/spanien/barcelona/forum/1521.aspx/spanien/barcelona/forum/1521.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Z_Z
2016-07-13 12:35
Petersays:

Tror det beror på att Munir inte visat att han passar speciellt bra som central forward och inte heller är Suarez något riktigt bra val där. Bland de yngre finns säkert någon som passar in men inte någon som är redo för den nivån.
Barcelona Skurhink
2016-07-13 12:09
Sanabria hade jag gärna sett o Barca! Inte "bara" för att att han redan spenderat tid i klubben! Tycker han har den perfekta profilen teknisk målfarlig kan ligan och rätt ålder!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-07-13 11:40
Förstår inte varför Vietto ska signas framför att använda våra egna spelare från akademin där? Pratar vi anfallare så än så länge är ju Munir kvar och vi signade just tre anfallare till Barcelona B - Jesús Alfaro, Ignacio Abeledo och Marc Cardona. Om det ska bli något av Lee är det väl dags att få spela lite CdR i år.

Och om det är någon som ska spela bakom MSN så är det väl just där Denis ska spela. Men med tanke på att Messi själv har glidit längre ned i den rollen själv som den som ligger bakom anfallarna så tar jag ryktet med stor nypa salt. Låter som en onödig värvning.
Barcelona Rambla~
2016-07-13 11:20
@Smogen:


Tack, couldn't agree more. Lägg därtill att han gärna berättar för alla som vill lyssna om hur glad han är att vara i Arsenal och gjorde rätt som drog från Barcelona. Han har gjort sitt val. good riddence.
Barcelona wallmannen
2016-07-13 10:16
Av det lilla jag sett av Vietto har jag fått ett hyggligt positivt intryck.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Smogen
2016-07-13 08:41
[QUOTE=Barca - Puyol]Vi behöver köpa en anfallare och en viss Bellerin :) [/QUOTE] Bellerin hade chansen att spela i Barca, men gick hellre till Arsenal. Nej tack till en ny Fabregas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-13 08:00
Atlético forward Luciano Vietto (22) is the favorite to be Barça's 4th forward. He has excepted the role of being behind MSN [md] Bra backup, Vad tycker ni?
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-13 07:26
Vi behöver köpa en anfallare och en viss Bellerin :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-07-13 01:18
Alltså 16 miljoner euro är ju småpengar idag. Om en spelare som Sterling går för 70 miljoner euro så är 16 för en helt okej vänsterback, helt okej. Sen är ju frågan, vilken av alla alternativ som har nämnts skulle vilja sitta på bänken? Digne har ändå erfarenhet av CL och spel i toppligorna. Helt okej värvning helt enkelt. Man behöver inte klaga på allting.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-13 01:05
Kan man köpa en teknisk begränsad mittback för 240 miljoner och är 3-4 val som mittback/vänsterback och klart sämre än Bartra, då kanske det valet ses som annorlunda!
Barcelona S.Eto'o
2016-07-13 00:57
Betala 16 miljoner euro för en tekniks begränsad tredjeval i psg är inte en bra värvning. Säger mycket när självaste psg fansen är glada för att få in en sådan pris för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-13 00:25
[QUOTE=ElRaval]Absolut men det var väl hans attityd utanför planen som förstörde hans säsong om jag minns rätt. Lucho är en man av principer [/QUOTE] Läste att anledningen var att han o Alba spela skjuta bollen i basketkorgen efter träningen där Vidal då lyckades skada sig. Lucho ska därefter ha blivit rasande på Vidal. Visst att Lucho blir sur över något sådant, men en till chans bör ges. Inte så att han gick ut på fest, söp ner sig o råkade ut för en olycka. Jag tror inte Vidal är en oproffisionell typ. Det är en spelare som inte fått något gratis inom fotbollen. Han spelade i Almerias B-lag för några år sen, fick chansen i A-laget under försäsongen o gjorde det bra. Han värvades sedan till Sevilla där han inte var en startspelare till en början men kämpade till sig en startplats där med. Det är en fighter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-07-13 00:03
[QUOTE=El Pistolero #9]Bara jag som tycker Vidal bör ges en till chans? Han gjorde några bra insatser, några dåliga men han visa ändå att nivån finns där, något Arda inte gjorde. Man får tänka på att ett halvår utan fotbollsmatcher kan förstöra en hel del. [/QUOTE] Absolut men det var väl hans attityd utanför planen som förstörde hans säsong om jag minns rätt. Lucho är en man av principer
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-12 23:59
Vilken VB hade ni önskat er och varför?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-07-12 23:44
Känns som att startelvan redan är satt inför säsongen . Det blir i stort sett samma elva som förra . Förutom högerbacken . Alla värvningar vi gör kommer förstärka bänken och bredden i truppen . Så förvänta er inga supervärvningar där spelare ska rakt in i startelvan . Undantag högerback .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2016-07-12 23:08
@koeman92:


Nej, det är han inte. Inget är officiellt förrän klubbarna bekräftar det. Att affären kommer att ske är dock uppenbart.
Barcelona Junta Dimision
2016-07-12 23:02
Guerreiro har ju redan blivit köpt av Dortmund? Bekräftades under EM-slutspelet.
Barcelona koeman92
2016-07-12 22:56
Lucas Digne är officiellt klar
Tiki-Taka
2016-07-12 22:53
Fanns ju annars vänsterbacken Wendell eller Azipilcueta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona la barca
2016-07-12 22:26
Jag tycker att det skulle vara en skandal om ronaldo skulle vinna balon d or. Tur ska aldrig vara en anledning till att man blir världens bästa, finns massa idioter som säger att han har tagit Portugal till em guld trots att han missa finalen och var inte ens deras bäste spelare eller turneringens bästa. Messi suarez och bale har varit bättre än honom.
Barcelona Barca Barca
2016-07-12 22:18
El Pistolero #9

"Hahaha... Vilken spelare har vi förlorat senaste 5 åren som vi på riktigt velat ha? Vi är världens mest attraktiva klubb just nu."

Vet inte när du börja följa barca, men har du totalt missat Thiago Silva/Marquinhos historian ?

"Vi tog Suarez framför ögonen på RM, Vi tog Rakitic framför ögonen på RM, vi tog Neymar framför ögonen på RM. Finns många fler exempel, är Barca på riktigt intresserade av en spelare så finns det ingen annan klubb som har en chans. It's a fact."

Att "vi tog" dessa spelare har inget med hur skickliga vi är på att förhandla till oss dom, det var som du/ni andra nämner vår attraktionskraft som gav oss en storfördel.
Barcelona Barca4life98
2016-07-12 22:18
El pistolero Håller med dig, tror att Vidal kan bli bra hos oss till slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-12 22:11
Med närmare reflektering så är det inte så konstigt att Barca inte köper Raphael eller Hector....de vill ju spela och inte sitta på bänken.....i Barca får dem inte spela. Logiskt med Digne
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-12 22:10
Bara jag som tycker Vidal bör ges en till chans? Han gjorde några bra insatser, några dåliga men han visa ändå att nivån finns där, något Arda inte gjorde. Man får tänka på att ett halvår utan fotbollsmatcher kan förstöra en hel del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-12 22:01
Jag vill inte att klubben ska köpa spelare för 50€ Miljoner. Det ser jag som ett misslyckande av klubban varje gång det sker. Suarez köpet älskade jag däremot men han var billig. Jag tycker många är så oroliga för vi inte har pengar att köpa spelare med? Jag förstår inte detta Barca har en kultur som är priceless. Vi kan sätta dessa nya spelare i den miljön och de kmr växa för de har världens bästa spelare runt sig. Ni som vill ha pengar ni kan ju bara sälja alla kulturbärare i klubben till Kina. Sen bara köpa Marquinhos, Veratti och fler talanger utan klubbhjärta...Vi har flest titlar chilla!!
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-12 21:58
[QUOTE=Barca Barca]Bara jag så får vibbar av att klubben är ute efter spelare som ingen annan storklubb i europa vill ha ? Umtiti var bra i dom matcherna han spelade, men det kändes som att bara barca var ute efter honom och ingen annan storklubb. Man ger sig på Digne och även där verkar det som att ingen annan vill ha honom. Rafael Guerreiro gjorde ett bra EM i mitt tycke, och säkert blev det för mycket för barca när Dortmund klev in i spelet. Att Dortmund lyckades spela ut oss från en värvning av Rafael Guerreiro dignitet skrämmer mig. Så med dagens styrelse kan ni inte förvänta er en Marquinhos som mittback eller en De Sciglio, utan det är bara spelare som liksom ingen annan vill ha. Lätta att förhandla med, klubben som spelaren spelar i kan ej ställa krav och hota med att andra klubbar e ute efter spelaren och trissa upp priset. Jag tror att fc barcelona som klubb blir totalt "förhandlings förlamade" när det är andra som är och nosar på samma spelare. Tyvärr, bara o vänja sig. Jag sågar inte Umtiti, men jag tror inte han hade hamnat hos oss om Man u/City/PSG/Real madrid hade varit på jakt efter honom. Där hade vi tur. [/QUOTE] Hahaha... Vilken spelare har vi förlorat senaste 5 åren som vi på riktigt velat ha? Vi är världens mest attraktiva klubb just nu. Vi tog Suarez framför ögonen på RM, Vi tog Rakitic framför ögonen på RM, vi tog Neymar framför ögonen på RM. Finns många fler exempel, är Barca på riktigt intresserade av en spelare så finns det ingen annan klubb som har en chans. It's a fact. Anledningen till varför Umtiti inte har fångat mångas ögon innan EM är för att ligue 1 lag som Lyon, Marseille o Lille får för lite uppmärksamhet, mycket pga PSGs överlägsenhet. Ett exempel; Payet gjorde en supersäsong i Marseille innan han gick till West Ham, men varför var det bara West Han som snappa upp honom? Kolla vilken spelare det är, men ingen visste hur jävla bra han var i Marseille. Det kom som en chock när folk såg denne Payet i West Ham. Exakt samma sak med Umtiti, gör sin andra landskamp i en EM-semi mot världsmästarna Tyskland o fullständigt lyser. Efter det sa alla villet otroligt köp Barca gjort, men saken är att Umtiti visa samma klass i Lyon med det såg ingen. Digne har gjort en grym säsong i Roma. PSG väljer hellre att satsa på Kurzawa som back-up till Maxwell. Digne kanske är mycket bättre än Kurzawa, kan va PSG som gör bort sig, vi får se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-12 21:57
Barca Barca Självklart är det så, är därför vi värvade både Neymar och Suarez framför näsan på hela Europa...... Kan tänka mig att många klubbar var intresserade av Umtiti och än mer efter EM, men då var det försent. Däremot behöver vi som jag tidigare nämnt öka intäkterna än mer så vi kan matcha PL klubbarna vad gäller priser. Barcas attraktionskraft är det inget fel på, om en spelare hör att Barcelona är intresserade så är vi förstavalet för i princip alla spelare, problemet är ju oftast att den säljande klubben vill ha så mycket som möjligt, vilket bara är logiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-12 21:56
Barca Barca! Jag fårstår inte riktigt din poäng om jag ska vara ärlig? Värvningarna av Umititi och Digne är ju inte tänkta som startspelare iaf inte i år! Digne är ju enbart för att sätta press och hålla Alba på tårna! Alba är enligt mig världsklass! Vad är det vi ska vänja oss vid? I näringskedjan vad gäller transfers så är vi tveklöst i topp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-07-12 21:42
Bara jag så får vibbar av att klubben är ute efter spelare som ingen annan storklubb i europa vill ha ?

Umtiti var bra i dom matcherna han spelade, men det kändes som att bara barca var ute efter honom och ingen annan storklubb.

Man ger sig på Digne och även där verkar det som att ingen annan vill ha honom.

Rafael Guerreiro gjorde ett bra EM i mitt tycke, och säkert blev det för mycket för barca när Dortmund klev in i spelet. Att Dortmund lyckades spela ut oss från en värvning av Rafael Guerreiro dignitet skrämmer mig.

Så med dagens styrelse kan ni inte förvänta er en Marquinhos som mittback eller en De Sciglio, utan det är bara spelare som liksom ingen annan vill ha. Lätta att förhandla med, klubben som spelaren spelar i kan ej ställa krav och hota med att andra klubbar e ute efter spelaren och trissa upp priset. Jag tror att fc barcelona som klubb blir totalt "förhandlings förlamade" när det är andra som är och nosar på samma spelare. Tyvärr, bara o vänja sig.

Jag sågar inte Umtiti, men jag tror inte han hade hamnat hos oss om Man u/City/PSG/Real madrid hade varit på jakt efter honom. Där hade vi tur.
Barcelona the cameroonians
2016-07-12 21:30
El pistolero

Så kan man också se på saken.
Att Alba får konkurrens kan naturligtvis vara minst lika bra som att Umtiti får mer speltid.

Du måste dock inte ha en exakt karbon-kopia av en spelare, för frågan är varför Lucho då velat behålla Adriano. Går nästan aldrig på överlapp, passar bara bakåt osv.

Av det jag sett av Umtiti så verkan han läsa spelet bra och kan säkert fylla på offensivt och bidra med sitt fina passningsspel. La ju fler nyckelpassningar än Arda i EM t. ex...
Annons: