/spanien/barcelona/forum/15112.aspx/spanien/barcelona/forum/15112.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hyder
2010-05-01 13:50
Dubbelpost.
Barcelona Hyder
2010-05-01 13:49
Vampíro

Håller med att Bojan har ett helt annat självförtroende idag om man jämför med innan juluppehållet exempelvis. Allt han gör nu, gör han bra. Han skjuter, passar och löper som en riktig striker.

Zlatan har väldigt bra egenskaper i sin styrka, sitt skott, spelförståelse och passningar. Men det han i dagsläget saknar är dem där klockrena löpningarna som öppnar upp för sina medspelare och ger dem goda passningsalternativ. Just den här egenskapen är otroligt viktig i vårt rörliga kortpassningsspel. Det räcker inte med att Zlatan ska springa utan han måste springa smart och rätt också. Sedan behöver han självfallet mer självförtroende för att höja upp sitt spel.

Ur den synvinkeln är Bojan ljusår bättre men det är förståeligt eftersom att han är fostrad i klubben och verkar ha dem där patenterade korta men smarta djupledslöpningarna i ryggmärgen.

Blir den lille katalanen starkare i kroppen ser jag inga hinder på att han blir vår egen David Villa. Deras spelstilar tycker jag påminner om varandra där båda är löpvilliga och målfarliga. Självklart är Villa i dagsläget 100 gånger bättre men med tanke på åldersskillnaden är det även normalt. Kommer David till Barcelona då hoppas jag att Bojan stannar och lär sig allt vad just Villa har att lära ut.

Jag är villig att ge Zlatan ett år till. Han kommer säkerligen att lära sig löpa rätt och smart, precis som Henry gjorde det. Då kommer vi förhoppningsvis få se ett bättre resultat och en god avkastning på de stora pengar vi lagt ut på svensken. Tålamod är ändå ett av Barças signum.
Barcelona DM1982
2010-05-01 13:47
@ stefan38

"jag vill komma fram till ATt ni också köper spelare för mycket pengar !"

Din slutledningsförmåga är magnifik, helt i klass med Sherlock Holmes. Det stämmer att vi köper spelare för mycket pengar, det är det väldigt många klubbar som gör. Däremot har vi något som ni saknar och det är ett förtroende för talangerna i vår plantskola. Vi kan ställa upp med ett lag som innehåller 8 egna produkter, det kan ni bara drömma om. Det gäller att både kunna köpa spelare men även att vårda de egna talangerna, det är ekonomiskt sunt.
Barcelona elyas.95
2010-05-01 13:40
henrys första säsong var inte heller så lyckat sen börja han leverera förra säsongen . Vi ska ha nog ha lite mer tålamod med zlatan det är trots allt hans första säsong men börjar han inte leverera nästa säsong borde han tacka för sig och lämna .

angående henry så tycker jag vi borde värva lavessi i napoli , snabb teknisk argentinare mycket lik messi i sin spelstil och är en bra avslutare . och är bara 25 år gammal
Barcelona Jonathan Dos Iniesta
2010-05-01 13:37
Fattar inte nånting när man säger att vi ska sälja Zlatan? Alla vet vad han kan och det är hans första säsong i La liga och Barcelona.
Det är helt naturligt att hamna i formsvaockor och sånt då.
Kolla bara på hans första säsong i Ajax, Juventus och Inter så förstår ni att Zlatans första säsong i Barca har varit bra.
Atlético addeh
2010-05-01 13:36
Jag skulle personligen hellre se att vi köper Robin van Persie istället för Villa, och att Bojan stannar då självklart. Villa är en riktig striker och kommer hålla i ett par säsonger innan han börjar bli till åren. Får vi in van Persie på kanten kommer det bli som när Ronaldingo-Messi hade varsin kant för några år sedan.

Hetfield /

Ja du har mycket rätt i det, han är väldigt skadebelägen. Kanske tyder det på att en flytt vore det ultimata? Likt Torres tror jag dom passar bättre i La Liga.
Barcelona Hetfield
2010-05-01 13:33
addeh

Van Persie spenderar mer tid i sjukstugan än på fotbollsplanen

Jag har sagt det 100 gånger, jag säger det igen, köp Tevez eller Aguero. Drömvärvningen för mig är Torres
Barcelona Trippeln
2010-05-01 13:28
FC Barcelona #10

Och hur ofta ser vi Zlatan rättvänd,alla är medvetna om hans fantastiska kvalitéer men löper han inte så utnyttjar han inte ens 10% av sin potential och då hämmar han sitt eget och barcas spel.

I vissa matcher så känns det som vi kör med 10 man pga av honom.
Barcelona FC Barcelona #10
2010-05-01 13:13
Ämne: Zlatanic_Baz

Han ....
Konstigt att du och vissa andra vill att Ibra ska lämna efter 1 år.
Han har avgjort vissa matcher men andra matcher har han spelat dåligt och boom då vill ni bli av med han.

Tro mig, Zlatan som möter backarna d.v.s han står rättvänd mot målet är en helt annan Zlatan.
Atlético addeh
2010-05-01 13:12
LEO KUUNG /

Jag tror van Persie skulle vara det ultimata för Barca. Då skulle vi få ordentlig fart på båda kanterna igen. Frågan är om han lämnar Arsenal, skulle inte tro det. Men drömma kan man ju.
Barcelona FC Barcelona #10
2010-05-01 13:10
Ämne: Aha, så 40 € pengarn....
Du kan ju inte räkna med att Eto'o kostade €40 miljoner, Hans kontrakt skulle gå ut under sommaren (1 år kvar) och ett sådant kontrakt är inte värt ett skit om spelaren inte förnyar kontraktet.
Barcelona LEO KUUNG
2010-05-01 13:09
Enligt goal är är Barca också intresserade av Robin Van Persie. Tror inte han lämnar Arsenal.
Barcelona LEO KUUNG
2010-05-01 13:09
Enligt goal är är Barca också intresserade av Robin Van Persie. Tror inte han lämnar Arsenal.
Barcelona el Flaco - Dead in the middle of Little Italy
2010-05-01 13:05
Hetfield/

"Om nu det stämmer att Villa är "klar" för oss, hur har de tänkt att göra med Zlatan? Båda kan inte spela samtidigt, i alla fall inte om man vill köra 4-3-3."

Enligt de artiklarna jag läst på SPORT och EMD så är en tanke att Villa ska ersätta Henry ute på vänsterkanten. Men som sagt, det är bara spekulationer, precis som de här senaste "nyheterna" om att Villa redan ska vara klar för oss. Jag oroar mig för det när säsongen är slut. Just nu har vi viktigare saker att tänka på.
Barcelona Vampíro
2010-05-01 13:05
Även jag föredrar Bojan framför Ibra i dagsläget. Som jag ser det har Bojans största problem senaste året varit att han inte vågat göra det där lilla extra, han har inte haft det rätta själförtroendet helt enkelt. Men hans insatser under de senaste månaderna har ändrat på detta, nu när målen har börjat trilla in så vågar han ta för sig mer och det han har gjort några mycket bra insatser som spjutspets.

Löpvilja och engagemang framför stillastående statyfotboll alla dagar i veckan.
Barcelona Trippeln
2010-05-01 13:05
Det här är något jag har sagt före,medans och efter Inter matchen.

Fan vad stolt jag är över vår klubb,den är fantastisk på alla sätt och vis.Vi har vittnat 2 års fantasi fotboll som har blivit historisk,denna storhetstid är inte över bara pga att vi ej gick vidare i cl.Så länge Pep är kvar så kommer vi har vårt storhetstid.

Jag är tacksam för allting,Fc Barcelona.
Barcelona Piquénbauer
2010-05-01 13:01
Rör inte vår BOJAN!!! Det är allt jag har att säga
Barcelona el Flaco - Dead in the middle of Little Italy
2010-05-01 12:58
tarrak: "[...] just nu ser jag hellre Bojan än Ibra på planen."

Co-sign! Bojan löper mer och visar åtminstone engagemang och vilja ute på plan.

Barcelona Hetfield
2010-05-01 12:58
Bojan har en enorm talang, han är unik på det sättet att han kan verkligen göra mål när läget kommer. Jag vet inte om han passar in i Barcelonas spelstil som striker, han skulle passa som striker i Milan där han kan ta "Pippo" rollen

Om det nu stämmer att Villa är "klar" för oss, hur har de tänkt att göra med Zlatan? Båda kan inte spela samtidigt, i alla fall inte om man vill köra 4-3-3. Om man vill sälja Zlatan så får det i år, hans marknadsvärde kommer att sjunka otroligt mycket

Fördelen med att Zlatan försvinner är ju att alla "Z" artiklar från aftonbladet försvinner, och förhoppningsvis försvinner de flesta medgångsfans eller Zlatanister

Blyger

Vi saknar i dagsläget en vettig striker som kan få in bolljäveln i målet, i dagsläget så har vi en massa magiker på planen, men ingen som kan sätta dit bollen. Jag är väl en av de få som inte vill ha Villa i laget pga. hans åldern
Atlético Blyger
2010-05-01 12:55
Ah tack Tarrak och Radikal! Några substantiella synpunkter att begrunda.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2010-05-01 12:52
Radical - El Maestro Kaká!
Tack så mycket. Hoppas att han/hon har fått sitt svar nu
Atlético Blyger
2010-05-01 12:52
Klagat har jag inte, Vamos Barca.

Jag vill bara förstå. Och så tycker jag att det börjar bli märkligt att så många tycker att Villa och Torres skulle vara lösningar utan att kunna ge någon förklaring till varför.

Vill ni inte själva förstå? Ni är många som är kloka härinne, som jag gärna hade velat bli upplyst av.

Ursäkta engagemanget. Eller, typ?
Barcelona Visca_Barca
2010-05-01 12:52
Zlatanic_Baz

Han har en del problem.Han springer aldrig, rör sig inte ,han har inte dribblat en enda spelare.

Ibra är en riktig bra fotbolls spelare men i barcelona så funkar inte det .

Jag hoppas verkligen att han lämnar .
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-05-01 12:52
Precis som jag skrev för ca en timme sedan så kommer Barcelona att åka ner till Villarreal med tåg. I tåget finns även Joan Laporta, Joan Yuste och Txiki Begiristain.

När laget kommer fram till Villarreal så står det i artikeln att laget åker direkt till hotellet för att gå igenom startelvan och att koncentrera sig på vad spelarna har för uppgifter under matchen.

10.15 käkade FCB spelarna frukost tillsammans, och en halvtimme senare så åkte man iväg till tågstationen.
Real Madrid Radical - El Maestro Kaká!
2010-05-01 12:52
Ämne: stefan:

Som tarra....
Manchester City erbjöd 35 miljoner euro för Eto'o, men dit ville inte Eto'o flytta.
Barcelona tarrak
2010-05-01 12:52
Blyger

Jag vet inte om Villa är en spelare som kan penetrera Chelseas försvarsmur, men rent generellt föredrar jag en mer rörlig och djupledslöpande nia a'la Eto'o än Zlatans mer stillastående spelstil. Jag tycker att vi tappat väldigt mycket i den höga pressen och just nu ser jag hellre Bojan än Ibra på planen.
Real Madrid Radical - El Maestro Kaká!
2010-05-01 12:51
Ämne: Är det inte NÅGON so....
För att han är en djupledslöpande anfallare som kan göra mål på i princip alla möjliga sätt och vis. Han kan sätta de enkla lägena, han kan skjuta från distans, han kan assistera mål, han kan göra svåra mål, han är en bra dribbler, han är oerhört snabb och han har inget emot att göra grovjobbet. Dessutom är han en exceptionell frisparksskytt, vilket är något Barcelona saknar.

Villa är en bättre version av Eto'o även om han kanske är lite långsammare och inte jobbar lika hårt defensivt som Eto'o.
Barcelona SaM__-
2010-05-01 12:50
stefan:

Som tarrak är inne på spekulerar du. Det är din tes om att Etoo var värd 40 miljoner Euro? Men hur kan han vara värd 40 när ingen var villig att betala mer än 20? Jag får inte ihop din ekvation.
Barcelona VAMOS BARCAA!!!
2010-05-01 12:48
Blyger
Va fan är det med dig? I två dagar har du nu varit här inne och klagat på att vi på LES RAMBLES vill ha antingen Torres eller Villa, det är det vi tycker. Har du inget bättre för dig än att komma in hit o tjata om samma sak hela tiden?
Zlatanic_Bazz
2010-05-01 12:48
Jag fattar helt inte hur folk resonerar när det gäller Ibra?!??! Helt ärligt så måste ju folk vara helt pantade. Han kommer aldrig säljas nu, inte en chans!

Ibra har gjort grymt bra ifrån sig för att vara första året i Barca. Fan killen har gjort 16 mål så här långt i sin debut. Avgjort så många matcher , viktiga matcher också!!
Sen har han spelat som en kratta när han kommit tillbaka från skador, och?????
Ge killen en chans. Han kommer vara grym om han får vara skadefri.
Annons: