/spanien/barcelona/forum/1562.aspx/spanien/barcelona/forum/1562.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2016-02-06 15:01
Rambla En mysfarbror är inte det vi behöver. Vi behöver en ledare som stjärnorna lyssnar på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-06 15:00
@enkos:

Om det nu är sant, varför har inte vår ledning fixat ett nytt avtal med valfri sponsor? Borde de dessutom inte haft ett avtal fixat under valperioden istället för att propagera massa lögner? Vårt nuvarande sponsoravtal går ut i sommar och Bartomeu lyckades inte fixa en förlängning av det kontraktet eftersom han gick tillbaka på sitt ord, vilket inte är första gången han gör något sånt.
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-06 14:58
Zidane (coach Madrid): "Neymar criticized for tricks? Some opponents might not like it, but it's good for the show and people enjoy it."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-06 14:57
Den dagen Lucho lämnar ta in Ranieri, en mycket sympatisk person och mysfarbror. Han behöver bara se till att det är harmoni i gruppen sen sköter spelarna om liret på plan själva. :) Spelare som Delph kan börja se sig om efter en ny klubb, finns inte en chans Pep kommer satsa på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-06 14:51
.

Så när du tror att vår image är bra så ställer jag då frågan varför inget annat företag verkar vara intresserade av att sponsra oss.
Det måste ju bero på endera två saker;
1. Vår image är inte så bra som du skriver
2. Vår ledning har inte kompetensen att fixa det

Det finns inte en sponsor/företag i världen som inte skulle vilja förknippa sig med världens bästa klubb Barcelona, så det du påstår är bara fel..
Har inte vi en gällande sponsor just nu?
Barcelona El Tridente
2016-02-06 14:51

Han är vänsterfotad Mahrez men sätter den med högern lika bra som med vänstern. Vilken jävla spelare asså.
Barcelona Rambla~
2016-02-06 14:51
Mahrez så snyggt. Pep borde tagit över Leicester istället för mesiga City. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 14:49
Maries 2-0 vilket jävla mål
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-02-06 14:47
Angående Més que un Club så är det ju inte så att det betyder exakt samma sak idag som när det kom till. Saxat från Barcas hemsida. "When democracy returned after the death of Franco, the club maintained its social commitment and new ways of supporting charitable causes emerged. which would later be encompassed by the creation of the club’s Foundation. Now in times of globalisation, Barça has extended its social commitment to the rest of the planet, with a specially significant event being the signing of an agreement with Unicef in 2006, which was a way of saying that a sports club should not be marginal to problems going on in society, in this case, the plight of children around the world. Because of this, Barça continues to be “more than a club” both in Catalonia and elsewhere in the world, and is implied in numerous cultural, social and charity initiatives." Och det går numera faktiskt även att kränga kylskåp med! "“Barcelona's motto 'Més que un club' (More than a club) signifies their commitment to their fans and the wider community. Like them, Beko continues to strive to make a difference to families lives by making their lives easier and by saving them time and money." Klicka på länktipset. Kolla in grabbarna när de säljer vitvaror, inse att Beko fått tillstånd att jämföra sig med Més que un club, och det står ganska klart att det inte riktigt betyder samma sak längre.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-06 14:47
[QUOTE=the cameroonians]FreeYourMind Barcelona har anlitat ett företag likt det som Chelsea gjort i syfte att hitta en sponsor till den nya Stadion. Däremot har de ju alltid haft för avsikt att förlänga med Qatar gällande tröjan, därför är det tomt på alternativ. Någon nämnde Flight without wings tidigare, men Benedito har varit tydlig med att ledningen först måste ta ett steg från Qatar innan han förmedlar några uppgifter eller kontakt med det indiska energidrycksföretaget. Barcadinho Precis som Junta skrev avsåg jag tröjsponsorn. [/QUOTE] Hur kommer det sig att ledningen är som hundar till Qatar? Pengar är pengar, varför så viktigt för ledningen att det ska komma smutsiga pengar från Qatar? Jag tror inte det är problem att hitta en bra sponsor för Barca, utan att man vill att det ska vara Qatar. Rosell som jag tror fortfarande styr o ställer bor ju för fan i Qatar, om jag läst rätt. Vill för övrigt också tacka dig för allt tid du lägger på forumet med intressanta grejer om vår klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-06 14:46
Barca4life & Barcadinho

Jaha då missförstod jag, tror dock inte personligen att det räcker tyvärr såsom det ser ut i dagsläget.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 14:19
DM1982 - kmr nog bli mer intressant och se hur Pep kmr utveckla City än vad det var när han tog över Bayern. Det var ganska självklart att Bayern skulle vinna Sin liga då dom redan var rätt så dominanta innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-06 14:17
@DM1982:
Pep vet hur det är att få till ett självspelande piano ;) Det kommer inte att bli en ny erfarenhet för hans del.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 14:16
Att Leicester City leder Pl säger nog mer om hur dåliga dom Engelska topplagen är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-02-06 14:04
Leicester leder borta mot City och är hela tiden farliga i djupled. Blir bara mer och mer övertygad om att de vinner titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-06 13:59
Kröjff - take a chill pill( men inte allt för mycket) Kröjff du får det att låta som jag mördat nån. Den länken jag la upp är väldigt bra den berättar och tar fram en hel del historia om klubben som kanske inte alla känner till. Det kan vara svårt ibland och läsa samt förstå vad allt handlar om den länken är som en liten minifilm väldigt intressant. Dagens människor tror att mes que un club står för att Barca på nått sätt menar att man är bättre än alla andra. Vilket är helt felaktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-06 13:58
Pep har en hel del att jobba med när han kommer till City. Det är inget självspelande piano direkt, mer sluggerfest.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2016-02-06 13:47

Jag råder många att ta en titt på Riyad Mahrez mot City just nu.
Barcelona Ribohn Fan
2016-02-06 13:41
Tidigt match kl. 12:00 imorgon, jag får dålig känsla.
Barcas statistik när det gäller tidiga matcher är inte bra!
Barcelona Kröjff
2016-02-06 13:26
Barcelonistas

Tro inte annat än att jag noterat att du utöver alla PM som du skickar till mig i all din frustrerade sömnlöshet som jag tycks ha orsakat efter vårt senaste meningsutbyte, också såg att du skickat mig en länk på forumet. Som ur ditt personliga perspektiv troligtvis skulle få mig att förstå den rätta innebörden av Més que un Club.

Jag antar att sistnämnda var med anledning av mitt eget inlägg, där jag nämnde just den devisen till försvar för att somliga tar sig friheten att inte bara skriva om det sportsliga aspekten av vår klubb, utan även diskutera policy samt politiska aspekter av vad som rör sig i maktens korrupta korridorer och bakom kulisserna. Men eftersom jag är mycket väl medveten om att devisen mer än något annat sätter den katalanska identiteten i förgrunden och står för att klubben ska vara en samlande kraft gentemot den spanska centralmakten, har jag faktiskt inte brytt mig om att trycka på din bifogade länk. För om det är nåt jag lärt mig av dig och dina inlägg, så är det att du ingenting har att lära mig om vare sig det ena eller andra såvitt jag vet av vad du skriver härinne.

Med andra ord är jag fullt medveten om att parollen Més que un Club ingenting säger om vilka eventuella sponsorer som ska ockupera våra tröjor (för att nu nämna ett exempel). Men min s k poäng i sammanhanget, var att den som inte vill se någon skriva om klubbens policy och politik utan uteslutande om det strikt fotbollsmässiga, inte förmått tagit till sig innebörden av klubbens klassiska devis, eftersom den i allra högsta grad har en kulturpolitisk dimension. Så du ska inte ta allting så bokstavligt utan försöka tänka utanför boxen (läs: abstrakt) Ett övningsexempel kan kanske vara på sin plats: Kan en korridor vara korrupt? Fundera på det i natt istället för att slösa din energi med att bomba mig med mejl som jag ser som virus och inget annat. D v s BILDLIGT talat. Bokstavligt? No Pasarán!!
Barcelona the cameroonians
2016-02-06 13:26
FreeYourMind Barcelona har anlitat ett företag likt det som Chelsea gjort i syfte att hitta en sponsor till den nya Stadion. Däremot har de ju alltid haft för avsikt att förlänga med Qatar gällande tröjan, därför är det tomt på alternativ. Någon nämnde Flight without wings tidigare, men Benedito har varit tydlig med att ledningen först måste ta ett steg från Qatar innan han förmedlar några uppgifter eller kontakt med det indiska energidrycksföretaget. Barcadinho Precis som Junta skrev avsåg jag tröjsponsorn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-06 12:44
Jag tackar också the cameroonians för det han bidrar med till det här forumet.

Många har sagt det och jag säger det igen. Han borde få en titeln i det här forumet för det fina jobbet han bidrar med. Tänk er hur mycket tid han lägger varje vecka för att bevaka vad som händer bakom kulisserna och sålla bort all skit och översätta till oss här inne. Han kan om han vill bara dela med alla denna information med sina kompisar. Men stället gör han detta frivilligt och delar med sig här inne p.g.a av kärleken till klubben.

Det jag måste få ur mig är att jag kan inte förstå hur en klubb som FC Barcelona som har varit bästa klubben senaste 10 år inte kan fixa åtminstone bland topp 3 bästa sponsoravtalen.

Såg en video här om dan i Aftonbladet som visade hur Chelsea fixade fixade sin sponsoravtal med Yokahoma. De anställde ett företag som gjorde en video (reklam om hur fint det här att vara sponsra Chelsea) vet att det låter helt otroligt. Efter detta så budade olika företag och Chelsea spelade de mot varandra.

Varför anställer inte Barca samma företag?

Jag vet att det här låter helt otroligt men jag ska försöka hitta fram videon och om någon annan gör det så länka gärna hit den.
Barcelona Blaugrana91
2016-02-06 12:27
[QUOTE=Mido]Sport hävdar att om ledningen låter tröjan vara reklamfri då blir det dödsstöten för vår tre amigos, och att en av dem måste då lämna. [/QUOTE] Vart hittar du det? Står inget om det på deras hemsida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:18
the commeroonias - du är bland de bästa skribeneter här. Fortstt skriva som du brukar.

(dags att åka på en ungdoms mach nu, på återseende)
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:15
Nike, Gatan airways. Audi, Panasonic, Thosiba mm Goggla på den officiella sidan om du vill se hela listan.
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:13
FCB är en medlemsägd klubb vilket är också bland de största orsakerna till varfrör märkliga historier cirkularar hos oss i mellanåt.
Hos oss väljs ledaren, hos oss kan man avsätta en ledare, hos oss finns en medlemsröst som tas till vara, DVS hos oss finns mer politik.
Till skilland av en ensam ägare som köper en klubb.
Hos oss finns det dessutom den katalanska regionala politiken.

Vi hamnar i en röra och konfliker i mellanåt p g a den demokrtiska grunden som klubben baseras på. i många andra klubbar är det tystare för att det är en enman företagande. Finns inget utrymme för diskussioner.
Demokratiska vägar är besvärligare men värt allt tajfs och snack.
Barcelona Barca4life98
2016-02-06 12:12
Junta Tror att han menar sponsorer som Audi, Gatorade, Beko etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-06 12:10
@Barcadinho.:

Vilka då?
Barcelona Barcadinho.
2016-02-06 12:04
the cammeroonias:

Du skriver "inget annat företag som verkar intresserade av att sponsra oss"
Du menar väl inget annat företag som vill betala 60 milj eller hur.
FCB har annars ca 25 små o stora sponsorer som gärna vill fortsätta samarbeta med oss !
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-02-06 11:44
Nån som vet varför Bravo överväger o sluta i Chiles landslag?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: