/spanien/barcelona/forum/1587.aspx/spanien/barcelona/forum/1587.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
4/26/2016 09:16
JAAAAAAAA Äntligen kommer det rykten som länkar ihop Barcelona- bailly. Fantastiskt! Källa; MD
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
4/26/2016 08:48
"Jag beskrev lottningen som svår men bästa möjliga, vilket föranledde arga mejl och twitterpåhopp om hur jag kunde vara så korkad att mena att Real Madrid var en drömlottning för Man City." - Peter Hyllman (Fotbollskanalen) Realfansen är för roliga alltså... Man får ABSOLUT inte kalla deras lag för bästa lottningen!!!!! Hahaha jag döööör! XD
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
4/26/2016 07:37
Vlom Dåliga spelartyper så som Rakitic har Barca inte råd med. I våran offensiv svängda mittfältstriangel räcker han varken till offensivt eller defensivt. Brister i teknik, rörlighet, snabbhet, fysik och viss mån spelförståelse. Finns överflöd av spelare som är bättre än honom.
Vlom
4/26/2016 03:23
@enkos:


Självklart är det tråkigt när spelare åker på skador förstås, men jag kan ju onekligen inte blunda för att detta är såklart en mycket bra nyhet för Manchester City.

Ifall om ivorianen skulle spela från start, så hade marängerna spelat förbi Citys mittfältet alltför lätt...
Vlom
4/26/2016 03:22
@Barca4life98:
Jag tycker att personen bakom signaturen "enkos" faktiskt har en väldigt poäng (även om han låter hård i sin ton) att vissa människor på forumet är alltför snabba med att vilja ha en valfri PL-tränare som gör succé såsom Poch, Martinez, Koeman, Billic etc. Jag vill minnas att även Sam Allardyce var på tapeten härinne... Lucho hade han en fin sejour med Barcelona B där han förde upp laget till Segunda och lade dessutom grunden till dagens Celta Vigo.
Vlom
4/26/2016 03:22
@Ribohn Fan:


Självklart så ska vi sälja iallafall Arda om vi får ett riktigt högt bud som motsvarar det vi köpte turken för eller t.o.m. högre. Annars så kan Arda åtminstone få en hel säsong på sig att visa vad han går för. Vad gällande Rakitic så behövs kroaten i vårt lagbygge, vi har ingen liknande spelartyp utöver honom.
Vlom
4/26/2016 03:22
@Junta Dimision:


Att Tottenham överhuvudtaget lyckas konkurrera om ligatiteln under denna säsong är precis samma anledning som Leicester - att kvalitén på ligan har gått ner sig avsevärt och framförallt att storlagen har underpresterat kraftigt med deras mått mätt. Den pågående säsongen var Tottenhams allra största möjlighet till att vinna sin första ligatitel efter 55 års väntan, en chans som London-laget med största sannolikhet bränt efter krysset mot WBA och att ligatiteln går istället till sensationslaget Leicester. För under den kommande transferfönstret, så lär Pep, Conte, Klopp, Mourinho (om han tar över ManU) och andra tränare från toppskiktet göra förändringar inom sina respektive spelartrupp.
Barcelona Gio Style
4/26/2016 01:52
Gabriel Det gör vi alla :) Jag skriver om Neymar i en helt annan ton numera än vad jag gjorde när jag för första gången skrev att jag ändå skulle acceptera att han såldes. Jag har i varje fall inte glömt det han åstadkom i Messis frånvaro och kan givetvis inte blunda för talangen han besitter. Med det sagt så krävs en uppryckning på samtliga plan för hans del för jag gillar inte utvecklingen om vi säger så. Vi har sett många brasilianska stjärnor gå i den fällan tidigare.
Barcelona Gabriel
4/26/2016 00:55
Gio style Personligen gör jag ofta misstaget att skriva under matcher här inne vilket gör att ja ofta begår synden att "prata i stundens hetta". Med det sagt kan det mycket väl vara så att jag fiskat ut en o annan kråka ur näsan för att senare önskat att ingen sett det vilket också ofta gör att jag placerar mig själv i skamsevrån med dumstruten på skallen. Med Neymar är det förmodligen så för han har spelat allt annat än bra på sistone och det i kombination med min korta stubin under matcherna gör att det kan sägas saker man kanske inte riktigt menar fullt ut. Kappvändaren e här! Hmm.. Jag förstår att du tvivlar på Neymar så som han spelat under ett tag (även om det också är hans uppförande som irriterar) men jag hoppas att man trots det minns hans fina prestationer under höstens gång när det faktiskt var Neymar som bar laget på sina axlar i Messis frånvaro. Att det sen kanske inte var motståndare i form av Bayern München och liknande är visserligen sant, men inte heller helt rättvist. Fotbollen idag håller en hög nivå och motivation slår oftast klass, inga matcher är därför "enkla" 3-poängare som vissa vill få det till. För den stunden får man helt enkelt ignorera motståndet och istället fokusera sig på prestationerna och fotbollen Neymar stod för. Och det var liksom inte bara tap-ins mål ala Cristiano som vi pratar om, utan om hela spektaklet. Dribblingar, showande, assister, artisteri, snygga mål och hela hej babberiban som sattes i full glans vid hans tröjnamn. Jag tror helt enkelt att det är för mycket utanför planen som stör Neymar för tillfället. Allt det här med hans kontraktsförhandlingar ligger säkert och har haft sin rätt hos brassen. Och det är förvisso en helt annan diskussion gällande pengarna och lönen han kräver och förmodligen också känner att han förtjänar med en hel del påtryckningar av Senior Neymar. Men i risk med att tappa bort mig själv tänker jag inte gå in mer på det och vad jag tycker om den saken utan snarare hålla mig fast vid ämnet att jag tror att det nya kontraktet, skatteproblemen och allt det andra är det som förhindrar honom att kunna hålla fokus för närvarande. Att självförtroendet även lyser med sin frånvaro är titeln till en melodi även den torraste fisken på land kan sprattla till. Förhoppningsvis löser sig allt för Neymar OCH (!!!) för Barcelona så att det gynnar båda parterna för jag är helt säker på att Barcelona är det bästa valet för Neymar och (& om) en fokuserad och ostörd Neymar är det bästa för Barcelona. Vore det för mycket begärt att önska sig Verratti ändå? Drömma kan man och vad passar bättre den här tiden. Nämligen läggdags nu. Bona nit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tot el camp!
4/26/2016 00:42
Barcelona Gio Style
4/26/2016 00:27
Gabriel

Är helt med dig med den lilla skillnaden att jag är redo att sälja Neymar om det skulle behövas, dock inte riktigt än.
Han får halva nästa säsong på sig att förbättra sig, gör inte han det så tar jag in Verratti utan att tveka :)
Barcelona Gabriel
4/26/2016 00:05
Jag vet att det är i princip helt omöjligt men fan jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få se Verratti i Barcelona. Han har precis det vi gått miste om sedan Xavi lämnade. Barcelona har inte varit sig likt sen Xavi drog. Usch vad jag saknar Xavi. Verratti är det närmsta vi kan komma Xavi idag, en underbar spelare. Fan att han spelar för PSG. Omöjliga att ha o göra med. Enda chansen skulle vara att sälja Neymar till dem isånnafall och det är jag inte villig att göra.
Barcelona enkos
4/25/2016 23:29
Junta
Med örfila menade jag läxa upp och det hade Mihajlovic vågat göra mot Neymar något LE och Pochettino inte skulle klara av.
Barcelona Junta Dimision
4/25/2016 23:23
@enkos:

Att han ens har fått Tottenham att utmana om titeln till och börja med är en stor bedrift, sett till hur mycket dökött han har behövt rensa från klubben. Han har lagt en grund för klubben och lyckats etablera en ung trupp där en stor majoritet är akademispelare. Men det enda du ser är alltså att han har misslyckats för att han inte lyckats vinna Premier League i år. Sen tycker jag att det är konstigt att du kritiserar Barca4life98 om att han vill ha Pochettino till Barca när du själv ville ha Mihajlovic så att han kunde örfila våra spelare.
Barcelona Vampíro
4/25/2016 23:13
[QUOTE=Davids3]Off såklart, han har inte synts till någonstans sedan han slutat, sjukt att man glömt hur han ser ut :p [/QUOTE] Weird att du tog upp just honom då han faktiskt ska ha några föreläsningar i Sverige under maj månad. Tror det är sånt han sysslar med numera, åker runt och pratar med ungdomar om rasism osv. om jag har fattat rätt. Kan vara intressant att höra kanske även om 99% av frågorna kommer vara typ: "vem var bäst Henry eller..." haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
4/25/2016 23:12
@Davids3:

Han har tidigare varit i Botkyrka och ska snart komma till Göteborg för er som vill träffa en gammal legend.
Barcelona Gio Style
4/25/2016 23:11
Enkos

Du borde stänga av det nedanför nämnda svart/vita filtret emellanåt också :)
Finns gråskalor med!
Barcelona Gio Style
4/25/2016 23:08
@Davids3:

Om vi ska vara lite snälla mo Davids3 så är han inte helt sig lik i den bilden, detaljerna försvinner lite med det svart/vita filtret :)
Barcelona enkos
4/25/2016 23:08
Junta

Jag säger inte att han är dålig men att folk vill ha en som Barca tränare bara för att det går bra för Tottenham i år, även om jag tycker att han misslyckades med att utnyttja den sämsta PL någonsin är svagt gjort, för Tottenham kommer inte få denna chans igen på många år framåt . Barca behöver en tuff tränare och inte en svag soppan som LE och Pochettino som bara står där vid linjen och knappt säger ett ord. Man ser i deras ansikte att de skulle aldrig kunna hantera stora stjärnor som MSN.
Barcelona Gio Style
4/25/2016 23:07
Skulle kunna betala pengar för att sippa på en skön whiskey och lyssna på Kröjffs detaljerade livshistorier.
Barcelona Davids3
4/25/2016 23:05
Off såklart, han har inte synts till någonstans sedan han slutat, sjukt att man glömt hur han ser ut :p
Barcelona Junta Dimision
4/25/2016 23:03
@enkos:

Fast anser du att det här är den enda säsongen Pochettino gjort bra ifrån sig? Isåfall har du inte koll på honom, för han har gjort väldigt bra ifrån sig i varje klubb han har varit i, undantaget hans sista säsong i Espanyol för att han tappade massa nyckelspelare. Det här må vara hans bästa säsong i hans karriär men att du påstår att han endast levererat i en säsong är helt fel. Kolla jobbet han gjorde i Espanyol och Southampton innan du kommer med sådana påståenden.
Barcelona Vampíro
4/25/2016 23:02
[QUOTE=Davids3]Vem är det egentligen som står bredvid Yaya och valdes ?! Noll minne av hans utseende. [/QUOTE] Lilian Thuram. En av världens mest framgångsrika försvarare senaste 20 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/25/2016 23:02
@Davids3:

Thuram.
Barcelona Davids3
4/25/2016 22:59
Vem är det egentligen som står bredvid Yaya och valdes ?!
Noll minne av hans utseende.
Barcelona Barca4life98
4/25/2016 22:26
enkos Dra åt helvete med dina jävla påhopp. Var det inte du som skrev "lär dig att folk tänker olika" eller något sånt? Ja, jag tycker att Pochettino är bra. Du om någon ska fan inte snacka. Tar ut titeln 3 månader innan säsongen är slut. Ödmjukhet är något du borde lära dig. Man skulle kunna tro att du är en Madridista med dina fasoner. Dubbelmoral definierar dig bäst. "En bra säsong"? vad hade Luis Enrique gjort innan han kom? Vem vill du ha om Luis Enrique väljer att lämna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/25/2016 22:00
@Barca4life98:
Ville du också ha Evertons tränare Martinez för att det gick bra för Everton förra eller förföra året? Och Coeman också? Vet i alla fall att folk här ville ha de två som Barca tränare eftersom det gick bra för deras lag, men ingen nämner de alls sista tiden. Kanske är det för tidigt att hylla folk efter bara en säsong? !
Barcelona Kröjff
4/25/2016 21:58
@Barcelonistas:
Barcelonistas 1970 var inte bara året när din Arnold blev Mr Olympia för första gången och därtill den yngste någonsin. Det var också året då Pelé blev världsmästare för tredje gången. Så jag är ledsen att behöva påpeka det. Men utifrån ditt förda resonemang med en riktig Real Madrid - supporter till kompis , om vilken klubb som är att se som den största genom alla tider och med Arnold Schwarzenegger som argument, så är väl även en viss Pelé världens främste fotbollspelare av samma skäl som skänker skrotlyftaren Schwarzenegger så´n status? Du framhåller att dagens kroppsbyggare visserligen är betydligt större vad gäller muskelvolym och allt annat som räknas när bodybuilders poserar på podiet inför kroppsfixerade domare och en storögd publik. Men att dom ändå hamnar helt i skuggan av Arnold Schwarzenegger, eftersom han ju var först med att vara störst och personligen satte "sporten" ifråga på kartan, i kraft av dessa i sammanhanget smått "förhistoriska" omständigheter. Men med det resonemanget så är och förblir väl den bespottade brassen Pelé också den störste fotbollsspelaren genom alla tider? För di Stefano, Maradona och Messi m fl i alla ära, så var det ändå Edson Arantes do Nascimento som under sitt artistnamn Pelé, satte ribban så högt att hans signatur inte bara blev troféer i autografblock utan också återfanns i feta sponsorkontrakt. Brassen var kort sagt megastjärna innan ens begreppet blev myntat. Men denna min invändning mot din argumentation, behöver du ju inte nämna för din polare. Det räcker ju gott och väl med att du ogenerat går ut offentligt på forumet, med att du håller på Manchester City i morgon. Det gör för övrigt jag med (om än ganska så motvilligt eftersom laget klassas som "engelskt"). Hur som helst: Hasta la vista, baby!
Barcelona Vampíro
4/25/2016 21:48
[QUOTE=Barca4life98]Ska vi ha in någon ny tränare så ska det vara Pochettino. Tottenham spelar grymt fin fotboll, med högt tempo. [/QUOTE] Du menar samma Pochettino som spelat i Espanyol i 10 år och varit tränare i klubben?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
4/25/2016 21:43
Lägg krutet på att få bort Ardan och Rakitic istället, medans marknadsvärdet är något sånär bra. Annars får vi snart skänka bort dem och dem är inte tillräckligt bra för att spela i Barca.
Annons: