/spanien/barcelona/forum/156.aspx/spanien/barcelona/forum/156.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB- Culé master
2017-05-08 00:35
@Gabriel:


haha
Barcelona Gabriel
2017-05-08 00:04
Är det någon som vet om Robert har Twitter? Ska bomba honom med Nouri tills han uppmärksammar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-07 23:32
Nu har ju den här killen fått alla tiders förtroende som har gjort honom till det han är tillsammans med sin talang. Tänk då Alena om någon visar honom samma förtroende, in i het luften direkt han är typen av spelare som växer med uppgiften. Dags att sluta dalta med våra talanger och " spela in dom långsamt " tänket, det har blivit en myt. Enbart iniesta som jag kan tänka mig har spelats in på det sättet och blivit lyckosamt. Valdes, xavi, puyol, Messi, busken och även pedro kastades in direkt och fick visa upp sig på plan och inte på träningsanläggningen. Borta med Arda, gomes/rakitic, låna ut rafinh/denis och börja satsa fullt på Samper och Alena. Dom 2 sista nämnda sitter på betydligt högre potential än denis och rafinha så varför ska man hålla tillbaka bättre talanger pga någon rangordning?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-05-07 23:27
El Pistolero

Ja precis den sekvensen jag syftade på. Killen är ett fenomen. Fattar ni vilket kap om man hade köpt honom nu, han har en alldeles för stor talang för att ignorera. Ofta kan man se på unga spelare, de som har det där lilla extra, att de är alldeles för bra för att inte lyckas. Messi, Neymar, Thiago osv, man kan helt enkelt se på deras talang att de är något utöver de vanliga. Denna Nouri är en sådan spelare, han är destined för stordåd.

Måste ju finnas något sätt för att få hans namn i rullning till Barcelona. Nu menar jag inte att man ska få tag på Robert eller Bartomeus nummer och ringa dem och bara "yo, köp Nouri". Men sociala medier är idag så otroligt stort, det borde kunna gå att få ut hans namn där så att Barcelona öppnar ögonen.
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 23:24
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Jag säger tvärtom köp inte alls, inte nog med att vi köper "stjärnor" som tar våra talangers speltid och nu ska vi köpa talanger istället med? Vad ska hända med Alena? Samper? Han må vara en fantastisk talang men vi har fantastiska talanger inom klubben redan som väntar på att få en riktig chans. [/QUOTE] Jag håller med att vi inte ska köpa in hela tiden, utan satsa eget, men finns det talanger utöver det vanliga så tycker jag vi ska agera, som i detta fallet med Nouri. Har hellre någon som Nouri på bänken än Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 23:19
Gabriel Tror jag sett den. Är det denna du menar? (se länktips). Delikat framspelning. Krävs hög fotbolls IQ för att slå en sån pass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-07 23:16
Jag säger tvärtom köp inte alls, inte nog med att vi köper "stjärnor" som tar våra talangers speltid och nu ska vi köpa talanger istället med? Vad ska hända med Alena? Samper? Han må vara en fantastisk talang men vi har fantastiska talanger inom klubben redan som väntar på att få en riktig chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-05-07 23:07
Enligt transfermarkt ligger Nouris prislapp på ca €1,25M! Detta är ett enormt kap. Köp säger jag bara!
Barcelona Gabriel
2017-05-07 22:31
@El Pistolero #9:


Har precis kollat klart på hela matchen, laddade ner den enbart för att kolla på Nouri och gud vilken talang. Han var helt dominant enda fram till den 60 minuten, efter det slog både han och Ajax av på farten. Den vändningen var precis i inledningen av matchen, efter det hade han en rad gudomliga sekvenser som han stod för. Eftersom du bara såg första 30 minuterna av matchen så antar jag att du missade hans delikata klackframspelning som friställde en Ajax spelare, men som sedan missade. Helt sjukt snyggt.

Vi behöver signa den här killen!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-07 22:28
Det var inte alls längesen då dom mer eller mindre "officiellt" gick ut med att dom kommer ta avstånd från det som byggdes upp av cruyff. Men tur att dom har tagit ur huvudet från sanden, det kan vi med göra genom ett jävla steg. ANSTÄLL Oscar garcia och ge han även ett ord i den sportsliga delen av Akademin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 22:24
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Det värsta är att han får enbart gult kort för den satsningen haha, jävla idiot det där. [/QUOTE] Ja haha, Espanyol-lirare såklart...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 22:23
neymar JR Stämmer ej, dom tog avstånd från Cruijff och allt föll, sen fatta dom att det var ett stort misstag och gick tillbaka till Cruijjfism. Nu är de tillbaka på riktigt igen. Dom har toksatsat på egna talanger och tagit in en tränare som är en stor Cruijffista. Verkligen en gyllene generation nu i Ajax. Även nyligen dömt om sin hemmarena till Johan Cruijff Arena. Kan vinna ligan och är snart i sin första final i Europa sen 90-talet. Inte illa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-07 22:10
Det är inte bara Barcelona som har kommit långt ifrån det cruyff byggde utan även Ajax. Dom tog nästan större avstånd än vad vi gör, dock så måste do förlita sig på sin talangfabrik och satsar alltid fullt ut på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-07 22:09
El pistolero Det värsta är att han får enbart gult kort för den satsningen haha, jävla idiot det där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-05-07 22:08
Gabriel.

Ajax har ett så jäkla ungt lag, massor med 20 åringar.
Verkligen talag fabrik.
Vi har kommit längre bort från den holländska inspirationskällan.

Jag är så glad att få se dem i finalen på Friends. De kommer nog inte tappa 4-1 ledningen från första matchen mot Lyon.
Jag har varit ett par gånger i Amsterdam på 90-talet och besökte en kompis. Men vi hade inga pengar att gå på en match. Det är andra tider nu med ekonomin :P
Barcelona Barcadinho.
2017-05-07 21:59
Jag hamnade av en slump med matchen Marseille-Nice.
Den engelska kommentatorn snackade om Zubizarreta.
Haha, visste ni att han är Marseilles sportchef? Jag säger bara fyfan.
Det spelar tydligen ingen roll hur bra du är så länge du har i cv:n att du har jobbat i Barca.
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 21:55
Gabriel Kolla på Nouris vänding med en spelare bakom rygg. Sånt ska en Barçalirare göra. Jämför det med hur Gomes och Rakitic vänder...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 21:43
Puyol? Nä, Palencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-07 20:40
Nu har dessutom killen inte ens debuterat för A-laget i klubben han spelar i. Wow. Galenheter numera på marknaden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zaviolah *Catalunyan Freedom*
2017-05-07 20:37
Ja man får värva minderåriga men de får inte byta klubb eller flytta förrän de fyllt 18. Summan på 61 milj var med transfersumma + lön + sign on bonus, så lite har media saftat på med. Riktigt läskig hur marknaden har blivit. Det är verkligen en säljares marknad numera. Något brasilianska lag inte är sena med att utnyttja numera. But Hey, om det gör att våra rivaler måste spendera och betala överpris så inget mig emot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-07 20:26
@the cameroonians:

Får man värva minderåriga spelare ?
Barcelona Gabriel
2017-05-07 20:02
Har laddar ner Ajax match från igår, det har hitills gått 20 minuter i matchen och denna Nouri är helt fantastisk. Har inte sett en sådan mittfältstalang sedan Thiago, allt han gör blir till guld. Sättet han rör sig på, tekniken, tillslaget i hans skott, hur enkelt han tar sig förbi sina motståndare. Fantastisk är han, vi måste köpa den här killen. Fy fan vad vi kommer att ångra oss annars. Jag föreslår att ni laddar ner matchen om ni inte har något bättre för er. Finns att hitta på rojadirecta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-05-07 19:51
Oh herregud... Rykten säger att Real Madrid gjort klart med Flamengos 16-åring Vinicius JR för... €61 miljoner... Brassen har också varit aktuell för Barça efter att ha scoutats i ett par turneringar och i ligaspelet det senaste året. Jaja, Florentino tänkte uppenbarligen inte riskera förlora ännu en ung brasilianare till Barcelona...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 18:40
[QUOTE=Barca4life98]El pistolero Jag köper din poäng om Rafinha men kan vi verkligen klaga på att Thiago drog? Jag syftar på argumentet om skador. [/QUOTE] Var Thiago verkligen skadebenägen hos oss? Sen visa Thiago en nivå i sitt spel som jag inte sett hos Rafinha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-05-07 18:28
El pistolero Jag köper din poäng om Rafinha men kan vi verkligen klaga på att Thiago drog? Jag syftar på argumentet om skador.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 18:26
[QUOTE=Reymar]Så du vill inte göra dig av med spelare som Arda, Rakitic och Gomes men vill göra dig av med Rafinha som spenderat hela sitt liv i klubben och som dessutom varit bättre än ovannämnda. [/QUOTE] Till skillnad från Rafinha så är dom tillgängliga för spel medan Rafinha skadar sig hela tiden. Rafinha tappa enormt efter sin första långtidsskada, nu har han väl tappat ännu mer plus att han förmodligen kommer gå sönder igen. Jag ser ingen anledning att ha kvar honom i klubben. Sen har jag inte sagt att jag vill ha kvar spelare som Arda bara för jag tycker vi ska sälja Rafinha...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-05-07 18:15
@El Pistolero #9:

Så du vill inte göra dig av med spelare som Arda, Rakitic och Gomes men vill göra dig av med Rafinha som spenderat hela sitt liv i klubben och som dessutom varit bättre än ovannämnda.
Barcelona the cameroonians
2017-05-07 18:14
[QUOTE=Gabriel]the cameroonians Fast om deras val till den nya högerbacken är Bellerin så föredrar jag hellre att vi kör vidare med Sergi Roberto och Vidal. Man borde göra allt för att få loss Nelson Semedo från Benfica, men klubben tittar väl inte ens på honom tyvärr. [/QUOTE] Frågan är om Robert o CO ännu fattat att Alves lämnat eller om de tror att han är långtidsskadad och kommer tillbaka... Men de fick väl en tankeväckare när Juve var på besök... Sarkasm. Såklart. Jag är bara förvånad hur man kan spendera €25 miljoner på en ny vänsterback när man la nästan lika mycket för Digne. Svårt att acceptera den planeringen om nu inte Alba lämnar. Då är det självklart en bra lösning. Men man talar ju om honom som Mathieus ersättare vilket får mig irriterad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 18:12
[QUOTE=Gabriel]Håller med dig, blev helt såld på honom efter du visade han. Lirar han kvar i B-laget eller får han ens speltid i Ajax A-lag? [/QUOTE] Han spela idag för A-laget, såg första 30 min o då var han fantastisk. Hittar jag en comp på hans match idag så länkar jag den här. Han blev för övrigt utsedd till Jupiler Leagues bästa spelare, den liga Ajax B-lag huserar i.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-07 18:05
[QUOTE=FCB- Culé master ]Kollade lite målstatistik från MSN sen 2014/15 säsongen. 2014/15 gjorde de 122 mål och 15/16 131. Kommer sluta på lite mindre då den här säsongen just nu har de 103 med 3 matcher kvar. Kan bero på att Neymar minskat sin målskörd väldigt mycket senaste 1-2 åren och Suarez har gjort lite mindre mål den här säsongen också. Dock har Suarez och Neymar ökat sina assist. Vad tycker ni? Har MSN blivit sämre eller beror det på hur man tittar? tycker MSN är minst lika bra som tidigare säsonger men behöver ett bättre mittfält, kan vi få in Verratti och nån Annan så kommer MSN vara ännu bättre nästa säsong. [/QUOTE] Av dom tre så tycker jag faktiskt Suarez varit en besvikelse denna säsong. Jag studerade Suarez lite extra igår för o se varför han inte spelar lika bra som förut. Jag kan säga så här att just igår så såg han loj ut, det är inte alls samma ständiga löpningar, det är dåliga bolltouchar och många felpass. Så vad får vi av en Suarez som inte är lika löpvillig som förut och inte kan dribbla som förut? Tja styrka i boxen och att han lyckas med att tråckla sig fram o göra mål när man minst anar det som igår. Men är det nog? Tyck gärna till. Tillför han mer än vad han spelförstör senaste månaderna? Suarez är också den spelare som missat flest solklara lägen i ligan enligt Sofascore. Det krävs ju inget geni för att se att Suarez 14/15 var mycket bättre än Suarez 16/17. Jag håller med Gabriel att vi måste hitta en ersättare för både Xavi och Iniesta i sommar, men undra fan om inte det är dags o leta ersättare till Suarez snart. Denna ledningen kommer få det tufft.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: