/spanien/barcelona/forum/1509.aspx/spanien/barcelona/forum/1509.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-01-08 16:28
@neymar JR:


Japp, de reglerna gäller bara FC Barcelona. Spelar ingen roll att de har en högt ansedd cantera. Spelare inom EU-länder får inte flytta till annat land innan 16 år om inte bägge föräldrarna flyttar med och då får deras flytt inte vara relaterad till barnets fotbollsutövande. Klubbar som Arsenal har alltid kommit undan detta och nu börjar även Chelsea och City göra det samma.
Barcelona Shanghai
2016-01-08 16:28
Jag skrev det under senaste matchen och gör det igen. 1. Real Madrid 2. Chelsea 3. Espanyol Jag hyser aldrig agg mot någon men dessa tre lag avskyr man mycket och har gjort det länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-01-08 16:27
@neymar JR:


Xavi Simons är inte non-EU.
Barcelona Erik Satie
2016-01-08 16:27
Vinner vi ligan och cupen i år är det sjukt. ALLA är emot Barcelona i Spanien. Domarna, fotbollsförbundet och medierna. Det går inte att rubba Barcelona.
Barcelona Rambla~
2016-01-08 16:26
Det har altlså gått så långt att domare medvetet ljuger i sina matchrapporter? Vad fan är detta, finns det någon slags kommitté som håller koll på domarna? Hur kan de komma undan med sånt här?

Det andra domaren som dömde ligamatchen i lördags då, han tog inte ens med de rasistiska ropen Neymar fick höra under hela matchen i sin rapport.

Seriöst, var hittar de dessa lallare till domare?
Barcelona neymar JR
2016-01-08 16:26
Rambla~ Dom får ju gärna värva honom samtidigt som dom ska straffas för det. Eller gäller dom reglerna bara oss?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-01-08 16:26
Jag vet vart jag ska lägga min frustration, det är så irriterande att alla vill se FC Barcelonas nedgång. Alla organisationer, klubbar förutsatt Culés. Pepe stampar Messis hand med flit och han får inga avstängningar. Trots bevis på brottet han begick. Likadant senast med Pau, han vill sabotera Messis karriär och bevis finns det också ändå blir han ostraffad. Däremot får Suárez avstängning. Snälla, jag hoppas de kommer på en lösning där flyttar oss till franska ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-08 16:23
Kan Chelsea hålla sina smutsiga fingrar borta från vår nya Xavi? Vem fan vill till Chelsea som ung grabb? Där höjdpunkten av karriären i deras akademi blir en utlåning till Vitesse i holländska ligan. :P
Barcelona neymar JR
2016-01-08 16:22
Erik satie Madrid har inte dem ödmjuka spelarna som skulle kunna underkasta sig tiki-tikan. Dem har inte den lagmoralen som krävs, det är inget du lär dig på 3 år utan något som du uppfostras till Till sist dom har inte Messi som fullbordar det spelet :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-08 16:20
Ja jesus, Suarez 2 matchers avstängning medan Diop får enbart 1 match för ett direkt rött kort på planen. Det här är ju för fan en fars. Fusk rent ut sagt. Hur fan kan de tillåtas hålla på så här?

Idioten i mål då? Hur fan kommer han undan? Det är alltså ett större brott att säga att någon tar upp onödig plats än att bryta någons ben?

Har fan lust att sluta följa fotboll på toppnivå. Jag håller också med att klubbledningen får fan växa till sig lite cojones nu. Hur kan den acceptera detta?
Barcelona Liunil Masse
2016-01-08 16:06
Ramos, när han lägger skorna på hyllan, kommer ses som den mest överskattade mittbacken någonsin. Maken till en mer speldum spelare finns inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Busquets
2016-01-08 16:04
Finns ingen tränare som inte till en viss del har fått inflytande från Pep. Han revolutionera topp fotbollen genom att ta den till ett helt annan nivå som vi ör vana vid nu.

Det är bara och kolla på gamla el clasicos. Ingen struktur, Hawaii fotboll. Jag tappar hakan jämfört med dagens el clasico. Dagens Barca hade gjort 10 mål onde gamla el clasico.

Madridistas: "Pep is an overrated fraud"
Madridistas: "Hope Zidane is our version of Pep!!"

Madridistas: "Barcelona played boring football under Pep!"
Zidane: *quotes tactics directly from Pep*


Barcelona Liunil Masse
2016-01-08 16:00
FreeYourMind Ja det är vad medlemmarna ville ha. Bara gilla läget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2016-01-08 15:55
Lionel "Rey" Messi. Inte jag heller. Men som sagt, troligtvis är det av andra än just fotbollsmässiga orsaker. Min teori: han lever på fanboys och vad media målar upp honom som.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-01-08 15:53
[QUOTE=Mdawg]Dani Alves, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Neymar och Lionel Messi är uttagna i årets upplaga av 'UEFA.com users team of the year 2015'. Gick av oförklarliga (politiska?) skäl inte att rösta på varken Busquets eller Bravo/Ter Stegen. Jag tror de hade haft goda chanser att även ta sig in i denna elvan, framförallt den förstnämnde.. [/QUOTE] Jag förstår inte hur Ramos kommer med hela tiden. Han är inte ens en bra mittback. Han lever på sina offensiva kvalitéer. Hade inte han gjort målet mot Atletico i finalen hade han inte lirat i Real idag. Så jävla överskattad. En stor säkerhetsrisk är han. Thiago Silva borde varit där istället, mycket bättre back än Ramos.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-08 15:51
@Liunil Masse:


Gillar din tanke men det fortfarande inte bort att FC Barcelona som är en av världens största klubbar behandlas som en segunda lag i bottenstriden av spanska fotbollsförbundet, FIFA, UEFA, lilla skit Espanyol och den spanska median.

Barto och ledningen måste ta fram en strategi för att detta. De har haft på sig 50 år. Vet inte vad jag ska säga?
Barcelona Erik Satie
2016-01-08 15:51
Pep Guardiola blir Barcelonas död? Vem hade kunnat ana det? Zidane har ju tydligen lärt sig av Guardiola, och Guardiola har låtit sig lära Zidane. I München. Nu kanske Real blir ordentligt framgångsrika med Tiki-takan.

Hemska tanke :'(
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-08 15:48
@Liunil Masse:


Han har haft tid att studera Pep alla dessa år. Vi kommer få många likadana uttalande i framtiden från Z
Barcelona Liunil Masse
2016-01-08 15:45
Exakt när man tänkte att Suarez behöver vila så fixar förbundet det till oss på ett lättare sätt. Gracias!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-08 15:44
@English_AS: "When we don't have the ball, everyone has to defend," Zidane said of his formation ideas. "The best way to defend is to have the ball." Hahaha detta sa exakt Pep när han kom till oss. Va dig själv Zidane :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-08 15:32
Andresito Så Piqué kommer inte vara med i bästa elvan på galan? Vad fan är det för skit?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-08 15:31
@Andresito:

Jaha wow, varken Pique, Suarez eller Busquets. Nåväl det förvånar mig inte med tanke på att David Luiz kom med i förra årets lag med 7-1 i baken.
Barcelona Andresito
2016-01-08 15:30
[QUOTE=Junta Dimision]FIFAs bästa elva får vi väl reda på under Ballon d'or ceremonin? [/QUOTE] Officiellt ja, men de som flyger till Zürich från Barcelona på måndag är Alves, Iniesta, Neymar och Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2016-01-08 15:28
Efterspelet av matchen i Spansk och internationell media har varit mycket av en smutskastnings-kampanj mot Barcelona, inte helt förvånande med andra ord. All nationella press i Spanien (tidningar, tv, radio) fungerar utan undantag som Real Madrids propaganda maskiner, precis som för 50 år sedan [@Barcastuff].

Dani Alves ska även han lagt upp en bild på instagram med budskapet: "Jag skäms mer för varje dag som går över att vara en del av fotbollen, på grund av hur pressen behandlar Barcelona ..."

Något måste göras, klubben samt media bör stå på sig, myndigheter och organisationer bör tvättas rena, önskar att korruptionen minskar markant. Fotboll, och framförallt spansk fotboll vill jag ska vara en ren sport utan en massa politiska och korrupta agendor, kan ju inte vara så mycket begärt eller? Titta på t ex Engelska ligan (jag vet det tar emot), men på den fronten så känns dem initialt som ett gott föredöme...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-08 15:26
note: all national press in spain (papers, tv, radio) are without exception acting as real madrid propaganda outlets, just like 50 years ago

Har inte de Barca hittat en motmedel mot detta fortfarande efter 50 år tänker jag?
De agerar ju som att Franco fortfarande styr Spanien. Eller gör han det i form av hans anda?
Barcelona Junta Dimision
2016-01-08 15:22
@Andresito:

FIFAs bästa elva får vi väl reda på under Ballon d'or ceremonin?
Barcelona Andresito
2016-01-08 15:21
Jag vet inte vad som är värst, avstängningarna och icke-avstängningarna från matchen mot Espanyol eller att Busquets varken är med i UEFAs eller FIFAs bästa elva. Skandal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-08 15:20
Nu får den där råttan Barto och hans kompanjoner visa lite bollar.
--------------------------Eller-------------------------------

Någon?

Varför inte antsälla Mourinho för det jobbet.
Hur kan målvakten som brutalt attackerade Messi komma undan en händelse som hela världen såg om och om och om igen? Medan domaren ger sig på Suarez i tunneln.

Nu får Barca sluta ta den i röven båda från spanska fotbollsförbundet och median som motarbetat mot dem alla dessa år.

Eller tänker de det är bättre att vi väljer våra slag, krig.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-08 14:36
Dani Alves instagram-inlägg om den spanska pressen.

Shots fired :).
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-08 14:25
Alves says in Instagram message he's every day more ashamed to be part of football because of how press is treating Barcelona. [danid2ois]
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: