/spanien/barcelona/forum/15371.aspx/spanien/barcelona/forum/15371.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Spanien Gilberto#19
2010-06-22 01:06
När det kommer till kritan så spelar det mindre roll vad Cesc vill i det här fallet. Arsenal äger honom och bestämmer om/när han ska säljas. Att han någon gång vill spela för Barcelona förstår nog de alla, han kommer att lira för er i framtiden. Men det får vänta tills hans kontrakt med Arsenal gått ut eller att Arsenal ändrar uppfattning om han behövs i laget eller inte. Då kan ni låna lite mer och ge oss vår miljard.

Men det är klart, han kan ju grina allt vad han bara orkar tills Arsenal släpper honom, det finns det ju spelare som gör. Men i så fall så kan ni gott ta honom, för då är det dags att omvärdera Cesc Fabregas som professionell fotbollsspelare och inte minst lagkapten.
Barcelona Henry#14
2010-06-22 00:48
Hetfield - arrested Development//

Jo, men även om Cesc vill till Barcelona så har ju Arsenal Football Club officiellt sagt att man inte kommer/vill släppa kaptenen. Varför fortsätter då Barca med dessa onödiga uttalanden hela tiden?

Sen har ju Cesc sagt att han inte vill lägga sig i vilket betyder att om Arsenal släpper honom så vill han till Barca men annars så kommer han ändå ge sitt allt i Arsenaltröjan. Så har jag förstått det.

"[..] du borde väl vara arg på Cesc som kan döda hela såpan genom att säga : "Jag vill stanna i Arsenal"."

Det är ju det han har sagt under hela säsongen och även åren innan. Barca är väl för dumma antar jag..
Barcelona Öagunner (1886)
2010-06-22 00:48
el flaco//
Fabregas sa senast i mars att han ville stanna i Arsenal...

Irritationen beror ju lite på att det är så många spelare inblandade och uttalar sig. Aldrig varit med om något liknande tidigare vad gäller spelarkommentatarer om rykten.
Barcelona Hetfield- arrested Development
2010-06-22 00:37
Gilberto 19

Ilskan eller irritationen är så missriktad att det är sanslöst, du borde väl vara arg på Cesc som kan döda hela såpan genom att säga : "Jag vill stanna i Arsenal".

Men det är ju givetvis lättare att skylla på Barcelona när lagkaptenen i Arsenal är rena lammet.
Barcelona el Flaco - Orientales, la Patria o la Tumba
2010-06-22 00:28
Gilberto#19/

"Försök sätta er in i hur det skulle kännas om ni varje halvår fick höra att Messi "i princip är klar" för en annan klubb?"

Eftersom Messi flera gånger har gått ut och sagt att han inte vill lämna klubben och att han t.o.m. har hintat att han vill lägga skorna på hyllan i Barcelona så hade det inte stört mig ett dugg.

I fallet med Cesc-såpan så önskar jag bara att spelaren själv går ut till medierna och yttrar orden: "Jag vill stanna i Arsenal, punkt slut" för att ta död på den här parodin.

Personligen för min del hade inget gjort mig lyckligare än om Fabregas stannar i London.
Barcelona Öagunner (1886)
2010-06-22 00:24
Hetfield//
Perez? Såvitt jag vet betalade ni en affär värd ungeäfär 800 miljoner allt som allt för en fem år äldre Zlatan.

Fabregas var med vid förra titeln för övrigt och har hur mycket ass som helst, gjorde att avgörande mål mot Milan borta för några år sedan om det prestationer i Europa du vill ha. Men vänd på det. Hade Xavi klarat en regning vinter away game i Stoke- on- Trent? (okej haha hade inget med saken att göra).
Spanien Gilberto#19
2010-06-22 00:22
Barcelona kom med ett bud på Cesc Fabregas - Arsenal tackade bestämt nej och poängterade att man vill behålla honom och att han är under kontrakt, samt att man förväntar sig att Barcelona ska respektera detta. Det borde inte vara något snack om saken. Men det spelar tydligen ingen roll när Barcelonas officiella hemsida skriver precis vad de vill ändå.

Det är väl knappast olagligt på något sätt men ni måste ändå förstå att det sticker i ögonen på oss Arsenalfans. Försök sätta er in i hur det skulle kännas om ni varje halvår fick höra att Messi "i princip är klar" för en annan klubb?

Snälla spärra mig inte som ni gjorde sist. Jag tycker inte att jag bryter mot era forumsregler med det här inlägget.
Barcelona Barca4eva
2010-06-22 00:21
Det budet var nog bara ett första bud, precis som Alves kontraktsförslag.
elbraco
2010-06-22 00:19
Ämne: Förlåt om jag är änn....
Ja men det betyder ju ingenting eller hur? Det visar bara att han vill komma hit, men samtidigt säger han inte att han vill lämna Arsenal, därav ordet OM.
Sedan fattar jag inte Barcas låga bud, vad det hade för syfte...
Barcelona Hetfield- arrested Development
2010-06-22 00:19
Öagunner

Säger vem? Bara för att Perez är korkad nog att betala 70 miljoner för Kaka så betyder det inte att Cesc är per automatik värd 40-50 miljoner.

För det andra, vad har Cesc bevisat på de stora scenerna? Han står i Xavi's skugga i landslaget, han har inte vunnit några titlar med Arsenal och det är klart att han framstår som PL:s mest tekniska mittfältare när PL består av statyer till spelare.
Ja visst, du kan ta fram all statistik i världen, men jag blir inte övertygad av sånt.

Ta det ner ett snäpp, vi klarar oss utan Cesc, det är inte så att Cesc är världens bästa mittfältare.
Barcelona Öagunner (1886)
2010-06-22 00:13
Förlåt om jag är ännu en jobbig gooner som kommer in hit men Fabregas sa ju att han skulle gå till Barcelona om han lämnade Arsenal. och i vilket fall som helst måste ju eran ledning lägga ett högre bud än 350 miljoner kr.
Barcelona el Flaco - Orientales, la Patria o la Tumba
2010-06-22 00:06
Hetfield: "Skurken i det hela är Cesc, han vill vinna oavsett hur sagan slutar. Han vill till Barcelona, men han vill inte säga det öppet till media för att ifall det blir så att han stannar så vill han inte förstöra det för sig själv."

Klockrent, precis vad jag var inne på. Cesc vill komma till Barcelona för att vinna titlar, men han vill samtidigt inte smutsa ner sina egna händer i processen och hamna i onåd hos Arsenalsupportrarna. Han vill vara älskad av bägge sidorna och istället är det Barças ledning som får ta smällarna.

Barcelona Hetfield- arrested Development
2010-06-22 00:01
Elsafrånunderjorden

Vad är problemet? Skurken i det hela är Cesc, han vill vinna oavsett hur sagan slutar. Han vill till Barcelona, men han vill inte säga det öppet till media för att ifall det blir så att han stannar så vill han inte förstöra det för sig själv.

Äh, skaffa lite cojones.
Spanien Elsafrånunderjorden
2010-06-22 00:00
Jag måste lägga mig i lite här...

Först och främst, förstår ni varför Arsenalfans blir upprörda? Och självklart kan inte NI klandras för allt detta, det är spelarna och ledarna som kommer med kommentarerna. Herregud.
Barcelona Hetfield- arrested Development
2010-06-21 23:38
Jag kan bara skratta åt vissa gunners. Det är inte så att Laporta ska ner dit, ge Wenger en puss på kinden och ta hem Fabregas. Arsenal tog Cesc när han var ung, och nu ska vi betala 40 + miljoner.

Vinnaren i det hela? Arsenal förstås.
Barcelona el Flaco - Orientales, la Patria o la Tumba
2010-06-21 23:22
Jag önskar att Cesc skaffar sig ett par cojones inom en snar framtid och säger klart och tydligt ifall han vill stanna i Arsenal eller flytta därifrån. Orkar inte med stormandes gunners som ska ta ut sina aggressioner varje dag på oss vanliga supportrar.
Barcelona Messidinho_10
2010-06-21 23:20
rödvit tomtemor

Bitter nu igen eller? Alltså allvarligt vad är det för fel på dig vill Barca köpa en spelare så gör dem det precis som ALLA andra klubbar. Så jag förstår inte varför du är så bitter.
Barcelona Rambla~
2010-06-21 23:19
Frodo

Personligen vill jag inte ens ha Cesc till Barcelona, åtminstone inte nu i alla fall. Helt ärligt, vad kan vi här på forumet påverka eller vad är vi egentligen "skyldiga" till?

Dessutom, det står väl klart för alla att på något sätt måste ju Cesc tydligt visat sina intentioner över vad han vill. Självklart inte officiellt, för det är han för feg för, men bakom kulisserna har ju något skett. För Laporta och co verkar ju väldigt självsäkra.

Äh, jag är så trött på den här såpan.
Barcelona el Maestro!
2010-06-21 23:17
Ämne: Är det någon som ....
Om Han själv vill stanna, varför går han inte ut och talar om att han vill stanna kvar i Arsenal då? Vänd din Irritation till Cesc istället. Killen vill komma hem förstår du väl annars.
Barcelonistas
2010-06-21 23:17
rödvit tomtemor

din pajas du ska alltid komma in hit o gnälla. sen var är detta vårt fel? va har vi på forumet gjort??
Barcelona Frodo
2010-06-21 23:16
Rambla

Korkade arsenalfans som gnäller? Du borde veta vid det här laget hur de fungerar. Inget nytt under solen så att säga.
Barcelona Rambla~
2010-06-21 23:15
Man blir så förbannat trött på dessa snorungar till arsenalfans. Har ni någon som helst verklighetsuppfattning eller vad fan är det frågan om?
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-06-21 23:15
Herregud man blir mörkrädd av vissa kommentarer här inne, det börjar likna madrid fansen mer och mer hur enögda vissa här inne är .

Busquets före Alonso? ta av er Barcelona glassögonen ni håller på att göra bort er ordentligt
Barcelona ElTriplete
2010-06-21 23:14
Rödvit tomtemor

Vad för fel nu då?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-06-21 23:14
Ta det med vår avgående president i stället för att lacka ur på oss fans...
Barcelona Rambla~
2010-06-21 23:13
Rödvit tomtemor

Allvarligt, hur korkad är du egentligen? Är det vi här på forumet som sköter klubben eller?

Jävla idiot!
Spanien Rödvit tomtemor
2010-06-21 23:12
Är det någon som ska dra någonstans så är det du. Hör av dig när du mognat några snäpp./ Red
Barcelona westinho
2010-06-21 23:10
Vilket hade funkat bäst? Xavi-Busquets-Iniesta eller Xavi-Alonso-Iniesta? Självklart Busquets, även om Alonso kanske är en bättre spelare så handlar det om vem som passar in bäst.
Barcelona VizzlA^^
2010-06-21 23:10
Om du läser reglerna så är det just motiveringar som krävs för att posta startelvor. Skärpning!/ Red
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-06-21 23:04
Även om Yaya24 låter tjatigt så är det sant.
Annons: