/spanien/barcelona/forum/15009.aspx/spanien/barcelona/forum/15009.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blå Stjärnan[LFC]
2010-07-10 17:26
Barcelonito / Lucho Enrique 21;

Du säger det själv, och här kommer min fråga till er.


Vad ska ni med Cesc Fabregas till?
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-10 17:06
MF Doom

Jag har inte läst att Zlatan har tackat nej till Milan, men jag är däremot bombsäker på att en flytt till Man C är helt uteslutet då Zlatan vill vinna CL, och han ogillar regnigt väder.

Barcelonito

Zlatan är en magisk spelare, man han är helt fel för Barcelona.
But hey, Guardiola försökte utveckla Cruyffs gamla filosofi, och det gick åt skogen. Men han vågade i alla fall, det är värt en applåd.

Blå Stjärnan

Jag tror att 9/10 här inne vill att Cesc ska stanna där han är, så det som Rosell vill göra representerar inte vad de flesta tycker.
Barcelona Messidinho_10
2010-07-10 16:59
Henry lämnar nästa vecka.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-07-10 16:58
Zlatans problem börjar likna Yaya Toures. Barca kan inte bänka en egen produkt som är i spanska landslaget. Busquets har äntligen bevisat för alla idioter som har kritiserat honom att han är en världsklass spelare och platsar i Barcelona och Spanien.

Zlatan är en stor spelare. Men Pedro är också en egen produkt som är landslagsspelare numera. Det blir väldigt svårt att peta en sån spelare som även passar perfekt i Barcas system. Jag gissar på Pedro, Messi, Villa i de flesta viktiga matcherna och det förtjänar han mer än någon annan spelare.

Zlatan och hans agent måste ha förstått att han aldrig kommer bli så stor som han var i Italien. Barca är inte Inter eller Juventus. Barca kan göra sig av med vem som helst. De har innan gjort sig av med Maradona, Schuster, Romario, Rivaldo, Ronaldinho, Deco, Eto'o osv. Zlatan kan drömma om att vara i närheten av deras status i klubben.

Därför bör han söka sig till en annan klubb annars så blir han en rotationsspelare.

Allt det här säger jag trots att jag vet hur bra Zlatan kan bli med en anfallare som Villa bredvid sig. Villa är en spelare som ligger närmare Zlatan än vad Henry och Messi kunde göra och utnyttja Zlatans bästa kvalitéer som bollmottagningar och skarv och passningsspel.
Barcelona Davids3
2010-07-10 16:46
Ämne: Ämne: Varför ....
det är ju bara dummt att tro att barca behandlar utlänningar illa, okej det är ingen hemlighet att de siktar på att ha hela startelvan från katalonien, men det har inget med de o göra, de tar den som är bäst helt enkelt. Zlatan har jag ogillat o vetat att han ska lämna väldigt snabbt sen dag 1, barca är det laget han minst passar i.
Sen tycker jag bara synd om Pato om en affär sker och han hamnar i barca, eftersom han kommer hamna i bänken då och kommer inte att utvecklas då.
Han kommer och kan aldrig peta Pedro !! men så klart hellre ha honom på bänken än zlatan..
Barcelona san Andrés
2010-07-10 16:45
Jag tror Pato skulle kunna tänka sig en flytt till Barcelona, beroende på om Milan gör en satsning eller inte. Om de köper in några klasspelare, vilket inte är så troligt pga. Berlusconi, så är jag övertygad om att han vill stanna. Han är en av stjärnorna i laget, och säker på en startplats. Om däremot satsningen uteblir, och Milan saknar slagkraften att konkurrera om titlar så tror jag att han skulle komma hit om han fick chansen.

Men nej, jag vill inte heller ha Pato till Barcelona, även om det kanske lät så på mitt tidigare inlägg. Jag menade bara att han skulle kunna göra det bra i Barcelona.

Vi har redan Bojan och Pedro, vars spelstilar inte är helt olika Patos. Det skulle bara bli ett onödigt överflöd. Jag tycker att de anfallarna vi har just nu räcker gott och väl. Startelvan behöver inga förstärkningar enligt mig, men en högerback och en eller två mittfältare till bänken vore bra.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-07-10 16:44
ponta p

Oj! Första gången jag ser själva klippet, Alves var ute och cyklade! Maravilla.

----

addeh

Felipe i FCB? Nej tack. Om han köps in så lär han inte få någon startposition då Abidal har en, och ska ha en, ordinarie plats i startelvan. Dessutom så begär Depor flera säckar med pengar för en spelare som lär sitta på bänken i Barca, så jag är negativ till en sådan affär.
Barcelona Barca4eva
2010-07-10 16:42
Den där Amunt killen i Valenciaforumet är fan patetisk lol...kommer in hit skriver en negativ mening och drar tillbaka till deras forum där han snackar skit...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-07-10 16:31
MF Doom

Förklara gärna hur du menar när du skriver;

"Och varför skulle Pato gå till Barca då han och många andra spelare ser klart och tydligt hur utlänningarna behandlas i Barca just nu."

När det gäller Zlatan är det tydligt att hans spelstil inte passar 100 i Barcelona, därför är det ju för båda parter positivt om han kan hitta en klubb som passar bättre.

När det gäller Torué är det han själv som haft viljan att lämna med för lite speltid som argument. Att Busi gjort det bättre handlar väl snarare om konkurrens än om att behandlas illa.

Att Marques är på väg ut beror ju på att han inte visat på någon som helst form under säsongen.

Så att utlänningar behandlas illa ställer jag migtvärt emot. Alves och Messi då? Och Keita och Abidal, hur har dessa "behandlats illa"?


MF Doom
2010-07-10 16:21
Ämne: Varför ska vi ta in ....Det hela hänger ju inte på om Milan gräver fram stålar eller inte. Det spelar inte heller någon roll vad Berlusconi vill eller har råd med eller vad Milan erbjuder för spelare + pengar. Allt hänger ju bara på Ibra och vart han vill spela. Han har redan nekat till Man C & Milan. Agenten hans säger att han blir kvar i Barca och vid det här laget så vet vi att ha försvinner. Det hela kommer att sluta med att Ibras prislapp hamnar på cirka 10 till 15 miljoner. Ibra går och väljer lag och det nya laget tar över hans kontrakt. Och varför skulle Pato gå till Barca då han och många andra spelare ser klart och tydligt hur utlänningarna behandlas i Barca just nu.
Atlético addeh
2010-07-10 16:08
Deportivo har värvat en ny vänsterback. Hm, hur ska vi tolka detta? Är Felipe på väg bort?

Klubben menar bestämt att Stopira bara än tänkt som en backup åt Felipe och förnekar också att den sistnämnde skulle vara på väg till Barcelona.
Atlético addeh
2010-07-10 16:02
Delarocha

Jo precis. Skulle en klubb vilja köpa Neymar vänder sig Santos till Barcelona för att se så inte dem är intresserade.

Kort och gott, Barcelona har förtur på Neymar och skulle en annan klubb vara intresserad av att köpa honom kommer dem få betala en bra slant.
ponta p
2010-07-10 16:02
Hehe skön video jag hittade. Tror ni Villa kommer påminna Dani på träningarna sen eller?
Delarocha
2010-07-10 15:55
addeh

Är det inte även så att om andra klubbar vill köpa Neymar kommer man först se om Barcelona vill det, dvs man vänder sig till dem och ser om Barcelona vill matcha budet typ. Eller något i den stilen.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-10 15:38
Varför ska vi ta in ytterligare en kvick anfallare när vi har Pedro, Bojan och även Jeffren som konkurrerar om platserna?

Jag tycker att Pato är en väldigt bra spelare, men han är så pass skadebenägen att jag blir lite skeptisk om han kan ta steget till att bli en världsklass anfallare.

Nej Berlusconi, antingen betalar du med cash eller så får du spela med Huntelaar.
Atlético addeh
2010-07-10 15:29
Ämne: Ämne: Enligt ....
Antonio Puerta

"Kan du beskriva lite nogrannare hur det ligger till med köpoptionen"

Precis som Hetfield var inne på tror jag det innebär att Barcelona har förtur att köpa Neymar. Skulle flera klubbar vara intresserade av honom har Barcelona rätten att köpa honom.
Barcelona san Andrés
2010-07-10 15:00
Allendinho

Varför har inte Pato ''barca stilen''?

Jag håller med om att Villa är optimal som en nia i Barcelona, men jag tror definitivt att Pato också skulle klara det galant. Han har alla kvalitéerna för att lyckas, och killen är bara tjugo år. Han har potentialen att bli en av världens absolut bästa anfallare när han peakar, helt klart.
Barcelona Allendinho
2010-07-10 14:30
Ämne: Är det bara jag som ....
Pato har inte barca stilen. David villa är perfekt, zlatan ut på bänk, david villa in på CF. han löper ständigt, och med xavi och iniesta bakom sig så gör han säkert flera mål närmaste säsongerna
Andre_D
2010-07-10 14:23
Forlan har varit riktigt bra, förvånar mig inte om han vinner den. Men det blir oftast någon i finallagen.
MF Doom
2010-07-10 14:10
Blir förbannad om inte Xavi får guldbollen efter vm. Han förtjänar den för en lång och trogen tjänst i landslaget. Vem ser ni helst som vinnaren av vm guldbollen?
Real Madrid PEP,G
2010-07-10 13:44
Är det bara jag som tycker att vi borde byta Zlatan mot Pato?
Även om jag inte har något emot att han stannar men jag tror att Pato skulle kunna tillföra mer till Barca än vad Zlatan kan, och sen är Pato fortfarande väldigt ung och kan utvecklas till en av världens absolut bästa spelare.
Barcelona westinho
2010-07-10 12:59
Ämne: Ex-Barca B spelaren ....
Couldn't care less.
Barcelona Jonathan Dos Iniesta
2010-07-10 12:47
Ex-Barca B spelaren Xavi Torres till Levante. Kommentarer?
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-10 12:36
The Sun är en skittidning utan dess like. De får ju Markus Birro att framstå som en pulitzerpris vinnare.
Barcelona Rambla~
2010-07-10 11:59
Ämne: Ämne: När det....
Det är inte speciellt svårt att mixa citat från olika intervjutillfällen och sedan lägga in dom i en och samma artikel för att få fram ett önskvärt resultat. The Sun är heller inte kända för att vara rädda att hitta på/förvränga citat.
Barcelona el Maestro!
2010-07-10 11:52
Ämne: När det gäller The S....
De vrider och vinklar på allt precis som Aftonbladet. Att fabricera citat är dock allvarligt inom journalistiken. Det ska inte ske.
Barcelona Rambla~
2010-07-10 11:49
När det gäller The Sun så fövånar ingenting. De vrider och vänder på precis allting så som det passar dem.
Barcelona el Maestro!
2010-07-10 11:41
Ämne: Jag tror iofs inte a....Det må vara några dagar eller någon vecka gammal. Men jag är säker på de inte hittar på citat. Det är inte stor intervju han gör utan säkert ett par minuters samtal med en journalist.
Barcelona Rambla~
2010-07-10 11:33
Jag tror iofs inte att Xavi har snackat med den "prestigefyllda" tidningen The Sun mitt under pågående VM, det där är säkert väldigt gamla citat om de ens är sanna. Oavsett vilket, så är det inte Xavis sak att snacka i pressen och speciellt inte under pågående VM. Jag tror att han har viktigare saker att tänka på, en finalmatch kanske, än att oroa sig över huruvida Cssc spelar i Barcelona nästa säsong.
Barcelona el Maestro!
2010-07-10 11:25
Maestron Xavis gör ytterligare ett inlägg i debatten om Cescs vara eller icke i Arsenal.

I praktiken så säger han till Wenger:
Ta pengarna du får och köp spelare som vill spela för din klubb långsiktig istället för att försöka hålla kvar en spelare som vill spela fotboll för någon annan klubb.

"I am not sure if Cesc will move this summer although I know he wants to. Arsenal cannot keep hold of him for more than another 12 months. His heart and his head is in Barcelona and it would make sense for them to sell him now. They could then use the money on a player, or players, who want to be at the club long term, rather than keep a player whose heart is somewhere else, no matter how good he is. Cesc only knows success with Spain, and that is not right for one of the best central midfield players in the world. Major tournaments only come around every two years and Cesc is a player who should be winning things domestically season after season."

Där fick du en slägga, Wenger!
Annons: