gör. Helst ska man bara ignorera dessa individer så glöms de bort.
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 04:58
Ämne: Andreas E

Messi ....
Joan Gamper 1899//

Jag bockar och bugar för att du håller med mig till en viss del..Själv är C.Ronaldo min idol,är ganska lik honom i min spelstil,men jag kan fortfarande erkänna att Messi är bäst just NU!:)

Att Messi däremot är världens bästa genom tiderna håller jag inte med om,han har långt kvar dit!

Zidane,Pelé ja till och med Maradona ligger före honom i den kategorin,finns flera namn som inte ens har nämnts,pallar inte rabbla upp de alla.. men han kanske är på väg till och bli världens bäste genom tiderna,inget snack om den saken!

Må gott!
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-04-08 04:57
"Och du svarade inte på mitt argument angående det att C.Ronaldo har fått rött kort för liknande grejer som Messi har gjort? Där Messi har kommit undan med inte ens ett gult kort. "

Cristiano BRÖT NÄSAN på spelaren! Fan är det så svårt att pränta in i era madridhjärnor? HAN BRÖT NÄSAN, klart han förtjänar ett rött kort. Messi bröt inte näsan och hade han gjort det borde han förtjänat rött, men han gjorde inte det.

Ännu en gång, Cristiano var fri från spelaren men BRÖT NÄSAN!

Så släpp det nu en gång för alla för jag är säker på att det är de du syftar på.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-04-08 04:53
Karim Benzema

Lyssna mannen, du sa tidigare att Cristiano är bättre än Messi på huvudet, frisparkar osv.. Men vad fan ska Messi med dom kvaliteterna när han har magiska fötter? Han behöver inte låta sina medspelare söka frisparkslägen vid sin favoritposition. Ni kunde ju lika gärna värvat Juninho om ni bara söker frisparkar i Cristianos position.
Sen huvudet, han avgjorde CL finalen med den. Sen så är det lite svårt att vinna nickdueller när man är 169cm. MEN innuti huvudet då? där utklassar Messi Cristiano med flera mil. Jag har ALDRIG sett Cristiano slå en avgörande djupledspassning som slutar i mål. Visst han gör assist men 90% av dom är returer eller som en match här om veckan, när han bara skjöt in bollen och hoppades att den skulle gå in.
Alltså det jag menar är att Messis spelförståelse och passningsspel är mil bättre än Cristianos. Det är en egenskap som vissa inte tar med när de jämför CR med Messi.

Sen att Cristiano har bättre teknik än Messi? Haha tillåt mig skratta. Kallar du det för teknik att stå framför en boll och breakdansa i 20 sek för att sedan slå en 2 meterspassning? Eller att göra 7 överstegsfinter för att sen gå åt ena hållet och bli läst, slänga sig och få frispark?
Nej du mannen teknik är mottagningar, passningar, känsla, timing, små rörelser som får bort den andra motståndaren utan att ha behövt göra en enda översteg.

Så nästa gång du räknar med alla egenskaper de emellan, räkna med BÅDAS egenskaper, inte bara spelaren du gillar mest.

Messi är bättre, han har varit det sedan han kom hem med os-medaljen. Han har slagit måånga rekord, fler kommer att slås.En sista grej till alla som snackar om hans icke VM-guld.
Messi är 22 år, kom ihåg det. Maradona var 26 år när han tog Argentina till VM-guld. Argentina vinner VM 2014, Messi tar dom till guldet då, no way iår att Argentina vinner med Maradona på bänken.
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 04:50
Ämne: "Guds hand"....
Varför efterleva någon? Varför inte vara sig själv bara? Visst Maradona kanske är/var hans förebild..men att göra exakt likadana saker som Maradona gjorde kommer inte att göra honom till världens bäste!

Hahahahahahahahaha! Går inte att jämföra C.Ronaldo med Messi? Överlag kanske? Hahahah skrattretande!

Som sagt,Messi är världens bäste just NU! De hyllade C.Ronaldo när han var världens bäste. Nu är Messi i den positionen som C.Ronaldo var i. Inga konstigheter med det!

Själv så tror jag att det alltid kommer att stå mellan C.Ronaldo och Messi de närmaste åren...om vem som är världens bäste..världens bäste samt världens andra bästa fotbollsspelare.. Och du svarade inte på mitt argument angående det att C.Ronaldo har fått rött kort för liknande grejer som Messi har gjort? Där Messi har kommit undan med inte ens ett gult kort.

Jag har antagligen rätt,kanske därför som du inte vill argumentera om det..!

GOD NATT!
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-04-08 04:49
Andreas E

Messi har inte bara hyllats av Sevnsk media utan även utländsk som påstar att han är genom tidernas bästa. Till och med Madrid fansen sa också det. Läste en artikel om det på Goal.com efter showen mot Zaragoza.

Karim Benzema

Vill säga en grej till dig. Jag håller med dig att Cristiano är bra, men va glad och tacka gud att du lever under den tiden som Messi levde i. Det har varit Pelés generation, Cruyffs, Maradonas och nu Lione Andrés Messi. Du har alla möjligheter att bevittna generationen Messi.
Barcelona Andreas E
2010-04-08 04:36
"Guds hand" - Konstigt, har du sett Messis rush mot Getafe aka Maradonas liknande?

Han vill ju bara efterleva Maradona i modern tid, då måste han ju göra allt som Maradona har gjort.
Det är ju knappast så att Messi kommer göra om det..

Det går inte ens att jämföra C.Ronaldo med Messi, fotbollsmässigt, kanske men överlag..aldrig

Bara ni Madridstas som är enögda, Messi är inte ens svensk, inte Ronaldo heller. Varför hyllar dom Messi så mycket men inte Ronaldo? Svara TACK!
För att han är bäst.
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 04:31
Ämne: Kolla länktips, fant....
Fan,ursäkta ordspråket...VILKEN LIRARE DU ÄR! Att du ens vågar nämna Cristiano Ronaldos filmningar..det tillhör dagens fotboll i nu-läget.

Alla filmar/har filmat någon gång,Messi inräknat.

Ska inte ens prata om "Guds hand" målet...om han nu är en mycket "ärligare" spelare än vad CR9 är så borde han väl han ha gått fram till domaren och påpekat att han satte in bollen med handen?

Och när vi ändå pratar om det,hur många gånger har inte CR9 fått rött kort direkt för liknande grejer som Messi har gjort? Messi som inte ens har fått gult kort för de liknande företeelserna..

Barcelona Unicef
2010-04-08 04:27
Som män? Hur diskuterar man som man angående fotboll? Vad har jag varit oärlig med? Diskutera bygger ju i det här fallet på att man tycker till o har ivändningar, annars blir de ju inget att argumentera om? hoppas du kan sova ändå, Natt natt!!!
Barcelona Andreas E
2010-04-08 04:20
"Ni Cúles kan aldrig vara ärliga,har alltid några invändningar! Tråkigt men sant!"

Haha, fyfan vad jag älskar natthumor, man känner sig alltid lite lullig av trötthet, ungefär som en skön fylla och så kommer det en glidare och bjuder på ren och skär underhållning.

Jag älskar livet!
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 04:18
Ämne: Karim Benzema

Gå ....
Jag provocerar inte,det kallas att diskutera!

Tyck vad ni vill,Messi är inte bättre än Cristiano Ronaldo i mina ögon,långt ifrån..!

Att ni inte kan ta denna diskussion som män,det är inte mitt problem.

Ni Cúles kan aldrig vara ärliga,har alltid några invändningar! Tråkigt men sant!
Barcelona Andreas E
2010-04-08 04:15
Kolla länktips, fantastisk lirare den där Ronaldo.

0.30 - Fantastisk filmning, hör hemma i Hollywood.
0.40 - Vilken lirare (Y)
0.50 - VIIIIIILKET Svanhopp.
1.40 - Ajaj, svårt och se om tysken snuddade vid Ronaldo, fint hopp iallafall.

Han har blivit varnad för filmning hur många gånger som helst, eftersom spanska domarna är ett skämt som ger straffar och röda kort hur lätt som helst så passar han in perfekt här, bara ta lite fart, kasta sig som en liten skitunge 1-3 meter utanför straffområdet och så har han skaffat sig ett bra läge att skjuta mål på frispark..Grattis, en äcklig fotbollsspelare helt enkelt.

Han är bra, säger inget emot det men hans attityd och stil äcklar mig.

Hade jag varit tränare och fick välja mellan Messi, Kaka, Robben, Lampard, Gerrad, Etoo, Higuain eller Ronaldo så hade jag valt ALLA före Ronaldo alla dagar i veckan, och nej. Jag skojar INTE.
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 04:14
Ämne: Snälla, el Flaco! Va....
Men snälla,majoriteten är bara fjortisar,endast pga Ronaldo...tror däremot inte att så många har börjat hålla på Real Madrid pga Kaká samt Benzema.

Dessa fjortisar som har börjat "hålla" på Real Madrid pga någon av dessa tre spelare är inte supportrar,det kallas mer för medgångssupportrar.

Men jag menar att majoriteten av Barca supportrarna är medgångssupportrar eftersom att den yngre generationen inte upptäckte Barca förrän de blev bra igen efter en lång svacka,03-04 som sagt.

Det finns fler äldre människor som är över 20-25+ som håller på Real Madrid före Barca,de som vet vad fotboll är och inte börjar hålla på en klubb som är på väg till toppfotbollen igen..GET IT?
Barcelona Unicef
2010-04-08 04:08
Men Nani e ju precis som jag skrev överlägsen Messi på dom punkterna, inget snack ju, dagens sanning, de e ju faktiskt så. de va ju så du kontaterade att Ronaldo i grund o botten va en bättre spelare än Messi, bara att han va lite ur form just nu. Då borde ju Nani oxå vara de???
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-04-08 04:07
Karim Benzema

Gå tillbaka till puertan istället föratt provicera. Du tjänar inget på det, för du vet alla Cules kommer hoppa på dig. Hej då med dig grabben.
Barcelona Andreas E
2010-04-08 04:06
Haha, sök på : (google, bilder)

"hotpants ronaldo"

HerreJesusminskapareheligaMaria..

Vi skiter i Ronaldo här okej? Kom och snacka när han gjort lika många mål som LEO och inte 70 % på straffar och frisparkar.
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 04:04
Ämne: Karim Benzema!!! Nan....
Unicef//

Men snälla,Cristiano Ronaldo är mycket bättre än Nani på alla dessa punkter..nu pratar vi om Leo och Cristiano som är topp tre i världen,skojare!
Real Madrid Karim Benzema
2010-04-08 04:00
Ämne: Naww, är du lite led....
Är inte rädd för det. Pratar om vem som är bättre jag försöker inte försvara spelare!

Det enda som är skillnaden nu är att Messi verkligen har nått toppformen samtidigt som CR9 inte har gjort det än!
Barcelona Andreas E
2010-04-08 04:00
Snälla, el Flaco! Vart är du? Jag behöver dig!
Jag vill ha ett Epic fail på den här snubben genast!

Inser du inte vilken tomte du är?

Nej, Madrid fick alltså inga extra supportrar i år iochmed Cr9, Kaka, Benzema etc..
Nej, nej..

Men alla här på Les Rambles, vi började heja på Barca i tisdags klockan 22.45, ajjemän.
Annons: