/spanien/barcelona/forum/14931.aspx/spanien/barcelona/forum/14931.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tikitaka
2010-07-23 21:38
Tja, beställde precis ett par biljetter till milan-matchen men fick detta meddelande " For this match, the option of printing at home your tickets is not available. We apologize for the inconvenience " Vad bör jag göra nu? Någon som vet? Ska jag bara ta med legitimation och hämta ut den på plats eller hur gör jag? hjälp!
Barcelona Sam
2010-07-23 21:37
Hoppas Cesc verkligen inte kommer i år. Vi kommer ju spränga transferbudgeten på honom när vi behöver en ca 2 spelare till. Eller blir det nya rundor till bankerna för att finansiera nya spelarköp?
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-23 21:29
Ni som börjar tröttna på att bara sitta ner och inte få titta på fotboll, kan titta på Sevillas match. Se länk, scrolla ner tills du ser streamen and enjoy.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-07-23 21:22
Ämne: Vafan till och med d....
Du är inne på Sveriges hemsida om Barcelona ;)
Barcelona Mrfaariis
2010-07-23 21:05
Vafan till och med danmark har en egen sida om barcelona. Scerige måste fixa en svensk hemsida om Barcelona !!
Barcelona Davids3
2010-07-23 20:54
wenger har äntligen accepterat ett möte med barca om cesc, vad tycker ni om det
Barcelona Barca o Mort!
2010-07-23 19:36
El campeon z9

que si que si que puta real madrid,

sjunger dom flera gånger.
Barcelona abewin
2010-07-23 19:29
El campeon, Z9

Jag beställde hos resfeber och då fick jag platser där vid klacken. Ganska roligt var det, dock är jag inte säker ifall du beställer där på kortsidan och kommer exakt där vid klacken :)
elbraco
2010-07-23 19:07
Rob! och Rambla//
tack för svaren!
Barcelona 8 - Hello.
2010-07-23 18:58
Kolla igenom FC Barcelona filmen(länk) idag. Riktigt bra dokumentär om Barcelona och dess hitoria. Man får se höjdpunkter av visa matcher och sånt. Dem flesta här har nog redan sett den.

Rekommenderas till dem som inte sett den!
Barcelona El campeon, Z9
2010-07-23 18:28
tjena har några snabba frågor

någon som kan skriva ner texten till denna videon i länktipset skulle vilja lära mig det och gärna något annat så man kan sjunga med på camp nou,

och sen tänkte jag fråga hur man ska kunna göra för att få platser vid klacken bakom målet på camp nou!

:D
Canaletes
2010-07-23 18:05
Ni vet den där galne engelske kommentatorn.

Lyssna när ahn refererar Messis mål mot Mexico :P
rob!
2010-07-23 18:02
elbraco //

Ja, det stämmer att vi har en ganska stor skuld. Som Rambla skriver nedan är det tackvare bygget av emirates, men även fastigheter på highbury.

Men vart EMD får siffran ifrån har jag ingen aning om, om du kollar länktips så får du korrekta uppgifter.

Man minskade den totala nettoskulden rejält då man i november redovisa siffran till £203.6m(£332.8m i maj)i halvårsrapporten, mycket tackvare att man sålde av en större del av fastigheterna på highbury.
Barcelona Rambla~
2010-07-23 17:47
elbraco

Arsenal har stora lån efter sitt arenabygge. Fast att ha stora skulder ( i det här fallet pga ny stadion) innebär inte per automatik att man har dålig ekonomi. I Arsenals fall är det ju faktiskt tvärtom. De drar in enorma pengar i och med att de har en ny och modern stadion som tar in mycket mer folk än den gamla. Det var något de kalkylerade med när de bestämde sig för att bygga sin stadion och ta stora lån. Framtiden ser ljus ut för Arsenal när det gäller ekonomin så fort lånen har minskats ner efter amorteringar.

Det samma gäller Barcelona. De har inga stora bankskulder utan det är skulder på tex värvningar som ännu inte har betalats fullt ut. Även Barcelona drar in enorma pengar under en säsong. Det där med att de lånade pengar var knappast för att de är i trubbel ekonomiskt utan för att de behövde kontanter för dagliga utgifter.
Barcelona Hyder
2010-07-23 16:41
Den bästa studiokonstellationen sett över de senaste 10 åren var enligt mig CL-studion på TV3 med Claes Runheim som programledare, Thomas Nordahl som expert samt Cain Dotson som någon slags side-kick. Det var tider.
Atlético addeh
2010-07-23 16:29
Hetfield

Co-sign. Håller med om vartenda ord. Måste tillägga att det är lika kul varje gång Chris Härenstam tappar rösten, vilket händer näst intill varje match han kommenterar.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-23 16:28
Hetfield

Haha, hur kan man inte tycka om dina Birro-beskrivningar. :P
-----
Ska bli intressant och se hur mycket spansk fotboll Dahlqvist har lärt sig. :D Och som vanligt blir det ett nöje att sitta och lyssna på Fjellströms analyser.
elbraco
2010-07-23 16:27
Angående senaste uppdateringen i Cesc-sagan så står det att Arsenal har skulder på ca. 4 miljarder kronor? Kan det stämma? Det betyder ju att arsenalfansen inte kan skryta om det enda bra de har - deras ekonomi?

________________________________

Rit-Ola är bra men känns så ojämn, och det känns som om han alltid försöker skämta till saker, och det går inte riktigt 100%-igt varje gång. Själv gillar jag Ola Wenström som programledare eller som ledaren i studion - dock inte för hans fotbollskunskaper. Han är ALLTID professionell och har koll på det han ska ha koll på, det finns ingenting som jag stör mig på med honom. Sämst är väl Elin Ekblom-Bak eller vadfan hon nu heter.
Atlético addeh
2010-07-23 16:26
BlueRed

Jodå jag minns det. Stängde av efter.. hmm, två minuter?

Det värsta var dock när jag såg honom i en upplaga av EuroTalk inför returen på Camp Nou mellan Barcelona - Inter. Han snackade så jävla illa om varenda spelare, Pep, ja till och med om tröjorna med UNICEF på som han inte förstod syftet med.

Nej, jag klarar verkligen inte av Birro.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-23 16:22
BlueRed & addeh

Birro en är charlatan/bedragare av den värsta sorten, han använder hans halvitalienska blod till att tjäna pengar. Sen att han fäller lustiga kommentarer då och då gör det inte rätt att han ska behöva tjäna pengar på att vara en "journalist".

Sen att han har mage att kalla sig själv för "underground" och låtsas vara en med "folket" när han säljer stjärten till tv4 så fort de ringer. F*ck him, sen att han använder Roma som ett sätt att göra reklam för sig själv är bara äcklande.

Det är samma princip som att jag säger till en kompis att han ska vila och dricka mycket juice när han är förkyld, sen låtsas att jag är läkare för att han blev frisk.

Mina favoriter är Chris Härenstam (fotbollskunskapen är inte så bra, men jag älskar hans röst och hur intensiv han är), men jag har nog ingen favoritexpert. Jag tycker att de flesta är full av s*it, men jag blev dock väldigt imponerad av Rit-Ola, varje gång han analyserar så säger han nya saker och innovativa saker.
Atlético addeh
2010-07-23 16:14
H.Alavi

Strömblad är en riktig lirare. Minns när han bildade radarpar med Glenn Hysén och kommenterade Champions League i flera säsonger. Annat blev det när Strömberg fick jobbet som expertkommentator...
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-23 16:14
addeh

Jag förstår varför du (och Hetfield) inte klarar av Birro. Han har börjat med att jämt trycka ner andra ligor och lag (Barça för det mesta), för att sedan ha tillräckligt med uppmärksamhet när han väl drar igång sitt Italien-bäst-i-världen snack. Dock så kan han vara ganska komisk ibland, speciellt när han inte har någon aning om vad han snackar om efter att ha fått en fråga som handlar om något mer specifikt, typ en viss spelare i spanska ligan.

Tv4sport åkte ju runt och hade studio hemma hos lite mer känt folk. Vet inte om du kommer ihåg när dem hade det hemma hos Birro. J*vlar vad han yrade.
---------
Strömblad är riktigt bra, håller med dig.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-07-23 16:11
En kommentator som jag älskar är, och är bäst enligt mig, Henrik Strömblad.

Han kommenterade La Liga förut då ligan sändes på Eurosport. (Patrik Andersson spelade i Blaugrana då)

Ligue 1 och CL är Strömblads jobb just nu.
Atlético addeh
2010-07-23 16:06
BlueRed

Marcus Birro är en journalist jag har väldigt svårt för också. Inte för att han har Roma närmast hjärtat, utan för hans ständiga daltande om att Italien är störst, bäst och vackrast. Tål verkligen inte den människan. Birro är faktiskt värre än Strömberg, som åtminstone kan ha några ljusa stunder i alla fall.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-23 15:52
Hyder

Inte så mycket liv här inne just nu, dessutom så är det fotboll vi pratar om. :)

Håller med om allt, riktigt synd att Sevilla inte slog till innan VM. Monchi har börjat dala lite de senaste 2 säsongerna, inte samma fingertoppskänsla som förr.
Vore riktigt häftig och se Honda i Sevilla, håller honom högre än Arteta och Afellay. Han kan göra det som dem kan och lite till. Funkar som offensiv mitt, anfallare och har även spelat som ytterback.

Finns så många talangfulla mittfältare just nu, och det känns som om Barça bara tittar bort och dreglar efter Cesc...
---------
addeh

De senaste tiden så har jag inte brytt mig lika mycket när det gäller Hussfelt och Lundh och andra kommentatorer och journalister. Det finns bara en, en som jag verkligen inte kan klara av... Take a guess.
Atlético addeh
2010-07-23 15:51
Angående kommentatorernas favoritlag. Vad spelar det för roll om Olof Lundh håller på Leeds som nu för tiden inte ens huserar i den engelska första serien. Sedan räknar jag inte Lundh som någon kommentator heller för del delen.

Annat är det när den patetiska halvitalienaren Glenn Strömberg kommenterar matcher, mer partisk människa får man leta efter. Jag tycker Glenns analyser ofta är okej, men så fort det är italienska lag inblandade ger han dessa alltid fördel, vilket är riktigt irriterande att höra på. Praktexemplet är ju Barcelona - Inter i Champions League.

Hussfelt är också en kommentator som jag anser helt tappat status. Enligt mig var han överlägset La Ligas bästa kommentator förra säsongen. Jag visste att han hade en viss förkärlek till Italien, men under VM-slutspelet märktes det så extremt tydligt att jag inte orkade lyssna på honom. Att Italien fick lämna Sydafrika efter en jumboplacering i sin på pappret enkla grupp var nog det roligaste med hela VM.
Barcelona Hyder
2010-07-23 15:42
BlueRed - I’m with Coco

Honda hade passat in riktigt bra i Sevilla. Hade dem köpt honom innan VM hade det varit en typisk Monchi-värvning. Skulle inte förvåna mig om spelare som Dabo och Guarente får sina genombrott inom de närmaste åren. Honda är dessutom en spelare vars karaktär och egenskaper efterfrågas just nu i Sevillas lag och av ledningen. En offensiv mittfältare. Arteta har ju varit på tapeten, likaså Afellay.

Off topic, jag vet, men jag finner bara Sevilla som otroligt intressanta ur många aspekter.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-23 15:32
Vilka j*vla frisparkar han har, Honda.
Jag hoppas verkligen att han kommer till Spanien någon gång. Barça lär det inte bli, men varför inte Sevilla. Han hade passat in där. Påminner mycket om Baptista, fast ännu mer dynamisk.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-23 15:11
Heywood Jablome

Hehe, Pedros ansiktsuttryck är priceless , det är typ "Come on dog, show some love".

Äh, Zlatan är en diva, det är ingenting han eller någon annan döljer. Han är en spelare som är fantastisk att ha i medgång, men i motgång så är han absolut värdelös.

Messi är så pass överlägsen i sin teknik och fart att han har knappt några dåliga matcher i Barcelona tröjan, men alla vet att när Messi får allt emot sig så slutar det alltid på tre sätt, a. Han börjar bete sig som en liten unge, och slutar passa någon b. Han lunkar omkring och ser ut som en unge som har tappat glassen på golvet c. Han gör ett mål i slutminuterna.
Barcelona Sam
2010-07-23 14:25
elbraco

Haha sant jag stavar alltid fel till hans namn!
Annons: