/spanien/barcelona/forum/152.aspx/spanien/barcelona/forum/152.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2016-12-21 08:40
Jämförelse av Barca och Reals "övertramp". Så skevt.
Barcelona Gio Style
2016-12-21 08:38
@Carles Puyol Beast:

Nu får du ändå ta och ge dig. Dina senaste 4 inlägg handlar om vad folk får och inte får skriva. Mig veterligen är du inte moderator?

Den här domen är i allra högsta grad relevant med tanke på att vi gått igenom samma sak. När till och med bartomeu kommenterar ämnet så är det bara att inse att du är snett ute.
Barcelona Cule4life
2016-12-21 08:26
Hur kan det vara Umtitis fel? Piatti passar den som står bredvid Pique som senare passar till målgöraren med en lunkade Macherano bakom. Att Umtiti springer ifaff Macherano och stör målgöraren är bara det en bragd. Umtiti är stabil och hungrig. Macheranos misstag var det som defensiv mittfältare i det läget.
Barcelona Ribohn Fan
2016-12-21 07:34
Vlom Umtitis insats på baklänges målet senast pinsamt dåligt + att han tabbade sig på senaste Copa matchen. Hans spel har inte imponerat precis. Det hade våran La Masia spelare Bartra gjort bättre.
Barcelona MSN20
2016-12-21 03:36
Nån cule som kan programmering här som kan hjälpa mig. En skol laboration som går ut på att man skriva en kod till en viss uppgift.
Klistrar med länken

Tack PÅ förhand
Vlom
2016-12-21 00:15
Snyggt mål av Sandro mot Cordoba.
Barcelona LennyRomario
2016-12-20 22:14
@Fuerza:

Därför att folk, just nu inklusive dig själv, bara häver ur sig saker utan att orka läsa på, ta reda på fakta. Du (och i viss mån jag) har absolut INGEN aning om det är olika straff för olika brott. Jag har lite mer aning då jag i alla fall försökt skumma igenom Barcelonas dom. Reals har jag inte sett, och jag utgår ifrån att inte du heller har det.

Offerkoftorna bara slits på utan att tänka efter. Du pratar om FIFA... varför gör du det? FIFA gav Real Madrid TVÅ fönster i avstängning. FIFA!

Så nej, det är inte ens FIFA:s sanktion du ska ondgöra dig över. Det är CAS - idrottens skiljedomstol. Det är där ärendet hamnat. Det är de som har ändrat FIFA:s straff. På samma sätt som det var CAS som talade om att exempelvis Barcelona inte var tvungna att släppa Mess till OS (vilket vi ändå gjorde).

Samma CAS som skrattade åt att FIFAS ordförande, Blatter, ville bli frikänd från sin 6-åriga avstängning. Den domen stod fast.

Vad är det för beta-inställning att inte ens hålla koll på vilka organisationer som är inblandade i komplotten mot Barcelona/för Real Madrid?

Sen är det ju såklart sant att FIFA är bland det smutsigaste man kan hitta, men också bland de rikaste. De har fullt upp med att låta sig mutas till att lägga VM i Ryssland och Qatar. Real Madrid är inte ens på deras horisont.
Vlom
2016-12-20 22:12
Sandros kontrakt med oss gick ut denna sommar och anslöt sig till Málaga som bosman.
Barcelona Soko
2016-12-20 21:40
Andra mål av Sandro ikväll. Malaga behöver göra 3 till om man vill ta sig vidare.

Jag har alltid gillat Sandro mer än Munir .
Barcelona Soko
2016-12-20 21:18
Snygg mål av Sandro Ramirez.
Är han vår spelare och bara utlånad?
Vlom
2016-12-20 21:14
Bartra har varit usel mot Augsburg, låg bakom deras mål och blev utbytt i halvtid. Hans tid i BVB har inte varit något vidare direkt... Väldigt tråkigt att vi ej dumpade sopan och värvade Umtiti långt mycket tidigare.
Barcelona Fuerza
2016-12-20 21:05
Ni som säger att man lägger för mycket energi på Real Madrid förstår inte riktigt att FIFA's sanktion mot Real ställs i förhållande till den sanktion Barcelona fick. Varför ska vi acceptera att få hårdare straff för samma handling? Varför ska vi acceptera att bli nedtrampade gång på gång? Vad är det för beta-inställning ni egentligen bär på? Har ni ingen självrespekt och ser ni inte ett värde i att alla klubbar ska behandlas uteslutet på samma sätt enligt samma regelverk? Man har bara skrapat på ytan gällande Blatter och hans närmaste vänners affärer. Det är uppenbart att korruptionen varit (och fortfarande är) närvarande bland fotbollsvärldens pampar. Det FIFA har gjort är en misslyckad omorganisation där flera ruttna äpplen fortfarande får vara med och leka. Infantino är ett sådant ruttet äpple. Det finns många som höjt ögonen kring Rosells roll i Barcelona men han är bara en småfifflare i jämförelse vad som sker kring FIFA, UEFA och den internationella scenen i övrigt. Varför ser man inte samma reaktioner? Men visst: tolka det som att man tar på sig offerkoftan. I själva verket är ni de stora förlorarna som rättar sig i ledet bara för att auktoriteter tycker si och så - ett gäng betahanar.
Barcelona DM1982
2016-12-20 20:50
[QUOTE=Davids3]Någon som vet vad som hände med Barcas överklagan över Messis gula kort när hans skor gick sönder? Först avslogs den men sen överklagade man igen till en högre domstol? [/QUOTE] Avslogs igen vad jag vet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-20 20:03
Davids3

Jag tycker Messi ska ta två kort till och vila en match hemna mot sämre motstånd tex Leganes då det kommer bli tufft på våren med matcher var tredje dag.
Barcelona Davids3
2016-12-20 19:59
Någon som vet vad som hände med Barcas överklagan över Messis gula kort när hans skor gick sönder?
Först avslogs den men sen överklagade man igen till en högre domstol?
Barcelona Fuerza
2016-12-20 19:45
"The CAS had never previously overturned a transfer ban from FIFA on the signing of under 18 players..."

Tills Real Madrid hamnade under mikroskopet - naturligtvis.
Barcelona Soko
2016-12-20 19:25
Lottas cupen på fredag , och gäller fri lottning ?
Barcelona Soko
2016-12-20 19:03
@Vlom:

Ingen skulle egentligen bli förvånad då just journalisterna runt om i världen har lyckats hjärntvätta förbundskaptener och lagkaptener då man styrs av vad som står i media.
Barcelona Neymar N11
2016-12-20 18:17
[QUOTE=Vlom]Du hittar det via länktipset. [/QUOTE] Tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jontteee
2016-12-20 18:17
Grabbar Grabbar Grabbar!!

Förr i tiden när jag yngre brukade jag bryr mycket om vad som händer i Madrid för att de använde alla fusk de kunde.

Hederspresident i Real Madrid, Sepp Blatter.
La Ligas president, Real Fan!

Kom ihåg att Barcelona tillhör Katalonien kanske de mest hatade i hela Spanien, bara därifrån kämpar inte Barcelona och Real Madrid på samma villkor.
Därför känns glädje när Barcelona vinner, när det händer gör vi det med stil. På plan och bland ledningen behöves det personen med bollar och tyvärr finns det inte i ledningen som när Laporta va där.

Strutsamma va som händer i Madrid, teoretisk kan de säga vad som helst om vem som är bäst, eller om Ronaldo kan göra Messi dribblingar. För att när det kommer till El Classico!! Kom ihåg!! De BACKAR ALLTID HEM!
Vlom
2016-12-20 18:11
@Neymar N11:


Du hittar det via länktipset.
Barcelona Neymar N11
2016-12-20 18:08
[QUOTE=Vlom]Samma journalist som dagen innan avslöjade att Madrids registreringsban skulle förkortas, har rapporterat att CR7 kommer vinna årets spelare i FIFA-galan. [/QUOTE] kan du ange källa tack
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-12-20 18:03
@Barcelonistas:
Källa tack? Guti var naturligtvis ingen dålig fotbollsspelare som du vill få det till, annars hade han inte överhuvudtaget spelat för en av världens bästa lag. Han var dock ingen startspelare (av förståeliga skäl). Spanjoren var oerhört ojämn d.v.s. hade extremt höga toppar och djupa dalar.
Vlom
2016-12-20 18:00
@Injesta:


Samma journalist som dagen innan avslöjade att Madrids registreringsban skulle förkortas, har rapporterat att CR7 kommer vinna årets spelare i FIFA-galan.
Barcelona Weeena
2016-12-20 17:56
Kan någon i detta forum förklara för mig vem Guti är?
Barcelona Barclasico
2016-12-20 17:27
@Barcelonistas:


Vem är Guti?
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-12-20 17:22
Soko Är du medveten om hur mkt tid och rum du lägger på Real. Om vi tittar på dina senaste inlägg så har det endast handlat om Real så kom inte din barnrumpa. Är trött på dig och många här inne som fortsätter skriva om Real. Vill ni skriva om Real så varför går ni inte och skriver på deras forum för då blir alla nöjda. Orkar inte med dig för du förstår ändå inte. Du hatar Real så mkt sen glömmer du och många här inne att det finns en klubb som heter Barca å var är den kärleken? Hejdå
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2016-12-20 17:15
Carles Puyol

Lägg ner med dumheter nu du med !!!
Real är vår största antagonist och de fick straff förkortat och det är klart vi ska kunna diskutera det här för det påverkar oss på ett och annat sätt! Så sluta gnälla som en babys!
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2016-12-20 17:12
Eller så har Real Madrid faktiskt inte gjort lika mycket fel som oss? Så kan du ju också vara. Liksom hur ofta värvar Real Madrid små kids? Väldigt sällan. Hela grejen var patetisk när Zidanes söner blev straffade, killar som alltså bott i Madrid i 15 år. Så jävla löjligt. Jag tror faktiskt inte Real gjort ett enda fel här. CAS är inga idioter direkt, dom vet vad dom gör. Anledningen till att dom fortfarande är straffade i Januari är för att Fifa inte vill medge att dom skämt ut sig med deras ban.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-12-20 17:11
Real får alltså sitt straff kortat, och i ärlighetens namn tror jag det är perfekt för väldigt många Barcelonafans! Nu kan ni sätta på er offerkoftan i ett par år till. Ni kan bekräfta inför varandra att CL-lottningar är riggade, domare är mutade osv osv osv. Det är ju perfekt. Det verkar vara ett starkt bränsle för många supportrar, och har så varit väldigt länge. UEFA är riggade till Madrids fördel. FIFA? Självklart! Någon objektiv människa kanske protesterar, det var ju trots allt var FIFA som gav Real Madrid två fönster avstängning, och avslog deras överklagan. Men vadå, det måste väl vara så att FIFA och CAS är i maskopi, allt var bara en stor rökridå. Att CAS avslog Blatters överklagande på sex års avstängning är såklart bara för att det vore för uppenbart att FIFA och CAS är sängkamrater annars. Jag vägrar att tro att CAS är en organisation som går Real Madrids ärenden, lika lite som jag tror att Mourinho hade rätt när han på sin presskonferens menade att Barcelona, UEFA och domarna var i konspiration. Att det var "omöjligt" att vinna över Barcelona. Alla som använder sig av samma retorik nu är ju precis som Mourinho, bara på andra sidan av myntet. Samma logik, samma argument, men motsatt sida. Vi låter läromästaren Johan Cruyff avsluta: “Barcelona were always thinking about inferiority, they had Madriditis. We were always thinking we were the victim but in my way of thinking there was no victim. I said: ‘Let’s look at ourselves, let the rest do whatever they want; we know what we want.’”
Annons: