/spanien/barcelona/forum/1492.aspx/spanien/barcelona/forum/1492.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-19 17:33
[QUOTE=Visca el Barca 17]Jag tycker vi ska gå hårt på Andre Gomes han är en väldigt tung spelare. [/QUOTE] Vi har inte råd. Kommer förmodligen gå till RM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-07-19 17:20
[QUOTE=the cameroonians]Då säger vi adjö till Halilovic, såld för €5 miljoner med buy-back de första två åren. Kommer aldrig tillbaka. [/QUOTE] Trist historia fast han har sig själv att skylla. Grabben verkar ha ett ganska taskigt entourage runt sig. Dålig attityd i Sporting, blev petad från EM och slarvade bort sin chans att gå till Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-19 17:20
@Skurhink:


Jag gillar han skarpt. Han är lurig jag får lite Raul vibbar!
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-19 17:19
Jag tycker vi ska gå hårt på Andre Gomes han är en väldigt tung spelare.
Barcelona II Barça II
2016-07-19 17:15
"För mig är de tre bästa spelarna genom tiderna Messi, Pelé och Maradona."

- Mourinho
Barcelona the cameroonians
2016-07-19 17:11
Då säger vi adjö till Halilovic, såld för €5 miljoner med buy-back de första två åren. Kommer aldrig tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-19 17:07
Kan vi värva Gabigol så är vi rustade för säsongen. Läste från AS att Lucho vill låna ut Samper, tycker han borde stanna o agera back-up till Busquets.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-19 17:03
Varför har Munir överhuvudtaget tillhört a-truppen? Och att han nu verkar få göra det i år igen är helt sjukt! Jag ser verkligen ingenting i Munir! 20-21år har varken speed teknik blick eller styrka! Gjorde något tap-in i cdr! Han har inte ett skit o göra i A-truppen! Att Lucho "tror på honom" Nope! Han verkar snarare inte ha/få någon annan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-07-19 16:53
Är kluven till Munir, för klubben verkar ju tro stenhårt på honom men samtidigt har han ju egentligen aldrig spelat regelbunden fotboll på seniornivå. Han lirade väl i juvenil A(?) och hade endast gjort ett dussin matcher i Barça B innan han fick förtroende i A-laget under hösten 2014. Han gjorde nått mål men det var ganska tydligt att han inte var redo då. Min poäng är, nu två år senare vad är planen med honom egentligen? För ska man vara ärlig så har han ju knappast utvecklats särskilt mycket. Har man förhoppningar att han efter två år på bänken helt plötsligt ska explodera och bli en nyttig truppspelare? Det bästa för grabben hade varit att bli utlånad till en botten/mittenklubb i ligan för att se om han ens kan leverera över en hel säsong. Han är fortfarande ung men fyller 21 snart och bör fokusera på att först och främst få speltid. Min farhåga är nu att man tyvärr väljer att "lita" på Munir som fjärde anfallare samt kryddar med nödlösningar som Arda och Rafinha på kanterna vid behov. Då undrar jag, lärde man sig ingenting från förra året? Dags att njuta av solen, cherio!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-19 16:47
Smogen Den överenskommelsen som gav €60m/år var nog bindande för Qatar Airways under minst 5 år. Det är nog en av anledningarna till varför Barto tackade nej. Då är man fast i Qatars grepp i ytterligare några år, så av den anledningen att sen slippa Qatar kan det vara värt att "stå ut" med dem ett år till för en lägre summa. Ett litet försök till tröst i denna bedrövelse. :)
Barcelona the cameroonians
2016-07-19 16:19
I sann Bartomeu-anda presenterar de såklart den förlängda (dåliga) sponsordealen med Qatar på samma dag som de offentliggör förlängningen med Samper och Munir. Allt för att dölja misslyckandet. Men vi vet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-19 15:28
[QUOTE=Rambla~]Barca får alltså i dessa sammanhang ynka €30m för sponsoravtalet på tröjan? Hur är det möjligt att förhandla fram en sådan usel deal för ett varumärke som FC Barcelona? Bara det att inte lyckas förhandla fram ett bättre avtal borde vara straffbart. Patetiskt vad denna klubb sjunker allt djupare ner i träsket. [/QUOTE] Stämmer det att vi får 30mille för ett år till så upphörs jag aldrig förvånas över den här ledningens totaala inkompetens. Framförallt med tanke på att vi för ett år sedan tackade nej till 60mille. Ni som kollade Seinfeld back in the day kanske kommer ihåg avsnitten när Jerry och George blir erbjudna ett TV kontrakt som George tackar nej till för han vill få bätte betalt och vad som hände sen. Byt ut George mot Bartomeu så har jag synen vid förhandlingsbordet rätt klar framför mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-19 14:49
Beloppet som nämns är €35M-€40M, som sagt inte oväntat då det rör sig om enbart en säsong. Därefter kommer antagligen något annat bolag in som tröjsponsor. Nu har man även tid att ta fram den absolut bästa dealen, tiden lär behövas då det ryktas om att Amazon i nuläget enbart erbjuder €45M per år och Barca vill ha minst €65M.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-19 13:21
Barca får alltså i dessa sammanhang ynka €30m för sponsoravtalet på tröjan? Hur är det möjligt att förhandla fram en sådan usel deal för ett varumärke som FC Barcelona? Bara det att inte lyckas förhandla fram ett bättre avtal borde vara straffbart. Patetiskt vad denna klubb sjunker allt djupare ner i träsket.
Barcelona Andresito
2016-07-19 13:13
Bartomeu just nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-19 13:06
Ett av fotbollsvärldens sämsta sponsorkontrakt fortsätter alltså under samma premisser ytterligare ett år. Sa inte Bartomeu så sent som i maj att dessa drygt €30 miljoner per år numera var en petitess i sammanhanget? Notera också att det är samma president som tackade nej till €60 miljoner för ett år sen. För Barcelonas varumärke var värt mer än så. Fast uppenbarligen är det nu bara värt hälften.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2016-07-19 12:52
Äckligt med Qatar igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 12:43
[QUOTE=Capilito]Brukar det bli fullsatt under premiärmatchen? Ska nämligen ner till Barcelona då. [/QUOTE] Det är endast fullsatt mot Real Madrid och i vissa få Champions League matcher. Det var exempelvis 95000 på plats mot Bayern i semin 2015. Det borde inte vara några som helst problem att få bra sittplatser för dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-07-19 12:37
Officiellt.. Förlängt med Qatar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capilito
2016-07-19 12:28
Brukar det bli fullsatt under premiärmatchen? Ska nämligen ner till Barcelona då.
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-07-19 12:05
Alen Halilovic närvarade inte på träningen idag, på de medicinska testerna.
Han ska tydligen haft klubben tillåtelse.

Nya utköpsklausulerna på Samper respektive Munir är satta också:
Samper: Kontrakt till 30 juni 2019, med option på ytterligare ett år: 50 miljoner euro i utköpsklausul.
Munior: Kontrakt till 30 juni 2019 - utköpsklausul 60 miljoner euro.
Allt enligt officiella hemsidan.

Annan fråga:
Hur många här tänkte gå på matchen mot Leicester?
Barcelona Smogen
2016-07-19 09:45
[QUOTE=Barca - Puyol]Bara jag som Inte gillar när vi möter skit lag i försäsong. Kolla på Real, de ska möta Chelsea, PSG och Bayern München. Vill inte säga detta men ska vi vara förbereda på la liga måste vi möta bättre motstånd. Varför? För att många spelare slappnar av när vi möter sämre lag. Möter vi bättre motstånd då går hela laget för la ligas omstart med hög självförtroende och är allmänt mer redo. Varje år är det samma visa från vår klubb och jag vill se en förändring. Men de roligt att vi ändå lyckas starta bra i la liga trots skit lag under försäsong hahahahaha. [/QUOTE] När storlag möter storlag under försäsongen är det ju nästan alltid promenadfotboll och 11 byten i paus. Tror att den största anledningen till dessa storlagsmötrn är att det ger uppmärksamhet och klirr i kassan. Men visst, det är ju också en bra anledning för Barca att försöka hitta lite roligare lag att möta än tex. Sampdoria.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-19 09:39
Bara jag som Inte gillar när vi möter skit lag i försäsong. Kolla på Real, de ska möta Chelsea, PSG och Bayern München. Vill inte säga detta men ska vi vara förbereda på la liga måste vi möta bättre motstånd. Varför? För att många spelare slappnar av när vi möter sämre lag. Möter vi bättre motstånd då går hela laget för la ligas omstart med hög självförtroende och är allmänt mer redo. Varje år är det samma visa från vår klubb och jag vill se en förändring. Men de roligt att vi ändå lyckas starta bra i la liga trots skit lag under försäsong hahahahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 06:29
Munir och Samper förlänger idag. Innebär detta att truppen är klar? Munir fortsätter som central backup medan Arda, Denis och Rafinha får täcka upp på kanterna. Hade gärna sett att Munir lånas ut. Jag tror faktiskt att han har en hel del potential i sig. Samtidigt hade någon som Lucas Perez tagit hans roll. Såvida Vietto inte kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-19 06:24
[QUOTE=the cameroonians]Vet inte vad ni andra tycker, men är det inte lite avigt att Tello och Montoya som har kontrakt med klubben och spenderat merparten av sina ungdomsår i la Masia inte ens är välkomna att träna med truppen? Finns säkert orsaker som vi inte känner till, men nog brukar FC Barcelona normalt sett ta hand om sina egna på ett schysst sätt. Känns lite konstigt kan jag tycka. [/QUOTE] Barcelona tar i med hårdhandskarna. Det är ett tydligt tecken på att spelarna inte har någon som helst chans i klubben vilket tvingar spelarnas agenter att leta klubbar, snarare än att vänta på bud. Nackdelen är ju att köpande klubbar vet att de inte behöver betala speciellt mycket. Hur mycket hade Tello kostat om han spelat i Real Madrid? De hade troligtvis fått ut minst 15 miljoner för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-18 23:52
Oerhört synd om vi tappar Vietto.....en spelare jag gillar och med stor potential till att bli en toppspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 23:33
Nix, både Sport och MD hade fel, nu har klubben gått ut med officiella datum, se mitt tidigare inlägg idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-18 23:16
Skulle inte Messi ansluta den 25 juli som det skrevs om tidigare? Så står i länken. Även Mascherano och Bravo ansluter den 25.
Barcelona the cameroonians
2016-07-18 23:15
Vet inte vad ni andra tycker, men är det inte lite avigt att Tello och Montoya som har kontrakt med klubben och spenderat merparten av sina ungdomsår i la Masia inte ens är välkomna att träna med truppen? Finns säkert orsaker som vi inte känner till, men nog brukar FC Barcelona normalt sett ta hand om sina egna på ett schysst sätt. Känns lite konstigt kan jag tycka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-18 23:14
Enligt portal Gol är Diego Costa nära övergång tillbaka till Atlético. Simeone vill verkligen göra klubben till fortsatt hårt konkurrens till Barca och Real Madrid.
Annons: