/spanien/barcelona/forum/1580.aspx/spanien/barcelona/forum/1580.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB_Messi
2016-06-23 22:04
Perisic är för lik Tello i sin spelstil. Inte den typen av spelare vi behöver i Barcelona .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 21:48
[QUOTE=Barca Barca]Perisic är ett rykte som ja verkligen gillar!!!! [/QUOTE] För dålig på små ytor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-06-23 21:44
Perisic är ett rykte som ja verkligen gillar!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-23 21:21
Sticker in nästa på les Rambles så här i EM:s mellandagar och konstaterar att Joan Laporta tillsammans med nio andra medlemmar framställde en skriftlig överklagan i katalansk domstol gällande den pakt som ledning/styrelse godkände i Neymar-caset. Ja, ni vet - den pakt där klubben ska dömas för Rosells och Bartomeus oktsamhet.

Laporta tar detta till domstol utifrån flera olika paragrafer i spansk strafflag (alltså inte klubbens egna stadgar) och främst då paragraf 31 som handlar om att en juridisk person, i det här fallet klubben, inte kan dömas ensam om det finns anda individuella personer utpekade i målet. Och i detta mål finns det ju två andra personer utpekade, R och B.

Så detta var anledningen att Laporta inte gick samman med Manifest Blaugrana och de andra 200 medlemmarna som valde att gå via klubbens disciplinära kommitté med sin överklagan.

Hej, Bartomeu - det brinner från båda ändarna nu gubben...

Samtidigt skriver Sport idag att klubben kommer att skicka en delegation för att göra upp med DIS, det företag som ägde 40% av Neymars rättigheter under tiden i Santos och som stämt Barcelona och Neymar/hans pappa i det andra målet i det så kallade Neymar-caset. Detta trots att det alltså nu i.o.m den nya pakten är klart att de €40 miljonerna Neymars pappa fick ska anses som lön.

Därför är det knepigt att klubben nu funderar på att förlikas och Sport skriver att det kan röra sig om ett krav från Neymars pappa i kontraktsförhandlingarna där det nya kontraktet ff inte är underskrivet av brassen.

MD gick dock ut, givetvis utan någon journalists namn på artikeln, och dementerade Sports uppgifter och skriver att klubben inte ser en förlikning som en möjlighet annat än om det skulle bli en "billig lösning".

Fortsättning följer i Barcelonas egen dokusåpa.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-23 18:49
@El Conejo:


Du får tycka vad du vill om denna turneringen men med tanke på att jag har sett Argentina spela dåligt i vänskapsmatcher och kvalmatcher osv får man väl ändå se det som positivt att de faktiskt börjar se ut som ett lag? Har nog inte sett Argentina spela såhär bra sedan 2012. Och befolkningen ska förlåta tidigare besvikelser? Att nå två raka finaler? Hmm.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 18:11
Nolito on @radiomarca: "For now, I have not signed for Manchester City. I do not lie. We will see what happens."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lord Douglas
2016-06-23 17:40
@Liunil Masse:

Tack, vart orolig att folk blivit galna och ville köpa en vänsterback bara för skojs skull när vi behöver en högerback.
El Cuy
2016-06-23 17:16
@Kröjff:


Våra ord har i slutändan ingen betydelse, efterspelet kommer förklara det mesta för oss.

Kommer bli en väldigt rolig final rent spelmässigt, vilken underbar sommar med både EM och Copa.
Barcelona Kröjff
2016-06-23 17:10
El Conejo
Du får med ditt senaste inlägg ställt till mig sista ordet, eftersom jag inte tror det finns nåt mer att tillföra den här diskussionen, som kan vara av intresse för nån annan härinne. Och eventuella PM känns också överflödiga. Hej då; och heja Argentina.
Barcelona Vampíro
2016-06-23 16:51
Jag hade inte tvekat en sekund på att ta in Azpi, vet att folk ser honom som ett "träben" men det är helt klart en mycket duktig ytterback som kan spela lika bra på båda kanterna. Han är definitivt bättre än Sergi Roberto och Vidal(?) och det är, till skillnad från de andra, hans naturliga position .För det priset är det ett kap, däremot så tror jag inte på det ryktet för fem öre. Angående Copa så så ska jag börja med att säga att jag inte är sydamerikan eller har någon speciell insyn i hur folk därnere ser på årets upplaga. Men för mig blir det automatiskt mindre prestige när mästerskapet spelades så sent som förra året. Det är ju själva charmen med ett VM, EM, Copa etc. att det är så många år emellan varje turnering. Sen hoppas jag på en bra final.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 16:40
[QUOTE=Lord Douglas]Är inte han vänsterback, vore det inte lite slöseri isåfall? [/QUOTE] Kan spela på båda sidorna. Högerfotad.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-23 16:26
För 18m hade Azpilicueta varit en bra värvning. Men är det verkligen någon här inne som tror att vår styrelse hade fått loss honom för mindre än det dubbla?
El Conejo
2016-06-23 16:25
El Conejo
2016-06-23 16:25
@Kröjff:
Du må vara en fin skribent men din agenda är helt klart fel. Denna Copa är inte värd lika mycket som den tidigare. Det är ingenting jag och du bestämmer, det är faktum. Dumt att jag skrev över huvudtaget, folk är för blinda och partiska av att Messi medverkar. Skrev många bra argument till varför denna är mindre värd, att du fullständigt ignorerar det kan jag inte göra något åt. Dessutom väldigt fin härskar teknik att påstå att man skulle ogilla Messi på ett Barca-forum. Bra väg till att få "rätt" oavsett vad sanningen är. Den kommer vara mindre värd, oavsett om du vill det, jag vill det, eller någon annan. En vinst av Messi kommer betyda mindre än om han vann förra och vi alla kommer få höra det. Förhoppningsvis tar han Copa 2019 och VM i Ryssland så man slipper få höra Peles namn. Jag vill vara nog med att peka på att jag tycker denna copa är värd. Men DOCK inte lika mycket som den vanliga officiella titel. Förlust får inte ske, inte bara för Messi utan mest för masche. 3 copa america final förluster och 1 förlorad VM-titel. Hjärtkrossande och oerhört synd om han inte tar denna.
Barcelona Soda Popinski
2016-06-23 15:53
Azpilicueta? Ja! En sund värvning på alla sätt. För sund för att vara sann.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-06-23 15:44
Ärligt talat tror jag det kan vara ett bra komplement till Alba. Med Messi på högerkanten blir det ofta luckor bakåt som Rakitic är tvungen att täppa igen. En mer defensiv högerback samtidigt som mer offensivt ansvar ges till Rakitic att fylla på och kombinera med Messi låter inte helt fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lord Douglas
2016-06-23 15:43
@Liunil Masse:


Är inte han vänsterback, vore det inte lite slöseri isåfall?
Barcelona Barclasico
2016-06-23 15:08
@Liunil Masse:


Nope! Hellre Bellerin
Barcelona NoGo™
2016-06-23 15:01
@Liunil Masse:

Ja! Varför inte!
Barcelona Liunil Masse
2016-06-23 14:51
Barcelona made contact with Chelsea full back César Azpilicueta (26). Price is 18M. Player prefers to join Barça [as] Hade ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-23 12:44
Junta Dimision

Ryktas om att Nani går att får för 3-5 miljoner. Därför jag nämnde honom. Tror han hade varit en bra truppspelare.
Barcelona Junta Dimision
2016-06-23 12:29
@Josep "Pep" Guardiola Sala:

Tar Nolito före Nani alla dagar i veckan. Jämnare och bättre, men han verkar tyvärr vara förlorad till Manchester City.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-23 12:10
Vad sägs om att värva Nani och ha på bänken?. skön högsta nivå. Och spelar på båda kanterna med grymma skott o grym tekning.
Barcelona LennyRomario
2016-06-23 09:57
Det har absolut ingenting med Barcelona att göra, men det första som slog mig när jag vaknade i morse är att John Guidetti är en tönt. Hann han inte vara inne i mer än 30 sekunder innan han hetsade på svenska fansen efter att ha fixat en hörna. Mot Italien var det i stort sett det enda han bidrog med. Ursäkta, men det enda Sverige har av världsklass är just fansen. De behöver absolut ingen hejarklacksledare. John borde fokusera på att uträtta något på planen istället. Det här är inte U21.
Barcelona rANDOMhERO
2016-06-23 09:51
Hur stor är chansen att Neymar lämnar i sommar? Någon som är orolig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-23 09:45
neymar JR

Hppas kan man ju alltid. Men rubbad dygnsrytm gör nåt med en. Hen får väl sova på saken. Det ska i alla fall jag göra. Fortsätt håll ställningarna mot oäkta "culés".
Barcelona neymar JR
2016-06-23 09:34
Ja det om något borde ta slut på den diskussionen :). Grymt kröjff!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-23 09:27
El Conejo Jag påstår inte alls att du kritiserar USA. Det är jag som kritiserar dig för att du uppenbarligen inte förstått att USA inte längre är någon blåbärsnation, till vilken fotbollskonsten måste spridas med en fejkad variant av Copa América. Och som ett led i detta till synes fruktlösa försök, framhöll jag bl a att USA deltog i det "äkta" Copa América redan 1995 i Uruguay. Och då precis som i år gick till semifinal och manglade ditt (?) Argentina med 3-0, innan Brasilien fick stopp på dom med 1-0. Samma siffror med vilken semifinalen i USA - VM slutade 94. Det verkar som du i egenskap av argentinare gör dig till talesman för ett helt folk på vårt forum. Och har i dina inlägg en tydlig tendens att gräma dig evigt bitter över finalförluster, i vilka Messi har medverkat. Så som den mot Tyskland 2014. Men det finns nog en och annan landsman till dig som grämde sig minst lika mycket över förlusten i VM-finalen mot Tyskland 1990. Jag vet åtminstone en, nämligen Diego Maradona. Han till och med grät som ett litet barn, så mycket grämde han sig. En seger på fyra finaler blev det allt som allt för argentinarnas speciella älskling. Pelé lyckade betydligt bättre. För honom blev det tre pokaler på fyra försök. Men det vänder ni mig veterligen inte emot honom. Men när det gäller Messi så är det bara seger som gäller. Och apropå Pelé: Varför framhåller du att Neymar "inte ens är utttagen", som ett argument för att detta är ett andra klassens Copa América? Skulle det gjort turneringen mer äkta ur en sann argentinares ögon, om han varit med? I så fall, varför då? Om inte, varför nämner du då Neymar? Som sparar sig till OS på hemmaplan av uppenbara skäl när som alla oympiska spel betyder oändlig prestige och PR för den arrangerande nationen. Och Gud ska veta att staden nedanför kristusstatyn med omnejd behöver goodwill efter alla bedrövelser som drabbat landet som helhet under senare år. Han behövs kort sagt mer där än i USA och folket kräver sannolikt hans medverkan om han ska kunna förbli en folkkär ikon (viktigt att vårda varumärket). Kommer säkert att fälla en och annan tår han också. Och vad vill du egentligen ha sagt när du nämner att Chile vann över Mexico med 7-0 i årets semifinal, men bara fick 3-3, mot vad du beskriver som sämre motstånd förra året? Att årets Argentina som vann med 4-0 mot USA på deras hemmaplan (med allt vad det innebär av prestige och eventuella besök i Vita Huset vid vinst för jänkarna) är sämre än 1995 års upplaga; som fick stryk av USA med 3-0 i vad du kallar äkta Copa América? Eller att Brasilien som vann Confederation Cup 2013 i överlägsen stil, tog mindre allvarligt på sitt officiella VM året efter genom att få stryk med 7-1 mot Tyskland i semifinalen? Eller vad? Sammantaget anar jag ugglor i mossen. Du gillar helt enkelt inte Messi. Och vill förta det faktum att han i mycket hög grad bidragit till att Argentina tagit sig ur den långa skugga som fallit över deras landslag i årtionden och tagit dom till tre stora finaler på lika många år. Och du kör med både hängsle och livrem om "ni nu skulle slå Chile eftersom det inte är "äkta". Antar att du även värjer dig med hela argentinska folket i ryggen, mot blotta tanken att tre mål på mindre än tjugo minuter som avbytare efter skadefrånvaro, ska klassas som en äkta sådan. Är DU äkta? Pratar du portugisiska?
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-23 09:18
På vissa håll kan man undra eller är det kraven, när typ Zlatan, Alaba, Muller, Ronaldo etc. Ser ut som om dem går på halvfart
Barcelona neymar JR
2016-06-23 08:54
Har 0 förståelse hur man kan vara så ödmjuk men ändå ha så många hatare. Han filmar aldrig, inga röda kort, han klagar inte, han hånar ingen, han kastar inga mikrofoner, han är inte skrytsam and so on. Det enda han gör är att rada upp titlar, lagmässigt/individuellt. Men men man respekterar förlorare mer än vinnare nuförtiden, tydligen så är det för tröttsamt med samma vinnare år efter år (Zlatan undantaget för zverige). Men till det positivt, det hade varit optimalt för Messi att lyfta bucklan just i USA, utav den simpla anledning där älskar man vinnare. Riktigt högt uppskattad är han där och precis så borde det vara i resten av världen!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: