/spanien/barcelona/forum/1579.aspx/spanien/barcelona/forum/1579.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
4/25/2016 23:29
Junta
Med örfila menade jag läxa upp och det hade Mihajlovic vågat göra mot Neymar något LE och Pochettino inte skulle klara av.
Barcelona Junta Dimision
4/25/2016 23:23
@enkos:

Att han ens har fått Tottenham att utmana om titeln till och börja med är en stor bedrift, sett till hur mycket dökött han har behövt rensa från klubben. Han har lagt en grund för klubben och lyckats etablera en ung trupp där en stor majoritet är akademispelare. Men det enda du ser är alltså att han har misslyckats för att han inte lyckats vinna Premier League i år. Sen tycker jag att det är konstigt att du kritiserar Barca4life98 om att han vill ha Pochettino till Barca när du själv ville ha Mihajlovic så att han kunde örfila våra spelare.
Barcelona Vampíro
4/25/2016 23:13
[QUOTE=Davids3]Off såklart, han har inte synts till någonstans sedan han slutat, sjukt att man glömt hur han ser ut :p [/QUOTE] Weird att du tog upp just honom då han faktiskt ska ha några föreläsningar i Sverige under maj månad. Tror det är sånt han sysslar med numera, åker runt och pratar med ungdomar om rasism osv. om jag har fattat rätt. Kan vara intressant att höra kanske även om 99% av frågorna kommer vara typ: "vem var bäst Henry eller..." haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
4/25/2016 23:12
@Davids3:

Han har tidigare varit i Botkyrka och ska snart komma till Göteborg för er som vill träffa en gammal legend.
Barcelona Gio Style
4/25/2016 23:11
Enkos

Du borde stänga av det nedanför nämnda svart/vita filtret emellanåt också :)
Finns gråskalor med!
Barcelona Gio Style
4/25/2016 23:08
@Davids3:

Om vi ska vara lite snälla mo Davids3 så är han inte helt sig lik i den bilden, detaljerna försvinner lite med det svart/vita filtret :)
Barcelona enkos
4/25/2016 23:08
Junta

Jag säger inte att han är dålig men att folk vill ha en som Barca tränare bara för att det går bra för Tottenham i år, även om jag tycker att han misslyckades med att utnyttja den sämsta PL någonsin är svagt gjort, för Tottenham kommer inte få denna chans igen på många år framåt . Barca behöver en tuff tränare och inte en svag soppan som LE och Pochettino som bara står där vid linjen och knappt säger ett ord. Man ser i deras ansikte att de skulle aldrig kunna hantera stora stjärnor som MSN.
Barcelona Gio Style
4/25/2016 23:07
Skulle kunna betala pengar för att sippa på en skön whiskey och lyssna på Kröjffs detaljerade livshistorier.
Barcelona Davids3
4/25/2016 23:05
Off såklart, han har inte synts till någonstans sedan han slutat, sjukt att man glömt hur han ser ut :p
Barcelona Junta Dimision
4/25/2016 23:03
@enkos:

Fast anser du att det här är den enda säsongen Pochettino gjort bra ifrån sig? Isåfall har du inte koll på honom, för han har gjort väldigt bra ifrån sig i varje klubb han har varit i, undantaget hans sista säsong i Espanyol för att han tappade massa nyckelspelare. Det här må vara hans bästa säsong i hans karriär men att du påstår att han endast levererat i en säsong är helt fel. Kolla jobbet han gjorde i Espanyol och Southampton innan du kommer med sådana påståenden.
Barcelona Vampíro
4/25/2016 23:02
[QUOTE=Davids3]Vem är det egentligen som står bredvid Yaya och valdes ?! Noll minne av hans utseende. [/QUOTE] Lilian Thuram. En av världens mest framgångsrika försvarare senaste 20 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/25/2016 23:02
@Davids3:

Thuram.
Barcelona Davids3
4/25/2016 22:59
Vem är det egentligen som står bredvid Yaya och valdes ?!
Noll minne av hans utseende.
Barcelona Barca4life98
4/25/2016 22:26
enkos Dra åt helvete med dina jävla påhopp. Var det inte du som skrev "lär dig att folk tänker olika" eller något sånt? Ja, jag tycker att Pochettino är bra. Du om någon ska fan inte snacka. Tar ut titeln 3 månader innan säsongen är slut. Ödmjukhet är något du borde lära dig. Man skulle kunna tro att du är en Madridista med dina fasoner. Dubbelmoral definierar dig bäst. "En bra säsong"? vad hade Luis Enrique gjort innan han kom? Vem vill du ha om Luis Enrique väljer att lämna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/25/2016 22:00
@Barca4life98:
Ville du också ha Evertons tränare Martinez för att det gick bra för Everton förra eller förföra året? Och Coeman också? Vet i alla fall att folk här ville ha de två som Barca tränare eftersom det gick bra för deras lag, men ingen nämner de alls sista tiden. Kanske är det för tidigt att hylla folk efter bara en säsong? !
Barcelona Kröjff
4/25/2016 21:58
@Barcelonistas:
Barcelonistas 1970 var inte bara året när din Arnold blev Mr Olympia för första gången och därtill den yngste någonsin. Det var också året då Pelé blev världsmästare för tredje gången. Så jag är ledsen att behöva påpeka det. Men utifrån ditt förda resonemang med en riktig Real Madrid - supporter till kompis , om vilken klubb som är att se som den största genom alla tider och med Arnold Schwarzenegger som argument, så är väl även en viss Pelé världens främste fotbollspelare av samma skäl som skänker skrotlyftaren Schwarzenegger så´n status? Du framhåller att dagens kroppsbyggare visserligen är betydligt större vad gäller muskelvolym och allt annat som räknas när bodybuilders poserar på podiet inför kroppsfixerade domare och en storögd publik. Men att dom ändå hamnar helt i skuggan av Arnold Schwarzenegger, eftersom han ju var först med att vara störst och personligen satte "sporten" ifråga på kartan, i kraft av dessa i sammanhanget smått "förhistoriska" omständigheter. Men med det resonemanget så är och förblir väl den bespottade brassen Pelé också den störste fotbollsspelaren genom alla tider? För di Stefano, Maradona och Messi m fl i alla ära, så var det ändå Edson Arantes do Nascimento som under sitt artistnamn Pelé, satte ribban så högt att hans signatur inte bara blev troféer i autografblock utan också återfanns i feta sponsorkontrakt. Brassen var kort sagt megastjärna innan ens begreppet blev myntat. Men denna min invändning mot din argumentation, behöver du ju inte nämna för din polare. Det räcker ju gott och väl med att du ogenerat går ut offentligt på forumet, med att du håller på Manchester City i morgon. Det gör för övrigt jag med (om än ganska så motvilligt eftersom laget klassas som "engelskt"). Hur som helst: Hasta la vista, baby!
Barcelona Vampíro
4/25/2016 21:48
[QUOTE=Barca4life98]Ska vi ha in någon ny tränare så ska det vara Pochettino. Tottenham spelar grymt fin fotboll, med högt tempo. [/QUOTE] Du menar samma Pochettino som spelat i Espanyol i 10 år och varit tränare i klubben?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
4/25/2016 21:43
Lägg krutet på att få bort Ardan och Rakitic istället, medans marknadsvärdet är något sånär bra. Annars får vi snart skänka bort dem och dem är inte tillräckligt bra för att spela i Barca.
Barcelona Gio Style
4/25/2016 21:25
@Liunil Masse:

Haha det är så jäkla sjukt för jag har verkligen världens sämsta närminne, eller ja minne över huvudtaget.
Men nåt sånt här glömmer man inte bort i första läget :)

Sjukt att vissa svalde det med hull och hår bara för att han sa så.
Barcelona Barca4life98
4/25/2016 21:24
Ska vi ha in någon ny tränare så ska det vara Pochettino. Tottenham spelar grymt fin fotboll, med högt tempo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/25/2016 21:22
Enkos - svårt och säga det är inte samma Yaya för några år sen. Ett avbräck är det men jag tror City kan klara de utan Yaya också. Dom måste jobba som en enhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
4/25/2016 21:20
Liunil Masse - stämmer det du säger vi är den klubben med mest titlar av alla. Även där har vi ännu en faktor till vrf vi är historiens största och bästa klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
4/25/2016 21:20
[QUOTE=Gio Style]Reymar Rätta mig DIREKT om jag har fel men föddes inte den historien ur Hasse Backes mun under en Viasat studio? Bra källa isf hahaha! [/QUOTE] Jag kommer ihåg det som om det var igår. Det var under fotbollskanalens "superlive". Blev faktiskt irriterad när jag hörde honom vräka ur sig detta. Liksom, vad fan vet han?! Haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
4/25/2016 21:16
Reymar

Rätta mig DIREKT om jag har fel men föddes inte den historien ur Hasse Backes mun under en Viasat studio?
Bra källa isf hahaha!
Barcelona enkos
4/25/2016 20:57
Om Ravanelli får som han vill så får vi glömma Pogba för kanske alltid. Han vill nämligen att Juve behåller honom tills Juve vinner CL och inte ens accepterar bud på 100 miljoner euro.
Barcelona Junta Dimision
4/25/2016 20:55
@enkos:

Varit bänkad på sistone av Fernando & Fernandinho, så sett till dagsform är det inte det största avbräcket de kunde ha. Kompany är dock 100% vilket är väldigt viktigt för City.
Barcelona Liunil Masse
4/25/2016 20:47
@Barcelonistas:


Grymt inlägg! Håller med, men du la väl också till att vi är klubben med mest titlar av alla Europeiska klubbar, klubben med mest spanska titlar samt klubben med mest internationella titlar i världen ;)
Barcelona enkos
4/25/2016 20:46
@Barcelonistas:

Yaya Toure är skadad och missar matchen imorgon. bra eller dåligt ?
Barcelona Barcelonistas
4/25/2016 19:57
Här om dagen hade jag en diskussion med en polare som är en Real Madrid supporter. Diskussionen handlade om vilket klubblag som är det bästa och största genom tiderna och vad är det för olika faktorer då man ska ta med när man ska avgöra vem som är bäst och störst? Min polare som är Real supporter hävdade ( inte alls oväntat) att Real Madrid är historiens största klubb för att dom vunnit flest Cl titlar vilket på pappret kanske stämmer att dom gjort men som ni vet så är jag väldigt tveksam till deras vinster på 50 talet mycket tack vare Franco osv.Men det var ju inte mitt svar till honom utan jag tog då fram ett exempel inom sporten Bodybuilding. Innan Arnolds tid så var sporten Bodybuilding väldigt liten fram tills Arnold han själv kom in och verkligen satte Bodybuilding på karten och höjde sporten på 70 talet där han även var väldigt framgångsrik och vann massa titlar. Kollar vi Bodybuilding idag så finns det herrar som Kai Greene,Phil Heath, Dennis Wolf osv som har större mått överallt vad gäller muskler. En Bodybuilder som tex Roonie Coleman har tom vunnit fler titlar än Arnold och ska man gå på allt det jag tog upp nu så ska dom då vara både större och bättre än vad Arnold var. Men ingen av dom herrarna som jag tog upp är ens i närheten av Arnold, vi snackar Arnold Schwarznegger som satte sin hela bodybuilden på kartan och satte stor prägel på hela sporten som ingen av dom ens är i närheten av.


Låt oss ta Barcelona som under dream team eran på 90 talet förutom att vara sjukt jävla framgångsrika satte prägel på fotbollen med en fotboll som var unik. Jag såg aldrig den eran men jag har fått uppleva Ronaldinho eran även det laget satte sin prägel på fotbollsvärlden där alla snackade om Joga Bonito fotbollen. Elr Pep Guardiola eran som inte bara revolutionerade fotbollen men som också satte enorm prägel han kom med ett spel som fick alla att bli chockade. Just sådana error har Barca haft massor av, och just den auran är Real inte och kmr aldrig ens att va närheten av.Real Madrid har aldrig varit viktig för fotbollen dom har aldrig revolutionerat den med ett unikt och fantastiskt spel. Kollar vi på deras Cl vinster från 98-2002 så har dom varit så bra som dom är idag dom har vunnit på ett liknande sätt alla dom åren där dom slutat 4 elr 5 i ligan för att sen gå vinna turneringen utan att imponera elr sätta speciellt stor prägel på fotbollen. Barca däremot har alltid satt större avtryck på fotbollen än vad Real gjort just därför kmr Barcas olika monsterlag genom historien alltid bli ihågkomna bland människor för vad dom gav fotbollen samt vad dom presterade.


Just därför är Barcelona den största och bästa klubben genom tiderna enligt mig och Arnold den största och bästa bodybuildern genom tiderna för mig!
Barcelona Barcelonistas
4/25/2016 19:08
I mon är jag City supporter kmr heja på dom hela kvällen. Come on City!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: