/spanien/barcelona/forum/15085.aspx/spanien/barcelona/forum/15085.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-26 20:56
Ämne: Hetfield

Du, jag ....
Kaladze och Oddo kan få bli vaktmästare i Barcelona :P

Men det ändrar inte faktumet att Chyg var en flopp, eller hur? När en spelare är fel för Barcelona, så är han fel.
Det ska Pep ha kritik för, det är trots allt massiva pengar vi pratar om.
elbraco
2010-07-26 20:52
Ämne: utöver casillas, har....
Tror dom flesta spelarna i Real har spelat a-lagsfotboll...
Barcelona Rambla~
2010-07-26 20:52
Hetfield

Du, jag tar en förlust på 10-15 miljoner på Zlatan vilken dag som helst. Problemet är bara när det gäller Milan att det lär bli helt andra bud och förlustsiffror när de är inblandade. Att de skulle erbjuda €35m + Thiago Silva kan vi slå ur hågen direkt. Snarare blir deras bud Kaladhze eller Oddo + 15m. :P

Pep ville inte sälja Chyg, det kan du tacka Rosell för. När det gäller Zlatan så visst ska Pep ha kritik för det köpet om han väljer att redan nu kasta Zlatan åt hundarna.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-26 20:46
el Flaco

Ja, det är ju tanken. Knappast att man ska sälja Zlatan och hoppas på ungdomarna.

Tycker inte du att det är lustigt att ingen kritiserar Pep för köpet av Zlatan? Det känns nästan som att Pep är alldeles för immun mot kritik, jag har inte sett någon tidning eller journalist klaga på Pep för Chyg köpet.
Ibland så är det dåligt att en person blir så "untouchable" att ingen vågar ifrågasätta personen.

Let's face it, vi sitter i skiten pga. att Guardiola försökte ändra på ett koncept som redan funkar perfekt. Han försökte, det måste man ge honom cred för och det lät faktiskt bra, men med facit i hand så gick det åt skogen.

I samma anda som Del Bosque förstörde något vackert genom att köra så defensivt. Ja visst, man vann VM men hur bra var storlagen i årets upplaga av VM?

Du har nog rätt om Llorente, de spanska lagen har tappat alltför många profiler i år. Men något i den stilen, behöver inte vara just Llorente. Ja, Vucinic är helt magisk. Jag vågar nog påstå att han är i samma klass om Torres när det gäller styrka och fart.

Jag står inte ut med ett till år av "Z" artiklar, och där allt Barcelona gör ska Zlatan få cred för.
"Barcelona vinner med 6-0 tack vare en bänkad Zlatan"

Barcelona el Flaco
2010-07-26 20:39
Hetfield/

Ah okey, så du hade tanken att köpa in en anfallare att ha på bänken. Nu förstår jag ditt resonemang.

Angående de spelarna du nämnde som potentiella ersättare så hade jag inte velat att Barça värvar Llorente, trots att jag gillar honom, eftersom jag vill hellre se Llorente bli en fanbärare för Athletic Bilbao på samma sätt som Urzaiz och Etxeberría var. Vucinic däremot har jag sett väldigt lite av, följer inte Serie A, så jag vet inte om han hade passat in i systemet.

Fan vad komplicerat detta Zlatan-dilemmat är! Det känns som att hur klubben än gör så blir det fel; det vore dumt att ha en spelare med en sådan pass hög lön på bänken, för att inte nämna gnället från Raiola, och å andra sidan så lär man göra en förlust om man säljer Ibra, eftersom det finns nog ingen klubb i världen som villiga att erbjuda 50 miljoner euro för honom.

Vi sitter redan inne i skiten med Zlatan. Frågan är hur pass längre är vi beredda att gräva ner oss?
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-26 20:29
Ämne: Hetfield/

"O....el Flaco

Ja, men hur intelligent är det att ha Zlatan på bänken när han skulle passa in i vilket annat lag som helst? Lägg till hans massiva lön och marknadsvärde, då säger jag bara : Sälj för sjutton. Skit samma att man förlorar 10-15 miljoner.

Hellre att man köper en spelare som Llorente (eller något liknande) för en billigare peng. Min favorit till backup anfallare är Vucinic. Makalös spelare när han är på spelhumör, ruskigt snabb, kan spela på kanterna och centralt, bra på huvudspelet osv.

Giggity

Även Arbeloa är en egen produkt.
Barcelona el Flaco
2010-07-26 20:26
Hetfield/

"Om man säljer Zlatan för 35 miljoner plus Thiago Silva så är det bara att tacka och ta emot".

Nja, jag ställer mig lite tveksam till en sån deal. Gör vi oss av med Zlatan så har vi bara Bojan och en ännu oprövad Jeffren bakom ordinarietrion Messi-Villa-Pedro. Det ser för tunt ut.

Även om Zlatan är långt ifrån att vara en av mina favoriter så ser jag hellre att vi behåller honom för att på så sätt besitta en starkare anfallsbesättning än att ta in en Thiago Silva, eftersom jag anser att de bakre leden är redan relativt starkt.

Barcelona Giggity
2010-07-26 20:26
utöver casillas, har real någon kvar nu som har bara spelat a-lagsfotboll i Real Madrid?
Barcelona Rambla~
2010-07-26 20:24
Hetfield

Du borde veta vid det här laget att Berlusconi och Galliani väntar till de sista dagarna, säkerligen vid Joan Gamper-matchen, innan de gör sitt move mot Zlatan. Du minns nog hur det kommer att bli också, de kommer med sina skambud, minns Ronaldinho. Vilken klubb som helst förutom Milan. Värsta klubben att förhandla med.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-26 20:20
el Flac

Hehe ja, Berlusconi ser ut som en "Dragqueen gone wrong".
Jag förstår inte varför han snålar med pengarna, pengar är väl det minsta av hans problem.

Om man säljer Zlatan för 35 miljoner plus Thiago Silva så är det bara att tacka och ta emot.
Atlético addeh
2010-07-26 20:12
H.Alavi

Det klart även svenska lag har haft framgångar ute i Europa, men som du säger, detta var nästan 20 år sedan. Svensk fotboll har sjunkit som en sten sedan IFK Göteborg hade sin storhetstid.
Barcelona el Flaco
2010-07-26 20:09
Ämne: Jabulanin är verklig....
"Kom igen Berlusconi, hosta upp pengarna!"

I dagsläget är det en större chans att Berlusconi kommer behålla pengarna för att finansiera sin nästa botoxoperation än att han kommer lägga ett bud på Zlatan.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-26 20:00
Jabulanin är verkligen ingen bra boll, det är nästan som att sparka på en ballong.

----------

Det ser tyvärr ut som att Zlatan stannar ett år till i klubben, även Maxwell har sagt att Zlatan är fast bestämd på att stanna kvar.
Kom igen Berlusconi, hosta upp pengarna!
Atlético addeh
2010-07-26 19:47
elbraco

Det begriper till och med Fredrik Reinfeldt. Det jag menade var att en "normal" boll, den vi är vana vid, inte har alls den bollbanan som Jabulanin. Har du testat den förstår du vad jag menar.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-07-26 19:44
el Maestro!

"Zlatan ger Barca nog en säsong till."

Tvärtom, Barcelona ger Zlatan en säsong till.

----

addeh

Kommer ihåg 98-99 säsongen (tror att det var då) då AIK verkligen hade en chans mot FCB i CL. 10 år innan vann Göteborg Uefa Cupen har jag för mig.

Den ekonomiska krisen har lämnat ett stort hål i den svenska fotbollen, väldigt tråkigt.
Real Madrid Raúl - Den bäste kaptenen
2010-07-26 19:30
Ämne: Testade Jabulani för....Spanska ligan brukar ha Nike-bollar. Fast som du säger borde Jabulani användas i Allsvenskan ;).
elbraco
2010-07-26 19:25
Ämne: Testade Jabulani för....
Dum fråga kanske men om en boll är hårt pumpad så är den ju i princip bara luft och borde därför wobbla mer i luften? En tyngre boll (sämre pumpad) borde ju gå i en mer rak linje?
Barcelona el Maestro!
2010-07-26 19:24
Zlatan ger Barca nog en säsong till.
Låt oss hoppas att han vinner den där Champions League som han så gärna vill vinna.
Därefter tror jag att han drar sig tillbaka till Italien. Där passar han bättre. Kanske kan han ersätta Dinho i säsongen 2011/2012?
Atlético addeh
2010-07-26 19:22
H.Alavi

Nej så vitt jag vet mig minnas har jag aldrig sett någon boll från ett mästerskap användas i Spanien. Jag hoppas att dem fortsätter med samma boll så blir allt frid och fröjd.

Allsvenskan däremot borde använda Jabulani så det blir lite mål.

Såg för övrigt att Sverige inte ens fanns med bland de 32 främsta europeiska ligorna. Pinsamt är bara förnamnet.
Barcelona Sam
2010-07-26 19:15
Sant, men man måste påminnas om att för varje år vi behåller honom så förlorar vi 12 miljoner (?) i lönekostnader exklusive diverse bonusar, så att sälja honom med en förlust på 10-20 miljoner skulle inte vara så jättefarligt.
Barcelona DM1982
2010-07-26 19:05
Verkar mer och mer som om Zlatan-signingen kan vara bland de sämre i Barcas historia. Inte för att han är en dålig spelare, även om han inte riktigt har kommit in i systemet ännu, utan för att han kostar så sjukt mycket pengar för klubben. Vi betalade en hel för honom, sedan har en sjuk hög lön. Hur tänkte de egentligen när de köpte in honom?

Visst är han en bra spelare men vi måste bli av med honom så att vi kan sänka lönekostnaderna. Självklart lär vi göra en bra förlustaffär på en eventuell försäljning, det brukar Barca vara bra på.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-07-26 19:05
addeh

"Hoppas inte det spanska fotbollsförbundet väljer att använda sig av Jabulani under säsongen."

Vad jag vet så har aldrig La Liga använt en VM/EM boll i ligan. Serie A och La Liga har en gemensam boll som används i alla matcher. Skulle det spanska fotbollsförbundet helt plötsligt besluta sig för att använda sig av Jabulani så skulle det överraska mig enormt då bollen är dålig.

*Länktips!
Atlético addeh
2010-07-26 18:45
Testade Jabulani för första gången idag. Måste säga att den var precis som alla säger och vad man förväntade sig. Trots väldigt hårt pumpad flög den som en badboll och den vobblade ganska kraftigt ibland också för del delen.

Börjar förstå hur svårt målvakter i VM hade det med dessa bollar. Hoppas inte det spanska fotbollsförbundet väljer att använda sig av Jabulani under säsongen.
Barcelona petersays
2010-07-26 18:29
Ämne: Ämne: Kanske ....
Topp! :)
Barcelona CuléAndrés99
2010-07-26 17:42
Ämne: Kanske läge att avsk....
Har du rätt i. Uppdaterat nu.
Barcelona CuléAndrés99
2010-07-26 17:32
Ser dock ut som att Marquez lämnar för NY Red Bulls. Hans kontrakt som varar till 2012 ska avslutas och han går på free transfer. Detta skriver både AS och Marca.

Tycker det är lite sorligt, för han har varit en bra kugge i blaugrana och är en enormt skicklig passningsspelare. Dock mycket skador på sistonde. Får hoppas på att man ger Muniesa eller någon annan yngling chansen att hoppa när ordinarie blir skadade. Känns lite meningslöst att köpa in en backreserv till när Adriano också kan spela defensivt.

Har läst lite vad ni har skrivit om Puyi, intressant. Hoppas med mitt blåröda hjärta att han förblir en nyckelspelare och lagkapten många år till. Det gäller ju för honom att fortsätta på samma spår, om än ännu bättre och hålla sig frisk nu när Chygryinskiy och Marquez lämnar.

In Puyi we trust.
Barcelona petersays
2010-07-26 17:32
Kanske läge att avskriva Pedro Leon och Felipe Luis i Silly Season-artikeln? För ordningens skull.
Barcelona el Flaco
2010-07-26 16:47
Ämne: el Flaco

Återigen....
"Han BEHÖVER spela fotboll, det är ett behov för honom."

Håller med dig och det var ju därför som han dröjde så pass länge med sitt slutgiltiga beslut. Han vill inte bli som Alexanco och fortsätta i klubben utan att få spela särskilt mycket. Puyol ville bidra med så mycket som möjligt ute på planen och inte bara sitta på bänken under merparten av säsongen.

Sen om han nu lämnar så hoppas jag, precis som du är inne på i det andra stycket, att både han och klubben kommer överens om att sköta ärendet så smidigt som möjligt så att kaptenen får det avskedet han förtjänar. Med det sagt så fortsätter jag att tro och hoppas på att han avslutar sin karriär i Can Barça.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-26 16:41
el Flaco

Återigen, det beror på hur man tolkar det. Jag tror inte att Puyol stannar kvar i klubben, han är den typen som avskyr att sitta på bänken. Han BEHÖVER spela fotboll, det är ett behov för honom.

Jag tror att om en annan mittback tar över hans roll framöver så kommer han nog att lämna, men förhoppningsvis så lämnar han med värdighet. Han har ju vunnit allt som går att vinna.
Barcelona tarrak
2010-07-26 16:31
addeh

Efter att ha skrivit på det kontraktet så tror även jag att han stannar, men för ett år sedan såg det annorlunda ut. Skulle Chyg ha gjort succé och bänkat honom regelbundet, så hade han nog spelat ut kontraktet och lämnat den här sommaren. Nu behövde han bara två månader för att isne att det aldrig skulle ske. ;)
Annons: