/spanien/barcelona/forum/1529.aspx/spanien/barcelona/forum/1529.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-01-22 00:13
@koeman92:


Real Madrid ger dig störst chans att vinna Ballon D'or. Du såg ju själv världselvan på galan. Real hade FYRA spelare med (lika många som oss) trots en titellös säsong. Ronaldo vann Ballon D'or 2013 trots ett titellöst år, det hade inte hänt om han spelat i en annan klubb.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-22 00:06
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Hur många gånger har man frågat sig varför klubben inte försvarar sig eller markerar nej, nu har ni gått för långt. En klubb som FC Barcelona har pengarna och musklerna att gå på offensiven. Har inte fattat varför de har haft denna politik där de håller tyst tills jag såg dokumentären Barca Dreams. När Cruyff tog över klubben som tränare satte han den policyn att vi måste vinna matcherna på plan för att slippa konspirera, det var enda möjliga lösningen dessutom. Vi måste ta alla poäng. Det har funkat alla dessa år men det tar inte bort känslan att man vill ändå att klubben då och hugger tillbaka. Eller varför inte stämma några clowner för att markera var tredje år. Vill minnas att Barca blev anklagad av dopning under Mourinho tiden av en liten skit tidning i Spanien. Sist jag hörde nåt mer av det så skulle Barca stämma dem. Har inte hört nåt sen dess. En annan ska jag vill ta upp är #Lion24# inlägg om folk som pratar konstans om El Pasillo vara eller inte vara. Han blir hånad i deras forum varje dag. Han är en liten mask, ty en mask har mer nytta än honom diskussioner om fotboll. Enda gången han blir glad och jag tror han lever för det är när ni ger honom luft här inne. Snälla lägg ner och lägg fokus på stället skribenter som är värda mödan. Tycker att forumet har blivit mer och mer städat. Det går inte har ett perfekt forum. Det finns alla karaktärer men låt oss alla försöka hjälpas åt att städa bort onödigt skräp. ***Bara en liten tanke*** Läste idag att Masken är fri från greppen av (Perez) spanska staten. Hoppas att Messi och Neymar släpper kommer undan dessa klor nån gång under den här livstiden. Är inte så insatt hur illa det är med Neymar men jag tycket att Messi's advokater borde ta snack med Maskens advokater. Eller varför inte anställa samma advokater som Xabi Alonso och resten av R.Madrid spelarna. Är det nånting advokater älskar så är det pengar. Låt Messi och Neymar anställa dessa.
Barcelona koeman92
2016-01-22 00:01
Jag gillar verkligen Lewandowski. För hans egna skull hoppas jag att han inte går till Real Madrid då det vore synd att se en så talangfull anfallare bli förstörd och sedan slängd genom bakdörren. Inte för att jag begriper varför man skulle vara dum nog att lämna en klubb som Bayern München för Real Madrid från första början.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 23:53
Don Balón | Thiago has told Robert Lewandowski not to join Real Madrid to avoid living in the shadow of Barcelona Don Balón | Thiago also told Lewy that Real Madrid is not the club that it appears to be and that players usually leave it by the back door
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-21 23:27
@Katalano:


Det är ju svårt att inte prata om El Pasillo dock, roligare kille finns ej på SF. Han har ju förutspått att vi skulle förlora varje match sen augústi typ..
Barcelona Katalano
2016-01-21 23:03
Lion24

Instämmer fullt ut. Vi har några egna sådana av liknande karaktär härinne också. Det roliga är att det är just dessa karaktärer som skriver till varandra, i varsitt forum...
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 22:57
[QUOTE=Lion24]En sak som jag stör mig kraftigt på här inne är när folk citerar en viss El Pasillo och skriver:'' El Pasillo skrev si, El Pasillo skrev så''. Som om El Pasillo är en viktig person. Vem är ''El Pasillo''? Är El Pasillo en expertkommentator på TV? Är El Pasillo en före detta fotbollsspelare på den högsta nivån? Jag älskar att lyssna på duktiga experter, som dom på Sky Sport, är El Pasillo en av dom som man lämnar hela världen för och lyssnar noggrant på? Skribenten El Pasillo är en skribent som älskar att stå i centrum. Han vill att man ska diskutera honom. Tror ni El Pasillo tar illa upp när någon säger ''du är dum i huvet''? Han älskar när han är ett huvudämne, vare sig det är på gott eller ont. Han säger kontroversiella saker som han inte ens själv tror på, men gör det för att som sagt, stå i centrum, för att folk ska prata om honom. Jag vet helt ärligt talat inte vad det beror på, om det har och göra med ålder eller sen utveckling för sånt beteende är enligt mig problematiskt, men snälla, låt El Pasillo vara kvar i Puertan. Han är inte ditt problem, inte mitt, utan Puertans problem. Gör han inte en tjänst genom att prata om honom här inne, för det är det han vill. Tro inte att du ''knäcker'' honom för att du skriver något negativt om honom, du har då gått i hans fälla, genom att tala OM honom. Så kan vi lämna han åt Puertan? :) [/QUOTE] Mitt på pricken. Så otroligt tröttsamt att läsa om en skribent i Puertan nästan dagligen på vårt forum där man vill läsa om Barca endast. Vad en nisse på Puertan skriver om Barca är fullständigt orelevant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-21 22:55
Vi sätter på madrid i alla sport verkar det som. Härligt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-01-21 22:38
Alltid gött att trycka till Madrid . Spelar ingen roll vilken sport det är . Cricket eller vattenpolo skiter jag fullständigt i . Den äckliga publiken tror gång på gång att deras klubb är bäst . Men i slutändan ser vi vem som står som segrare !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-01-21 22:38
En sak som jag stör mig kraftigt på här inne är när folk citerar en viss El Pasillo och skriver:'' El Pasillo skrev si, El Pasillo skrev så''. Som om El Pasillo är en viktig person. Vem är ''El Pasillo''? Är El Pasillo en expertkommentator på TV? Är El Pasillo en före detta fotbollsspelare på den högsta nivån? Jag älskar att lyssna på duktiga experter, som dom på Sky Sport, är El Pasillo en av dom som man lämnar hela världen för och lyssnar noggrant på?

Skribenten El Pasillo är en skribent som älskar att stå i centrum. Han vill att man ska diskutera honom. Tror ni El Pasillo tar illa upp när någon säger ''du är dum i huvet''? Han älskar när han är ett huvudämne, vare sig det är på gott eller ont. Han säger kontroversiella saker som han inte ens själv tror på, men gör det för att som sagt, stå i centrum, för att folk ska prata om honom. Jag vet helt ärligt talat inte vad det beror på, om det har och göra med ålder eller sen utveckling för sånt beteende är enligt mig problematiskt, men snälla, låt El Pasillo vara kvar i Puertan. Han är inte ditt problem, inte mitt, utan Puertans problem. Gör han inte en tjänst genom att prata om honom här inne, för det är det han vill. Tro inte att du ''knäcker'' honom för att du skriver något negativt om honom, du har då gått i hans fälla, genom att tala OM honom. Så kan vi lämna han åt Puertan? :)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 22:35
00.00 står klockan på med 86-85 på resultattavlan. Men Barca vann på sista skottet borta mot Madrid haha. 86-87. Nemesis10 Kanske inte, kanske kan vi ta tillbaka Unicef eller UNHCR. Kan tänka mig köpa tröjan bara det inte står för något företag vars finansiärer står bakom människors död. För att bygga anläggningar för VM har det hittills dött ca 1400 flyktingar i Qatar. Det är siffror som anses ligga en bit lägre än den riktiga. När fan blev Foundation, Airways? Vem kunde ens föreställa sig att förhandla först med PSG:s ägares företag/stiftelse och sen med qatars regering om våra tröjkontrakt? Helt orimligt.
Barcelona BlackCop
2016-01-21 22:33
Basketlaget vann el classico! Med en buzzerbeater! Vilken sjuk match!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2016-01-21 22:33
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Sorry men jag tror aldrig vi kommer gå tillbaka till reklam fria tröjor igen. Om man inte vill att vi ska bli en klubb som säljer våra bästa spelare till konkurrenter så får man nog acceptera hur fotbollen ser ut idag.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-21 22:25
Nice att det lossnar för Munir nu, förhoppningsvis. Vi behöver en bra back upp till Suarez
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 22:11
Från 14 under i tredje kvarten till 4 över i sista, basketlaget i el Clasico.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 22:04
[QUOTE=Liunil Masse]Luchos reaktion efter Bilbaos reducering (länktips). Not happy at all. [/QUOTE] förstår honom med 0-2 ledning till den andra matchen hade vi kunnat vila många start spelare men nu kan han inte ändra allt för mycket från början
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 21:56
Luchos reaktion efter Bilbaos reducering (länktips). Not happy at all.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 21:53
Neymar Sr (father): "We have a deal at Barça until 2019, Neymar is happy and we want to renew his contract at the end of the season." [md] Neymar Sr (father): "Meeting with Madrid at Ballon d'Or? Nonsense. All Barça and Madrid people were in same hotel, just greeted each other."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-01-21 21:18
Neymar finns äntligen på Snapchat!

ene_jota
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-21 21:18
vart är Michael Owen skämten när dem behövs som mest?
Barcelona Barcelonistas
2016-01-21 20:37
Papillon- man ska aldrig vara tyst när det gäller korruption. Korruptionen ska vi inte låta tysta oss. Det är bra att man tar upp det hela tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 20:26
Klassiska och snygga tröjor nästa säsong, det verkar som att de försöker kompensera för årets tröjor. Bara den jäkla reklamen som förstör allt, längtar tills dagen den är borta så man kan börja köpa sin favorittröja igen.
Barcelona papillon
2016-01-21 20:21
Barcelonistas Seriöst, hur många gånger har du skrivit samma skit? Tröttnar du inte på dig själv?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 20:04
LennyRomario

Menar du att folk här tar på sig offerkoftan ibland och konspirerar som SD-folk?

Det kan ligga något i det, jag tror absolut att det finns favorisering gentemot Madrid från förbundet och myndigheter. Det har Barca som förening kommit över, de resonerade någon gång under Cruyff att vi måste vinna matcherna på plan för att slippa konspirera, det var enda möjliga lösningen dessutom. Vi måste ta alla poäng.

Barca lägger inte tid på att anlita folk som sätter dit Madrid, Barca lägger inte ens tid på domstolar när en domare säger rakt ut att de tvingat honom att döma till Madrids fördel under clasico. De lägger inte bud på spelare Madrid är överens med. De ger det minsta möjliga energi vilket jag tror provocerar Perez till vansinne i o m att det resulterar i titlar. Det bästa vi kan göra är att fortsätta på det viset, det är en fälla Perez och Madrid skapat och hamnat i själv helt på egen hand.

Och Barto ska inte ha någon ära i detta, han är Perez själv. Men inte ens han har övergivit den policyn i klubben.
Barcelona Busquets
2016-01-21 19:40
Det här är spanjorernas sätt att ge pik åt katalanerna för deras självständighet. När Katalonien blir självständiga får vi se hut mkt av deras propaganda och stämningar håller.

Fast la liga fusket och domarna mot oss kommer bli 10 gånger klarare. Bundes liga here we come.
Barcelona LennyRomario
2016-01-21 18:55
Ibland är det som ett SD-forum här: Gammelmedia döljer verkligheten och skriver bara skit om oss, de vill inte se verkligheten. Real Madrid gör saker men straffas aldrig, men så fort en av oss gör nåt så straffas vi.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-21 18:48
Att korruption härjar det visste vi redan. James kan köra i 200km, samt köra undan polisen utan att straffas. Pepe kan göra lite som han vill utan att straffas. Hade det varit Ney som kört 200km och undan polisen så hade man gjort världens sak av det hela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-01-21 17:39
Spanien och ekonomi brukar inte gå hand i hand. Känns som att landet i princip styrs av amatörer, även om det förbättrats senaste åren....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-21 17:36
Att Mascherano fick slippa fängelse bara för att han betalat 815 000 euro visar bara hur korrupta staten är som bara var ute efter pengar och genom att hota med fängelse pressa spelarna på pengar.. Samma scenario väntas med Messi och Neymar. . staten är bara ute efter pengar..
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-01-21 17:12
[QUOTE=B-Guden]varför går det inte hitta en jävla svenska artikel om när detta hände Casillas och Alonso blev dömda, nu är det förstasidan nyheter överallt. Snacka om att vår klubb drar till sig läsare, hata dom bästa,. [/QUOTE] för att så fort något sådant händer real spelare, så betalar dem böter och även det staten anser att dem är skyldig och sen case closed. Men när en Barca spelare gör detta så fortsätter häxjakten. Man behöver inte vara Einstein för att förstå att real får fördelar både från spanskafotbollsförbundet och staten. Jag tar hellre spelare som inte har hand om sin egen ekonomi än en spelare som utpressar sin egen lagkamrat och även köper sex av en minderårig flicka, som en viss real spelare gjort. Eller som en annan real spelare som kör 200/t och riskerar livet på andra trafikanter. Säger såhär, Barca är det bästa laget i världen och historien. De blåser hårt på toppen...speciellt om laget är Barca och spelar i Real Ma...eller förlåt, menar Spanien!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: