/spanien/barcelona/forum/15308.aspx/spanien/barcelona/forum/15308.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2010-07-03 14:43
Hetfield

Jag kollade upp lite om Zubi. Han blev ju utsparkad från Athletic. Han kunde inte sköta saker på ett lugnt och "tyst" sätt ens i en liten klubb som Athletic. Nu menar jag bara liten på nivån när det handlar om transfers och inte som klubb, då de uteslutande värvar basker. Så att ingen athletic-supporter tar illa upp.
Barcelona Rambla~
2010-07-03 14:37
Mojito

Det är detta jag stör mig mest på när det gäller Alexandre. Det finns så mycket viktigare saker att ta tag i än att skena iväg på någon slags personlig häxjakt som det här med förtal och Cruijff.

Ekonomin behöver tex verkligen ses över och tabiliseras även om det inte när någon fara på taket ännu.

Fan, varför så hämdlysten Sandrusco? Klubben borde gå före allt annat.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 14:30
el Flaco. Texten är ändrad. Jag skyller på att det var sent :-)

Precis som du säger. EMD äcklar mig och har helt och hållet slutat läsa den tidningen. Använder mig av Sport.es som känns väldigt äkta och egna i sin sporttidning.
Atlético addeh
2010-07-03 14:28
Hetfield

Det har varit klart ganska länge att Ravshan Irmatov ska döma Argentina - Tyskland.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-07-03 14:12
Frågan är då om Rosell kommer utlysa ett val av hederspresident eller om han kommer vänta på att medlemmarna tar upp frågan?

Visst är det bra med demokrati och jag älskar att det är medlemmarna som äger klubben. Samtidigt måste man ge lite options för en president att göra egna val, och i fallet Cruyff handlar det mer om att ge ett erkännande snarare än att ta makten från medlemmarna.

Lika vedervärdigt som det var av Laporta att använda klubben för politiska ändamål, lika vedervärdigt är det att Rosell inledningsvis börjar med att juridiskt anklaga Laporta för förtal. Är det inte dags att lägga dina perosnliga förehavanden åt sidan Rosell, och i stället påbörja arbetet med att leda klubben på det sportsliga planet?

Och visst borde Rosell även ge en kommentar kring den ekonomiska biten? Det var ju en av frågorna som han gick in i valkampanjen med. Man kan ju i så fall anse honom som just en oppurtunist och en two-faced person, precis som han blivit anklagad för av Ingla & Ferrer.

Nej, min känsla står fast vad det gäller Rosell, han kommer vara väldigt unpredictable.
Å andra sidan har han bara varit vid rodret i 3 dagar. För tidigt att döma kanske, men som sagt, känslan står orubbat fast.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-03 14:12
Bra nyheter! Det ser ut som att den uzbekiske domaren ska döma matchen mellan Argentina-Tyskland.

Rivaldo

Busquets är en bättre pivote än Yaya (i Barcelona), sen är det en helt annan femma att Yaya är en bättre fotbollsspelare.
Period.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 14:03
På tal om forna storspelare så yttrade vicepresidenten Josep Maria Bartomeu sin önskan om att Migueli, Rexach och Fusté ska få uppdrag att agera som representanter för FC Barcelona.

Bartomeu har samma roll inom klubben som Rosell själv hade emellan 2003 till 2005, det vill säga vicepresident med ansvar för den sportsliga aspekten.
Barcelona Barca4eva
2010-07-03 13:53
Hederstitel eller ej, Cruyff kommer alltid vara lika stor. Rosell gör rätt ändå, medlemmarna ska verkligen vara medlemmar.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 13:13
Ett tips om Rosell; läs aldrig artiklar om honom i EMD, sättet som de fjäskar och slickar den nye presidentens röv är äcklande. De vinklar alla nyheter om honom till det positiva, samtidigt som de dagligen kastar skit på Laporta och Cruyff. Sport känns betydligt mer neutrala i sin rapportering.
Barcelona Sam
2010-07-03 13:13
Fail.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-07-03 13:11
Patetiskt hur vi kan släppa Iväg yaya. Det var uppenbart redan förra säsongen vilket kvalite tap vi gjorde med honom på bänken. Essien är den enda spelaren i hela världen som ens kommer i närheten av att kunna ersätta honom. Så vad händer nu då? Mascherano (noll bollkontroll)? Gubben Senna eller medelmåttiga Alou Diarra? K-A-T-A-S-T-R-O-F!

Spelare som Yaya och föregångaren Vieira växer inte på träd. I vilken annan klubb som helst hade Yaya vart den givna motorn på mittfältet och den stora stjärnan. Vi kommer alla märka det nästa säsong när han dominerar i england.

Pep alltså. Ibland undrar man. Han har f*n inte gjort ett enda rätt när det gäller versig spelarköp eller försäljningar. Han borde inte ha något mer att säga till om i den avdelningen. Låt mer kunnigt folk ta hand om den biten och låt Pep koncentrera sig på träningar och dirigera i matcherna. Han kan komma in till Zubi med en begäran på vilken spelartyp ha vill ha och låta Zubi sköta resten sen.

Det är nog med Chygrinskys och Ibrahimovicar nu för flera 100 miljontals kronor.

Ps: Suarez är ett fuskande svin och Uruguay förtjänar semifinal lika lite som Juventus förtjänar att få fortsätta driva sin verksamhet.
Real Madrid Armin [Kaká - the elegant one]
2010-07-03 13:06
Helt rätt av Rosell, klubben byggs runt demokrati, då ska det banne mig röstas om man ska tilldela en titel till en specifik person. Imponerande start, tagit mycket initiativ.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 13:05
Taget från artikeln om Zubizarreta som ny sportchef: "Han jobbade inom FC Barcelona mellan åren 2003-2007 och hade hand om ungdomsfotbollen".

Det var Guillermo Amor och inte Zubi, som var ansvarig för ungdomsakademin under de åren. Zubi har aldrig arbetat inom klubben förrut.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-03 12:58
Men värst vad folk har hakat sig upp på hederstiteln. Cruyff kommer alltid vara klubbens gudfader, och han är avgudad nere i Barcelona, resten spelar ingen roll.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:54
För att Barcelonas är medlemmarnas klubb.

Nummer 1: Medlemmarna ska rösta om det ska finnas något hederspresident.

Nummer 2: Medlemmarna ska rösta om vem som ska få priset.
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-07-03 12:47
Vad håller Rosell på med ? hur kan man ta hederspriset från Cruyff ?
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:43
Jag tycker att han har ledarskap som inspirerar. Bara att frånta Cruyffs hederstitel efter en dag som president är för mig ledarskap och när han sedan pekar på en av klubbens stadgar bevisar det att han är en person som menar allvar.

Däremot anser jag att Cruyff borde vara hederspresident, om nu vi ska ha något sådant i klubben. Om inte han hade valt oss (Real Madrid var också ute efter honom) hade inte vi spelat den fotboll som vi gör i dag.
Barcelona el Maestro!
2010-07-03 12:41
Ämne: Jag vet inte varför,....Ha må vara ett geni men karisma är precis det han inte har. Han ger snarare ett blekt intryck.
Barcelona el Maestro!
2010-07-03 12:39
Ämne: Men ärligt talat, Ro....Laporta la bara fram förslaget. Det var styrelsen som valde johan Cruyff enhetligt. Men som president är han som har haft sista ordet.

Jag tycker att det är mycket småsint av Rosell att ge sig på Cruyff. Som en hederspresident är Cruyff bara en symbol och inget annat. Cruyff är värd att få ha den symboliska utnämningen som han har fått.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:38
Jag vet inte varför, och jag vet att jag var emot Rosell från början. Men han börjar att växa hos mig. Han verkar ha en strålande karisma och han verkar veta av vikten av vad Barcelona betyder.

Allt kan förändras på en dag, men jag börjar tycka om honom. Han kommer att fortsätta på framgångsvågen som Laporta bäddade upp tror jag. Han kommer också att förbättra ekonomin och diverse annat som inte har med fotbollen att göra.

Sjukt vilken status Guardiola har egentligen. Under valet så lovades ingen spelare av respekt till Guardiola. Rosell vill ha kvar honom i sex år och det hade varit en dröm. Tänk om Guardiola hade avslöjat vem han hade lagt sin röst på. Det hade förändrat valet.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-03 12:30
Men ärligt talat, Rosell har ju rätt när det gäller hela hederspresident grejen. Man kan ju inte bara göra en person till hederspresident utan att prata med någon, eller låta folk få rösta fram en hederspresident.

Jag gillar Cruyff, men hela hederspresident titeln är ju bara löjlig, det är lika löjligt som att Sverige har en dum kung som lever i lyx när han gör absolut ingen nytta.

Sen är det inte heller rätt av Laporta att anklaga Rosell för sådana saker utan bevis, jag kan förstå att Rosell är sur för det.

Nåja, nu ska vi inte bli alltför negativa. Det är två helt magiska matcher idag. Jag får rysningar i kroppen när jag tänker på vad en het Klose och Özil skulle kunna göra med Demichelis.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:22
JohannaA.

Var du på semester sista halvan av förra säsongen? Med en Ibrahimovic i en apatisk form fick Bojan täcka upp för honom och spelade bra och gjorde viktiga mål.

16 matcher från start, 19 matcher inbytt.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:19
I en bok som Laporta publicerade skrev han att Rosell ville sälja Ronaldinho och att han och Laporta skulle ta en del av vinsten i egen ficka. Rosell bad Laporta att ta tillbaka anklagelserna annars skulle han skicka sina advokater på honom. Det hela har lagts på is och nu verkar det som att Rosell kommer att fullfölja sin stämning mot den förre Barcelona-presidenten om han inte tar tillbaka det han har påstått.
Real Madrid JohannaA
2010-07-03 12:18
Ämne: Ämne: Har Boj....
Jaha synd att han inte får spela så mycket då
Atlético addeh
2010-07-03 12:11
Smogen /

Haha, den är svår. Det är sådana här dagar man är glad över att inte vara fotbollsspelare, om man inte heter Forlán då.
Barcelona Smogen
2010-07-03 12:10
Rambla~

Det är väl för förtal va? när Laporta gick ut och sa att Rosell försökte övertala honom till att sälja Ronaldinho eftersom dom kunde bli rika på affären. Var väl (enligt Laporta) Chelsea som försökte muta Laporta och Rosell?
Fast känner jag dessa två herrar rätt är det mer än så...
Barcelona Rambla~
2010-07-03 12:04
Ämne: Har Bojan lämnat er?....
Påstår vem?

Det är väl klart att han inte har. Han är där han helst vill vara i hela världen.
Barcelona Rambla~
2010-07-03 12:03
Smogen

Jo, det verkar så. Har inte läst i detalj vad det handlar om, men något om rättsliga rådgivare handlade det om.
Barcelona Smogen
2010-07-03 12:03

Vem av dessa två vill du helst vara idag,

Felipe Melo eller Asamoah Gyan?

den är rätt svår...
Real Madrid JohannaA
2010-07-03 12:02
Har Bojan lämnat er?
Annons: