/spanien/barcelona/forum/15377.aspx/spanien/barcelona/forum/15377.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4eva
2010-08-26 15:45
Rambla~

Nej tack XD
Barcelona Rambla~
2010-08-26 15:43
Vad säger ni om €30m + Huntelaar?
Barcelona Goliador
2010-08-26 15:35
Ämne: dubbel....
Delarocha....
Hmm. Självklart inser jag att Pep har bättre grund än jag att stå på, när det gäller Etoo. Men vad är vi här för? Att rabbla statistik och kyssa folk i arslet? Det jag kommer med är egna åsikter och de kan du hålla med om eller inte! Men om du letar efter fakta så är du nog på fel ställe grabben..
Det jag menar är att jag inte tyckte att etoo var ett problem med tanke på hur bra han spelade och hur bra barca spelade med honom. Något annat kan jag inte gå på.
Barcelona lameG^
2010-08-26 15:30
Känns som zlatar har hittar sin position nu. Iallafall igår så kändes han mycket bättre och säkrare än förra säsongen. Hoppas han stannar ytterligare en säsong.
Delarocha
2010-08-26 15:28
dubbel
Delarocha
2010-08-26 15:28
Goliador

"Eto'o var inte ett problem enligt mig".

... vet inte hur jag ska svara på ett sånt här dumt citat. Inser du själv vart det brister? Du såg Eto'o hur ofta, 1 gång i veckan, under matcherna? Du tror då du har koll nog för att göra en sån bedömning?

Suck.
Barcelona Gaucho!
2010-08-26 15:25
Någon som har koll på vilka spelare som kommer starta mot MFF (u17) ikväll?
Real Madrid Ronaldo10
2010-08-26 15:25
Victor sanchez klar för getafe... Fakta om han?!

PMA ISÅFALL!
Barcelona GeziiMelBarca
2010-08-26 15:15
Jag tycker hela peps å zlatans bråk förstör för laget, pep har ganska mycket att förbereda inför denna säsong och det är inte direkt en bra början när det förekommer sådana diskussioner, när det gäller zlatan så IFALL han stannar så har han en säsong att göra bra ifrån sig och det blir inte lättare av att ha en tränare som motståndare. ifall ingen av dessa 2 klarar av att säga till den ena att vi borde ta ett snack, så tycker jag presidenten ska rycka in och fixa ett möte åt dom!
Barcelona Goliador
2010-08-26 15:15
Ämne: Goliador

Lever du....Rambla...Guardiola red på en våg av förändring under första säsongen. Precis på samma sätt som man sett i många olika klubbar runt om i världen, även i allsvenskan med Stahre i AIK. Det var för komplicerade strukturer i barcas omklädningsrum och rijkaard hade tappat kontrollen både taktiskt på plan och i omklädningsrummet.

Guardiola kom och införde strängare regler (det ska jag inte ta ifrån honom) vilket barca behövde just då och rensade bort en del omotiverade spelare. Det var precis rätt för barca i det läget. MEN Pep har fått en övertro på att allt måste vara perfekt i omklädningsrummet. Etoo var inte ett problem enligt mig. Men Pep hade en känsla att det var dags att ta bort honom, vilket inte kan förklaras på något annat sett än att han var orolig över etoos uttalanden i pressen. Samma sak nu med Zlatan.

En skicklig tränare måste kunna ta hand om spelare som är speciella. Pep verkar närmast konflikträdd, inte en särskilt bra egenskap.
Barcelona ★Sami★
2010-08-26 15:12
Barcelona har träning idag. Och den börjar kl 7. Vi får se helt enkelt om Zlatan är med eller inte.
Spanien Clichy #22
2010-08-26 15:09
Rambla~ //

Det är ju klart att allt hör ihop med Milans förhandlingar. Vet inte riktigt vad du menar där. Jag tycker det är lustigt, särskilt som en del, inklusive du, inte tyckte det fanns fog för att säga att Pep inte är så flink utanför plan.

Jag tror dock inte att du kallat folk för zlatanist. Och det var inte meningen att ge det intrycket heller, så miss av mig där ifall du tog det så. Konstaterade bara att en del här använt den sortens underkännande av de som inte har samma åsikt.

Hetfield- Megan Fox is a dude//

Jag kan bra tänka mig att det var så, han är ju en fantastisk spelare som säkert väckt fotbollsintresset hos många. Och antagligen kommer samma sak att hända när Zlatan lämnar. Jag tycker inte det är något fel med det heller. En del supportrar en klubb, andra supportrar en spelare. Jag vet vad jag själv föredrar men tycker inte de som ser på det annorlunda är sämre supportrar.

Det jag ifrågasätter är snarare det att folk med en viss syn på saken försöker undergräva andra synsätt genom att stämpla meningsmotståndare som något negativt, i det här fallet zlatanister.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-26 15:08
Delar din åsikt Smogen.. Man borde skött allt detta på ett annat sätt än vad man gjort..
Barcelona tano
2010-08-26 15:08
Ämne: Det här håller ju fu....
Håller med även här. Spelarnas ansvar är t.ex. att göra bra ifrån sig på planen, utvecklas och lyda tränaren.
Tränaren å sin sida är chefen som har som del i sin arbetsuppgift att hålla samman trådarna. Han ska styra laget. Han har ett ansvar. Han har liksom spelarna också en hög lön för sitt ansvarsfulla jobb.

Men vi ska också ta i beaktande att detta kan vara mycket svårt i vissa fall beroende på omständigheter. Pep kanske inte klarade av det den här gången men det behöver inte betyda att han är skit och kass som vissa påstår här på forumet. Alla är människor och gör misstag, så är det bara. Sedan finns det ju en grupp människor som istället tror att tränare är gudar och aldrig gör något fel, dessa är ju minst lika tappade.
Barcelona ★Sami★
2010-08-26 15:07
Bra skrivet Smogen
Barcelona Sam
2010-08-26 15:05
Smogen

Håller med om dina synpunkter.
Barcelona Ronaldinhoism
2010-08-26 15:05
Rambla.

Om vi förlorade redan på San Siro kan vi ju inte skylla på att Zlatan var dålig som target osv.
Som du själv säger ett defensivt Inter med 10 man utanför straffområdet är inte enkelt att göra mål på.

Jag tycker fortfarande att Pep använt Z fel och sedan rea ut honom till Milan är bara FEL FEL FEL!

Men som target player göra över 20 mål första säsongen är inte dåligt när man spelar som striker! Därför är det jävligt dåligt av Pep att inte kunna lösa denna "konflikt". Z har ju sagt att han vill vara kvar men Pep har ju i sina uttalande indirekt sagt att de vill få honom såld.

Tex, "det är nog bäst att vi inte pratar om Ibras framtid" (inte korrekta ord) istället för att säga "Nej Ibra stannar!"

Smogen.

Helt rätt!
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-26 15:00
Nu efter det andra mötet säger Galliani att han kan tänka sig köpa Robinho istället för Zlatan..
Barcelona tano
2010-08-26 15:00
Ämne: Rambla~//

Ingen f....
+1

Så fort man börjar använda sig av häcklande istället för vettiga argument så har man egentligen förlorat disskussionen. Om inte övriga i disskussionen är på samma nivå...
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:57
Goliador

Lever du?

Skrev jag det? Det kan inte vara så att det var Pep som lyfte deras dåliga självförtroende och fick dem att våga tro och hoppas igen? Något måste han ju ha gjort i alla fall. Jag har nästan aldrig sett ett lag vara så överlägset i en sådan harmoni, som det lag som vann trippeln.
Barcelona Smogen
2010-08-26 14:54
Det här håller ju fullständig dagis nivå. Både Zlatan och Pep bekräftar ju i princip att dom bara pratat med varandra 2 gånger under 6 månader så det ställer jag som självklart.

Frågan är vems ansvar det är och självklart är det bådas. Men, Pep Guardiola är chefen, det är han som ALLTID i slutändan bär största ansvaret i en sådan här historia. Köper man en spelare för 700 miljoner av ägarnas (medlemmarnas) pengar kan man fan inte av stolthet (eller vad det nu är) skita i att prata med spelaren. Lägger man 700 miljoner har man som tränare ansvaret att göra sitt yttersta för att spelaren presterar, det har Pep inte gjort. Blir man förbannade på varandra på jobbet måste man som chef ställa allting till rätta, inte bestämma sig för att skita i det och se till att personen i fråga får sparken (säljs). Man får försöka ställa det till rätta på alla sätt man kan hur jävla idiotiskt man än tycker att den andra personen (Zlatan, Raoila) än betett sig. Sen, när man har tömt alla andra möjligheter, då, först då kan man kanske tänka sig att bränna de 700 miljonerna i luften, dvs. rea ut Zlatan till Milan.

Har alltid haft en enorm respekt för Guardiola, men den har skakats i grunden efter den här affären. Visst, det är naturligtvis också Zlatans fel, och visst, det är Laporta som bär ansvaret för priset, MEN, Pep måste som tränare göra sitt yttersta för att Zlatan ska prestera på plan, något han tydligen valt att skita i när han valt att prata med honom 2 gånger under 6 månader.
Barcelona ★Sami★
2010-08-26 14:54
Saxat från Marcus Leifbys transferövervkning.

"Mackan har pratar med italienska journalister som säger att Galliani och Mino Raiola är på väg hem till Zlatan för att snacka vidare.

De kastade sig i en silverfärgad mercedes och drog iväg till hans residens.

Det måste väl betyda att klubbarna är överens, eller i alla fall nära varandra? Annars finns det ju ingen anledning att snacka med Zlatan. Och jag tror nog att Raiola har en ganska klar uppfattning kring vad Zlatan känner i det här läget.

Det kan vara så att de måste prata om en liten detalj, vilket nummer han ska ha, plats i omklädningsrummet, att han inte får använda den där dyra tygtejpen till att sätta fast benskydden och sådana saker.

Som sagt. Barcelona tränar klockan 19.00 i kväll. Det ska bli väldigt intressant att se om Zlatan dyker upp där. "
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:54
Ronaldinhoism

Semifinalen i CL förlorades redan nere på San Siro. Det var många oturliga och olyckliga omständigheter till vår nackdel inför den. Jag vill inte skylla på bussresan på 24h men det går inte att komma ifrån att den hade en inverkan. Peps val av startelva kan också ifrågasättas starkt, han borde enligt mig tex ha startat med Yaya. Iniesta skadad osv. Vi var skadeskjutna inför returen och Mourinho var inte sen att utnyttja den fördelen inför returen. Det är inte det lättaste att bar gå in och ösa på och fixa 2 mål på beställning när motståndaren, som dessutom är väldigt disciplinerade taktiskt, vägrar att spela komma upp från skyttegravarna.
Barcelona GeziiMelBarca
2010-08-26 14:53
Om man tycker om Zlatan som spelare så tycker jag att man ska få ha sina åsikter här inne utan att bli kallad zlatanist ! Åsikter är åsikter vissa har sin åsikt andra har sin. jag tycker själv att det är bra att man uttrycker sig känslomässigt när det gäller flytten till Milan. Själv tycker jag att zlatan platsar i Barca och har gjort en riktigt bra säsong medans andra inte alls håller med, men jag är ingen zlatanist för det, jag kommer hålla på Barca hela livet ut även om han flyttar. Barca har alltid varit laget i mitt hjärta och så förbllir det med. Tror inte att det finns ett enda lag som är utan medgångs supportrar så låt det här med zlatanister vara.
Barcelona Goliador
2010-08-26 14:52
Ämne: Goliador

Tyvärr m....
Rambla...Så du menar att det är Pep som utvecklat spelarna till det dem är idag. På 2 säsonger. Tillåt mig skratta ihjäl mig. Messi, Xavi, Iniesta, Pique, Puyol, Alves, Valdes, Etoo Vem eller vilka av de spelare jag räknade upp var inte bra innan Pep kom? Vilka vann EM?
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:49
Clichy #22

Ja, visst är det lustigt att situationen uppstår efter att du yttrat dig hur flink Pep är, det är nog ingen tillfällighet. Tja, eller så kan det ju också bero på att Galliani och Milan sitter och förhandlar om en värvning av pojken?

Jag kan inte svära på det men jag har för mig att jag aldrig har kallat någon för "zlatanist" här på forumet sedan han värvades, som ett argument i en diskussion.

Förresten, om du går igenom mina inlägg så kanske du hittar ett som tar upp just den saken om stora egon och Peps orutin/oförmåga att hantera sådana spelare.
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:43
Goliador

Tyvärr men dina argument är urusla. När Pep tog över var det inte 8 världsmästare i truppen. Det var istället en trupp i disharmoni som helt saknade självförtroende. Det var 18p efter ligavinnaren och "endast" 3:a i ligan, ett bevis på.
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:40
Ronaldinhoism

Korrekt, Pep verkar inte ha löst det med Zlatan. Inte ännu åtminstone för annars hade nog Zlatan inte yttrat sig alls. Det jag menade var att det är så Pep vill sköta det, att lösa saker internt.

Ingenting löser sig så klart av sig självt, och även Pep lär ju få bjuda till för att det ska fungera. Det är aldrig bara en persons fel när två träter som det heter. :)
Barcelona Ronaldinhoism
2010-08-26 14:40
Rambla.

Visst, du har rätt att han användes som target mot Inter och det gick dåligt. Konstigt? Tror alla i Inter kan utan och innan hur Ibra rör sig och spelar, som vi vet var han ALLT för inter i anfallsväg.

Men i denna match, ska vi klandra Zlatan, Pep eller resten av laget?

Pep för att han ändrar spelet under en match eller resten av laget för de inte vet hur man använder sig av en target?

Jag vet inte faktiskt, Pep skulle nog ha kört denna spelstil redan från början så alla lagdelar skulle vara bekväma med detta spel när säsongen börjar dra ihop sig.

Jag sa det redan innan förra säsongen när vi pratade om Ibra värvningen. Vill Pep ha en target spelare köp Zlatan, men ska du ha en ersättare för Samu då är det helt fel köp.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-26 14:35
Clichy #22

Du borde ha varit med när Eto'o skulle skeppas iväg, jag tror att 20 % av de som härjade här inne försvann när Eto'o försvann.

Lustiga dagar.
Annons: