/spanien/barcelona/forum/15066.aspx/spanien/barcelona/forum/15066.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nesto
2010-07-28 12:35
Kanske var för att han och Abidal återvände till träningen i måndags.
Är det någon som vet om matchen på torsdag sänds på tv?
Atlético addeh
2010-07-28 12:26
Ämne: Truppen på 22 man so....
Både en anmärkningsvärd och bra nyhet.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-07-28 12:19
Jag tror vi kan börja ställa in oss på Plan B

Edit: oops, glömde länka i länktips

Det ordnar vi. /Red
Barcelona Klint
2010-07-28 12:17
Truppen på 22 man som sticker till Norge är uttagen. Det mest anmärkningsvärda är att Hleb inte följer med.
Atlético addeh
2010-07-28 12:10
Hetfield

"Nu skriver Sport att det står mellan Capoue Étienne (Toulouse), Juan Mata (Valencia) och Mesut Özil (Werder Bremen) om det inte går att få hem Cesc"

Étienne Capoue är ju defensiv mittfältare, så om han värvas är det som ersättare till Yaya Touré, knappast någon plan b ifall Rosell inte lyckas få Cesc till Barcelona.

För övrigt vore det fantastiskt att få se guldklimpen Özil i den blöröda tröjan.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-07-28 11:45
Rambla~//

"Jag är ganska så övertygad om att Thiago kommer att bli större än tex Özil."

Håller med! Thiago har i princip allt som behövs för att bli en riktig världspelare, hoppas bara det mentala finns där också. I mina ögon har han potential till bli en sådan spelare som är effektiv samtidigt som han kan bidra till att sälja några 100 extra biljetter varje match för att han kan vara jävligt underhållande att titta på.

När Ronaldinho var som bäst var han oslagbar på att kombinera underhållning med effektivitet och jag tror och hoppas att Thiago kan fixa den kombinationen. Hade Thiago spelat i ett lag med sämre konkurrens hade nog redan nu börjat sätta avtryck men nu får vi hoppas att det blir den kommande säsongen.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-28 11:44
Nu skriver Sport att det står mellan Capoue Étienne (Toulouse), Juan Mata (Valencia) och Mesut Özil (Werder Bremen) om det inte går att få hem Cesc.

Låt oss hoppas att Cesc stannar kvar med den där grodätande Wenger. Det står även att Özil är den som är närmast Barcelona, om Rosell lyckas få hem Özil så kommer jag att bli helt yr av glädje.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-07-28 11:41
Rambla,

hittade en bra film om Capoué på youtube och blev imponerad. Bra spelförståelse, härliga passningar, stark i kroppen.
Skulle inte ha något alls emot att det blir honom istället för Cesc/Özil.

För mig är det inte de stora namnen som är det viktiga eller att köpa massa spelare heller för den delen. Jag föredrar också att först och främst plocka från La Masia.. men som läget ser ut just nu på mitten med Toure och även Marqez borta så är det alldeles för tunnt där. Då behövs det en värvning, även om Thiago och JDS kommer få mer speltid.
Det är inte ens säkert att det ligger någon sanning i vad EMD och Sport pubicerar, med tanke på den nya ledningens sätt att arbeta, men bara NÅGON mittfältare kommer så är jag nöjd ;)


Valencia Monarca
2010-07-28 11:41
Ämne: Ämne: Ämne....
Tror inte det ska vara några problem alls. Sällan det är slutsålt, men hur många är ni som ska åka?
Barcelona Riiio!!
2010-07-28 11:37
Ämne: Ämne: Någon s....
Åker eventuellt 1 dag innan match eller t.o.m samma dag då matchen är fast på morgonen och vill gärna ha bra långsideplatser.... man får hoppas att det går o fixa =)
Barcelona Rambla~
2010-07-28 11:32
1.70

Jag säger så här. Värva denna Capoué, han verkar spännande. Han kan garanterat även spela på Keites plats högre upp i banan om det skulle behövas. Efter den värvningen, stäng fönstret för Barcas del. Strunta i Özil och strunta framför allt i Cesc. Istället låter man Thiago och JDS täcka upp behovet på mittfältet. Jag är ganska så övertygad om att Thiago kommer att bli större än tex Özil.
Valencia Monarca
2010-07-28 11:27
Ämne: Någon som vet ifall ....
Har varit och sett den matchen förut. Inga problem att köpa biljetter i luckorna någon dag innan match!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-07-28 11:20
Rambla,

Du har nog rätt. Men vad tror du om möjligheten att få Etienne Capoué eller Özil hit i sommar? Även om Zlatan stannar
Barcelona Riiio!!
2010-07-28 11:16
Någon som vet ifall man kan köpa biljett direkt i luckan samma matchdag eller dagen innan hemmamötet med Valencia??
Det är väll inte smockfullt på arenan just den matchen eller har jag fel???
Barcelona Rambla~
2010-07-28 11:15
Monarca

Jag glömde bort Hleb och Cáceres. De blir med största sannolikhet inte kvar i klubben. De är till salu. Även Victor Sanchez som är tillbaka från Xerez är tveksamt om han blir kvar eller används i Barcelona B. Troligtvis blir han utlånad igen.

1.70

Med tanke på ekonomin så kan du nog utesluta att Zlatan stannar samtidigt som Cesc anländer. Det lär inte gå ihop ekonomiskt och inte heller sportsligt då Iniesta säkert kommer att spela mer ute till vänster än det annars var tänkt om Cesc kommer.
Valencia Monarca
2010-07-28 11:06
Ämne: När det gäller Zlata....
Jo, det skulle han verkligen behöva göra.
Alla lag han spelat i har spelet kretsat kring honom, enda från Malmötiden till Inter. I Barcelona kanske han förstår att det inte kommer bli så men osäker om han kommer klara av bänken.

Hur som helst blir det intressant att följa :)
Barcelona 1.70-ligan.
2010-07-28 11:02
Jag hoppas att man värvar antingen Cesc eller Özil, plus Senna, samt att Ibra stannar. Och att man antingen tar hem Ceceres eller värvar en ersättare. Och säljer Hleb.

Då har vi ett fantastiskt lag som Pep kan laborera runt med i all oändlighet. Om plånboken tillåter låter jag dock vara osagt..
Barcelona Rambla~
2010-07-28 10:55
När det gäller Zlatan så återstår det ju att se. Han kanske överraskar alla tvivlare och visar upp en annan sida av sig själv? Det känns som om det är lite för tidigt att börja spekulera. Dessutom så vet vi ju fortfarande inte om han blir kvar.
Valencia Monarca
2010-07-28 10:49
Ämne: Ämne: Hur ser....
Det känns inte som att Zlatan är den killen som klarar av att jobba sig in i startelvan. Har svårt att se Barcelona klara allt det här om han stannar, han passar helt enkelt inte in.

Barcelona Rambla~
2010-07-28 10:43
Ämne: Hur ser startelvan u....
Att Zlatan stannar samtidigt som Cesc kommer kan vi nog alla utesluta med en gång. Cesc kommer inte, tack och lov ska tilläggas.

Startelvan lär bli som förra säsongen med undantaget att David Villa kommer att starta istället för Zlatan. Åtminstone i början av säsongen och om alla är friska.

Vår bänk är inte till salu, de är unga spelare och framtidsmän som kommer att få sina chanser under säsongen. Även några talanger från Barcelona B kommer att användas vid några tillfällen. Den som kommer att lämna är Rafa Marquez men han är nog ingenting för Valencia, dessutom så går han till MLS och New York.
Valencia Monarca
2010-07-28 10:36
Hur ser startelvan ut om Zlatan stannar och Fabregas kommer? ;) Sugen att dela med er av bänken då kanske?
Barcelona Rambla~
2010-07-28 10:29
Det här med ett hemligt avtal med Arsenal är ren bs från EMD. Om det nu är så hemligt så hade ju knappast EMD fått nys om det. När det gäller övergångar och förhandlingar från den nya ledningen verkar nästan ingenting sippra ut längre. Titta bara på Chygs försäljning och värvningen av Adriano. Ingen hade en susning om vad som var på gång.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-07-28 10:23
Rambla~//

Ja, den katalanska sport-pressen är rena vilda västern. Känns ibland som om Sport och EMD vill vara först med stora nyheter så gärna att dom ofta chansar, t.ex. nu som EMDs nyhet om det hemliga avtalet om Cesc. Skulle ett avtal finnas så är dom först och finns det inte så skit samma, verkar de resonera.
Barcelona Rambla~
2010-07-28 10:18
Enligt Sport idag så har varken Senna eller Bruno från Villarreal ens varit aktuella för Barcelona. Snacka om motstridiga uppgifter mellan Sport och EMD. Det går inte att lita på några uppgifter denna sommar.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-07-28 10:14
Känns som Cesc-sagan kan få lite mer tydlighet nu i slutet på veckan då katalanen återvänder till London. Då har han chansen, om han vill, att pressa Wenger och Arsenal för att få igenom en övergång. Tror inte att Arsenal kan/vill hålla kvar sin lagkapten om Cesc själv inte vill stanna.

Däremot om Cesc inte är villig att ta fighten så stannar han, hur som helst hoppas jag att denna otroligt sega historia når sitt slut i nästa vecka.

Angående att Barça och Arsenal har ett "hemligt" avtal tror jag inte alls på. Känns som om EMD skjuter i mörkret där. Visst, man ska aldrig säga aldrig under silly season men det låter väldigt långsökt.

Förövrigt, Thiago Alcántara (såg ni frisparken?!) vilken fucking lirare!
Barcelona Rambla~
2010-07-28 10:07
Angel Di Maria

Jag är inte ute efter något speciellt svar så tagga ner lite. Jag konstaterar bara att klubben Real Madrid, inte fansen för de älskar Raul, har skött det rätt så illa. De har vetat en längre tid att Raul med största sannolikhet lämnar efter denna säsong. De har haft gott om tid att förebereda sig. Det du kommer med är bara en massa bortförklaringar om fans som jobbar osv.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-07-28 09:02
Någon som känner till en bra hemsida där man kan köpa senaste hemmastället, långärmad helst. Den är lite för dyr på den officiella hemsidan runt 80 £..
Barcelona DenOndaZeke
2010-07-28 08:47
3 £ för Senna alltså. Tycker det låter som en bra idé för att ersätta Touré som var för bra för att sitta på bänken och titta på Busquets. Å andra sidan är det så billigt så att jag själv skulle kunna tänka mig att köpa honom. Han kan få ett eget litet skrivbord här inne på mitt kontor och hämta kaffe åt mig.

Vad avser ekonomin så håller jag med vad någon skrev, dvs. att vi varken behöver eller har råd med Cesc just nu. Även om jag inte tror att det händer så föreställ er ett Barca som tvingas sälja spelare för att klara ekonomin, ett Barca som tvingas ta in bwin som sponsor...

Nej Cesc får vänta. Kanske kan Wenger scouta la masia och hitta ett lämpligt bytesobjekt till nästa transferfönster? Kanske måste Arsenal hamna på en femteplats i premier league kommande säsong för att tvingas sälja? Vem vet, inte jag, inte du. Den enda som vet det är Cruyff, för han vet allt.
Barcelona basaric
2010-07-28 02:31
Enligt El Mundo Deportivo så blir det Senna som tar över Toures roll som den defensiva mittfälltarn i Barcelona.

Visst, han är en duktig spelare men hur mycket är man beredd på att slösa på en spelare som fyllt 34 år? Hoppas dom inte tar i om ryktet stämmer.
Real Madrid Angel Di Maria !Hombre!
2010-07-28 02:29
Frodo//

Vad fan kan ledningen göra?

Ska dem dela ut flygblad, göra tv reklam, göra afisher på mindre än 15 timmar för att få dit folk?

Den offeciella hemsidan skrev det 15 timmar innan hans avsked, tror du inte folk sörjde eller tyckte att det var för känslosamt att komma?

Visst man kunde satt datumet några dagar senare än det offeciella beskedet men men.
Annons: