/spanien/barcelona/forum/15821.aspx/spanien/barcelona/forum/15821.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Ilusionista
2010-06-21 14:04
1.70-ligan

Det är väl ingen som vet det. Dock spekuleras det att Titi och Abidal är med i "översittargänget".
Barcelona DM1982
2010-06-21 14:03
Nord-Korea är riktigt bra men de går bort sig ibland. Oftast räcker ett misstag för att man ska straffas mot bra lag.

Ronaldo är riktigt blek, han har inte lyckats alls i VM så här långt.
Barcelona Barca4eva
2010-06-21 14:01
Vem som står på den andras sida o så är väl bara spekulationer.
Aléx
2010-06-21 14:01
Ämne: Ämne: Va tror....
Fan 1-0 till Portugal men räkna inte bort NK :)
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-06-21 14:00
Det är extrem löjligt om bråken handlar om religion, jag ,menar det är professionella vuxna indrottsmän vi har att göra med, och beter sig som idioter bara för en annan människa inte har samma tror som en själv.

Men jag tror inte det handlar om det för att Gallas inte är Muslim utan Katolik.

Senast jag läste är han sur över att Patrice Evra är lagkapten, Patrice Evra verkar dessutom vara en extrem bra kille och tror inte han är inblandad, hans "bråk" med fystränaren var mer att fystränaren skällde ut honom pga han tog sitt ansvar som kapten och medelade tränarstaffen att spelarna hade bestämt sig för att inte träna
Valencia Villa/Silva
2010-06-21 13:58
Ämne: Va tror ni om Nordko....
hahahaha jag hejar ochså på Nord Korea. Vill gärna se Ronaldos blick om Nord Korea vinner.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-06-21 13:57
kan någon förklara snabbt för mig, vilken "sida" står Abidal och Titi på? Om de nu har tagit ställning..
Barcelona Hetfield- arrested Development
2010-06-21 13:48
Det är väl snarare att franska fotbollsförbundet har varit enormt bekväma och lata, och delvis så har alla rimliga kandidater varit upptagna. Det var ju mellan Wenger, Blanc och Deschamps. Alla tre var/är bundna till respektive fotbollsklubb, men nu blev Blanc klar för landslaget.

Delarocha

Var det inte Zidane som började hela grejen?
Aléx
2010-06-21 13:48
Jävlar Nordkorea är livsfarliga
Barcelona Abbe.
2010-06-21 13:43
Ämne: Oavsett vad som sker....
Han måste sitta på ett rätt saftigt kontrakt som gör att det franska fotbollsförbundet inte har råd att avsätta honom.
Barcelona el Flaco - Orientales, la Patria o la Tumba
2010-06-21 13:41
Oavsett vad som sker inom det franska omklädningsrummet, vi kan endast spekulera om hypotetiska grupperingar osv., men det vi kan konstatera är att så länge förbundskaptenen heter Raymond Domenech så kommer Frankrike fortsätta att både spela uselt fotboll och underprestera när det gäller resultat. Hur många isberg har det franska landslaget kolliderat med under hans ledning?
Delarocha
2010-06-21 13:32
Gourcuff är utfryst tillsammans med flera andra. Anledningen vet man väl inte med säkerhet men det finns en del mer troliga förklaringar än andra. Det var ju tydligen Gallas och Anelka som krävde att Gourcuff skulle bänkas efter första matchen.
Barcelona Hetfield- arrested Development
2010-06-21 13:30
Delarocha

Det lustiga är att som tränare så verkar Domenech lyssna mer på Ribery gänget än de "goda", vad är det för kontroll över laget? Släng in Capello där in i smeten så skulle han skälla ut idioterna. Jag hoppas att Ribery ruttnar, han är överhypad nolla som kommer att vara en överhypad nolla.

Om det är en fråga om religion så gör det hela bråket ännu löjligare, jag hoppas att Blanc kan få ihop laget till EM. Förövrigt är det så IQ befriat att ta med Gallas, Anelka när man har Menez, Mexes och även Nasri.

Det som är så jävla sorgligt är att detta banangäng kan ta sig vidare till kvalet.

El Ilusionista

Spekulationer? Ja
Troligt? Ja

Det hela låter rimligt i mina ögon, jag anser att fransk media är hyfsat intelligenta, det är inte som brittisk/spansk media där de som kan skrika högst är bäst.
Aléx
2010-06-21 13:17
Va tror ni om Nordkorea och Portugal? Jag ska heja på Nordkorea :)
Barcelona El Ilusionista
2010-06-21 13:07
Delarocha

Gallas och Evra är inte muslimer. Dessutom så är inte Anelka, Abidal och Ribery uppväxta som muslimer. De konverterade senare i livet.'

Det där med Gourcuff och att han anylserar matcher det vet vi inget om. Endast spekulationer.
Delarocha
2010-06-21 12:54
Hetfield

Gallas, Abidal, Anelka, Evra, Ribery etc är alla muslimer och från fattiga områden. Gourcuff är väl katolik, rik och väluppfostrad. Det är det som skapar mycket av problemen. Men även Toulalan, Lloris och några till. Tydligen är Malouda också en väldigt tystlåten kille och verkar stå på "de godas" sida.

Vad jag läste så ansåg de Gourcuff alldeles för "välpolerad" och smart. Han analyserar tydligen matcherna mycket vilket de tyckte han ska sluta med. Det är helt enkelt som på högstadiet, de som är smarta får skit av de som är ignoranta och vill bete sig som skit.

Men Domenech får skylla sig själv när man försöker vinna VM med spelare som Gallas och Anelka. De två spelarna är väl två av fotbollsvärldens största svin.

En annan detalj jag läste igår var att när Malouda blev intervjuad av fransk media efter någon match eller träning kom Gallas förbi och gav honom fingret. Bra kille.
Barcelona Jax12
2010-06-21 12:07
Ämne: Barcaholic

Är du ....
Man går efter:
1. målskillnad
2. inbördes
3. lottning
Barcelona westinho
2010-06-21 12:03
Barcaholic

Är du helt säker på det? Jag har fått intrycket av att man kör inbördes möten i första hand iallafall.
Barcelona DaniAlves
2010-06-21 11:59
Mojito - Cule

Jag tycker Pato förtjänar en plats utan tvekan, va menar du att Ronaldo inte fick göra debut i den åldern? Ronaldo var med i VM som 16åring 1994 och 1998 vet vi alla att han spelade och då var han 20 år.

Pato är lika gammal och har briljerat i Milan de senaste åren, han borde ha sin plats utan tvekan tycker jag, de bara peta Nilmar exempelvis som lever på sina landslagsmål när han egentligen ruttnar i Villareal
Barcelona Barcaholic
2010-06-21 11:55
westinho:

Man kollar inte inbördes möten i VM utan man kollar målskillnaden. Så vinner Chile över Schweiz och Spanien vinner med stort över Honduras så det enda Spanien behöver är att vinna över Chile så kommer dom troligtvis komma 1a i gruppen om nu inte Schweiz vinner med ännu mer mot Honduras.

Så det bästa för spanien vore om Chile vann över Schweiz så att Spanien kan komma 1a och slå ut Portugal i åttondelen.
Barcelona westinho
2010-06-21 11:45
Om Spaniens chanser i VM:

Jag såg Chile spela mot Honduras och blev, precis som alla andra, imponerad. De spelar väldigt kvickt och fint. Men om Spanien ska gå vidare så tror jag att det blir på Chiles bekostnad.

Om nu Honduras förlorar alla sina tre matcher, tror jag att de andra lagen slutar på 6 poäng. Om jag förstått rätt så räknas inbördes möten först, då är Schweiz före Spanien.

Om Spanien vinner över Chile så är Spanien före Chile, och om Chile vinner över Schweiz så är de före schweizarna. Hur gör man då? Målskillnad? Detta är väl det mest troliga scenariot.

Det bästa för Spanien är ju om Chile förlorar mot Schweiz (eller om det blir oavgjort), så att man har saken i egna händer inför sista matchen. Fast då slutar man väl på andra plats i gruppen och får då möta Brasilien i åttondelen.

Knepig situation man har försatt sig i.

Barcelona Hetfield- arrested Development
2010-06-21 11:27
Jag förstår inte varför "gamlingarna" i laget ogillar Gourcuff, av det som jag har läst är det för att han är för professionell, medan de andra i laget vill "apa" sig.

Inte så konstigt att fransmännen är så misslyckade, de korkade får tala när de intelligenta får stå i skuggan.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-21 08:17
Gaucho!

Ja precis, han förtjänar i alla fall en plats på bänken om inget.
Barcelona Gaucho!
2010-06-21 08:09
Kollar man Ronaldinhos säsong så tycker jag att han borde fått en plats i Dungas trupp. Har svårt att se honom i startelvan men att ha en sån pass kreativ spelare i sin trupp är aldrig fel. För är det något han är bra på så är det att slå dom avgörande passningarna. I matchen mot Nordkorea så tror jag faktiskt att han skulle kunna ge Brasilien en annan dimension i sitt anfallsspel.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-06-21 07:30
Rivaldo

Säg mig en sak;

Varför vill du ha in andra spelare i den brasilianska truppen som ändå inte platsar i startelvan? Vad kan truppspelare göra för skillnad när de knappt får spela?

Du lever kvar i en tid då Brasilien hade spelare som verkligen kunde göra skillnad och bära sitt lag mer eller mindre på axlarna.

Tyvärr finns inte de spelarna, och de är def inte de som du saknar i truppen.
Ronnie är slut på VM-nivå, likt Henry.
Pato är oprövad på samma nivå. Inte ens Ronaldo fick göra debut i den åldern.
Bastos är minst lika bra som Marcelo.
Diego har haft en usel säsong och skulle göra lika lite skillnad som ett myggbett på en elefant.

Inse att Brasilien saknar kapaciteten att spela joga bonito och vinna VM. Att inte göra det är FAIL. Lev i verkligheten med rimliga förväntningar i fortsättningen tack.
Delarocha
2010-06-21 04:45
Känns härligt att veta att Abidal är en del av kärnan av gänget som fryser ut spelare och som har krävt att Gourcuff m.fl ska petas och som står bakom Anelka.
There is only one "hombre"(G.I.P)
2010-06-21 02:52
Jag såg Yaya vinna endast 1 duell mot Kaka, men spelet utan boll så vann Kaka han hittade den ytan bakom anfallaren oftast.
Real Madrid Gonzalo Gerardo Higuaín
2010-06-21 01:39
Rivaldo_gudarnas gud
Att Kaka inte är i matchform är ingen hemlighet och att Yaya är en fenomenal fotbollsspelare är inte heller någon hemlighet, men det är fumligt att skriva att en spelare blir uppäten och ändå ligger bakom segern.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-06-21 01:10
Gonzalo Gerardo Higuain//

Han menar nog på att Kaka inte vann en enda närkamp mot Yaya. Som aväpna honom likt en p15 spelare aväpnar en en 7 åring. Flera gånger sprang han enkelt ifatt tryckte undan och tog bollen av Kaka som inte alls är samma spelare som för ett par år sen. Assisterna skedde i situationer där Yaya inte var inblandad.
Real Madrid Gonzalo Gerardo Higuaín
2010-06-21 01:06
Yaya24

Att Kaka käkades upp av Toure och ändå gör 2 assist tyder ju på att du överskattar Kaka
Annons: