/spanien/barcelona/forum/15001.aspx/spanien/barcelona/forum/15001.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona GDS-17
2010-10-20 15:30
Min flickvän som brukar ha rätt när det gäller att gissa resultat för Barca säger att vi vinner bara med 2-1 mot FCK i kväll... vi får se, men jag hoppas så klart på flera mål utav Messi och co.
jeffren
2010-10-20 14:39
svar till:addeh

Inte direkt kontakt men har några kompisar som bor i Barcelona som i sin tur känner den och den osv

Men jag håller med dig,jag litar inte på Marca heller och mitt inlägg var kanske fel skrivet på det sätt jag gjorde

Hoppas verkligen att Messi startar helt klart,,,, krossa Köpenhamn
Atlético addeh
2010-10-20 14:25
jeffren

Hur vet du det? Har du direktkontakt med Leo eller? Bara för att Marca inte tror att Messi spelar från start betyder inte det per automatik att det blir fallet. Enligt både Sport och rac1 är Messi fullt spelklar och kommer starta matchen.
Canaletes
2010-10-20 14:23
jeffren

Du kan ändra ditt inlägg
jeffren
2010-10-20 14:10
utan menar jag sorry
jeffren
2010-10-20 14:10
Messi startar inte uten kommer endast få spela om det krisar sig
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-20 14:07
4-0 idag hoppas jag på =)
Barcelona samir el messi
2010-10-20 13:56
mikel anttonsson tror för mycket att han ska stoppa messi ingen back i hela världen kan inte ens tror messi gör två mål och david villla en
jeffren
2010-10-20 13:45
Enligt Marca.com

Så startar Barca med följande Forwards

Iniesta - Villa - Pedro
Delarocha
2010-10-20 13:40
Tänk på att mer eller mindre alla de engelska spelarna som är inblandade i detta är personer som kommer från ruffiga white-trash / trail trash förhållanden i sin ungdom, det är inte direkt de mest stabila personerna, Rooney, Gerrard, Ferdinand, etc etc. Alla dessa är ganska mycket thugs eller whitetrash fortfarande och inte direkt så polerade individer på det sociala planet.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-10-20 13:23
addeh

Co-sign!
Atlético addeh
2010-10-20 13:19
Gud är störst! - Pep el rei!

Tro mig, kvinnor kan aldrig få för mycket av pengar. Är med tillsammans med en ful jubelidiot som sätter på prostituerade på sin fritid kan man inte vara annat än besatt av pengar.

I'm just sayin'...
jeffren
2010-10-20 12:54
Skit,,,, Valdes feber helvete
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-10-20 12:53
addeh

Har för mig att Rooney´s flickvän också är rik hon med. Hon jobbar inom tv och är dessutom modell (det har jag hört av vänner).
Barcelona AlexC
2010-10-20 12:31
Att köpa Rooney är ett stort no-no!

Han är engelsman. Han är dyr.
Atlético addeh
2010-10-20 12:28
Hetfield

Kanske också beror på att spanjorer i allmänhet är snyggare än engelsmän. Utan att låta gay så ser ju faktiskt David Villa trettio gånger bättre ut än Rooney, så Villas flickvän kanske inte enbart är tillsammans med honom för pengarnas skull. Precis som du sa, ser jag det som en självklarhet att Rooneys flickvän är tillsammans med honom bara för kunna leva som en lyxprinsessa.

Den kulturella skillnaden spelar nog också väldigt stor roll i detta. Både Spanien och alla sydamerikanska länder har en helt annan familjerelation än exempelvis britter, och jag tror detta har en väldigt stor betydelse.
Barcelona NoGo™ - Krkic #9
2010-10-20 12:08
Så länge Pinto inte bestämmer sig för att dra ut på en av sina dribblings räder så ska det nog inte bli några problem.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-20 12:08
addeh

Det är faktiskt intressant när man tänker på skillnaden mellan spanska spelare och t.ex: britter. Det är sällan man hör en spansk spelare vara otrogen med prostituerade kvinnor, medan man titt som tätt hör fransmän och britter ha lite för kul bakom kulisserna. Om man tar Villa som exempel, snubben är ju hyfsat snygg, rik och framgångsrik men "trots" det så är han trogen familjen och frun.
Antingen så har de bättre uppfostrade, eller så är de bättre på att dölja det.

Jag vet inte vad det kan bero på, kulturell skillnad? Jag tror personligen att spanjorer är mer nära med sina familjer, Xavi bor väl fortfarande med sina föräldrar (eller så bor hans föräldrar hos honom :P).
Jag försepråkar inte att man är otrogen, men Rooneys fru/flickvän är rena golddiggern,hon hade aldrig tittat på honom om det inte vore för pengarna.

Atlético addeh
2010-10-20 12:06
Ser hellre att Miño vaktar målet ikväll än virvelvinden Pinto.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-10-20 11:56
Pinto kan inte hålla fokusen uppe som Valdes kan. När lägena väl kommer har Köpenhamn stora möjligheter att göra mål. Dessutom är han kass på fötterna, så hela barcas spel kommer knaka pga det här..

Var det någon spelare jag inte ville skulle skada sig så var det fan Valdes!
Barcelona Sam
2010-10-20 11:48
Synd. Valdes har onekligen varit vår bästa spelare hittills.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-10-20 11:48
Förbannade jäkla skit! Nu är jag skitorolig inför matchen, Pinto är en säkerhetsrisk. Satan...
Barcelona Abbe.
2010-10-20 11:47
Valdés har blivit sjuk!

Pinto målvakt ikväll. Plötsligt känns tre poäng alltmer osäkert. Skämt å sido, det ska nog gå vägen i alla fall.

Edit: Miño kallas upp från B-laget.
Atlético addeh
2010-10-20 11:46
Ahora y para siempre, Real Madrid

Skulle vi köpa Silva skulle han inte konkurrera med mittfältarna, han skulle ta en plats som ytteranfallare. Det är där han hör hemma.
Atlético addeh
2010-10-20 11:44
Jag kan tyvärr inte se Rooney i de blåröda färgerna, det går inte. Han var bra förra säsongen, tills dess att han blev skadad. Vad har han åstadkommit därefter? Blekast av alla engelsmän under VM, och just nu skapar han bara problematik i Manchester United. Vad är det som säger att han skulle lyckas i Barcelona?

Är man så ful som Rooney och ändå inte kan nöja sig med sin fru utan köper prostituerade, då är man fan inte intelligent. Jag vill i alla fall inte ha något rikspucko till klubben. Sir Alex, sälj honom till City, där kan han ruttna.
Barcelona Barcadinho.
2010-10-20 11:38
Jag tror inte att Barca köper Rooney – han är för dyr.
Det kommer att bli båda en ekonomisk och sportslig risk att värva honom. Jag tror att varken Pep eller Rosell är sugna på en ny prövning efter Zlatans äventyr.
Tänk om han misslyckas - vilken ekonomisk smäll. Nästan 1,5 miljarder kr för två ganska betydelselösa värvningar. Och det kan mycket väl hända att han misslyckas. Han är för brittisk utan att gå in i detaljer (jag hinner inte nu).

De lag som har mest chans är Inter, City och Real.

Inter – Moratti har nosat på Messi, vilket kanske är ett tecken på att han har ett kapital att kunna satsa på en crack. Jag vet inte om pengarna verkligen finns.

City – pengar finns. Jag tror inte att Rooney har ett så stort problem med att flytta till ärkerivalen. Det är som Tevez – när man flyttar efter konflikter känns det lättare.

Real – Mourinho vill ha en extra anfallare. Rooney är en dyr variant, men det går att kompensera med pengar + Karm B. Jag tror att Benzema skulle trivas i United. Han skulle säkert få bättre med speltid och han och Berbatov kan bilda ett farligt anfallspar.

Det blir intressant i januari. Torres är ju också på anslagstavlan.

Förresten - varför undrar ni vad som har hänt med Rooney?
Ni vet mycket väl att problemen har startat efter historian med den prostituerade tjejen. Historian har skadat många broar och relationer för Rooney. Median i England satt dessutom rejält tryck på det hela.
Real Madrid Ahora y para siempre, Real Madrid
2010-10-20 11:34
Rambla

Hmm. Vågar Rooney dra till City? Vet inte ens vad Silva gör där (eller jo jag vet pengarna) men tänk på kariären människa! Han får ju knappt spela.

Det blir lite svårt för Silva att plats i Madrid nu när Kaka är på väg tillbaka.
Barcelona? Nja. Iniesta och Busquets är givna, Xavi börjar bli gammal och mer skadebenägen men där tar Fabregas/Thiago över.
Vet inte vad som kommer hända med Silva faktist men tror inte det blir någon utav Barca eller Real.
jeffren
2010-10-20 11:32
Idag gäller det
Matchen ikväll är jävligt viktig inte bara för poängens skull utan för hela klubben F.C Barcelona, nu ska vi fortsätta på den positiva vägen och bara följa med

Är jävligt nervös inför matchen ikväll, i normala fall blir jag inte så nervös inför en match som Barcelona egentligen ska vinna med 4-0 eller mera, men idag är jag inte lika säker

Det ända jag är säker på är att jag kommer sitta där på puben med mina öl och vara hel spännd

Men från hjärtat så hoppas och tror jag på seger

Visca Barca
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-20 11:25
Rambla

Varför skulle de bli av med spelarna, de har ju pengar så att det räcker för 100 lag. De kan ju alltid sälja Adebayor och slippa hans lön.

Rooney är ju en perfekt Eto'o typ som löper på allt, med skillnaden att han är individuellt bättre.

Gabriel

Ja, jag är också trött på Peps boyscout filosofi där alla ska leva i harmoni och dansa i skogen hand i hand. Snälla, du har redan tackat nej till Özil, tacka inte nej till Torres eller Rooney.

Om jag får höra en gång till "men buhu, vad händer med Bojan bla bla" så kommer jag att skrika hehe.
Barcelona Rambla~
2010-10-20 11:05
Ahora

Du har nog rätt. Om man ska tro MD så har Rooney via brittiska agenter redan erbjudits till Barcelona och de tackade nej. Rooney har enligt brittisk media redan i augusti talat om att han vill lämna Man U, så det är inte alls otänkbart att hans agenter har varit och hört sig för hos olika klubbar om de är intresserade. Jag kan inte heller se att Barcelona går efter Rooney. Han är alldeles för dyr. Oavsett vilken skillnad det är på kvalité mellan Rooney och Barcas egna spelare som Pedro och Bojan, så tror jag att Pep hellre satsar på dessa spelare.

Jag tror att Rooney till slut hamnar i Man City, de har resuserna att värva honom. Det intressanta blir ju då att de nog måste göra sig av med några spelare. Det blir tex intressant att se var en spelare som tex David Silva hamnar. Lite hemlängtan kanske?
Annons: