/spanien/barcelona/forum/1515.aspx/spanien/barcelona/forum/1515.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barclasico
2016-07-26 13:29
Lyon anfallaren Lacazette började följa FC Barcelona på Twitter och Instagram.

Vad tror ni? Blir han vår överaskning?
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-26 13:21
Skrivit det innan o gör det igen; Vietto är Thiago Silva all over again. Bara gå vidare o sluta envisa. Lucho ville ha klart med värvningarna innan försäsongen, well.... Bacca Lucas Perez Milik Gabigol Finns bättre alternativ än fkn Vietto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-26 13:11
@Trippeln:
Om vi utgår från den ganska utbredda uppfattningen att Alves glansdagar var över sedan länge redan förgående säsong och att denne ofta utgjorde en ren och skär säkerhetsrisk med sin ständiga frånvaro i försvarspelet, samtidigt som vi alla kan konstatera att brassen trots det fick betydligt mer speltid än både Roberto och Vidal tillsammans, så måste det väl rimligtvis betyda ett rejält underbetyg till vår tränare?
Barcelona Gabriel
2016-07-26 12:53
Rambla Håller med dig om att 20 miljoner gör Lucas Perez är ett bra pris. Känns som att vi har väldigt svårt att komma till skott när det gäller våra B och C alternativ på marknaden. Man vägrar liksom inse att plan A är förlorad utan hoppas istället in i det sista, och på det sättet hinner även plan B och plan C försvinna eftersom de andra klubbarna är snabbare. Sen kommet panik värvningen sista veckan. Men jag ska inte slänga för mycket skit, Robert och ledningen har gjort det bra i sommar så jag ska försöka sitta vidare lugn i båten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-26 12:46
[QUOTE=Gabriel]Ett annat alternativ borde vara Ben Yedder. Tror han gjorde 17 mål för Toulouse under säsongen och ryktas gå för halva priset av det Lacazette kostar. 25 år så det är en bra ålder, inte för gammal men ändå inte purung så han kan vara redo för en utmaning som Barcelona. [/QUOTE] Ben Yedder har kommit upp nästan varje år på barcastuff sedan Peps tid. Det har aldrig varit något konkret utan endast "keeping an eye on". Jag hade inte tackat nej sett till hans pris, dock är han inte den där hungriga måltjuven som hugger på allt utan mer av en teknisk anfallare om man jämför med Suárez. Men i värsta fall så blir det Munir i ännu ett år. Jag hade gärna sett Lucas Pérez tillföra sin Liga-rutin när Suárez avlastas. Gabriellarna från Brasilien hade säkerligen gjort ett bättre jobb än Munir, men deras talang hade slösats bort med så få spelminuter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-26 11:31
DM1982 Ok, där ser man. Lucas Pérez, 19 goals and 11 assists, klausul 20m om nu Depor vägrar sälja. Vad väntar man på? Ah just det, Sevilla är också sugna om Gameiro lämnar. Just snyggt, Sevilla och Atlético blåser oss på 2 spelare. Gör aldrig affärer med Atlético i framtiden. Fattas nu bara att Sevilla är snabbare att göra klart med Pérez framför näsan på Barca som är fullt upptagna med att skicka ultimatum till Vietto som redan är förlorad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-26 10:59
Pato på g till Villareal. Känns kul, spännande och lite jobbigt. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trippeln
2016-07-26 10:29
Ribohn Vi behöver inte någon högerback. Vi har redan 2 bra högerbackar i Roberto och Vidal. Vad pratar du om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-26 09:52
[QUOTE=Rambla~]Skulle inte Monchi lämna Sevilla? Var det bara skitsnack? [/QUOTE] Han fick inte lämna klubben har jag för mig. Han har ju också kontrakt och Sevilla ville inte släppa honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-26 09:39
[QUOTE=Gio Style]Santos sägs ha accepterat Juventus bud på 20 milj euro på Gabigol. Om jag inte missminner mig så har vi väl förstatjing på honom som vi fick i samband med Ney värvningen? Förstår inte varför vi inte värvar honom. Han är ung och är väldigt down to earth, hade ställt sig in i ledet fint. Spelar både på höger och centralt i anfallet, skulle säkerligen klara av att lira till vänster också om det skulle behövas. Har vi fyllt icke EU-kvoten eller nåt? Konstigt att det inte ryktas mer om honom annars. PS. Vet inte om det vart på tal tidigare men i länktips har ni intressant läsning. [/QUOTE] Grymt ibtressant länktups. Grup14 gör nästan alltid bra analyser om klubben. Har man det minsta intresse för Barcelona som klubb är det bara att gå in och läsa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-26 09:34
Skulle inte Monchi lämna Sevilla? Var det bara skitsnack?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-26 09:22
Ben Yedder ryktas för övrigt till Sevilla som Gameiros ersättare för ynka €9-10M. Monchi kommer göra det igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-26 09:18
Ett annat alternativ borde vara Ben Yedder. Tror han gjorde 17 mål för Toulouse under säsongen och ryktas gå för halva priset av det Lacazette kostar. 25 år så det är en bra ålder, inte för gammal men ändå inte purung så han kan vara redo för en utmaning som Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-26 07:43
Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hjälp! Det är en Högerback vi vill ha!

Nu hände det i natt igen!
Tiki-Taka
2016-07-26 07:14
Douglas kommer väl att lämna inom kort...han fick ju inte ens åka med till England haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-07-26 06:50
@Andresito:

Jag vet inte. Jag tycker verkligen inte att Tevez håller måttet längre.
Har kollat en del på Boca Jrs senaste åren och jag blir inte alls övertygad. Hyffsad målfacit men då spelar han i det starkaste laget (iaf på pappret) i en liga som är sämre än på länge
Barcelona Andresito
2016-07-26 06:48
Samtidigt i England: Stoke värvar Joe Allen för 15M€ På tal om annat, hade inte Tévez varit perfekt för oss? Tänk om han kunde komma gratis och kriga på Suárez plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-26 02:25
Det finns ju vissa som hävdar att Higuain the choker är världens bästa 9:a. :D Enligt MD kommer Sevilla gå efter Lucas Pérez om Gameiro försvinner. Jävla luft de har fått Sevilla då. Värvar ju fan en startelva varje säsong känns det som.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-26 02:19
Bacca är alldeles för bra för o vara sant, jag köper det inte. Han är också alldeles för bra för o sitta på bänken, but hey, om han är villig att göra det och acceptera den rollen så går det inte att hitta ett bättre alternativ till Suarez. Fast köper man Bacca så lär det förmodligen kosta en hel del, och frågan är om det verkligen är värt att slänga 35-40M€ (eller mer) på en 29 årig anfallare som inte kommer att vara ordinarie. Någonstans måste man tänka på vad man betalar för och hur mycket man ska vara villiga att betala för det man är ute efter. För sanningen är den att Suarez är världens bästa striker alla kategorier och han kommer att starta i princip alla matcher bortsett från ett fåtal där det ska roteras. Och den här nya anfallaren som ska komma in kommer förmodligen (vid ett lyckat köp om man ser till anfallarens begränsade speltid) komma upp i en siffra mellan 12 till max 15 mål för oss nästa säsong i ligan. Och när man tänker på de siffrorna så känner jag inte riktigt att det är värt att lägga 40 plus miljoner på Bacca som sen dessutom inte kommer gå att sälja vidare pga hans ålder. Sen har vi ju det här med skador, och Gud förbjude men skulle Suarez åka på en rejäl skada så finns det ingen skönare känsla än att ha Bacca på bänken som ersättare. Så jag är kluven även om jag älskar Bacca som fotbollsspelare, så don't get me wrong för han är klass. Men det kanske inte är den smartaste vägen att gå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-07-26 02:18
Santos sägs ha accepterat Juventus bud på 20 milj euro på Gabigol. Om jag inte missminner mig så har vi väl förstatjing på honom som vi fick i samband med Ney värvningen? Förstår inte varför vi inte värvar honom. Han är ung och är väldigt down to earth, hade ställt sig in i ledet fint. Spelar både på höger och centralt i anfallet, skulle säkerligen klara av att lira till vänster också om det skulle behövas. Har vi fyllt icke EU-kvoten eller nåt? Konstigt att det inte ryktas mer om honom annars. PS. Vet inte om det vart på tal tidigare men i länktips har ni intressant läsning.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-26 02:09
Förstår inte riktigt, hur kan Carlos Bacca vara en plan B ifall vi misslyckas med Vietto? Vilket vi ser ut o ha gjort nu. Bacca är typ hundra gånger bättre än Vietto haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trippeln
2016-07-26 01:57
Pistolero Fantastisk spelare. Hade varit för bra för att vara sant att få hit Bacca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-26 01:36
Fast jag hade nog gått för Lucas Perez från Depor nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-26 01:32
Byt honom mot Arda så blir det bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-26 01:21
Enligt MD är Barcas target nu Carlos Bacca. Vad tycker ni om honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-26 01:08
Milik har Barca under uppsikt och han finns i Roberts listor. Anses troligtvis av klubben inte vara redo för Barca ännu. Han måste väl ryktas kosta 60-70m innan de blir intresserade på riktigt. Samma med Gabriel Jesus enligt MD. De vill att han gör 2-3 säsonger i Europa först och de vill inte redan nu ingå i det budkrig som nu pågår om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-26 00:59
[QUOTE=Gabriel]Bara jag som fortfarande hoppas och små drömmer lite om Carrasco? Visst, jag vet, han är väl kanske inte riktigt den spelartypen som behövs då han främst är en dribbler som hänger på Neymars kant (även om han också drar iväg på högerkanten) och en sådan värvning kanske känns lite överflödigt nu när vi hämtat in Denis som förmodligen lär få agera första inhoppare åt Neymar på den positionen, men jag är bara så sjukt svag för denne Carrasco. Han är ingen strider som Suarez, det vet jag, men varken Gameiro eller Veitto är några spelare som övertygar mig. Tycker isånnafall att Gabriel 'Gabigol' Barbosa känns som ett mycket mer spännande namn. Hur känner ni andra? [/QUOTE] Milik! Den anfallaren kommer bli stor! Inter sägs erbjuda 20M € för honom o kommer säkert gå dit som ersättare till Icardi. Tror inte ens Barca vet om hans existens. Tippar på att vi kommer ersätta Suarez med honom för miljarden om några år, just how we roll!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-26 00:58
En annan spelare vi tappade till Schalke är Embolo som har en ljus framtid. 20 miljoner euro ryktas det att Schalke betalade för honom, en betalning som dessutom ska betalas i 3 delbetalningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-26 00:56
Nu tror jag inte det blir någon värvning på den positionen. Troligtvis ingen annan värvning heller. Vi har sett det förr. Det kommer låta typ: Vi har Munir, han är ett år äldre bla bla, Denis, Arda och även Rafa kan spela i anfallet om det skulle behövas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-26 00:49
Bara jag som fortfarande hoppas och små drömmer lite om Carrasco? Visst, jag vet, han är väl kanske inte riktigt den spelartypen som behövs då han främst är en dribbler som hänger på Neymars kant (även om han också drar iväg på högerkanten) och en sådan värvning kanske känns lite överflödigt nu när vi hämtat in Denis som förmodligen lär få agera första inhoppare åt Neymar på den positionen, men jag är bara så sjukt svag för denne Carrasco. Han är ingen strider som Suarez, det vet jag, men varken Gameiro eller Veitto är några spelare som övertygar mig. Tycker isånnafall att Gabriel 'Gabigol' Barbosa känns som ett mycket mer spännande namn. Hur känner ni andra?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: