/spanien/barcelona/forum/15774.aspx/spanien/barcelona/forum/15774.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-25 01:25
Det är lätt för Madridistas att ta fram Ronaldos bästa sidor. De tar ju inte med i beräkningarna att Messi är en mycket mycket smartare spelare än Ronaldo, att han är bättre målskytt, speciellt i dom stora matcherna. De glömmer att Messi gör sin gubbe snabbare, effektivare och framförallt att han är överlägsen bättre passningsspelare.
Barcelonistas
2010-03-25 01:25
Fc Barcelona!

Sant dom möte världens bästa lag + ett av tidernas bästa lag .
Barcelonistas
2010-03-25 01:19
Messi är mycket mer spektakulär än Ronaldo.helt seriöst Messi är bättre på dribblingar,att ta sig förbi sin spelare. Han har bättre spelförståelse än Ronaldo, o bättre passningar. Och sist men inte minst så lägger Messi fler mål än Ronaldo,de har vi sett både föra säsongen och dena,+ att messi går inte att stoppa men Ronaldo kan man stoppa bara man kör tufft mot divan.
Barcelona -=FCBarcelona=-
2010-03-25 01:19
##adidas##

han älskar sitt lag, inget fel med det.. du kanske borde hålla dig till viktigare saker i livet istället för att hålla koll på hur många inlägg han skriver!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-25 01:19
##adidas##

Vad gjorde honom till en av världens bästa genom tiderna? Läskunnig? Eller lider du av riktigt låg IQ?

Poängen var att Zidanes intelligens gjorde honom till en av världens bästa genom tiderna och att Ronaldo inte är en smart spelare.

LÄS OM, LÄS ORDENTLIGT, UTTALA DIG SOM EN VETTIG MÄNNISKA, VA INTE EN ARROGANT SOPHÖG ÄR DU SNÄLL.
Real Madrid ##adidas##
2010-03-25 01:14
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Vad gjorde Zidane?? Du är ju inte lite dum du.
Barcelona -=FCBarcelona=-
2010-03-25 01:14
Ämne: seriöst ja vet att d....
Jag håller inte med dig helt, 2-6 var ju faktiskt mot världens bästa Barca, så d e lite förståeligt.. men lägg där till alcorcon och lyon och man blir ibland förvånad att dom spelar i primeran!
adil [blaugrana]
2010-03-25 01:13
Lionel Messi är en fantastisk passningsspelare och utnämnd till världens bästa spelfördelare tillsammans med Xavi.
Real Madrid ##adidas##
2010-03-25 01:12
Barcelonistas

Fan skaffa dig ett liv istället. Du skriver ju fan 50 inlägg per dag.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-25 01:02
VAD gjorde Zidane till en av världens bästa genom tiderna?

Håller med om att Cristiano har bättre skott med båda fötterna, har bättre fysik och därav bättre huvudspelare, han är snabbare än Messi på längre sträckor.

Men killen kan drömma om att ha Messis intelligens. Messi är en mycket smartare spelare än Ronaldo och det är viktigare än vara snabbare, starkare osv. Har nästan aldrig sett Ronaldo lägga en jäkla dunderpassning fram till ett mål.

Titta på 2-6 matchen förra säsongen och Messis passning till första målet. Det är en av hundratals underbara passningar från Messi.

Ronaldo lever på sin fysik. Hjärnan funkar inte riktigt som den ska.

Zidane utan hans spelsinne och intelligens hade varit Anders Svensson.
Barcelona Qanii
2010-03-25 00:37
Skönt med att ibra får göra mål idag tycker jag! Det kändes lite som en 0-0 match men vi fick till det på slutet. Kul att keita är tillbaks också han bidrar mycket med sina löpningar in i boxen och är grym på huvudet.. Sen är det väldigt kul med att yaya får 90 min de va ett tag sen han fick de har jag för mig. Sen är de stark av oss att vinna matcher fast än vår ferrari motor i mitten är borta. Sen så skötte milito sig grymt bra där bak.

Pedro har verkligen växt i min ögon va inte så förtjust i han i början men han bidrar verkligen med mycket bra speed vågar mkt de bra det! Sen så saknar jag abidal verkligen fast än maxwell gör de bra där bak..

Kul med att lejonet får göra 2 mål idag och de va inte vilka mål som helst. Var är de som brukar säga att han snubblar in mål?Han börjar komma in i Serie A nu och det va den första matchen har jag för mig som han fick spela på sin position de andra matcherna har han hållit sig mkt till kanten.

Är lite nervös inför valet i sommar hoppas inte the dark side ta över på vilken president som än vinner, alltså egot. Tycker att vi har riktigt bra lag de ända som jag saknar är en målvakt som kan sätta lit press på valdes inte för att han spelar dåligt men ändå. Sen tycker jag inte fabregas behövs då dos santos och thiago är på väg upp och sen har vi pedro på sin kant.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-03-25 00:30
Criff

Tack för länken:)
Barcelona Criff
2010-03-25 00:23
Andreas (Aris/Brasilien Red.),
Om du är intresserad så finns det en hel blogg som fokuserar på just det. :)

Länktips!
Barcelonistas
2010-03-25 00:20
seriöst ja vet att de finns vissa Madridistas som är seriösa. men dom flesta i råtthålet är aroganta I****** och ja hoppas bara att allt går käpprätt åt h***** för real. för mitt hat växer varje dag för real o dess aroganta supportrar.

vart fan fick dom all luft ifrån liksom? helt seriöst att dom har mage att vara kaxiga efter att deras lag blivit så totalt förnedrade.

Real 2-6 Barcelona

Liverpool 4-0 Real

hur, hur kan ni fortfarande vara så kaxiga???
Barcelona F_C_B
2010-03-25 00:13
Här är Eto'os två mål, andra målet en bicci:) och så gjorde Maicon Inters tredje mål.
Barcelona ★Barca★
2010-03-25 00:12
Rosell kommer vinna valet.

GO NATT!
adil [blaugrana]
2010-03-25 00:12
Det börjar visst gå vägen för Eto'o i Inter. Två spektakulära baljor ikväll. Påpassligt börjar han leverera vid säsongens mest kritiska skede, när man som mest behöver honom alltså. Lejonet sviker aldrig.. Visst är man glad över att det har lossnat för honom men samtidigt kan man inte ungå att känna lite vemod. Samus kvickhet vid första målet mot Livorno kan ju Ibra inte komma i närheten av. Han hade ett snarlikt läge mot Osasuna med saknade just kvickheten samt pondus i avslutet.

Visst svänger saker och ting snabbt i fotbollen. Man får ha överseende med Ibra denna säsong. Det är trots allt hans anpassnings period och man kan inte häckla på honom efter varje tam insats. Inte ännu, det klär inte en Barca supporter. Och det blev trots allt ett spelmål idag. :)

För övrigt tycker jag avsaknaden av Xavi började kännas vid i kvällens drabbning. Messi som fått ta ett kliv ner i banan för att även ta på sig Xavis ansvar, lyckades inte föra laget med samma överlägsna stil som i föregående matcher. Han hade nog mått bra av en Xavi bakom sig.

Försvaret orkar jag inte ens nämna egentligen. Vilken lam jävla insats i första halvlek. Puyol och Milito är är inte en stabil kombination.
Delarocha
2010-03-25 00:07
Verkar inte spela någon roll om det går bra eller dåligt för Real, de pratar ALDRIG om sin egen klubb mer än oss. Snarare tragiskt än komiskt. Känns som något typ av komplex att snarare såga andra klubbar än snacka om sin egna. De leder ju trots allt ligan, eller har chans att återta den. Trots det är det viktigare att konstatera att Messi suger.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-25 00:06
Tycker inte att Laporta borde lägga sig i valet så mycket. Han borde kanske istället uttala sig om att han gärna vill se samma linje som de har skapat. Att Soriano och Godall allierar sig är en utmärk idé för att slå Rosell tycker jag.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-03-25 00:02
Det blir intressant att följa detta. Ett tips till redaktionen vore att göra en löpande artikel eller något där man kan följa vad de olika kandidaterna har att komma med. Ni kanske redan tänkt på det, om inte så vore det något bra tror jag.
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-03-24 23:57
Ämne: EXTRA EXTRA!!!

So....
På tal om presidentvalet så har Laporta gått ut visat sitt stöd för Jaume Ferrer som kandidat och den som ska fortsätta samma linje som den nuvarande styrelsen.

Tidigare hade Laporta stått bakom sin barndomsvän Alfons Godall, men denne ska ha tydligen sagt till presidenten att han föredrar att alliera sig med Ferran Soriano och ingå i Sorianos valkampanj, något som Laporta inte ska ha tyckt om.

Det har verkligen skett mycket de senaste dagarna på valfronten.

Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-03-24 23:56
Bona nit! Det roliga är bakom hörnen då vi möter Arsenal, Arsenal och Real Madrid.

Vamos!
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-03-24 23:54
The un-sung heroes of Barcelona:

Milito och Valdés.

Är det någon mer än jag som tycker att Milito nästan har blivit bättre sedan sin skada? Jag tycker det är fantastiskt hur klubben har visat sitt stöd för honom under den svåra perioden.

Och Victor Valdés som har varit felfri den här säsongen. Han imponerar på mig varenda match och inför toppmatcherna behöver man inte heller vara nervös :-)
Barcelona Blaugrana Es Mi Corazón
2010-03-24 23:53
Barca4eva //

Här har du, dock tv-spel men det kanske duger?

Hahaha.
Barcelona Barca4eva
2010-03-24 23:51
Visa mig ett Ronaldo hatrick imorn innan ni snackar ni fågelskitsvita.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-03-24 23:47
Det som jag tycker är mest fascinerande med Messi är att de hittar en 12årig pojke som har växtproblem och gör honom till världens bästa fotbollsspelare. För några år sedan när han visade upp sin kvalité så brukade han bli skadad. Vi minns alla bilder från en gråtandes Messi halvvägs in på säsongen.

Grande Messi!
Barcelona Blaugrana Es Mi Corazón
2010-03-24 23:46
Delarocha //

*Inte alla hästar i hagen.
*Inte alla dubbar i däcken.
*Hissen går inte ändå upp.

Godnatt pojkar och tjejer?*
(*Har vi någon kvar?)..
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-24 23:45
EXTRA EXTRA!!!

Soriano håller presskonferens imorgon kl. 17 för att förklara sin roll i presidentvalet.

Han kommer antagligen att ställa upp och göra upp med Rosell. Soriano är den enda som verkligen kan hota Rosell och som antagligen vore bättre som president för vår klubb.
Barcelona -=FCBarcelona=-
2010-03-24 23:45
marängerna tycker att zlatan e dålig, och jag tycker själv inte att han har presterat så bra som han borde. men han har gjort fler mål än kaka, benzema och raul TILLSAMMANS!!!

Hoppas han får tyst på er en gång till snart..
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-03-24 23:45
EXTRA EXTRA!!!

Soriano håller presskonferens imorgon kl. 17 för att förklara sin roll i presidentvalet.

Han kommer antagligen att ställa upp och göra upp med Rosell. Soriano är den enda som verkligen kan hota Rosell och som antagligen vore bättre som president för vår klubb.
Annons: