/spanien/barcelona/forum/16106.aspx/spanien/barcelona/forum/16106.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Sevilla vippe
2010-01-06 13:43
Ämne: Katastrofalt vad skä....
"idioterna på sevilla-forumet"

Undrar varför du inte får skriva där.. hmm..
Som 'Den Vise' säger: du verkar inte ha alla hästar i stallet. Eller varför inte: alla verkar inte sitta i båten. Välj själv.

Som sagt. Tagga ner. På vårat forum så hålls det alltid en bra nivå. Vill du komma in dit och skriva så gör det seriöst.

Till er andra som håller en bra nivå.
Tack för senast och vi ses om dryga veckan.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-01-06 13:40
Vi borde värva Vidic i sommar och göra oss av med Chygrinskyi som mer och mer ser ut som en segare kopia av Senderos!


Vidare vill jag bara säga att vi förmodligen förkastat chanserna att avancera i coa del rey. En turnering som kunde vart tämligen enkel att plocka hem nu med real utslagna. Dock såg man klart och tydligt hu mättnade löss rätt igenom våra spelare igår. Spelare som Messi och Iniesta lyckades inte ens tända till trots underläge på Camp Nou! Zlatan, Pinto och D.Alves va dom enda som visa riktig hunger och vilja i matchen och la ner tillräckligt med arbete värdigt att bära våran rödblåa tröja. Det komme bli en mörk vår vi går tillmötes om Guardiola inte lyckas få laget att tända till mer än såhär i fortsätningen.

Sorgligt om det ska vara så att man kan känna sig mätt efter enbart ett år av framgång! Motivationen borde välll ändå va att köra vidare på våra historiska framgångar och bli så bra man bara kan bli?

Om det inte är fallet. Och vi verkligen är mätta Så är det typiskt barcelona att vika ner sig på det sättet. Trots det mest övrlägsna laget i fotbollshistorien så lyckas vi inte etablera en period av dominans. Detsamma va det efter våra 2 ligatitlar med Rijkaard där real vann dom två efterföljande åren trots att vi hade ett överlägset lag! Bara pga att vi va mätta och förstörde för oss själva. Något Real i vårat ställe inte hade misslyckats med! Och det är därför dom är det mest titelpryda laget i världen, och vi ett lag med historia som bygger på korta glansperioder.


Hoppas innerligt att jag har fel. Och att Guardiola är tränaren att ändra på detta. Men 2010 har inte börjat bra.
Barcelona Maestro nr. 6
2010-01-06 13:34
Chyg kommer att platsa i Barca, var så säker på det. Killen behöver ha tid på sig, åtminstone en säsong. Sen måste han få speltid också för att kunna anpassa sig. Det är inte lätt att komma till ett Barca som har vunnit allt som går att vinna och imponera direkt. Han har stor press på sig.

Har man varit på Camp Nou så vet man vilka det är som visslar mot spelare. Det är ofta ungdomar som vill ha snabba resultat och felfria spelare i alla positioner. Det går inte.
Likadant verkar vara här inne i forumet. Eller som någon sa kanske, det är nya tider, nya fans. Så fort det blir poängtapp, verkar det vara ”sälj och köp” som gäller. Är inte detta Puerta-symtomen? Vill inte ha det så.

Angående matchen. Jag är säkert på att Barca kan gå vidare. Men frågan är om Pep vill prioritera CdR i denna säsong eller om han vill få det bara överstökat? Allt beror vilket startelva han väljer i returen.
Själv hade jag gärna skippat Copa del Rey. Viktigaste är det Champions League och ligan.
Barcelona Rambla - El Barça de les Sis Copes!
2010-01-06 13:33
rågi

Okej. Låt oss analysera lite. I klubblags-vm så låg Barca under i både semifinal och i finalen. Mot Adelante ändrade Pep helt i andra halvlek och Barca gjorde 3 mål. Han körde samma grej som mot Deportivo och det fungerade perfekt. Första halvlek var bedrövlig. I finalen mot Estudiantes så stördes Barca i hela första halvlek av deras höga press och låg också under med 0-1 i paus. I andra halvek ändrade han helt och Barca spelade ut Estudiantes. Med lite bättre kyla i avsluten och lite tur kunde de ha gjort 4-5 mål. Nu gjorde de 2 mål vilket räckte till vinst.

Mot Madrid gjorde han en ändring så fort Busquets blev utvisad vid ledning 1-0. Vips så hade Barca bollinnehavet trots 10 man och Madrid fick ägna sig att jaga boll i resten av matchen. Uppenbarligen få fungerar hans filosofi väldigt ofta. Det man måste komma ihåg och kunna erkänna dock är att det inte alltid fungerar som det är tänkt. You can't win it all. :)
Valencia rågi
2010-01-06 13:26
Rambla - El Barça de les Sis Copes!

Nog att han är mer kompetent än oss, tack o lov men varför gör han inte liknande ändringar i matcherna mot t.ex. RM, Valencia hemma,Almería, Villarreal och Sevilla - de lag som vågat ställa hög press och fått barca ur balans?

Nu har ju barca fått poäng från dessa matcher ändå men det har inte alltid varit så pass solklara poäng. Sedan kanske man låter sig luras också med er förra säsong färskt i minnet.
Barcelona Rambla - El Barça de les Sis Copes!
2010-01-06 13:18
rågi:

Nog har Pep en plan B. Frågan är bara om du och jag är tillräckligt kompetenta att upptäcka den? Vad tror du? Om du orka läsa följande artikel så kommer du kanske förstå lite av hans "plan B" när det verkligen behövs. Som tex fräckheten i exemplet att våga gå över till 4-2-4 system på bortaplan mot Deportivo när ställningen är 1-1. Jag tror att de tränare som vågar göra det är lätträknade.

Sen ska vi komma ihåg att det inte alltid fungerar när en tränare försöker förändra en matchbild. Motståndaren är helt enkelt för bra för dagen. Det måste man helt enkelt acceptera.
Barcelona barca kid
2010-01-06 13:18
Inte för jag tycker Chyg är bra men Vidic var inte bra sitt första år i United vad jag vet.

Om det är något vi ska värva så är det en mittback som kan var en bra backupp .
Och sälja någon av dom andra (förutom Puyol och Pique).

Jag hoppas att Chyg blir en bra mittback en vacker dag "en väldigt vacker dag" men tyvärr tror jag inte han kommer platsa i barca.
PEP.
2010-01-06 13:15
Trippeln

Lugna ner dig nu.
Barcelona Rambla - El Barça de les Sis Copes!
2010-01-06 13:15
Pep tycks ha en helt annan uppfattning om Chygro än vad många av oss här inne har.

“Rafa has played well. I’m used to this stadium’s environment, and the ‘dissatisfaction’ directed at Chyrgynskiy was already in place even before the match started. He is a fantastic player; has been for years. The more they jeered him, the more we will help him. He will prove his worth to everyone some day.”

Jag undrar vem som får det sista skrattet, Pep eller vi?
Barcelona Yaya24
2010-01-06 13:14
Caceres är bättre än Chyg
Barcelona Trippeln
2010-01-06 13:09
Det jag blir aningen förbannad över är att när folk säger ''ge chyg lite tid'' det här är ny miljö''

ÄR MAN SEG SÅ ÄR MAN SEG,MAN KOMMER INTE BLI SNABB OCH KOMMER DÄRFÖR VARA EN SÄKERHETSRISK!
Barcelona Trippeln
2010-01-06 13:08
rågi

Nej tack det behövs nog inte :)
Barcelona Trippeln
2010-01-06 13:07
Rågi

Är det alla forum,ok haha.
Valencia rågi
2010-01-06 13:05
Detta och Sevillas bl.a. om du behöver veta...Jag kan minimera ett msn fönster åt dig om du behöver skriva av dig.
PEP.
2010-01-06 13:01
Trippeln

De klart att vi kommer att vända detta, men om vi ska kunna göra de så ska Chyg inte vara i startelvan, jag hoppas innerligt att vi lånar ut han så att han kan få regelbunden speltid så att han kan utvecklas i rätt riktning.
Varför inte låna ut han till ett mitten lag i ligan så att han kan lära sig de spanska spelet och förhoppningsvis tar han en plats i truppen nästa säsong.
Barcelona Trippeln
2010-01-06 12:59
rågi

Vilka kan dessa forum vara?
Barcelona Barca Barca
2010-01-06 12:57
Trippeln// Tagga ner lite. Vi andra som är besvikna och vissa möjligtvis överdriver men jag förstår dom för laget i deras hjärta förlorade igår. Inte fan ska man vara positiv vi är fans vi kan inte göra någon skillnad om vi tror eller inte tror på vårat lag som du påstår, den som ska försöka börja tänka positivt är laget i första hand efter en förlust.

rågi// Tvekar ifall det handlar om någon plan b utan som du nämner det springs allt för lite upp i anfallet VISSA matcher, men vi har bara förlorat två matcher denna säsong inget o gråta över bara spelet inte ser ut så i Champions league eller i dom flesta matcherna i ligan för då är det kört.
Barcelona Yaya24
2010-01-06 12:57
Utan Kungen Yaya Toure kommer vi inte vinna många titlar iår.
Barcelona LennyRomario
2010-01-06 12:55
Angående Chyg:
Visst, jag förstår tankarna om långsiktighet, att han fortfarande har gott om tid att bli bra osv. Men lägger man ut 250 miljoner för en spelare tycker jag att man bör se till att få spelare som är bra mycket närmare en färdig produkt än vad Chyg tycks vara.
Barcelona Den vise
2010-01-06 12:54
Trippeln

Du verkar inte ha alla hästar i stallet om man säger så. Vem är du som bakom skärmen skall yttra fraser som "dra åt hel****" ?

Du får tänka till en extra gång innan du postar inlägg.
Valencia rågi
2010-01-06 12:52
Trippeln du har väl fått spärr av samtliga öppna forum? Det måste nog vara alla andra som är idioter...
Barcelona Trippeln
2010-01-06 12:45
Katastrofalt vad skämmiga de flesta av er här inne är,det var puerta klass härinne.Jag fick av ip-spärr av idioterna på Sevilla redaktionen för att jag .....?

Till er som är riktiga barca-fans så säger jag bara att det är långt från kört,fixar vi 1-2 nästa match så har vi övertid.Och för resten dra åt ****** om ni inte tror på barca!!!
Valencia rågi
2010-01-06 12:43
Barca Barca//

Pep är väl bevisligen bra på det mesta inklusive vad/vem man skall värva. Det enda jag skulle säga är hans svaghet är att han inte verkar ha någon plan B. Så fort Barca möts av något lag som pressar dem högt börjar barcas spel fallera. Man tycker att Pep borde kunna göra lite finjusteringar vid dessa tillfällen.

Lösningen på det förra året var att Barca sprang ännu mer och förflytta sig ännu snabbare men det har man inte sett lika mycket av denna säsong. Kanske beror lite på Zlatan som springer mindre nu när han börjat känna sig hemma?
Barcelona Hetfield
2010-01-06 12:42
Mojito

Vidic var 24 år när han köptes från Spartak Moskva för ca. 100 miljoner kronor, så du ser likheten med Chyg

Jag förstår att man ska ge Chyg en ärlig chans, men ibland är det frustrerande att se honom spela, och med tanke på att Peps värvningar har misslyckats (Hleb, Caceres) så har jag svårt att se Chyg bli lika stor

Men jag håller tummarna att Chyg lär sig spelet, och blir en viktig kugge i laget, i alla fall om ett par år, men frågan är om Barca har tålamod med Chyg? Vi har redan två försvarare på lån

Barcelona kallesiete
2010-01-06 12:40

Snälla sluta överdriva de ungas insatser, enbart för att de är just, unga.
Barcelona ★Barca★
2010-01-06 12:39
Chyg= Dåligt Köp
Barcelona Den vise
2010-01-06 12:37
Mojito

Allt detta snack om långsiktighet har jag förståelse för till en viss del. Men killen visar absolut inga intentioner på att han har någon potential till att bli en ny storback. Han håller helt enkelt inte på den här nivån än.

Det tråkiga är att han ¨verkar inte heller så bra vid uppspelsfasen heller. Ser inga ljusglimtar i hans spel överhuvudtaget.

Barcelona Barca Barca
2010-01-06 12:31
Mycket snack om Chyg. Men allvarligt, har han ens imponerat på någon här inne någon match ens? Har han gjort nått bra en ända glidtackling där man bara "wow asså han är faktis bra" helt ärligt så har jag inte EN ända gång suttit hemma och sagt den mening " faktis han är ändå talang man ser det" Pep är kung när det gäller att träna inget snack om den saken men om han ska bestämma alla spelarköp så blir det många misslyckade affärer det kan jag lova er.

Sen är frågan om vi behöver en mittfältare/anfallare nu till januari? kollar vi på första elvan så ser backlinjen grymt bra ut men kollar vi sen på bänken så hittar vi, Maxwell som är okej på gränsen till kass, Chyg som vi inte ska ens prata om inte gjort en ända hyfsat godkändmatch, Milito borta o över ett år ingen o direkt lita på och till slut har vi Marquez och fråga mig itne vad som har hänt med killen. kolla länktips, kolla hur han försöker försvara sig innan målet och kolla noga i repriserna han är slut, nonchalantare går det inte att bli. Jag ber till gud att ingen av Pique, Puyol, Abidal eller Alves blir skadade.

Hellre att vi åker ut nu i CDR om vi knappt kommer satsa på den.

O förövrigt, bra match av Thiago. Honom vill jag se oftare på plan.
Barcelona Mojito
2010-01-06 12:28
Hetfield

Jag visar inte dig någon attityd.
Jag påvisar bara att det finns en annan sida av myntet.
Chyg är 23 år, jämförs med Vidic som är 28 osv.
Långsiktighet är vad det handlar om, men alla vill ha resultat snabbare än Bolt. Det fanns aldrig någon idé om att han skulle dominera nu, utan sen när Puyol och Marqués är "slut". alltså runt 2012.
Därför blir jag rent ut sagt förbannad när personer inte kan se förbi dessa första macther och omständigheterna kring dem och dömer en spelare så hårt.

PEP.

Har du pungat ut med pengarna?
Ni yttrar eran årikt, jag besvarar åsikten med min egen åsikt och vad jag tycker om er.
Så funkar det på ett forum. Ja.
Har jag någon gång sagt att ni inte får skriva er åsikt. Bad er bara dra nåt gammalt över er, eftersom ni inte verkar se framtiden an ändå.
Barcelona Den vise
2010-01-06 12:26
Chigo är helt enkelt för långsam som mittback. Inte nog med det så verkar hans spelförståelse inte vara den bästa direkt. Är man långsam så ska man alltid sjunka ner ett par meter extra så man har några meter till godo på som kommer i full fart.

Han kanske kan bli 15% snabbare ifall detta prioriteras hos fysteamet.
Jag tror att han kommer få fler chanser av Pep i och med att det var han själv som handplockade honom över till laget.

Det vore en stor törn mot peps stolthet ifall han bara gav upp hoppet om honom efter ett par enstaka matcher.

Personligen så tycker jag att chigo har potentialen till att bli en riktig kalkonvärvning.
Annons: