/spanien/barcelona/forum/156.aspx/spanien/barcelona/forum/156.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona papillon
2016-09-04 12:30
Blaugrana91

Jag tycker att Barca ska stämma skiten ur Santos så som de hållit på när det gäller Neymar.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona neymar JR
2016-09-04 12:24
Atleticos underlägsenhet gällande ekonomin = godkänd ursäkt för att icke spela fotboll. Hur länge ska det fortgå, dom har slösat lika mycket som oss NÄSTAN varje säsong. Det är ett destruktivt lag med en destruktiv tränare, som gör det enda han kan. Han är Mourinho, ja förutom dom narcissistiska dragen dock... Den här säsongen tror jag att Sevilla går om dom och kniper tredje platsen, ni vet klubben som har bra sämre ekonomin än oss men ändå spelar fotboll :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vlom
2016-09-04 11:39
Gabriel 1. Atlético de Madrid är alltid laget som förväntas föra spelet i La Liga, undantaget är mot endast oss och Real Madrid. Inte särskilt rättvist mot dom att tillskriva Atleti som ett s.k. destruktivt lag. 2. Atlético de Madrids ekonomiska underlägsenhet gentemot Barcelona och Real Madrid är väldokumenterat och används ofta som ett argument till varför de är underdog i jämförelse mot de två spanska drakarna.
Barcelona Bosketts
2016-09-04 11:37
@Shanghai:


Att Pepe kom undan med den där stämplingen av Messis hand är fortfarande helt obegripligt. Bland det fulaste jag sett.
Barcelona Messmargodly
2016-09-04 11:35
Atletico spelar 34 matcher i ligan som bollförande och 4 matcher parkerar dom bussen pga att den taktiken helt enkelt funkar bäst just dom 4 matcherna. Att säga att Atleticos spel bygger på att vara destruktiva visar på att man bara ser Atleticos 4 matcher av 38
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-04 10:32
Koke: "Den som inte gillar Atleticos sätt att spela på behöver inte kolla på oss" Tror att folk äntligen kommer att sluta se Atletico som det där underdogslaget och att de inte längre kommer att komma undan med deras offermentalitet som tidigare. Sanningen är att Atletico har ett riktigt bra lag med massa bra spelare vilket inte "försvarar deras rätt" till att bygga hela deras fotbollsfilosofi genom att vara det där destruktiva laget som näst intill enbart fokuserar sig på att sparka ner mitståndarspelarna och maska bort 40% av en hel match. Nu är det ju självklart som så att alla spelar som de själva vill och i deras ögon kan man ju förstå varför de inte byter deras sätt att spela på, med tanke på att de har nått framgångarna via det spelsättet, men omvärlden har varit otroligt snälla mot Atletico i deras bedömning att de "spelar efter deras förutsättningar". Det där är en myt och egentligen är det väl nästan enbart vi och madridfansen som varit kritiska mot dem och deras sätt att spela på (förmodligen då de härjar i samma liga som oss), men jag får känslan av att även experter, kommentatorer, före detta fotbollsspelare och fans till andra lag kommer att börja ha en mer kritisk syn och inställning till Atleticos sätt att spela fotboll på. Det kommer inte längre att vara lika charmigt att se Atletico sparka ner sina motståndarspelare och maska bort en hel match bild som tidigare. Folk har vant sig vid Atletico nu och man vet vad man får, och med tidens gång ökar även förväntningarna på ett lag då man förväntar sig förbättring och utveckling. Att Koke säger så här är en rejäl försvarsmekanism och jag tror personligen på en rätt så medioker säsong sätt från deras perspektiv. Sen ska Koke ha jävligt klart för sig att ingen (eller de flesta om man vill vara korrekt i sina uttryck) kollar på Atletico och deras matcher, bortsett från när deras lag möter laget man själv supportar, så hans uttalande är liksom inte speciellt relativt ändå. Who's he trynna fool? Personligen avskyr jag Atletico. De tar på sig offermanteln och spelar en fotboll som inte går ut på att "spela fotboll", utan snarare på att förstöra andra från att kunna spela. Atletico Madrid är som den där ungen på skolan som går runt och mobbar, knuffas och slåss på de andra barnen på skolan som bara vill leka och ha kul, men sen när lärarna försöker prata med honom och hans föräldrar så kommer han ändå undan med det eftersom han spelar som om han är Guds bästa barn och föräldrarna tror att deras unge minsann är en ängel på jorden. Deras offermentalitet är old news och folk kommer inte längre att köpa deras historia. Det är vägen ner för Atletico om man ska utgå från min spåkula, sen får tiden utvisa om jag har rätt eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-09-04 10:18
@Shanghai:


Helt otroligt hur många röda kort och längre avstängningar som Realspelare i första hand kommit undan med. Bara sjukt.
Barcelona Shanghai
2016-09-04 05:07
Jag blir galen och frustrerad på dessa spelare som har försökt att fördärva Messis karriär genom åren. Är mest arg på Pepe, Ramos Pau Lopez och Filipe Luiz, hur kunde inte dessa brutala utbrott utesluta deras fotbollskarriärer?
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 02:25
[QUOTE=Reymar]Srna är 34 år, han är stabil men han kommer bara stanna ett år. Är det då värt att offra Vidal för en gammal Srna? Och om vi nu gör oss av med Vidal så kommer det säkerligen komma in en ny högerback nästa säsong. Bellerin? [/QUOTE] Med tanke på att Vidal var ett felköp från första början så kommer han förmodligen säljas, han har spelat 9 matcher sen han kom. Han är inte tillräckligt bra helt enkelt. Medan Bayern betala 7M€ för Kimmich så betala vi 18M€ för Aleix Vidal samma sommar. Lite störigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-04 02:24
Uppdatering på mitt senaste inlägg. Santos ska enbart ha skickat ett dokument där man meddelande att man gett grönt ljus för värvningen. Barca ska inte ha varit nöjda och menat att dokumenten inte var kompletta och tillräckligt detaljerade. Man ska då ha meddelat Santos att man inte gick med på övergången. Men som sagt Santos släppte honom ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-04 02:06
Enligt MD ska Barca tydligen inte vara nöjda med hur Santos skött Gabigols transfer till Inter. Anledningen är det avtal man kom överens om vid värvningen av Neymar, vilket innebar att Santos behövde meddela oss om dem fick ett bud på Gabigol. Om vi ville skulle vi då kunna matcha budet. Nu verkar det som att Santos inte har informerat Barcelona överhuvudtaget och släppt honom till Inter utan Barcas "godkännande". Barca ska nu utvärdera möjligheten att stämma Santos...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-04 01:47
@Gabriel:

Srna är 34 år, han är stabil men han kommer bara stanna ett år. Är det då värt att offra Vidal för en gammal Srna? Och om vi nu gör oss av med Vidal så kommer det säkerligen komma in en ny högerback nästa säsong. Bellerin?
Barcelona Blaugrana91
2016-09-04 01:44
[QUOTE=Tiki-Taka]Al-Baker (CEO Qatar Airways): "We are currently negotiating with Barça to sign a new four-years contract." [LaVanguardia] #fcblive Nej för fan!!!! Amazon för hela slanten [/QUOTE] Amazon erbjöd inte den summan Barça ville ha. Antar att Qatar Airways kanske nu kan vara villiga att höja sitt bud?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 00:59
[QUOTE=Gabriel]En sak jag tänkte på, om Srna nu signad, hur blir det då med hans medverkande i Champions League? För truppen är väl redan inskickad till Champions League och då kan han isånnafall inte medverka för oss i den turneringen. Någon som vet vad som gäller vid ett sådant fall, är jag ute och cyklar? [/QUOTE] Man kan registrera igen när vinterfönstret öppnar, alltså efter gruppspelet. Dock får den spelaren inte ha representerat sin gamla klubb i CL-gruppspelet. Sen vet jag inte, kanske är det så att man kan lämna en plats öppen o registrera den nyinkomna spelaren innan första gruppspelsmatchen. Men verkar inte troligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-09-04 00:49
Bästa fotbollskanalen på Youtube la precis upp en video på Messis 15/16 säsong. Videon är 1 timme och 12 minuter lång. Om någon har tråkigt rekommenderar jag den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-04 00:44
En sak jag tänkte på, om Srna nu signad, hur blir det då med hans medverkande i Champions League? För truppen är väl redan inskickad till Champions League och då kan han isånnafall inte medverka för oss i den turneringen. Någon som vet vad som gäller vid ett sådant fall, är jag ute och cyklar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-04 00:40
När man trodde att truppen knappast kunde bli bättre så är Dario Srna på väg in. Vilka underbara nyheter om det stämmer. Då har vi bra täckning på varenda lagdel, vilket jag inte tyckte vi hade på högerbacksplatsen med bara Roberto som ett dugligt alternativ. Bye bye Vidal i Januari gissar jag på isånnafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 00:26
Tiki-taka RM styr det mesta inom fotbollen, lottningar, media osv. Får helt enkelt leva med det hur tråkigt det än är. O ja Ronaldo kommer vinna Ballon D'or trots att han inte är topp 5 i världen numera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-09-03 23:48
Most goals+assists in 2016: Messi 63(38+25) Suarez 54(38+16) Ibra 48(37+11) Cristiano 42(32+10) Griezmann 32(25+7) Messi och suarez var inte ens nominerade till Uefa priset....vilket jävla skämt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-09-03 23:12
Han kan komma nu på direkten då klubben är villiga att bryta hans kontrakt för en eventuell flytt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CarlesPuyol5
2016-09-03 23:11
Kan Srna komma nu om hans kontrakt bryts? Eller kommer han under januari?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-09-03 23:07
Shaktars president uttalanden om en eventuell flytt för Srna till Barcelona – I know that Dario is a great player, captain and man, and his heart is connected with the Donetsk “Shakhtar”. “Barcelona are a great club, and I’m not on the side of “Shakhtar” and on the side of the Dario as his friend. If he decides to leave, I certainly will support it. And will always be proud of his decision.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-09-03 23:05
Al-Baker (CEO Qatar Airways): "We are currently negotiating with Barça to sign a new four-years contract." [LaVanguardia] #fcblive Nej för fan!!!! Amazon för hela slanten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-03 23:04
Shakhtar president: "#Barcelona are interested in #Srna. If they reach an agreement, Shakhtar are ready to let him go without compensation." It's happening.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-09-03 20:52
Tre raka vinster för Barça B, nu mot Villarreal B. Långt kvar men det ser bra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-09-03 20:33
@El Pistolero #9:


Lägger in den åt Tiki
Barcelona Tiki-Taka
2016-09-03 20:32
Här är länken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-09-03 20:30
Står på goal....kunde kopiera länken via mobilen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-03 19:59
[QUOTE=Tiki-Taka]Ronaldinho kommer bli ambassadör för New York kontoret. Välkommen Ronnie till klubben!! [/QUOTE] Oj! Källa?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-03 19:57
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: