/spanien/barcelona/forum/14962.aspx/spanien/barcelona/forum/14962.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-27 19:46
TaimazBaltaev

Bojan får lite speltid för att han spelar dåligt, man kan knappast skylla det på något/någon annan.

1.70-ligan

Bra elva, jag skulle dock ha Llorente före iskalla Forlan (om man ska gå efter form). Tänk att ha jätten Llorente som plockar ner bollar med Messi och C.Ronaldo som bombar på varsin kant.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-10-27 19:41
PedroRodriguez,

Inget illa menat, men kollar du ens på La liga eller kollar du endast på Barca och Real? Det finns fler lag som har spelar som skulle platsa i La ligas bästa leva.

Casillas

Alves-Pique-Puyol-Felipe Luis

Xabi Alonso
Xavi-Iniesta

Messi-Ronaldo
Forlan

Det är min elva. Svårt att plocka ut en spelare som är "bäst" för en position, då det finns många som är lika bra ungefär från olika lag.. men denna får det bli!
Barcelona Rambla~
2010-10-27 19:40
Malouda, Nani före spelare som Rooney och Gerrard. Eh, jaha...
Barcelona TaimazBaltaev (Barca-redaktionen)
2010-10-27 19:38
Nina,

Bojan var en fantastisk talang med ett gigantiskt t.
960 mål på sju säsonger, han slog alla tidigare rekord.
Tog sig från Alevi A (grundnivå för 11-12 åringar i akademin), via Juvenil A som 15-åring (snittålder på 17-19) till Barça B. Allt mellan 2001 till 2006. Snabbare klättring än bl.a. Messi.
Debuterade i U-21 landslaget som 16-åring, Var den yngsta att debutera i CL, vann U-21 EM som 17-åring och silver i U-17 VM samma år.
Wow.

Vill mitt hjärta lämna bort honom?
Aldrig. Han är den största anfallstalangen Barça har någonsin haft.
Får hjärnan stå för tänkande bör han, för sitt eget bästa, lämna klubben. Kan inte fatta att jag precis skrev så.
En av historiens största talanger förvaltades inte. På grund av för lite speltid. Att benämna det som tragiskt vore en underdrift.

Några säsonger på lån hade varit det ultima för honom. Då.
Eller spel i Barça B.
Han kunde inte som 17-åring slå sig in i A-laget. Han hade behövt några säsonger till.
Lätt att påpeka i retrospekt.

Jag avslutar med att säga att grande Samu ansåg att han kunde bli en av de största.

Ah Bojan. Ah Samu tambien.

--

Off topic. Undrar du varför Eto'o inte var önskad av Guardiola. Se på interaktion mellan Pep och Samu. Ett ögonblick säger mer än 1000 ord, typ. http://www.youtube.com/watch?v=JGZOuwwopSk

Läs även el Flacos krönika från förra året om Samu. Fantastisk. http://www.svenskafans.com/spanien/306769.aspx

Både Krkic och Eto'o. För mycket av det goda. Tack för er hänsyn till den röda tråd som försvann.
Spanien Rivaldo!
2010-10-27 19:32
PL-laget har bättre försvar men La Liga-laget har bättre anfall. Som det brukar vara...
PedroRodriguez
2010-10-27 19:28
Kan någon vara rättvis och reda ut vilken liga som har bäst spelarkvalité. Min Polare hejar på Chelsea och envisas om att PL har bättre spelare än La Liga. Vi tog och gjorde startelvor med dom bästa lirarna i La LIga och dom bästa i PL fick han göra. Så här såg dom ut,

PL: Cech

Ivanovic Terry Vidic Evra

Essien
Lampard Fabregas

Malouda Nani

Drogba

Detta var alltså hans

Min: Casillas

Alves Pepe Piqué Marcelo

Xabi Alonso
Xavi Iniesta

Messi Ronaldo
Higuain
VILKEN ÄR EGENTLIGEN BÄST?
Barcelona Rambla~
2010-10-27 19:20
Ja, man lider verkligen med Jeffréns otur med alla dessa skador som stört hans utveckling.
Atlético addeh
2010-10-27 19:19
AndreD

Till och med en blind höna ser ju att bollen tar på Pepe, och det är väl självklart att denne ska tilldelas målet och inte C.Ronaldo som slog frisparken. Att detta ens diskuteras är så löjligt.
Atlético addeh
2010-10-27 19:16
Rambla

Angående Jeffrén var det inte axeln som gick ur led, utan han ådrog sig en lindrigare nyckelbensskada. Förhoppningsvis blir han spelklar tidigare än beräknat, men returmatchen mot Ceuta kan han redan nu glömma. Väldigt tråkigt, jag lider med Jeffrén.
Barcelona Rambla~
2010-10-27 19:06
Som jag var inne på tidigare så kan man inte skriva ett låneavtal som sträcker sig längre än det kontrakt som JDS har med Barcelona. Visst, går han på lån i januari så har han 1,5 år kvar på sitt kontrakt, men det skulle innebära att han är kontrakslös när själva låneavtalet upphör vilket skulle innebära att Barcelona förlorar honom helt utan ersättning.

Faktiskt så har sportchefer från Zaragoza eller vilken titel de nu har, Antonio Prieto och Pedro Herrera varit i kontakt med Barcelona över flera spelare. Den senaste var Oriol Romeu, vår defensiva mittfältare i Barça B, som de försökte värva/låna innan säsongen startade. Fast Barcelona förklarade att man har andra planer för honom och att det ska inte dröja alltför länge innan han ingår i Barcelonas A-trupp.

Zaragoza har tidigare också hört sig för om försvararna Marc Muniesa och Andreu Fontás (han spelade igår). Vid den tidpunkten nämndes också Jonathan Dos Santos. Enligt en av Keirrisons representanter, den fd Zaragoza-spelaren Paulo Roberto Jamelli, fanns det även intresse i Keirrison.

Zaragozas intresse/optimism att eventuellt få över några spelare från La Masia hänger ihop med att Narcis Julia, en nybliven teknisk direktör för ungdomsverksamheten i klubben. Narcis Julia tillbringade nästan hela sin karriär på La Romareda. Värvningen av honom har resulterat i åtminstone en värvning till Zaragoza, målvakten Alex Sanchez.

Dock så har chefen för ungdomsverksamheten Guillermo Amor sagt att klubben anser att det bästa för dessa spelare är att de fortsätter i klubben. Det återstår således att se vad som händer JDS.
AndreD
2010-10-27 18:33
Artikel om Ronaldo ska tillskrivas 9 eller 10 mål. Det roliga är alla sura maränger som har kommenterat. Underhållning på hög nivå!
Zaragoza Nina (Red.)
2010-10-27 17:55
Cataloniaboy

Skitsnack ska vi kanske inte säga att det är. Finns en hel del skriverier om det hela utöver surret i Zaragoza. (Men jag tror inte heller på det där med två år och jag hoppas personlgien att han inte kommer på lån alls. Är trött på lån och ser hellre att vi satsar på våra egna)
Tror mer det är en Bojangrej, från början till slut.

Glad du tror att vi hänger kvar!
Om så bara för att "kriga i botten" även nästa säsong!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-10-27 17:21
Liverpool har inge pengar att värva för, så då kan vi stryka dem som möjlig ny klubb för Afellay.. då lär det stå mellan United, Inter och Barcelona. Tyvärr känns det som både engelsmänen och Italienarna är mer sugna på en värvning än vad Barca lär vara.. hoppas jag har fel!
AndreD
2010-10-27 17:13
lameG

Jeffren är 22 år.
Barcelona Cataloniaboy
2010-10-27 17:00
Det där snacket om att JDS skulle bli utlånad till Zaragoza är bullshit! Och sen att Barcelona skulle skriva ett låneavtal på två år gör det hela bara ännu mer osannolikt. OM det skulle bli aktuellt med en utlåning av JDS i januari skulle det endast vara säsongen ut. Nästa säsong kommer han vara med och konkurrera om en startplats på mittfälltet, och varför skulle han då befinna sig i en klubb, som krigar i botten?!?
Barcelona 1.70-ligan.
2010-10-27 17:00
Cataloniaboy,

Ceuta ligger i nordafrika, vid Marocko. Precis vid Gibraltarsunde! Så det är jättenära till sydspanien, betydligt närmare än vad Kanarieöarna ligger. Så det är inte alls så långt bort...Håller med om att att åka till Afrika för att spela spanska ligacupen låter coolt dock :)
Barcelona el Flaco
2010-10-27 17:00
Cataloniaboy/

Se länktips.

För övrigt är Migueli, en klubblegendar och numera rådgivare till styrelsen, från just Ceuta och han följde med laget till sin gamla hemstad i samband med cupmötet igår.
Barcelona Cataloniaboy
2010-10-27 16:51
Tyckte det var coolt att Ceuta låg i Afrika, men ändå spelar i spanska ligasystemet, så jag undrar om någon har en geografisk karta, där man ser var i Afrika Ceuta ligger? Länka den isåfall ;)
Barcelona Cataloniaboy
2010-10-27 16:48
Jag såg bara första kvarten av matchen. Stängde av efter Maxwells klassmål. Någon som kan länka höjdpunkter från matchen?
Barcelona 1.70-ligan.
2010-10-27 15:52
Fan vad glad jag hade blivit om vi köper Afellay. En oerhört stor talang som kan spela både på mitten och som ytter. Vi skulle inte behöva spela Iniesta i anfallet när någon där uppe skadas, utan han skulle kunna fokusera på sin bästa position. Afellay kan iofs spela där också.. Vi behöver faktikst en offensiv spelare till i och med att Ibra stack.
Detta hade varit en bra affär både sportsligt och ekonomiskt. Nu tror jag förvisso inte att vi kan få honom för 2 milj euro, men han kommer inte vara dyr.Étt riktigt kap för en spelare som honom! Skulle barca sälja honom kan de ta ut betydligt mer än de gav, eller kanske använda honom som delbetalning för Cesc?
Fast jag hoppas man köper Afallay och satsar på honom!

Dock undrar jag verkligen om det kommer bli så.. har verkligen Barca bekräftat att man vill ha honom?
Det största hindret är ju Pep.. jag försvarar honom för att han inte köpte Özil, men detta är en annan sak. Nu finns inte Zlatan längre och vi behöver faktiskt en spelare som kan spela både på mitten och i anfallet till. Skulle det visa sig att Barca hade kunnat köpa honom, men Pep tackade nej, kommer jag inte försvara el Mister igen.
Det andra hindret är att Afellay inte är ett Barcafan, utan både Liverpool och United ska ligga närmare till hands. Dessutom har Sneijder försökt locka honom till Inter, så gentemot dessa tre klubbar slår Barca ur underläge.

Men man får väl hoppas?!
Barcelona lameG^
2010-10-27 14:52
Jeffren är 23 år och tror inte han kommer bli den vi hoppades på. Keita tycker jag ska lämna i sommar. Hans ålder talar emot och det finns spelare underifrån som är på väg uppåt och väntar på sin chans. Sen har hans senaste prestationer inte varit imponerande.

Afellay skulle vara en grym värvning och då har vi äntligen en riktig vänsterytter. Cesc känns för dyr och med den ekonomi som vi har så har vi verkligen inte råd att spendera 500 miljoner för en spelare. Vi måste värva smart och Afellay är en smart värvning.
Barcelona el Flaco
2010-10-27 14:29
Nina: "Agapito är fantastiskt okarismatisk."

Det samma kan sägas om Sandrusco.

Angående Jonathan dos Santos så tror jag inte Zaragoza hade varit ett bra alternativ för honom i dagsläget. Visserligen kanske han får mer speltid där, men Zaragoza är inte direkt ett lag som styr spelet och har mycket bollinnehav dessa tider. Jonathan är en spelare som måste ha mycket boll och styra matchtempot.

Personligen hoppas jag inte att ynglingen lånas ut. Att spela i Segunda är nog en tillräckligt stor utmaningen för honom just nu. Denna säsongen i Barça B kommer göra honom gott för att senare (förhoppningsvis) ta klivet upp till A-laget.
Barcelona Rambla~
2010-10-27 14:27
Jeffrén 4 veckor? Suck, grabben har verkligen fått sin beskärda del av otur de senaste två säsongerna. Hm, hela 4 veckor för att en axel gått ur led?
Barcelona Rambla~
2010-10-27 14:21
Jag har svårt att se JDS lånas ut under två säsonger då hans kontrakt går ut 2012. Det kulle möjligtvis kunna bli 1,5 år då med start redan nu i januari. Som brukligt kommer väl Zaragoza försöka få till en köpklausul, något jag tror de kan glömma och kanske även kan vara ett hinder för att klubbarna ska kunna komma överens.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-27 14:20
Men Pep kommer ju inte tacka ja till Afellay trots att han kostar 2 miljoner, han ska ju satsa på ungdomarna ju! Keita är framtiden för oss, det är han som ska prioriteras istället för andra blivande stjärnor!
Bojan är nästa Raul, Thiago är nästa Zidane, JDS är nästa Xavi. Pep tror att de kommer att bli bättre än alla andra ser ni, han nöjer sig med en liten trupp där ungdomarna aldrig får speltid.

Ironi.
Barcelona westinho
2010-10-27 14:02
Barcelonistas

Klart det är bra att Nolito vågar utmana. Men det blir lite lättläst om han gör det varje gång, det fanns lägen då han hade kunnat passa bollen till en fristående medspelare. Han måste variera sig mer, jag tror både Bojan och Pedro blev lite frustrerade på honom.
Zaragoza Nina (Red.)
2010-10-27 13:53
Stackars Rosell! Agapito är fantastiskt okarismatisk.

Det har ju pratats om Bojan hit och dit i tre år nu så det är väl hög tid för nästa.
Barcelona Barcadinho.
2010-10-27 13:44
Nina -
Det är kanske inte rent tillfällighet att din bekant har hört talas om sådana rykten just nu. Det kan mycket väl finnas lite substans i det hela.
Det vad jag tänker på är att Zarazoga möte nyss Barca i ligan och många från den katalanska staben var på plats. Inte minst Rosell som säkerligen spenderade flera timmar med Zaragozas president innan matchen enligt gammalt bruk.
Jag kan tänka mig att presidenterna emellan snackade och JDS och nosade på olika möjligheter.
Barcelonistas
2010-10-27 13:28
hahaha skojar ni sälja keita? igår såg ja hur keita förde spelet när xavi och iniesta inte spelade.

sen hur kan ni säga att han nilito är egoistisk? bara för man dribblar och vill utmanna? han var enligt mig tillsammans me keita matchens bästa spelare.
Barcelona C.Andrés
2010-10-27 13:20
Tror dessvärre att Afellay för 2 miljoner är rent bulls*it. Men man hoppas lite ändå:p
Annons: