/spanien/barcelona/forum/1502.aspx/spanien/barcelona/forum/1502.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-07-22 13:47
Vad är det med Barca och mittfältare?

Barca behöver mittbackar. köp en mittfältare, Barca behöver vänsterback, högerback, forward, vänsterytter, höger yttern eller en tränare. Köp en mittfältare.

Barca behöver en läkare. Köp en mittfältare.
Det roliga är att jag inte under föra säsongen sett en enda gång den här Andre Gomes. Är han så bra så att Barca köper hellre honom än någon som kan avlasta trion däruppe. Någon som har kvalitet?

Har lyckats låta bli att reagera på allting som har hänt den här sommaren i Barca.
Den ena negativa händelsen efter den andra.

Nej, nu går jag och köper en mittfältare stället. Det kanske löser mina problem i livet.
Fidizzle
2016-07-22 13:40
@koeman92:

Bra inlägg!
Det stämmer att Andre Gomes fick starta EM turneringen, men det räckte med ett inhopp av Renato Sanchis, för att cementera sin position som mittfältare i Landslaget.
Var ska man börja? Renato är en mer kraftfull, snabbare å starkare spelare än Gomes, påminner lite om Edgar Davids lr Drenthe. Det är precis en sån spelare vi kanske saknar. En spelare i mittfältet som är mer kraftfull å tempostark a la Davids, Vidal, Essien, Pogba. Även om Rakitic är bra defensivt, saknar han just tempot å farten.
Barcelona WalterWhite
2016-07-22 13:39
Rakitic verkar aktuell för Juve.
Barcelona koeman92
2016-07-22 13:23
Så Gomes är alltså officiellt klar? Vilken bomb, helt oväntat. Men hur har är han egentligen på klubblagsnivå? Det enda jag har sett av honom är de matcher han spelade i senaste EM, och då stal Renato Sanches större delen av min uppmärksamhet.
Barcelona Gabriel
2016-07-22 12:49
Trippeln Håller för övrigt med dig om att Bacca hade varit ett utmärkt alternativ för bänken som Suarez avlastare, men jag tvivlar på att Bacca är sugen på att agera backup oavsett om klubben heter Barcelona. Skulle däremot vara roligt o se Bacca och Neymar hälsa på varandra. Känner jag Neymar rätt så hade han försökt skoja till det hela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-22 12:44
Trippeln Ja, fast det där stämmer ju. Att Perez under sin första Galactico period var inne på att utnyttja Beckhams varumärke för att stärka Real Madrids intresse i framför allt Asien är ju inte alls någon lögn, snarare sanning. För rent sportsligt fanns det egentligen inte många anledningar till varför man skulle värva Beckham, som under sina glansdagar i United spelade som högerytter - samma position som man bara 3 år innan hade värvar Figo från oss. Däremot minns jag så tydligt den sommaren hur Ronaldinhos signatur gick mellan 3 klubbar. Barcelona - Real Madrid och Manchester United. United var först med att vara Barcelonas största konkurrent, eftersom Real Madrid precis gjort klart med Beckham. Men Manchester United avskrevs ändå rätt så snabbt, även om PSG förmodligen var mer intresserade av att sälja Ronnie till United än till oss med tanke på att de betalade mer för honom. Men, som man hört några år efteråt av Sir Alex var ju att Ronaldinhos bror, och även agent, inte ens "tillät" (snarare så att Ronaldinho gav egna direktiv om att han inte var speciellt intresserad av en flytt till Manchester) Ronaldinho om att gå på ek personlig träff med Ferguson, oavsett hur mycket denne bönade och bad om det. PSG hur som haver utnyttjade till trots Uniteds intresse (som vägrade ge upp ända tills Ronaldinho var klar för oss) för att försöka trissa upp priset. Men Barcelona hade ett ess i handen med Rosell, som tack vare sina relationer med Nike och goda vänskap med Ronaldinhos bror kunde hålla sig kyliga utan att få panik och gå in i ett budkrig. I mitten av allt detta blandade sig Real Madrid i, så som Florentino Perez nästan alltid brukar göra så fort han hör att Barcelona är intresserade av en spelare. Florentino Perez hade dock ett dilemma. Hans lag var redan full gällande icke EU-spelare med Roberto Carlos, Flavio Conceiçao, Ronaldo, Solari och Cambiasso. Just därför försökte Perez köpa Ronaldinho men direkt låna ut Ronaldinho i 1 år till PSG, och under den tiden skulle man jobba på att göra sig av med vissa av de icke EU-spelarna, samt fixa spanskt pass till en del av de (vilka det var minns jag inte men jag har för mig att Cambiasso var en av dem, och att Flavio skulle säljas). Ronaldinho however gick inte med på det, utan lockades istället av Barcelonas och Rosells erbjudande där man skulle göra honom till frontfigur för det "nya Barcelona" med ett sportsligt projekt som han skulle komma att leda under de nästa åren. Och så var det med det, förmodligen det enda positiva Rosell gjort för våran klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona r.10
2016-07-22 12:39
Miquel Sors, the agent of Ivan Rakitic, had tweeted on Friday morning a message that sounded the alarm bells for Barça fans:

"It is time to go..."

He also retweeted a journalist's post commenting the large number of midfielders now at Camp Nou.

Following the subsequent furore generated, Sors responded to the journalist who had tweeted the message, explaining himself:

"At no point have I referred to anyone in particular. I simply referred to the overbooking, nothing more. We are delighted to be here."

Later, Sors posted another clearer message:

"It was a personal opinion, nothing more. Nothing in it, end of the matter, case closed."
Barcelona Trippeln
2016-07-22 12:22
Gabriel Tack för förklaringen. Har läst lite överallt att Perez valde Beckham för att han ville sälja mer tröjor osv. -- Tveksam när det gäller den här värvningen asså. Hade ni inte valt Banega, Renato Sanchez eller Gundogan före Gomes? Jag är alldeles övertygad om att dom flesta hade gjort det. Tycker också att Gomes passar mer in i ett kontringslag där han får utnyttja sin fart och driv med bollen. Jag ska inte ha höga förväntningar längre, jag trodde Arda skulle dominera hos oss men han floppade rejält. Vi får vänta och se. Vad gäller Reals intresse så tvekar jag, dom har redan James, Isco och Kovacic på bänken. Om Real nu var intresserade så känns det som att vi gjorde värvningen bara för att dom inte skulle få honom? Precis som dom gjorde när Perez snodde Danilo framför ögonen på oss. Jag väntar på anfallsvärvningen. För mig är det fortfarande helt sjukt att vi inte plockat in Bacca än för 25 miljoner, en spelare som är på väg till West Ham.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sebbe8
2016-07-22 12:08
Sälj Arda, Vermaelen, Adriano och Douglas och köp in Vietto så ser det riktigt bra ut. Då kan truppen se ut såhär:

Bravo, ter Stegen, Masip

Roberto, Piqué, Mascherano, Alba
(Vidal, Mathieu, Umtiti, Digne)

Rakitic, Busquets, Iniesta
(Gomes, Samper, Rafinha)

Messi, Suarez, Neymar
(Munir, Vietto, D. Suarez)
Barcelona DM1982
2016-07-22 12:06
[QUOTE=Cessi - 3]Varför skriver nästan alla Gomez? Han heter Gomes. Det är som att säga Nessi [/QUOTE] Minns när folk skrev Valdez istället för Valdes. Det var rätt dåligt, speciellt när Barçafans skrev så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-07-22 11:41
Helt plötsligt har vi en avbytarbänk av världsklass, förra året blev truppen för trött för tidigt, detta lär inte hända igen. Det enda vi behöver göra nu är att göra oss av med spelare som inte har något att göra i Barca längre, jag tänker främst på Douglas samt Adriano.

Barcelona Barclasico
2016-07-22 11:34
Barcelona Cessi - 3
2016-07-22 11:32
Varför skriver nästan alla Gomez? Han heter Gomes. Det är som att säga Nessi
Barcelona barcagurl
2016-07-22 11:29
Det roligaste nu är att helt plötsligt är Realfansen GLADA över att vi värvade Gomez. Haha please! Vi alla vet att det var ert huvudmål samt med Pogba. Burn. Ni som tvekar, Gomez sitter med en damn good talang. Rakitic lämnar inte, ge er nu. Verkar inte ens vara hans agent som skrivit det. Källkritik någon? Ingenting är klart förens fönstret är stängt. Arda kommer försvinna. Inte Rakitic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-22 11:07
@ElRaval:

Jag är också tveksam till Gomez. Han skulle platsa bättre i lag som kontrar och som har stora utrymme. I Barca där motståndarna parkerar bussen kommer bli svårt för honom att utnyttja stora steg och farten. Sen vet jag inte om han är bra defensivt. Bara att lita på ledningen och hoppas att han lyckas.
Barcelona ElRaval
2016-07-22 11:00
Gomes är bra men platsar knappt i landslaget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2016-07-22 10:53
@Gabriel:


Enligt Transfermarkt, så är det ett företag som är hans agent. Vet inte hur trovärdigt det är. Tror företaget i sig har massor utav representanter.
Barcelona neymar JR
2016-07-22 10:48
Denna värvningen behövdes både pga föryngring av truppen samt pga konkurrens. Hela vår säsongen spelade vi nästan samma elva, och det är fan inget bra. Vi visste elvan inför varje match och spelarna visste det med. Pep efter sitt andra ville göra stora förändringar men ledningen köpte inte det och "jagade" iväg honom. Visst behöver man nya ansikten, nya konkurrens situationer för att utveckla laget. En ny slags motivation behövdes få in i klubben och nu kommer vi ha en trupp som verkligen kommer stå på tårna. MSN jagar sina siffror och har den lekfullheten som leder till att dom egentligen inte behöver någon konkurrens. Dem motiverat varandra, men en back up för att vila dom behövs. Försvaret+ mittfältet är fylld med konkurrens och det borde gynnas oss. Rotationer, nya elvor samt gala elvor som är anpassade efter form och inte namn!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-22 10:48
I går bekräftade FC Barcelona en värvningskupp.

Klubben har snott åt sig André Gomes – mitt framför ögonen på Real Madrid.

Men i övrigt var uppgifterna knapphändiga vad gäller hur stor summa Valencia får ta emot.

Enligt Barcelona-baserade Sport kommer dock summan att stanna på drygt 350 miljoner kronor och inkludera högerbacken Martin Montoya i affären.

Montoya ska ersätta Antonio Barragan som lämnat för Middlesbrough och Valencia ska även undersöka möjligheten att låna in Cristian Tello.
AB
Barcelona Gabriel
2016-07-22 10:46
Mikheil Okej, jag har faktiskt ingen aning. Googlade hans namn tillsammans med Rakitic och det kom fram en bild från Rakitic presentation med de tillsammans, så någon koppling har han till Rakitic hur som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2016-07-22 10:44
@Gabriel:


Jag har läst att hans fru är hans agent!
Barcelona Gabriel
2016-07-22 10:35
Är det någon som verkligen kan bekräfta att han här Miquel Sors är Rakitic agent ens? Läste lite på Twitter att hans bror är hans agent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcanist
2016-07-22 10:26
Varför är det ett sånt tjat om att Arda måste lämna...? Arda kan lira på kanten i anfallet. Därmed behövs endast en som kan spela i mitten (Vietto!) och vi är fullbordade. Målvakter: Bravo, Ter Stegen, Masip Backar: Vidal, Roberto, Pique, Masken, Umtiti, Mathieu/Vermaelen, Alba, Digne Mittfältare: Rafinha, Denis, Rakitic, Iniesta, Busquets, Samper, Gomes Anfallare: Messi, Suarez, Neymar, Arda, Munir, Vietto(?) Sen kan Rafinha och Iniesta vikariera på anfallskanterna vid behov. Messi kan droppa ner på mittfältet vid behov. Vi ser bredare ut än på länge! Vad fan klagas det över?! Edit: även Denis kan vikariera på anfallskanten! Utgår från att Douglas, Vermaelen/Mathieu, Adriano och Montoya lämnar.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-22 10:24
Som sagt ingen spelare ska säljas, det är perfekt som det är. För övrigt bör Rakitics agent vara tyst. Alla andra klubbar kan ha breda truppar med spelare som konkurrerar om samma plats. Rakitic får bita ihop och kämpa för att hålla kvar sin plats, ska knappast vara enkelt att spela i Barca, även om vissa spelare verkar tro det....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-22 10:23
Vilken skandal om Rakitic lämnar pga denna värvningen. Det får absolut inte hända oavsett vad. Han är vital för oss. Att han sen har hatare här inne som inte kan uppskatta hans betydelse för oss är av mindre betydelse.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-22 10:18
Barc6 Jag håller helt med. Har länge efterfrågat em bred trupp och en stark bänk, nu ser det riktigt bra ut. En anfallare till (Vietto) och truppen är komplett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-22 10:09
Större chans att neymar lämnar än rakitic, finns absolut inte på kartan att lucho släpper honom. Den som kommer lämna är givet och det är arda. Nu fick vi en sådan skön värvning som chockar Europa lite, visst fan är det ett statement att sköta den värvningen som den gjordes. Gomes var en riktigt eftertraktad spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
2016-07-22 10:06
En sak som är ganska komiskt är hur vi aldrig blir nöjda här på forumet. Jag kommer ihåg när vi under våran transferban hade en av dem sämre alternativen på bänken och hur vi tjatade och peka finger på allt och alla inom klubben för att vi hade en sån dålig bänk gentemot andra toppklubbar. Nu när vi äntligen har en bred bänk med bra, hungriga och unga spelare så klagar vi på att vi har för många spelare. Jag har hellre för många duktiga spelare på bänken än att ha som vi hade under ett år tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-07-22 10:00
Rakitic får inte lämna, som "Tiki-Taka" skrev; stor skandal om det händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-22 09:57
Om Rakitic går på bekostnad av denna värvning så är det en stor skandal!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: