/spanien/barcelona/forum/1540.aspx/spanien/barcelona/forum/1540.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-07-04 22:30
[QUOTE=petersays]Men herregud! Torres?? TORRES?? Han har inte presterat på 6-7 år. att någon ens pratar om honom beror på gamla meriter och att han kostat pengar genom åren. Flopp, megaflopp, katastrof. Skulle inte ta emot honom om han så kom gratis och spelade utan lön. Helt ärligt alltså. [/QUOTE] Haha exakt. Vill man ha Torres i Barca så är det nog dags att ifrågasätta sitt eget fotbollskunnande. Bara tanken av Torres i Barca ger mig the chills! Hemsk tanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-07-04 22:23
@Smogen:


Men herregud! Torres?? TORRES?? Han har inte presterat på 6-7 år. att någon ens pratar om honom beror på gamla meriter och att han kostat pengar genom åren. Flopp, megaflopp, katastrof. Skulle inte ta emot honom om han så kom gratis och spelade utan lön. Helt ärligt alltså.
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 22:03
Verkar som att vi kan utesluta ett köp av Gameiro efter att Sevillas nye tränare Sampaoli förklarat för pressen att han vill ha fransmannen kvar i truppen.

Sportschefen Monchi tillägger att efter försäljningen av Kryzchowiak har klubben nu säkerställt att deras planering kan fortsätta utan att behöva sälja fler spelare.

Så det är klausulen på €40 miljoner som gäller alltså, och jag kan inte tänka mig att man lägger de pengarna - även om man visserligen gjorde samma sak förra sommaren med Arda... (men nu är det ju inget presidentval)
Barcelona Smogen
2016-07-04 21:46
[QUOTE=enkos]Fernando Torres är nu Atleticos spelare. Vi kunde ha köpt honom som den nya Larsson. [/QUOTE] nej. Det kunde vi inte. Torres hade aldrig valt oss före sitt hjärtas klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 21:39
Real Madrid kontrar på EU-kommissionens beslut om att klubben ska betala tillbaka cirka €18 miljoner till den spanska staten efter en tvivelaktig markäffär dem emellan. Perez anser nämligen att det är väldigt olustigt att kommissionen använt sig av en arkitektfirma i Barcelona(!) för att fastställa värdet i affären. Tänk om Barcelona hade haft samma möjligheter att åberopa att något skett utifrån Madrid - då hade vi fan varit totalt överlägsna idag, haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-04 21:08
Fernando Torres är nu Atleticos spelare. Vi kunde ha köpt honom som den nya Larsson.
Barcelona enkos
2016-07-04 20:55
Spanska klubbar krävs på pengar

EU-kommissionen vill att Spanien kräver
tillbaka statliga stödpengar som be-
talats ut till sju spanska fotbolls-
klubbar, däribland storklubbar som Real
Madrid och Barcelona.

Beskedet kom sedan tre olika undersök-
ningar tittat på hur det gick till när
Real Madrid fick mark från Madrids
stad, olika skatteprivilegier som
gynnat storklubbarna samt lån till
Valencia, Hercules Alicante och Elche.

EU-kommissionen vill att Spanien kräver
tillbaka motsvarande 172 miljoner kro-
nor av Real Madrid och 192 miljoner av
Valencia.
Läs mer på svtsport.se
Barcelona enkos
2016-07-04 20:37
@Barca - Puyol:

Pogba är allt närmare United.
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-04 19:56
Värvar vi Pogba så bjuder jag på PIZZA HAHAHAHHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-04 18:41
Mascherano14 Ja fast jag räknar inte speciellt mycket med Roberto på mittfältet, tycker inte han gör sig speciellt bra där. I min värld ser jag honom som vikarierande högerback och i vissa fall även vänsterback. I "enkla" hemma matcher ser jag honom även som ett alternativ som vikarierande defensiv mittfältare i och för sig men när de gäller de offensiva mittfältsplatserna så ser jag ingen plats hos honom. Rafinha och Denis ska vara de två första valen när man väl rotera eller göra ett byte under matcherna med Rakitic och Iniesta. Men poängen kvarstår att Arda är överflödig och det enda logiska både sportsligt och ekonomiskt är att erkänna sitt misstag och sälja honom för så mycket man bara kan. Med de pengarna kan man lägga för att köpa in någon högerback, exempelvis Hysaj (önsketänkande?). Tyvärr så verkar ledningen ha snöat in sig på att det måste vara en ytterback som kan spela både o höger-och vänsterback, och med det också begränsa alternativen. Det bästa hade väl ändå varit att rikta in sina blickar på en specialist på just sin egna kant, vare sig det är som högerback eller vänsterback. Och med tanke på att Alves lämnade så är därför det logiska att försöka hitta in en bra ersättare till honom. Ett perfekt silly season fönster för mig hade varit att få in Umtiti, Denis Suarez, Hysaj och Gabriel Jesus samtidigt som gör sig av med spelare som inte bidrar med något: Adriano, Vermaelen, Douglas och Arda. Främst dessa jag tänker på men beslut bör även tar kring Aleix Vidal. Liksom om man bara tänker smart så är jag relativt säker på att man kan finansiera ett köp av Hysaj med pengarna för Vidal och Arda, man får säkert tom pengar över om man väljer att gå den vägen. Hysaj tar Alves plats, Roberto tar över som vikarierande högerback och man gör sig av med Vidal som Lucho inte verkar räkna med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-04 18:35
England har svårt att acceptera att de är ute ur EM. De tröstar sig med att påpeka att de senaste 8 månader har de slagit alla fyra semifinalister.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-07-04 17:56
@Gabriel:


För att inte tala om Sergi Roberto, även om han kanske kommer få lira en del högerback i år :)
Så det är bara att sälja Arda eller ha honom som backup till Messi/Neymar.
Barcelona barca show
2016-07-04 17:37
Hej. brukar inte skriva så ofta men ville få ut mig lite saker jag tycker vi gör bra i år verkar det som. Jag ser och tycker att vi är i behov utav några nya nyförvärv som ex umtiti som är ung och bra. Sedan har vi värvat Denis och det är super och är ung och bra med som kan erbjuda något extra. Vi bör hitta någon högerback som är ung med då vi bör se dessa spelare för framtiden samt nuet. Andre Gomes hade varit bra med då Mancerano och iniesta inte är unga längre och att rakitic spelar och gör det bra ifrån sig men att ha nya redan förbereda och inte behöva jaga samt konkurrans ger bra resultat vilket vi eftersträvar. Sedan en anfallare om vi nu har råd och om det nu stämmer att vi inte inkluderade umtitis övergång med denna sommarens budget utan förra då bör vi kunna lyckas knyta ihop en back och eventuellt mittfältare och anfallare. Men prio ett för mig bör vara högerback och anfallare med bra kvalité.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-07-04 17:35
1. MD’s prime Barça story today is from @ffpolo, about the big decisions the sporting directors and Lucho will make today at a meeting. 2. They have to figure out: - Denis signing - Players to leave - Economic ceiling, depending on Gomes - RB and LB targets - The MSN backup 3. After Neymar renewed, Barça have gone back to their original plan: find a backup for Suárez. Messi has Munir, Neymar has Denis and Arda. 4. The technical secretary have given Robert two lists with respectively veteran and young 9’s. He has to chose which ones to go for. 5. The list of veteran 9’s consists of: - Kevin Gameiro (29) - Lucas Pérez (27) - Charles (32) - Llorente (31) - Negredo (30) 6. The list of young 9’s: - Luciano Vietto (22) - Arkadiusz Milik (22) - Anwar El Ghazi (21) - Santi Mina (20) - Adalberto Peñarada (19)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 17:20
Tror inte för fem öre på ryktet om Andre Gomes. Dels utifrån att vi inte har behov av fler mittfältare, dels utifrån prislappen. Men framförallt tror jag inte på det eftersom spelarens agent är Jorge Mendes organisation, Gestifute. Den människan bör Barcelona hålla sig så långt bort ifrån som möjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-07-04 17:09
[QUOTE=Gabriel]Härligt med en sådan värvning. Denis kommer att hjälpa oss mycket under säsongen. Tycker att Arda är helt överflödig, bättre att sälja honom. Både Rafinha och Denis bör gå före turken. [/QUOTE] Sjuka är ju att klubben verkar gå in för André Gomes nu. Arda kan få agera vattenbärare. Vi bör seriöst sälja honom, överflödig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 16:53
Mdawg Ja, självklart är det frågan om ett A-lagskontrakt och en väsentlig förbättring av det han hade som utlånad. Det var en av de viktigaste punkterna i kontraktsförhandlingen och en förutsättning för att han skulle skriva på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2016-07-04 16:24
@the cameroonians:


Kan mycket väl vara så.. Är han lovad plats i truppen?
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-04 15:47
Om det är sant att Messi är tillbaka kan man inte förundras över hur reaktionerna kommer vara vid ännu en möjlig VM där Argentina inte är mästare. Då kommer nog alla som vill ha tillbaka honom nu, att stå redo med giljotinen. Men OM Argentina vinner VM med Messi som ledaren och regissören, kommer filmer som Rocky att se löjliga ut i jämförelse. Vi får hoppas på att han vinner och kröner sin fantastiska karriär och tystar alla hatare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 15:34
@Gabriel:
Blev ett 4-årskontrakt med en utköpsklausul på €50 miljoner. Bara att hoppas att klausulen inte sänks i samband med för lite speltid så att det inte blir en ny Thiago-historia.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-04 15:11
Haha!
Barcelona Gabriel
2016-07-04 15:10
Med Rakitic, Iniesta, Busquets, Rafinha, Denis och även Mascherano som kan spela som defensiv mittfältare ser mittfältet väldigt bra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-04 15:09
Härligt med en sådan värvning. Denis kommer att hjälpa oss mycket under säsongen. Tycker att Arda är helt överflödig, bättre att sälja honom. Både Rafinha och Denis bör gå före turken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-04 14:43
Fan vad bra att det är klart, man va oroliga ett tag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-04 14:41
DEAL DONE: Barcelona have activated Denis Suarez's €3.25m buy-back clause with Villarreal. (Source: @FCBarcelona)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-04 14:36
Det blev tyst om Ter Stiegen. Han stannar väl ?
Barcelona enkos
2016-07-04 14:27
Real vill inte längre ha De Gea utan är ute efter Loris från Tottenham. B92
Barcelona enkos
2016-07-04 14:16
Messi tillbaka i landslaget.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-04 14:03
[QUOTE=Liunil Masse]Vad tycker ni om ytterbacken Mattia De Sciglio? Ryktats lite löst om honom. Kan spela på båda sidorna. [/QUOTE] Som ett Milan fan som kollat på alla Milan matcher senaste åren säger jag såhär angående De Sciglio: Hans första säsong var fantastisk, han började jämföras med Maldini direkt och tog startplats redan som 20 åring. Tyvärr har det sedan gått utför och senaste 2 säsongerna har han varit usel, varav oftast bänkad. Det roliga är dock att han fått bra med förtroende i Italienska landslaget och han gjorde ett mycket bra EM som alla såg i matcherna mot Spanien och Tyskland, det är inga blåbärs gäng direkt. Då börjar man undra lite, Milan har varit usla senaste 3-4 åren och en loser mentalitet har spridit sig genom hela föreningen. Många spelare som lämnat har gjort det väldigt bra i sina nya klubbar, ett exempel är Aubameyang. Truppen Milan har är förutom en handfull spelare, medioker. Plus så har det gjorts 5 tränarbyten på mindre än 3 år. Det blir svårt för en spelare att spela med självförtroende när det hela tiden finns risk för att tränaren lämnar. Han har fått lira både vänster- och högerback, mest vänster pga bristen på bra spelare där. Han är högerfotad så högern är bäst lämpad för honom men han har gjort mycket bra insatser på vänstern. Han är hyfsat snabb, bra i defensiven, brytningssäker, bra passningar osv. Kan Barca få honom för mellan 15-25 bör de göra ett försök. Jag tror att han kommer göra bra ifrån sig när han får spela med världsstjärnor runt sig, som i Milan där han första säsongen hade ett bra lag runt sig och gjorde därför en bra säsong för att sedan falla tillsammans med klubben. Han är rätt så ung också, fyller 24 i November och har mycket erfarenhet, över 100 matcher i Serie A, och ett tiotal med Italien. Spelat i Champions League, VM(tror jag) och EM. Läst också att han haft mentala problem och varit deprimerad på sistone och varit hos psykologer. Kanske det som är orsaken bakom hans mindre bra insatser. Summa summarum, tycker det är värt ett försök, finns återförsäljningsvärde om han inte lever upp till förväntningarna. Blir dock svårt att köpa honom nu när Milan efter ett bra EM inte vill sälja, men rätt bud kan få vem som helst att ändra sig. Blev väldigt långt men hoppas ni fått en klar bild av honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-04 13:22
[QUOTE=wallmannen]Sju st. spanska fotbollsklubbar ska tydligen ha fått miljonböter av nån eu-instans. Hörde det på SR Lunchekot. [/QUOTE] Stämmer. bland annat Real Madrid och Valencia som båda kommer få betala tillbaka cirka €20 miljoner vardera eftersom de gått otillbörlig ekonomisk hjälp av sina respektive kommuner/städer. Även Barcelona, tillsammans med 5 andra klubbar, är inblandade, men i detta fallet handlar det om att europakommidsionen anser att de betelat fem procent mindre i skatt än övriga klubbar. Detta har de dock gjort på basis av att de inte är en så kallad S.A.D (som många andra klubbar blev i samband med en lagändring 1990), så egentligen har de inte gjort något fel. Det är nu upp till den spanska staten att bestämma om de ska betala mellanskillnaden, men eftersom de betalat det som lagen sagt vore det konstigt om de nu blir krävda på pengar. Å andra sidan vet vi ju vilket tryck EU kam sätta på länder, särskilt de som fått ta del av stora ekonomiska bidrag i samband med finanskrisen för 20 år sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: