/spanien/barcelona/forum/15224.aspx/spanien/barcelona/forum/15224.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Canaletes
2010-06-03 15:13
Händelserna från VM 2002 mot Korea

Ikväll revansch som in i h-e!!!!!!
Barcelona Rambla~
2010-06-03 15:06
H.Alavi & el Flaco:

Angående Gai, så läste jag på ett forum att han i en intervju för en israelisk tidning sagt följande på frågan om hans framtid och om han vet var den blir.

"Jag vet ännu inte hur min framtid ser ut, men allt jag vet är, att jag vill fortsätta att spela för Barcelona"

Gai tränar med Isarels U21-lag inför den mycket viktiga matchen mot Sverige i Em-kvalet för U21. Tydligen är scouter från Tottenham, Man City, Arsenal, Man United och tom Real Madrid, på plats för att se honom.

Det hade ju varit värsta mardrömmen om han hamnade i Madrid. Fast jag hoppas och tror på att han bättre omdöme än så.
Barcelona Hetfield
2010-06-03 14:52
el Flaco

Det är inte omöjligt. Det finns två typer av spelare här i världen, det finns spelare som har hjärta och själ, sen finns det opportunister.

Ronaldo var en opportunist, han gick till det bästa laget, och där han kunde få en rejäl hacka. Zlatan är en opportunist, han kan nog inte ens stava "klubbkänsla" om så hans liv hängde på det.

Spelare som har hjärta och själ lämnar aldrig skeppet, de stannar kvar även när båten sjunker. Spelare som Xavi, Raul, Totti, Del Piero, De Rossi, Puyol är spelare som vet vad lojalitet är.

Nu dömer jag inte de som är opportunister, så länge de inte försöker dölja det. Finns ingenting värre än mainstream personer som försöker leka underground
Moderator
2010-06-03 14:43
Varningar har delats ut till två användare lite längre mer.
Svarar ni på ett inlägg, försök att håll en vänlig ton. Acceptera att alla inte tycker som er. Och inga fler one-liners och inlägg som innehåller samma sak dag in dag ut. /Mod
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-06-03 14:42
Kom nyss att tänka på en sak; Zlatans idol när han var ung var Ronaldo. Ronaldo gick från Barcelona till Inter, Zlatan gick motsatta väg. Sedan efter Inter hamnade Ronaldo i Real Madrid och hamnade till slut i Milan. Tänk om Zlatan drar till Milan nu och sen rundar av sin karriär i Madrid? Allt för att efterlikna sin barndomsidol.
Barcelona Pep the King
2010-06-03 14:35
Hetfield
Bra skrivet!
Har bränt broar vart han än har gått. Övergången från Juventus till Inter var väldigt ful, han lämnade skeppet så fort de gick ner i Serie B.
Och nu kanske han drar till Milan ännu fulare gjort av Zlatan.
Jag hoppas han drar här ifrån med sin fula agent som bara skapar problem för klubben. Och Zlatan lämnar.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-06-03 14:29
el Flaco

Aj, Gai är en spelare som jag tror skulle kunna få det genombrottet i A-laget. Blev kär i hans spelstil under Joan Gamper då han fick hoppa in och spela. Man ser lite av Messis teknik i honom, och en spelare som honom och Messi växer inte på träd.

Nåja, upp till honom. Bättre att fokusera sig på de som vill stanna kvar och kämpa om ett A-lagskontrakt.
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-06-03 14:25
H.Alavi/

Sport skrev för några dagar sen att Gai Assulins far skulle åka till England för att träffa representanter från Arsenal och Manchester City.

Sedan dess har det inte dykt upp några nya konkreta nyheter. Även om jag hemsk gärna hade velat att Gai förlänger med Barça så ser jag Thiago och Bartra som viktigare prioriteringar inför framtiden.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-06-03 14:25
Pep the King

Lägg ner. Jag tar inte en spelare före en klubb, men om han kan fortsätta spela som han gjorde i höstas så vill jag helst behålla honom en säsong till.

"Svårt att förstå?"

Vad menar du med det? Din barnsliga attityd kan du ta någon annanstans. Ska du svara på ett inlägg som jag har skrivit, gör det snyggt.

Gör om, gör rätt.
Barcelona Hetfield
2010-06-03 14:21
Det som är synd med Zlatans karriär är att han har bränt broar vart han än har gått. Övergången från Juventus till Inter var väldigt ful, han lämnade skeppet så fort de gick ner i Serie B.

Övergången från Inter till Barcelona var också bittert, när han mer eller mindre säger: "Jag måste flytta för att vinna CL."
Hur tror ni att Inter fansen känner sig? Det är som att säga till sin tjej: Dina bröst är för små, så jag ska försöka hitta en tjej med större bröst.

Och nu är det samma sak med landslaget, han har kommit till den gränsen att spelarna i laget trivs utan en Zlatan som ska få rampljuset på sig hela tiden.

Om Zlatan lämnar så hoppas jag att det sker på ett fint och gentlemannamässigt sätt, utan bråk och bittra kommentarer
Barcelona Pep the King
2010-06-03 14:20
Attitydsproblem? Försök och svara lite mer vänligt, du behöver höja ryggraden för att alla inte tycker som dig. /Mod
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-06-03 14:15
Skulle inte bli ett dugg förvånad om Zlatan bestämmer sig för att lägga av med fotbollen om ca 2-3 år. Spelet i landslaget har gått från tre guldbollar(?) till överskattad och att han inte behövs i det svenska landslaget längre.

Nu är det problem med klubblaget (om man ska tro media), City och Milan är efter honom. Om nu Zlatan lämnar, och nästa säsong blir en total katastrof så tror jag att slutet är nära.

Under hösten var han underbar o titta på, kommer ihåg hur många här inne blev arga och deprimerade när Sport/EMD kom med nyheten att Zlatan var skadad inför bl.a el Clasico. Under våren verkar det som att hans muskler har tagit över kroppen, det finns ingenting kvar där. Ingen speed, ingenting.

Vill Pep ha honom kvar i truppen så kräver jag som en culé, som vill att Zlatan ska lyckas i FCB, att låta honom jobba oerhört hårt med bollen. Skicka inte honom till gymmet.

Upp till Zlatan, har han motivationen?

----

el Flaco

Kan man säga nu att Gai Assulin är förlorad? Läste här inne för några dagar sen att han var på väg bort, tyvärr så hann jag inte läsa artikeln då jag var på väg ut. Och nu hittar jag inte den.

Är det så att han vill bort pga att genombrottet i A-laget inte inträffat ännu eller att pengarna ropar på honom i England?
Barcelona ★Sami★
2010-06-03 14:15
Nej det får du faktiskt inte, inte här inne. Lägg ner dina one-liners, som innehåller samma sak dag in dag ut. Du åker på en spärr nästa gång. /Mod
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-06-03 14:09
H. Alavi/

Det flesta av de brukar sällan gå i uppfyllelse tyvärr. Men jag nöjer mig åtminstone med att klubben lyckas förnya Thiagos och Bartras kontrakter. Vi får hoppas att Sports artikel stämmer och att Thiago förlänger nästa vecka.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-06-03 14:02
★Sami★

Det räcker med att säga en gång att du inte har fattat att han är en Barca spelare ännu. Tror att jag har läst flera inlägg från dig som innehåller samma sak.

No hard feelings.

----

el Flaco

Verkar som att din "dröm" inte gick i uppfyllelse. :P
elbraco
2010-06-03 14:02
Ämne: Robinho kommer inte ....
Har hört att Bellamy ska till Cardiff som tydligen är hans moderklubb...snacka om nedköp ;)
s.eto
2010-06-03 13:38
Om ibra säljs vilket jag hoppas så hade det inte varit fel o värva en bra huvudspelare kanske efter nästa säsong , för det är något som barca saknar offensivt tycker jag. Och det blir nog lite för många forwards om dom skulle ta in någon nu, eller vad säger ni?
Barcelona basaric
2010-06-03 13:33
Herregud Alves.. hur lyckas du? Sen så avslutar Leo inte dåligt om man säger så.
Barcelona ★Sami★
2010-06-03 13:30
Delarocha
Håller med:) + vi har nu juh den underbara David Villa! Kan inte fatta än att han är en Barca spelare.
Barcelona Hetfield
2010-06-03 13:29
Robinho kommer inte att återvända, och Bellamy ska till West Ham (har jag hört). Jo och Cruz är inte särskilt bra om man ska kämpa om ligatiteln.

De behöver antingen Dzeko eller Zlatan
Delarocha
2010-06-03 13:29
Sami

Jag hoppas det personligen. Spelet flytter inte med honom på plan och jag orkar inte med Mino Raiola och svensk media.
Barcelona basaric
2010-06-03 13:26
Adebayor, Bellamy, Jo, Robinho, Cruz, Tevez och enligt median så är Dzeko nära Manchester City.. Jag vet inte riktigt om dom behöver en forward.
Barcelona ★Sami★
2010-06-03 13:06
Tror han hamnar tills slut i City. Vad tror ni?
Barcelona RimuZ
2010-06-03 12:28
Det vi egentligen borde hoppas mest på just nu är att Atletic klarar sina kval och går upp. Ungtupparna gynnas av ett tuffare matchandande i en tuffare division i långa loppet än att göra sina fåtala inhopp i A-laget. Skicklighet och talang finns det gott om i La Masia men i de tuffare matcherna så visar man ledaregenskaper, ansvar och kyla. Tror att vi på fullt allvar kan se då om man kan flytta upp någon och räkna med honom.

Innan dess så tycker jag det är lite väl magstarkt och säga att spelare som JDS och Thiago ska kunna axla eller ens avlast Xavi eller Iniesta.

Ni såg ju den gångna säsongen. 1 poäng skillde oss från Madrid i sista omgången. Det är sinnessjukt och det kommer bara bli svårare nu i och med att Mourinho tränar de. Att tro att Pep kommer våga sätta JDS eller Thiago på en match annat än om den är över är nog önsketänkande.

Med vårat lag nu med alla spelare friska behöver vi inte Cesc. Med Iniesta eller Xavi skadad (och Iniesta är skadebenägen) så är han direkt nödvändig. Jag tror den här säsongen kan bli den tuffaste vi har haft på väldigt länge. Så tänk på det också.
Spanien Cesc Fabregas#4
2010-06-03 12:12
Ämne: Cesc är en smart fil....
Arsenal lär ju tacka nej tills vi nått 67 miljoner euro , sen är det bara att sikta sig in på Gourcuff för våran del.
Barcelona C.Andrés
2010-06-03 12:11
Fabregas är Arsenals hjärta,hjärna och blod. Spelar inte han så fungerar inte laget. Han är lagets viktigaste spelare och han lär absolut inte bli billig om ens en övergång sker vilket jag helt ärligt inte hoppas sker. Det finns redan en sådan potential i JDS och Thiago samt om Touré stannar så anser jag att ett köp av Fabregas vore ren idioti,vem ska nöta bänk?

Om nu Touré lämnar och det visar sig att blaugrana bestämmer sig för att köpa in en ny offensiv mittfältare med grym speluppfattning så hoppas jag att det blir Gourcuff. Grabben är i princip lika bra som Fabregas, bara jävligt underskattad och vissa vet inte vem han riktigt är. Med tanke på Bordeauxs ligaposition och tränarbyte samt missade pengar för kval lär han bli betydligt billigare än vad Fabregas skulle ha blivit.
Barcelona Hetfield
2010-06-03 12:05
Cesc är en smart filur, han vet att han kommer att vinna oavsett hur det här slutar så länge kan kniper igen och leker oskyldig

Om Barcelona köper honom så får han återvända hem, om de inte köper honom så kommer hans status och värde att öka i Arsenal och han vet själv att det är en tidsfråga innan han återvänder

Cesc Fabregas

Jag menar att Arsenal ska tacka nej
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-03 12:03
wesinho

Exakt det skrev jag igår "Nu kommer Cesc garanterat sätta lite press på Arsenal, det smarta vore att prata med Wenger och säga att han inte längre kommer kunna prestera i Arsenaltröjan eftersom han har Barca i tankarna."

Pressar inte Cesc Arsenal lite så blir affären tyvärr omöjlig att avsluta

Barcelona westinho
2010-06-03 11:57
Tror jag läste på Sport idag att klubben tror att Arsenal bara vill höja priset på Cesc, så Barca hoppas nu att Cesc ska ta saken i egna händer och sätta press på Arsenal. Sen kommer Barcelona lägga ett nytt bud, men man tänker inte gå högre än 45 miljoner.

Lite anmärkningsvärt att klubben gång på gång säger att de är säkra på att Cesc vill hit och att det är vad han verkligen vill, när man inte hört honom säga det officiellt. Eftersom han inte går ut och dementerar det måste det betyda att det stänmmer.

Jag tror inte Cesc har cojones nog att sätta press på Arsenal dock, han är rädd om sitt rykte i klubben.
Barcelona Hyder
2010-06-03 11:55
Egentligen, om man vill avlasta spelare som Xavi och Iniesta, då tycker jag att man enkelt kan göra det med en spelare som Jonathan dos Santos. Han kan spela småmatcherna och hoppa in vid skador. Jag menar han spelade mot Villareal på hemmaplan, förvisso enda hemmamatchen vi tappade poäng, men jag tycker att han skötte sig bra. Annars har han visat en mognad som gör det enkelt för Pep att lita på honom. Men vi har ju bara sett lite, Pep och ledningen vet exakt vart man har Jona. Tänker bara på argumentet att Fabregas ska avlasta Iniesta och Xavi. Thiago är annars en personlig favorit men jag vet inte om han är helt redo heller. Enligt de spanska tidningarna så ska han i alla fall fortsätta ett år till i Atlétic vilket nog gynnar honom då det inte finns plats för två mittfältare att utvecklas i a-laget på samma gång.
Annons: