/spanien/barcelona/forum/15184.aspx/spanien/barcelona/forum/15184.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Valencia Mara7Villa
2010-05-19 21:20
Ämne: Börjar bli ordenligt....
Ska det vara så svårt att förstå att det var för klubbens bästa.
Valencia Mara7Villa
2010-05-19 21:18
Ämne: Unbilo

Dagens jub....
Du tror att Villa är en hel klubb:S
Delarocha
2010-05-19 21:17
Pique, Busquets, Xavi, Puyol, Iniesta, Villa, kanske Valdes, Pedro och Bojan i framtiden.

Sjukt att Spanien med stor sannolikhet kommer starta med 6 av 11 Barcaspelare då. Pique, Puyol antar jag är givna, sen Busquets, Xavi och Iniesta verkar väl bli 3 av 4 mittfältare. Och Villa är väl given han med.
barcarobin
2010-05-19 21:16
jag vet att han är central anfallare, men jag har sätt han gör det bäst på kanten och bör få en chans där tycker jag, men det kommer väl inte hända.
Barcelona Barcanist
2010-05-19 21:14
(Valdés), Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro, (Bojan) och David Villa
Barcelona Sentuary
2010-05-19 21:07
Haha med David Villa nu, hur många landslagsspelare från Spanien spelar i Barca just nu?
Barcelona Bashir
2010-05-19 20:59
hhahahahahahaha 12 va för mycke, :)får skylla på att det e villa vibbar

ville ha sagt att det blir real uppställning

som jag ser det..

x-x-x-x
-x-x-
x-x-x-
--x--
Barcelona Barcanist
2010-05-19 20:58
Vet någon om det finns en duktig privote med lovande framtid i Barca Atletic? En som skulle kunna flyttas upp vid en eventuell skada av Busquets (om Yaya säljs)?
zuperjuve
2010-05-19 20:57
Touré till brorsan i City för en ansenlig summa pengar. Vilket gör att man får råd med att värva Fabregas. Zlatan stannar troligen, dock överväger han en flytt till PL, då blir det Chelsea. Chelsea vill ha Zlatan, men rycker samtidigt i Torres. Torres kommer inte gå från Liverpool till en ligakonkurrent. Utan kommer troligen stanna. Dock kan han gå till Barca om Zlatan går till Chelsea. Om 4 år går Christiano Ronaldo till Milan.

Glöm inte var ni hörde det först.
Barcelona san Andrés
2010-05-19 20:55
Kom hem nu för att äntligen få se, Officiellt: David Villa klar för FC Barcelona, underbart!

Nu känns det dock som det räcker med sk. ''cracks'' för denna sommar, gärna en reserv på högerbacken men för tillfället vill jag inte ha in Cesc. FC Barcelona ska inte bli Real Barcelona. Och Iniesta ska inte ut på kanten, han ska vara i mitten med Xavi.

Nu vill jag se en reserv till högerbacken, sen känns truppen fruktansvärt stark! Ge Hleb chansen en säsong till, han har sagt att han vill bevisa sina kvalitéer i Barcelona. Han blir en bra backup i anfallet.

Nu är det alltså bara att låna ut några yngre spelare, exempelvis Chygrinskyi och Botia så de får spela mycket A-lags fotboll nästa säsong.

Men David Villa är klar, fyfan vad underbart! Vilket anfall vi kan formera. Villa, Zlatan, Messi, Bojan, Pedro och Hleb. Alla håller för både CL och La liga spel. In med en reserv på högerbacken, sen kan vi luta oss tillbaka, och njuta.
Real Madrid Blaugrana.
2010-05-19 20:51
Ämne: Skönt med villa i tr....Bara så du vet Zlatan är ingen kantspelare, så kan alla sluta placera honom på vänsterkanten.
Om han inte kunde leverera som central anfallare, varför tror ni då att han kommer göra ett bättre jobb på vänsterkanten?
Sen en annan sak, jag hoppas att ledningen går fullt ut för den "förlorade sonen", Gud vad jag vill se han i den katalanska dräkten.
Barcelona el Maestro!
2010-05-19 20:49
Alfredo di Zidano//

"Toure är en spelare som jag tycker känns onödig, han är bra men Barcelona skulle lätt kunna klara sig utan honom. Den stora anledningen är att Barcelona pressar alltid motståndarna och har ett massiv bollinnehav."

Jag skulle inte vilja påstå att Toure är en spelare som Barca inte behöver(onödig) men annars håller jag med dig i stort.

I och med att Toure inte har fått så mycket speltid kan jag tänka mig att Pep ser att han skulle kunna klara sig utan Toure, med endast Busquets i den postionen och eventuell en annan spelare som kan gå in och täcka vid behov.

Jag tror därför inte att Toure blir kvar i sommar. Han måste få mer speltid och det förtroende som han inte får i Barca. Men visst ska Barca nog ändå klara sig utan honom.
Atlético addeh
2010-05-19 20:45
Bashir /

Den uppställningen kändes inte så genomtänkt.
För det första ska det finnas 11 spelare på planen inklusive målvakt, inte 11 utespelare.
Keita är en kantspelare, ingen pivoté, även om han säkert skulle göra ett väldigt bra jobb där också.
Även om Cesc vara eller icke vara i Barcelona kommande säsong kommer Keita aldrig ingå i en startelva om alla spelare håller sig skadefria, Busi-Xavi-Iniesta utgör garanterat mittfältet.
Barcelona westinho
2010-05-19 20:44
bashir

Man får inte ha 12 spelare på plan.
Barcelona westinho
2010-05-19 20:43
Unbilo

Dagens jubelidiot...är väl ett starkt ord. Jag tror inte Valencia kommer åka ur, men helt otänkbart är det inte då det bara var ett tag sedan ni var nära att åka ur ligan. Man vet aldrig riktigt var man har er. Utan David Villa...kan gå bra, kan gå katastrof.
Valencia Unbilo
2010-05-19 20:37
Ämne: Villa är en riktig V....
japp, ni ska vara glada att han ska leka med er nästa säsong (Något som jag vet att ni är glada för)

Som några påpekat tidigare tror jag ocskå att Valencia inte kommer lida speciellt mycket.

Jag tar även tillfället att citera dagens jubelidiot (ännu okänd) "Haha, Valencia kommer åka ur nästa säsong".
Barcelona kallesiete
2010-05-19 20:37

David Villa!
David Villa!
David Villa!
Barcelona Bashir
2010-05-19 20:34
känns som pep lutar åt real, uppställning
alves pique puyol abidal (maxwell)
busi, keita
pedo xavi iniesta
messi villa
barcarobin
2010-05-19 20:30
Skönt med villa i truppen!
vill dock inte se Fabregas i truppen - än.

nu skulle jag vilja se denna formation
messi - villa - zlatan (om han stannar)

tror det skulle gå mycket bättre för zlatan på kanten där får han utrymme och använda sin teknik och sitt fina tillslag och blick för spelet.

så xavi - toure - inesta
messi - villa - zlatan
inte så dumt inte

och sedan pedro bojan på bänken
Barcelona Lokmaninho ( Nr 1 )
2010-05-19 20:12
Villa är en riktig Valencianista !!
Real Madrid DUBHEAD
2010-05-19 20:08
Ingen som tror att ni kommer spela 4-4-2 nästa säsong?

Lite som Byern Munchen, med med offensiva yttrar i Messi, Iniesta, och Pedro kan rotera.

På topp Z,Villa o Bojan. eventuellt en lite som släpande bakom eller mer rakt beroende på vilka som spelar.

Nu håller ju inte jag på Barca men tror ändå att det skulle vara en intressant uppställning!

Barcelona tikitaka
2010-05-19 20:07
Har Laporta sagt att det föregår förhandlingar med fabregas ? eller allt är spekulationer?
Strömen
2010-05-19 20:05
Defensiva mittfältare är väldig underskattade Vad hände i Madrid när dom skicka iväg Makelele ja det ve vi nog alla . Tycker det vore synd om Yaya försvann han har egenskaper som inte många har mittfältare i Barca har tex en enorm fysik huvudspel samt ett älgsteg som heter duga
Barcelona Pep.G
2010-05-19 19:58
Alfredo di Zidano

Njaa, jag kan inte hålla med dig där. I dagens fotboll måste du ha en DM av rang. Jag kan med handen på hjärtat säga att vi aldrig hade vunnit någon trippel 09 utan Yaya. En fotbollspelare av rang. Ingen spelare är större än laget men det känns som om en viktig kugge försvinner ur truppen.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-05-19 19:55
Börjar bli ordenligt trött på att vissa (inte alla) Arsenal- och Valencia-fans ständigt gnäller över att Barcelona köper/är intresserade av deras spelare. Barcelona kan inte tvinga någon klubb till att sälja sina spelare. I slutändan är det ändå spelaren själv som bestämmer. David Villa ville bevisligen lämna Valencia, gnäll då på honom. Visst, Valencias ekonomiska problem pressar dem till att sälja men är det Barcelonas fel? Inte direkt va?

Angående Cesc så är han förmodligen intresserad att komma eftersom Barcelona tänker göra ett seriöst försök att köpa honom så har han förmodligen redan meddelat Barça-ledningen att han är sugen på att lämna Arsenal. Och nu kommer vissa bli skogstokiga eftersom FIFAs regler tydligt förbjuder att man pratar med en spelare som är under kontrakt, vilket Cesc är, utan tillåtelse från dennes klubb. Men guess what, självklart frågar den intresserade klubben spelaren eller dennes agent först om spelaren överhuvudtaget är intresserad av en flytt. Hur hade det sett ut om Barça och Arsenal förhandlar en hel sommar och sedan skulle komma överrens och sedan säger Cesc att inte är intresserad av att flytta? Så funkar det självklart inte.

Barcelona har dessutom inga rika ägare som pumpar in pengar utan är en medlems ägd klubb.
Barcelona Pep.G
2010-05-19 19:53
Nu när vi förbereder en sådan fantastisk offensiv borde vi inte tänka på deffensiven också. Yaya måste stanna och i så fall inte så måste vi köpa en tung DM. Vi klarar oss inte bara med Busquets. Stanna Yaya.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-05-19 19:53
KoemanSpelartyper som Toure finns det av många. Du har Essien, Lassana Diarra, Keita, Fletcher, Gerrard, Mascherano, Xabi Alonso och Song från Arsenal m.m vem som är bäst spelar ingen roll då alla är jämnlika och om någon av dem lite bättre än den andra så skadar det inte då dessa spelartyper inte har så stor uppgift som en avgörande spelande mittfältare som hela Barcelonas spelfilosofi går ut på. Toure har plurals spelartyper som sig själv, har Fagrebas det? Nej för att det är bara Xavi/iniesta som är högre än han och ingen annan. Ibland är det svårt och förstå sig på fotboll men om man tänker lite så är det inte så svårt.
Barcelona Koeman!!
2010-05-19 19:46
Ämne: H.Alavi - Triangulo....Vad snackar du om? Spelare som Yaya växer absolut inte på träd. Det är inte många defensiva mittfältare som är lika bra framåt som bakåt som han är. Han är dessutom ljusår före Busquets som konkurrerar med han.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-05-19 19:41
H.Alavi - Triangulo Magico!


Spelartyper som Toure växer på träd. Spelartyper som vänsterbackar och Fabregas är inte så jätte populära idag. Finns ont om dessa spelare. Vem skulle tro att Lassana skulle bli ett dundersucce? Vem skulle tro att Busquet skulle bli ett succe och även Toure. Jag såg Toures presentation när han värvades och han kunde knappt jongglera med bollen. Jag satt och skrattade över att Bojans pappa rekomenderade denna spelare till Barcelona men det visade sig att han var bra. Men Fabregas är typen som spela på Toures plats och göra det 10 gånger bättre.


1. Barcelona har ett massiv bollinnehav och lirar på småytor som snabbt kan ge ut dem avgörande passningar från långt ner i banan, och det skulle passa Fabregas bättre än Toure.


2. Med Xavi och Iniesta skulle Barca ha ett kraftigare bollinnehav än idag då dessa tre herrar är positionssäkra, passningssäkra.


3. Med Fabregas så har Iniesta möjligheten att agera som en second forward lite som Sneijder i dagens Inter eller Zidane och det skulle iniesta uppskatta då han har förmågan att göra lite som han vill.


4. Fabregas är även en grym målgörare för att vara en central mittfältare.


5. Villa och Messi och även Zlatan skulle vara tvugna att springa mer, räkna med ett fartfylld spel då fabregas och Xavi är spelmotorer och bollar kommer att komma var säkra på det.


Toure är en spelare som jag tycker känns onödig, han är bra men Barcelona skulle lätt kunna klara sig utan honom. Den stora anledningen är att Barcelona pressar alltid motståndarna och har ett massiv bollinnehav.
Barcelona Napao
2010-05-19 19:40
trevligt att Villa ska spela för FC Barcelona ,jag är en av dom som hoppas Yaya stannar.
Länktips: www.sport.es
Annons: