/spanien/barcelona/forum/15842.aspx/spanien/barcelona/forum/15842.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lokmaninho ( Nr 1 )
5/14/2010 17:47
Jag säger bara att Yaya är som Messi , Xavi Fast defensiv

så mycket e Yaya
Barcelona Gio Style
5/14/2010 17:20
Säg att Toure försvinner nu i sommar, byte eller försäljning spelar mindre roll... till hur mycket skulle ni värdera honom?
Jag tycker personligen att han bör ligga någonstans mellan 200-260 milj kr...
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
5/14/2010 17:05
jag tror absolut inte på Fabregas-ryktet. Villa och Fabregas precis innan Laporta slutar låter inte troligt för mig.
Barcelona Kim
5/14/2010 17:04
Ämne: tarrak//

Att som ....
Skippa de där taffliga försöken till härskartekniker i fortsättningen, tack. Du vill inte bli kallad för "lilla gubben", så då vill säkerligen inte tarrak bli det heller.
Canaletes
5/14/2010 17:02
När vi ändå är inne på Touré och videos.

Kolla interviun med Touré efter matchen mot Xerez där han var riktigt bra och är glad som fan.
Slutet är så jävla roligt när Touré bara står där o smajlar när interviun redan är slut och reporten tänker, wtf?!
Canaletes
5/14/2010 17:02
När vi ändå är inne på Touré och videos.

Kolla interviun med Touré efter matchen mot Xerez där han var riktigt bra och är glad som fan.
Slutet är så jävla roligt när Touré bara står där o smajlar när interviun redan är slut och reporten tänker, wtf?!
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
5/14/2010 17:00
Gunner #5//


Touré helt klart. Istortsätt alla förutom Pep verkar se att det går bättre med Yaya på plan och att han ä en bättre spelare på allt.

Dock är Busi en egen produkt så då har man tydligen fripass att vara sämre en konkurensen på sin position och ändå få spela
J.Spears - Viva la Becks
5/14/2010 16:58
Så som jag ser det "kanske", jag är inte speciellt insatt men; Som så att när man värvar Cesc & Villa så är planen att ge Zlatan en mindre roll, och ha ett anfall bestående av; Iniesta, Villa, Messí. Det skulle vara det mest optimala.

Det är dock svårt att "ens försöka" sälja vidare Zlatan, med tanke på hur man la ut från första början. Eller finns det möjligen ngn tanke; Med Xaví, Iniesta o Fabregas på samma mittfält?
Barcelona Ordem e Progresso
5/14/2010 16:52
Haha, ja den intervjun är rolig!
Peshmerge
5/14/2010 16:51
Gunner

toure sju dagar i veckan..
Gunner #5
5/14/2010 16:46
Barcadinho//

Bara så att du vet så byggde Arsenal en ny arena precis. Med andra ord så går det mesta av våra inkomster direkt till att betala tillbaka lånet etc. Arsenal kan bara inte köpa dyra spelare, iaf just nu, annars skulle vi nog sluta som Portsmouth..

Hur som helst, vad säger ni om Toure och Busquets? Vem vill ni helst ska spela från start?
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
5/14/2010 16:45
tarrak//

Noted. Uppfatta det som riktat till mig därför svara jag lite näsvist. My bad;)


Barcadinho//

Har aldrig sagt att det var fel att värva från mindra klubbar. Det är så det går till i fotbollsvärlden och i övriga delar av samhället också för den delen. Det är som sagt sättet man gör det på som man kan gå snyggare tillväga.

Får Wenger eller V.Persie en fråga av en engelsk journalist om en fransk spelare som är påväg till arsenal. Så svara Wenger 10 gånger av 10 att han inte kan utala sig om andras spelare och V.Persie att det inte är hans plats att diskutera värvningar.

Men som du säger. Får Pique än sån fråga så utalar han sig. Och det är ju enbart för att han fått i upgift/tillåtelse från klubben att göra så
Barcelona Gabriel
5/14/2010 16:38
Ämne: Kolla på slutet av v....
Hahah, tack för den. klockren för fan! Hans min säger ju allt. "Lo digo en serio", ja eller hur. Han har duktigt svårt att hålla sig för skratt!
Barcelona Barcadinho.
5/14/2010 16:36
Arsenal värvar många spelare från Frankrike eftersom deras tränare är en fransman och Barca vill värva en katalan Arsenal använder sina kontakter i Frankrike, samt sin ekonomiska överlägsenhet mot klubbar som Marseille och Auxerre för att locka enormt stora talanger där ifrån. Barca försöker använda sina kontakter för att locka Fabregas. Vi har den ekonomiska kraften att värva ifrån London klubben, medan de siktar mot mindre klubbar i andra länder.
Så jag vet inte vad som är rätt eller fel.

Håller med annars att det inte är snyggt att driva en sådan kampanj från klubbens sida.
Men det mesta av det drivs av spanska journalister. Om Pique får en fråga vad han tycker om Fabregas i Barca så har han rätt att svara som hjärtat säger.
Barcelona el Flaco
5/14/2010 16:35
Ämne: Kolla på slutet av v....
Lol, bästa delen är när Messi avslutar med att säga "lo digo en serio" medan alla andra journalister dör av skratt.
Barcelona tarrak
5/14/2010 16:35
Rivaldo_gudarnas gud

Nu har jag svårt att se hur mitt klatschiga uttryck (copyright Ken Ring) skulle vara förminskande, men i vilket fall var det riktat till Milans ledning och inte till dig.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
5/14/2010 16:30
tarrak//

"Sen vill jag att du i fortsättningen skärper till din diskussionsnivå och avhåller dig ifrån förminskande uttryck som "lilla gubben". Ok?"


Föreslår att du följer ditt egna råd. Delvis.

"Snacka inte snacket om du inte kan gå gången. Amen!"

Vem startade förminsknings snacket?

Diskussionen är avslutad. Ville bara påpeka att dom inte va allt för gnälliga och att alla har rätt att bli förbannade om man rycker i deras spelare. Arsenal och United blir inte mer förbannade en någon annan. Det är dock stora klubbar så möjligen hörs dom mer än andra som klagar. Ryck i Gerrard,Totti,Lampard,Ribery eller Navas och deras klubbar lär gnälla lika mycket.Canaletes
5/14/2010 16:30
Kolla på slutet av videon när en dansk reporter helt plötsligt frågar Messi om Danmarks chanser i VM

Messis min e fan priceless och så är man tvungen o svara ödmjuk :P hahaha
Barcelona Frodo
5/14/2010 16:29
Jag vill verkligen inte ha hit Cesc. Att som någon här nedan sa att han skulle kunna överglänsa alla våra stjärnor är bara rent skitsnack. Att man pekar på hans statistik är också missvisande på hur han skulle kunna passa in i Barcelona. Jag tycker att han är en bra bit från Xavis och Iniestas nivå. Att han ser så jäkla bra ut i England bland alla träben är inte så konstigt. Alltid när han befinner sig på samma plan som Xavi och Iniesta ser man att hans bolltouch är betydligt mycket sämre än deras. Att få hit honom med stora summor när han inte kommer att kunna konkurrera med våra mittfältare samtidigt som vi har stora talanger i JDS Och Thiago är dumt enligt mig.
Peshmerge
5/14/2010 16:23
kolla länktips;) haha
Barcelona tarrak
5/14/2010 16:11
Rivaldo_gudarnas gud

Nu var inte syftet med mitt ursprungliga inlägg att dra igång någon diskussion om, det för mig ointressanta ämnet tapping up, utan bara ett kallt konstaterande om att Arsenal har ingen rätt att klaga på Barcas agerande när de via sin officiella hemsida sprider lösa rykten om andra klubbars spelare.

Sen vill jag att du i fortsättningen skärper till din diskussionsnivå och avhåller dig ifrån förminskande uttryck som "lilla gubben". Ok?
Barcelona el Flaco
5/14/2010 16:07
Hetfield/

"Det verkar som att ingen är taggad när det gäller Villa än"

Tro mig, tanken av över att se el Guaje i blaugranatröjan får mig att dregla, but first things first bör vi ha full koncentration på matchen mot Valladolid och först efter det kan vi börja snacka om spelarköp.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
5/14/2010 16:03
tarrak//

Att som representant för en professionell fotbollsklubb gå ut och öppet prata om en spelare som är kontrakterad för en annan klubb är skamligt och oprofessionelt oavsett va du må tycka lilla gubben. Personligen hade jag blivit direkt förbannad om exempelvis Moratti gått ut å snackat om hur Messi kommer passa perfekt in i Inters spelsystem och att han är född att representera inters färger osv. Va fan vet den gubben om det liksom? När man tar en nyckelspelare från ett annat lag så sliter man upp ett stort hål i miljontals fans hjärtan. Det minsta man kan göra. Det absolut minsta. Är att se till så transkaktionen går så smärtsamt förbi som möjligt genom att förhandla och diskutera transfern på ett snyggt och diskret sätt med spelarens klubb. Inte framför tv kameror och journalister!

Det va länge sen vi förlorade en riktig nyckelspelare till en annan klubb som vi inte själva dissat och gjort oss av med. Figo va la den senaste. Så det kanske är svårt för vissa barcafans att förstå hur det känns. Men när den dagen kommer så hoppas jag att klubben i fråga sköter allt på ett snyggt och profesionelt sätt så man slipper lämnas med en bitter eftersmak och känslan av att man inte bara förlorat något som man hålt kärt en längre tid och fungerat som en glädjepunkt i ens vardag, utan även blivit våldtagen på kuppen.

Tro va du vill Tarrak. Men Arsenal man.u med flera har all rätt i världen att bli hur förbannade som helst när man pratar om "deras" spelare. Hur svårt kan det annars vara att bara lyfta på luren och prata med dom (Wenger/Feurgurson). Ist för att gå ut i media eller direkt till spelaren?
Barcelona Gabriel
5/14/2010 16:02
El Kaiser de Michoacán

Okej. Jag är fortfarande av den åsikten att om Yaya försvinner, vilket är väldigt synd isf, så behövs det köpa in en ny defensiv mittfältare. Och med tanke att mycket pengar kommer att läggas på Villa och isånnafall Fabregas, vet jag inte hur delikat den ekonomiska situationen är för att införskaffa en ny defensiv mittfältare.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
5/14/2010 16:01
Håller inte med. Hade inte Van Persie, Gallas, Fabregas, Djorou, Clichy, Arshavin, Nasri, Walcott och Rosicky varit skadade stora delar av säsongen så kunde dom mycket väl ha vunnit ligan redan i år. Tycker ändå att Fabregas borde ge det ett försök till den här säsongen då dom ska köpa ett antal spelare. Som lagkapten i ett engelskt klassiskt lag borde man ta på sig lite större ansvar. Det krävs karaktär och det hoppas jag att han visar nu. Var ärliga mot er själva, vi behöver inte honom ÄN. Han behöver ett år till minst i ett lag som Arsenal.
Barcelona Hetfield
5/14/2010 15:55
Om Cesc ska vänta på att Arsenal ska vinna en titel så kan han lika gärna avsluta karriären där. Arsenal är lika långt ifrån en titel som jag är ifrån en kväll med Beyonce

Det verkar som att ingen är taggad när det gäller Villa än, när Zlatan var på väg så var det kaos i La Rambla
Delarocha
5/14/2010 15:52
Arsenal kommer inte vinna en titel på länge.
Det verkar inte vara av något större intresse för Arsene och fansen. De verkar tycka det viktigaste i ligan är att spela ut smålagen och vinna med 6-0. Sen kan man i efterhand gnälla på att alla andra klubbar har fuskat med ekonomisk doping medans Arsenal minsann är en hederlig klubb.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
5/14/2010 15:50
Inte för att jag inte vill ha Cesc i Barca MEN han kan ju inte återvända innan han har vunnit något i England.

Är man en utländsk stjärna och lagkapten i ett bra lag så ska man nog inte återvända till sitt eget land utan att ha vunnit något. Jag menar, all den satsning och slit för att återvända efter flera år utan att ha vunnit något? Det tycker jag är dåligt. Tycker att han ska stanna i Arsenal tills han har vunnit något. Arsenal kommer att köpa ett antal etablerade spelare och med mindre skador så kan dom mycket väl vinna ligan nästa säsong. Stanna och vinn Cesc. Samma sak gäller Torres.
Barcelona tarrak
5/14/2010 15:42
Rivaldo_gudarnas gud

Jag anser absolut att Arsenal tillsammans med nämnda, Manchester United, är de klubbar som är mest känsliga för vad de kallar för "tapping up". Ironiskt nog är just de två klubbarna, de enda som mig veterligen, publicerar dylikt skvaller på sina hemsidor.

Själv tycker jag att det är en ganska löjlig grej att bli hysterisk över, då klubbarna utan problem kan kontakta andra lags spelare, utan att gå via media. Jag minns när Milan jämt och ständigt tjatade om Eto'o och Ronaldinho och det enda som gjorde mig irriterad var att de aldrig kom till skott med ett bud och när de väl fick chansen, så var det ett jävla snålande och strulande innan Ronaldinho själv fick hjälpa till och finansiera övergången. Snacka inte snacket om du inte kan gå gången. Amen!
Barcelona Forca_Blaugranas - Islam_Bosna
5/14/2010 15:30
Så nu ser det enligt SPORT ut som att Villa i princip är klar och att nästa vecka det blir officiellt.

Sen så om någon spelare, typ Fabregas kommer kosta mycket pengar, finns det då inga banker i Barcelona som kan låna ut pengar så man kan köpa dem? Likt vad Real Madrid gjorde? Det borde inte bli något problem då.
Annons: