/spanien/barcelona/forum/1516.aspx/spanien/barcelona/forum/1516.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Flavía
2016-01-22 22:28
Förlusten mot Sporting berodde enbart på Rulis tabbar, svårt att lasta Eusebio för det..
Barcelona Davids3
2016-01-22 22:13
Halilovic bytts in och spelar en assist efter 6min :)
Barcelona Rambla~
2016-01-22 22:10
Det måste vara en mardröm och spela under Eusebio. Tycker synd om Sociedad, de verka ju helt apatiska. Eusebio saknar ju verkligen helt förmågan att entusiasmera sina spelare och sin omgivning. Jag tycker verkligen han är bedrövlig som tränare. La Real måste verkligen sparka honom så fort det bara går annars kan det gå väldigt illa denna säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-22 21:59
tungt för Pep att få Boeteng skadad som det verkar vara bristning. . Han är ju Bayerns bästa mittback. . och match mot Juve närmar sig
Flavía
2016-01-22 21:50
Lol.

Real Sociedad målvakten Ruli är fullständigt bedrövlig.

Sporting leder 4-1 tack vare hans tabbar.
Flavía
2016-01-22 21:49
Officiellt: Tello är klar för Fiorentina
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-22 21:25
menade cupmatchen mot Bilbao*
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-22 21:22
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:
dden, den här mentaliteten måste ändras i klubben. Dags stå upp för vad vi är, nämligen FC Barcelona. Inte vilka som helst. Tur iaf att man har några som står upp för tröjan. Matcherna mot Espanyol och i helgen mot Bilbao är komedi
Barcelona Davids3
2016-01-22 21:07
Halilovic blev bänkad idag.
Barcelona oocbgb
2016-01-22 21:06
[QUOTE=the cameroonians]Uppdatering kring tröjsponsoravtalet; el confidential skriver idag att förhandlingarna med Qatar Airways totalt strandat, men att ingen vågar säga det officiellt. Sedan Bartomeu och den kommersiella direktören Arroyo blev hemskickade från Doha i oktober utan att ens ha fått träffa de ansvariga för flygbolaget har inga framsteg gjorts. Qatarierna är fortsatt förbannade för att Bartomeu ville ha mer cash i efterhand än det avtal som var färdigt och förhandlat genom den numera sparkade direktören Faus och QA. Tidigare i veckan kom Rac1 med info om att det finns 3 alternativa företag som ska vara intresserade av att gå in och ta över namnet på tröjan. Det är ett amerikanskt, ett europeiskt och ett asiatiskt företag det handlar om. Men med ett dalande oljepris och en världsekonomi som stagnerar är det tveksamt om någon kommer matcha det bud på €60 miljoner/år som QA tidigare lagt för de nästkommande 4 åren. Lägg därtill att dessa alternativa företag vet om att Barcelona är i en akut situation att lösa frågan. Därför lär Bartomeu få presentera ett betydligt sämre bud för styrelsen (och sedermera delegaterna). Styrelsen träffades i början av januari och flera ledamöter ska ha kritiserat Bartomeu för den uppkomna situationen och kräver svar på varför läget är som det är. Som om inte detta vore nog kommer Barcelona att få betala en straffavgift till Nike pga av att denna soppa även försenar produktionen av nästa säsongs tröja. Detta ska dock inte påverka relationen ifråga om ett förnyande av själva avtalet med sportföretaget som går ut 2018. Personligen undrar jag om Bartomeu kan komma undan även denna fadäs, han lovade ju medlemmarna att han skulle presentera det bästa möjliga ekonomiska alternativet när det gällde tröjsponsorn, nu verkat det som han själv är den som varit med och förkastat detsamma. Det positiva i sammanhanget är ju att Qatar försvinner från tröjan, bara att hoppas att de inte dyker upp som tilläggsnamn på det nya Camp Nou. Och för att fortsätta tänka framåt lär det ju bli en väldigt låg aktivitetsnivå på transfermarknaden i sommar. No money, och ledningen måste samtidigt balansera fjolårssäsongens tapp samt minska den återigen stigande skulden. Men hej, det går bra på gräsmattan i vart fall! [/QUOTE] Sluta aldrig skriva här! Ett kort slag var du borta härifrån, det var hemskt, all inside information var borta ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-22 21:03
[QUOTE=Barcelonistas]Dålig och överskattad är två helt olika saker. Med tanke på alla hyllningar Zizou får där väldigt många håller han som historiens bästa spelare ja då är han grovt överskattad. Men en dålig spelare var han inte tillhörde en av världens bästa på sin position. [/QUOTE] Ja ja men sluta tjata om Zidane nu, ingen som är intresserad av att höra på ditt eviga gnällande om real madrid. Kom med lite intressanta inlägg om fc barcelona för en gångs skull vetja
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-01-22 20:42
@Katalano:


Du har en poäng i det.

Men.

När man köpte Cesc var planen att Neymar skulle komma först 2014 efter VM. Nu fick man betala en extra straffavgift för att man bröt dealen och värvade honom tidigare - vilket såklart krävde mer pengar. Och därför såldes Thiago.
I alla fall i min värld.

Men visst, Cesc borde aldrig ha värvats - av många skäl. Så här i efterhand.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-22 20:37
@Barca3# BIGPUN:


Om han dömer igen nån av Barca's matcher den här säsongen skulle jag ställa upp på att besöka honom dagen innan match med några härifrån från forumet.

Jag ställer fan upp. Är det någonting vi har lärt oss från Barca's policy så är det att inte klaga och ta på sig offerkoftan. Kvittar om de våldtar deras systrar, mödrar, mostrar eller för den delen sätter eld på hela Camp Nou.

Fan vad jag låter aggressiv.
Barcelona the cameroonians
2016-01-22 20:35
Uppdatering kring tröjsponsoravtalet;

el confidential skriver idag att förhandlingarna med Qatar Airways totalt strandat, men att ingen vågar säga det officiellt. Sedan Bartomeu och den kommersiella direktören Arroyo blev hemskickade från Doha i oktober utan att ens ha fått träffa de ansvariga för flygbolaget har inga framsteg gjorts.

Qatarierna är fortsatt förbannade för att Bartomeu ville ha mer cash i efterhand än det avtal som var färdigt och förhandlat genom den numera sparkade direktören Faus och QA.

Tidigare i veckan kom Rac1 med info om att det finns 3 alternativa företag som ska vara intresserade av att gå in och ta över namnet på tröjan. Det är ett amerikanskt, ett europeiskt och ett asiatiskt företag det handlar om.

Men med ett dalande oljepris och en världsekonomi som stagnerar är det tveksamt om någon kommer matcha det bud på €60 miljoner/år som QA tidigare lagt för de nästkommande 4 åren. Lägg därtill att dessa alternativa företag vet om att Barcelona är i en akut situation att lösa frågan. Därför lär Bartomeu få presentera ett betydligt sämre bud för styrelsen (och sedermera delegaterna). Styrelsen träffades i början av januari och flera ledamöter ska ha kritiserat Bartomeu för den uppkomna situationen och kräver svar på varför läget är som det är.

Som om inte detta vore nog kommer Barcelona att få betala en straffavgift till Nike pga av att denna soppa även försenar produktionen av nästa säsongs tröja. Detta ska dock inte påverka relationen ifråga om ett förnyande av själva avtalet med sportföretaget som går ut 2018.

Personligen undrar jag om Bartomeu kan komma undan även denna fadäs, han lovade ju medlemmarna att han skulle presentera det bästa möjliga ekonomiska alternativet när det gällde tröjsponsorn, nu verkat det som han själv är den som varit med och förkastat detsamma.

Det positiva i sammanhanget är ju att Qatar försvinner från tröjan, bara att hoppas att de inte dyker upp som tilläggsnamn på det nya Camp Nou. Och för att fortsätta tänka framåt lär det ju bli en väldigt låg aktivitetsnivå på transfermarknaden i sommar. No money, och ledningen måste samtidigt balansera fjolårssäsongens tapp samt minska den återigen stigande skulden.

Men hej, det går bra på gräsmattan i vart fall!
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-22 20:02
Stor chans att Gonzales Gonzales kommer döma våra matcher igen, stora matcher såklart.. för att försöka stoppa oss så mycket som möjligt
Barcelona Deulofeu
2016-01-22 19:52
Halilovic inleder matchen på bänken ikväll, då blir det på spåret istället på tv.

Vilket lag han förfogar över nu Eusebio klass på många positioner.

Måste säga att en sak har han gjort rätt vilket anfall de har.Hoppas på tidigt inhopp av Alen och att Abelardo får behålla jobbet. Minns när han nätade mot AIK i slutet av 90- talet jag var nästan ensam som skrek ut min glädje på arenan he he.

Trevlig kväll cules
Barcelona Smogen
2016-01-22 19:34
Synd att Neymar missar morgondagens match, men det är väl bara att slänga in S.Roberto istället. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-22 19:06
Tydligen har Valencia kryssat mot ett rejält reservbetonat Las Palmas på Metalla under gårdagen.


Helt plötsligt framstår det som ett misslyckande att vi tog en endaste poäng mot dom...
Barcelona neymar JR
2016-01-22 18:58
Lika bra att han får lite vila han med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-22 18:57
Official: Neymar has thigh muscle discomfort and is not available for the game against Malaga tomorrow #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-22 18:54
[1/2] Squad (vs Malaga): Bravo, Ter Stegen, Vidal, Alves, Bartra, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Busquets #fcblive [2/2] Squad (vs Malaga): Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Munir, Messi, Suarez, Sandro #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-22 18:34
Inte alls förvånad över att Neymar inte kan spela imorgon pga skadekänning. När såna rövhåll till domare ska döma våra matcher så blir det så här. De får ju göra nästintill allt mot våra spelare. Först Messi med skadekäning, nu Neymar. Vem är nästa på tur efter matchen imorgon mot Malaga? .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-01-22 18:32
Mido Ifall han inte är skadad borde han åtminstone få börja på bänken. Malaga är inget blåbärsgäng direkt. Det är en väldigt tuff match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-01-22 18:27
[QUOTE=Ronaldinho10yElfenomeno9]Är det 100% säkert att Neymar missar matchen imorgon? Är truppen till morgondagens match uttagen? [/QUOTE] Tror inte att han är skadad,, risken att bli avstängd till AT. M är stor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-01-22 18:23
Är det 100% säkert att Neymar missar matchen imorgon? Är truppen till morgondagens match uttagen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-01-22 18:19
How Ronaldinho Introduced Lionel Messi to Kobe Bryant

Fan vad man saknar Ronaldinho!
Barcelona Barcelonistas
2016-01-22 18:18
Dålig och överskattad är två helt olika saker. Med tanke på alla hyllningar Zizou får där väldigt många håller han som historiens bästa spelare ja då är han grovt överskattad. Men en dålig spelare var han inte tillhörde en av världens bästa på sin position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-22 18:14
[QUOTE=Flavía]I tider som denna, så är det onekligen väldigt roligt att blicka tillbaka vad marängerna skrev när vi inte hade Neymar och Suárez tillgängliga. Jag kan väl dra några exempel på vad jag menar: - Puyol är slut. - Xavi är på rejäl nedgång. - Iniesta kommer också snart att vara på nedgång. - Barcas mittfält kommer att bli medelmåttigt efter Xavi. - Anfallsalternativen hos Barca är icke-existerande utan Messi. - Barcas era är slut, vi kommer att bli nummer 1. Blah, blah, blah.... Med tanke på FC Francos registreringsförbud, så är jag mycket glad att Cristiano kommer stanna för dom i ytterligare 1-2 säsonger. Jag vill att han ska sitta vid första raden och skåda när Neymar lyfter upp Ballon d'Or utmärkelsen och att vi vinner La Liga framför FC Franco vid samma period. Cristianos facit under sina 7 säsonger i FC Franco: 1 La Liga and 2 Copa del Rey. Och samtidigt finns det vissa människor som på fullt allvar tycker att han förtjänar att nämnas i samma andetag som Messi. [/QUOTE] Ps. Han snubblade ju också in en Cl-titel, men ändå..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-22 18:13
[QUOTE=Barcelonistas]Bosketts - så att skriva att Zidane är överskattat historiskt är att bryta mot reglerna? Du bryter mot reglerna i och med att du tar upp gamla inlägg som jag tidigare skrivit. Du gör ju mig till ett diskussionsämne när du gör så. [/QUOTE] Det var ju ett himla ältande om hur dålig Zidane är, enough..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-22 18:10
Bosketts - så att skriva att Zidane är överskattat historiskt är att bryta mot reglerna? Du bryter mot reglerna i och med att du tar upp gamla inlägg som jag tidigare skrivit. Du gör ju mig till ett diskussionsämne när du gör så.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: