/spanien/barcelona/forum/15741.aspx/spanien/barcelona/forum/15741.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2010-07-01 16:36
Ämne: Bluered/

Co-sign.....
Jag vet, Juanma och Pep är verkligen goda vänner och delar i stort sett samma fotbollsfilosofi. Jag vet att Pep gillar Gai och har stort förtroende för honom, annars hade han inte tagit med honom på försäsongen förra sommaren. Gai har som alla vet även fått träna med a-truppen. Allt detta tyder ju på att Pep har förtroende för Gai. Samtidigt så kan ju inte Pep ta upp Gai till a-truppen när det syns tydligt att han ej är redo ännu. Fast Pep ju säkert heller inte att Gai går förlorad. En perfekt lösning alltså, även om det är på fri transfer med återköpsklausul som det säkert då också blir.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-01 16:32
addeh

Jag skulle inte ha något emot en värvning av en spelare som kan avlasta just Xavi/Iniesta. En spelare som har någorlunda bra passningsspel och blick för spelet. Men nu när Thiago och JdS kan spela hur många matcher som helst utan att bli bunden till A-laget, så kanske det inte behövs någon värvning.
Men sett till alla rykten så verkar det ju som att Pep vill ha en spelare som redan har lite erfarenhet från den stora scenen.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 16:28
Bluered/

Co-sign.


Rambla/

Det där Almería ryktet låter nästan för bra för att vara sant. Inte bara att Gai förlänger med Barça, men att han även blir utlånad till en klubb som tränas av Juanma Lillo, en nära vän till Pep. Kan inte bli bättre.
Atlético addeh
2010-07-01 16:26
BlueRed - I’m with Coco /

Ska det värvas spelare ska det inte vara på den positionen som Fabregas spelar, där har vi redan tillräckligt många.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-01 16:21
el Flaco

Ännu en anledning till varför en värvning utav Cesc inte behövs. Thiago/JdS funkar perfekt i matcher mot mindre lag, där dem kan avlasta Xavi/Iniesta. Ska det värvas så finns det billigare alternativ.
Barcelona Rambla~
2010-07-01 16:20
el Flaco

Självklart gör jag det. Jat tänkte Sánchez men av någon anledning skrev jag Vázquez. :) Vázquez som själv precis har förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år i Atlètic för att spela med laget i Segundan.

Förresten, Gai kommer kanske trots allt att skriva på nytt kontrakt. Rosell vill inte att han ska lämna men samtidigt ingår han inte i Luchos planer i Segundan. Almérias coach Juanma Lillo är sugen på att låna honom. Det kanske kan bli en bra lösning. Gai själv är så fäst vid klubben att han verkligen vill stanna kvar men samtidigt så inser han ju att han behöver speltid. Det är därför han dröjt med att ta beslut om sin framtid. Han har hela tiden väntat på att Rosell ska ta över. Jag hoppas verkligen det ligger något i de här ryktena och att man kommer fram till en lösning.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 16:14
Rambla/

Precis, men framför allt att ungdomarna kommer kunna medverka i hur många matcher i högsta serien som helst utan att vara bundna till A-laget ser jag som en stor fördel.

Sen så syftar väl du på att Víctor Sánchez kommer tillbaka från Xerez och inte Víctor Vázquez som redan finns i Barça Atlétic ? :)
Atlético addeh
2010-07-01 16:13
el Flaco - Garra Charrúa

Det betyder alltså att Thiago, Jonathan, Bartra osv som är under 23 år inte behöver tillhöra A-truppen för att få spela hur många A-lags matcher som helst. Fina nyheter. :D
Barcelona Rambla~
2010-07-01 16:07
el Flaco

Lägg också till att Segundan är en professionell liga. Alltså har spelarna proffskontrakt. Det innebär att a-spelare även kan flyttas ner dit. Victor Vasquez som är tillbaka från Xerez kommer att spela för Atlétic.


Oh Johanna, Oh Johannaaaaaaa
snälla, snälla du kan väl stannaaaaaa

Heh, nej gör inte det. Det var ett bara ett försök att skrämma bort dig.
Barcelona joninho__90
2010-07-01 16:03
Lägg ner skiten nu eller bli spärrad! Detta gäller alla inblandade, inklusive huvudpersonen själv. /Mod
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 15:18
Nu när Barça Atlétic spelar i Segunda A innebär det ett par förändringar gällande hur Pep Guardiola kan använda sig av ungdomarna under den kommande säsongen.

Det viktigaste skillnaden är att om en spelare är under 23 år kan denne flyttas mellan de bägge lagen och spela hur många matcher som helst med A-laget utan problem.

Däremot, om de spelarna i Barça Atlétic som är äldre än 23 år gamla spelar i 10 eller fler matcher med A-laget kommer inte dessa kunna medverka mer för Barça Atlétic under resten av den säsongen.

I länktipset kan ni läsa fler av de reglerna som kommer påverka de bägge lagen.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-01 15:12
Lustigt att en maräng ska ge oss en moralpredikan om värvningar.
Förlåt, det är inte lustigt, det är faktiskt hysteriskt!

Delarocha

Det jag har hört är att de väntar tills VM är över innan de börjar förhandla på nytt.
Delarocha
2010-07-01 15:10
Haha hon har ju till och med laddat upp bild. Det var ambitiöst. Och Barcelona på kalkon förstås.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-07-01 15:07
JohannaA

Då borde du nog veta att man inte ska ta alla rykten så seriöst när det är Silly Season.. Varför tror du att det heter silly season? Kom du hit bara för att provocera så kan du lika bra lämna annars kan du bidra något konstruktivt istället.
Delarocha
2010-07-01 15:05
JohannaA

Ditt syfte här?

Någon som har något nytt angående Dani Alves kontrakt?
Atlético addeh
2010-07-01 14:57
Frågan är hur länge till Abidal håller absoluta världsklass. Maxwell är verkligen inget alternativ att ta över på heltid när Abidal lägger skorna på hyllan. Han är både för gammal och för dålig.

Vem ska då efterträda Abidal? Bastos? Nja, så bra är han inte.

Clichy eller Taiwo är två spelare jag tycker är intressanta. Båda är födda 1985, en hyffsad ålder. Båda har rutin från både klubblag och landslag.
Såvitt jag vet finns det heller inget framtidslöfte från Atlétic för tillfället.
Real Madrid JohannaA
2010-07-01 14:37
DM1982

Absolut, har du?
ma man titty
2010-07-01 14:30
michel bastos, slog igenom i lille. då lyons nuvarande tränare, tränade lille. bastos är en ytter mitt som kan spela som både vänster och höger ytter. han tillbringade 3 säsonger i lille där han tsm med hazard var oerhört fruktade, bastos är en teknisk spelare, är en spelare som är rak i sin spelstil alltså söker sig alltid in in i banan för att avlossa sina fruktade skott. en spelare som löper oerhört mycket och inte rädd som sagt för att ta för sig. under sin sista säsong så gjorde sig verkligen sig ett namn i franska ligan, flera premier leauge klubbar var ute efter hans tjänster, men hans tränare i lille gick till lyon och följde med honom dit. i lyon så tycker jag inte att man fått se den bastos som var i lille, men han har ändå presterat i lyon tröjan. övergångssumman till lyon var ganska dyr också. tror 200 miljoner. är han ett barca material? idagsläget skulle jag behålla abidal på vänsterbacks platsen, annars skulle inte kunna se hur bastos inte skulle kunna lyckas i en toppklubb
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-01 14:22
westinho

Hur lätt är det att vara bra i Frankrike? Hur bra var Ribery?
Plus, Gourcuff blev ju utfryst ur laget redan från dag 1.

ma man titty

Du har rätt, jag blandade ihop Taiwos ålder med en annan spelare.
ma man titty
2010-07-01 14:20
taiwo gamal? 24 år
Barcelona westinho
2010-07-01 14:20
Ämne: westinho

Ehm, Özi....
Vi såg i VM vad Özil kan prestera, kvittar om han spelar i bundesliga då. Gourcuff däremot visade ytterligare en gång att han inte håller mot tufft motstånd. Han var inte bra i VM.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-01 14:14
Ämne: En vänsterback i Mic....Både Coentrão och Bastos är yttermittfältare som har blivit "tvingade" att spela som vänsterbackar, rätt så fascinerande att i dagens värld så måste en ytterback vara så offensiv för att vara bra.

Det är synd att Taiwo är rätt så "gammal" , han har en grym vänsterbössa, liknar väldigt mycket Roberto Carlos i stilen. Bastos är ju grymt bra, men jag är rädd att han är alldeles för oslipad för att spela i Barcelona.

Jag börjar bli så trött på Fabregas, vad är det Gandhi fasoner han försöker med? Visa lite cojones och säg vad du tycker! Jag påstår inte att C.Ronaldo är en ängel, men han sa från dag 1 att han ville till Real Madrid, och så blev det till slut.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-07-01 14:10
En vänsterback i Michel Bastos kaliber säger jag inte nej till, men Abidal har startplatsen.

Börjar bli förälskad i Bastos, någon som kan berätta lite om honom? Vet att han spelar i Lyon, men har inte sett honom i action i Ligue1.
Barcelona Rambla~
2010-07-01 14:10
Ämne: Off-topic, men huvud....
el Flaco

Stackars Lucho. De vita insåg till slut att det inte hjälpte med Burrull så de skickade ner honom till Segundan istället för att jävlas med Atlètic. :P
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-01 14:06
westinho

Ehm, Özil spelar ju trots allt i Bundesliga, det är väl samma princip där? Jag tycker att Gourcuff är bättre än Özil, för er som vet vad Gourcuff kan så.

Hyder

Om man ska räkna till det defensiva så är Abidal i särklass bäst i världen, men det är gäller de offensiva delarna så är han inte ens topp 5 i världen. Om man nu ska skeppa iväg Maxwell så måste man köpa en UNG vänsterback som kan rotera med Abidal.
Barcelona Pep the King
2010-07-01 14:02
Fan vad lika haha.
Barcelona westinho
2010-07-01 13:51
Ämne: Varför köpa Fabregas....
Gourcuff är överskattad. Det är inte lika svårt att dominera i franska ligan som det är i la liga eller i premier league. Özil däremot..mums.
Barcelona ★Sami★
2010-07-01 13:45
Varför köpa Fabregas. När det finns spelare som Özil och Gourcuff.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-07-01 13:44
Äh, jag litar inte på dagens fotbollsspelare. Alldeles för mycket bullshit som spills osv.

Cesc valde att lämna FCB när spelare som Xavi, Iniesta m.m valde att stanna. Han är i England, och där ska han stanna. Han kostar alldeles för mycket samtidigt så behöver vi inte hans egenskaper för tillfället.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 13:15
Cesc saknar cojones för att säga vad han verkligen vill. Jag tröttnade på honom och på den här såpan för länge sen.
Annons: