/spanien/barcelona/forum/14915.aspx/spanien/barcelona/forum/14915.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2010-07-01 19:51
Bilder från Sandros första dag som president för FC Barcelona. Länktips.
Barcelona A.Gaudi
2010-07-01 19:17
även om det är mycket, för mycket, så är schweinsteiger en fruktansvärt bra spelare och skulle platsa i barcelona också, om man bortser från det faktum att busquets är katalan.

Bara att se schweini i mannschaft, han har varit med och fört dom till vm-semi, em-final och em-kvart(minst) under 4 år samtidigt som han är en nyckelspelare i bayern.
Barcelona Smogen
2010-07-01 19:07
lite silly season om värsta konkurenten, för den som är intresserad.

Enligt tyska kanalen ARD har Real lagt ett bud på 50€ miljoner för Schweinsteiger. Om det är sant ska jag skratta hela vägen till ligastarten. :)

och för övrigt känns Reals jakt på Maicon långt värre än Fabregas affären. Dom säger ju till och med att Maicon är så gott som klar samtidigt som Inter säger att han inte är till salu.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 18:59
Ämne: Angående Rosells tal....
"Laporta blev ju känd för att ibland säga mer än han borde".

Håller med om att Laporta hade tendenser att komma in på politiska teman i sina tal, vilket oftast fick negativa effekter, och även då och då tappade besinningen helt och hållet ("Al loro!"), men jag tyckte oftast att Laporta var en skicklig talare som var bra på att väva in ord för att få en känslosam effekt i det han försökte förmedla.

"Nunez blev ju lika het som en aktiv vulkan så fort han fick mer än en två mikrofoner framför sig".

Lol. Klockren beskrivning! Núñez var en usel talare. Såg mest förvirrad ut och vilsen så fort han stod nära en mikrofon.

"Ang. Rosell, visst menade han och Benedito att Barcas skulder låg på 4,5 miljarder?
Nu visade det ju sig att det var cirka 3 miljarder i stället.
Någon som vet om han uttalat sig om detta ännu?"

Som väntat har Rosell inte fällt några kommentarer kring klubbens ekonomi efter att Joan Oliver och Xavier Sala i Martín offentliggjorde böckerna igår. Han kanske gör det längre fram, men just nu ser det ut som att Rosells siffror inte stämmer överens med det som böckerna visar.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 18:59
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-07-01 18:31
Angående Rosells tal.

Det ligger i Barcas natur att ha inkompetenta presidenter när det gäller just att hålla tal.

Laporta blev ju känd för att ibland säga mer än han borde, Gaspart ska vi inte tala om, och Nunez blev ju lika het som en aktiv vulkan så fort han fick mer än en två mikrofoner framför sig.

Så Rosell har inte så mycket att leva upp till på den punkten. Man kan bara hoppas att han inte, likt hans 3 föregångare, fortsätter använda klubben som ett politiskt forum genom "konstiga" uttalanden.

Ang. Rosell, visst menade han och Benedito att Barcas skulder låg på 4,5 miljarder?
Nu visade det ju sig att det var cirka 3 miljarder i stället.
Någon som vet om han uttalat sig om detta ännu?
Barcelona DM1982
2010-07-01 18:18
Ämne: DM1982

Absolut, h....
Självklart har jag det. Därför blir i alla fall inte jag förvånad över att det är en massa namn som florerar just nu. Det borde inte du heller bli i så fall för att köpa tre spelare är inte speciellt mycket.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2010-07-01 17:55
Senna för 3 mille? Man kan ju köpa honom om Toure drar.
Barcelona Jr. Honken
2010-07-01 17:39
Nja, något mitt emellan :P

Har inte riktigt tänkt över "Mascherano i Barca", så jag blev lite överraskad. Trots att jag har hört rykten under en lång period.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-07-01 17:33
Jr.Honken,

är ditt WOW i positiv bemärkelse?
Barcelona Jr. Honken
2010-07-01 17:27
"Enligt Marca skriver "The Sun" att Barça är beredda att lägga ett bud på 30,4 milj. Euro för Liverpoolspelaren Mascherano. Detta blir av så fort affären med Touré och City är i hamn."

WOW!
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 17:27
el Maestro!/

"Jag ska inte måla fan på väggen men jag måste ändå säga, som jag har uppfattat, att Rosell saknar den karisma som Laporta utstrålade".

Rosell är förvisso ingen bra talare, jag själv höll nästan på att somna när han höll sin första presskonferens under valkampanjen, och är inte heller lika karismatisk som Laporta, men det viktigaste är hur Sandro och hans styrelse kommer skötta klubben från insidan


Jag är långt ifrån Rosells största supporter, men jag vill gärna tro att han och hans folk är kompetenta människor inom sina respektive sysslor, för att det kommer behövas. Som du är inne på, Laporta satte ribban högt för sina efterträdare. Upp till bevis för Sandrusco.
Atlético addeh
2010-07-01 17:26
BlueRed /

Då är vi helt överens. :D
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-01 17:21
addeh

Visserligen kan Keita gå in och göra bra ifrån sig, men jag tänkte mer på en kreativ mittfältare. Cesc är jag emot, honom kan vi stryka. Och nej, det finns inte någon mittfältare i världen som skulle bänka Xavi eller Iniesta. Utan det som behövs är en som kan avlasta dessa två, en spelare med liknande spelstil. Antingen Thiago/JdS, nu när dem får spela hur många matcher som helst med A-laget. Eller en värvning. Jag föredrar givetvis Thiago/JdS.
Barcelona el Maestro!
2010-07-01 17:15
Välkommen Sandro Rosell! Han tar över presidentposten idag.
Hoppas att han leder klubben i ny era av framgång, sportsligt och ekonomiskt.

Jag lyssnade lite på hans tal. Jag ska inte måla fan på väggen men jag måste ändå säga, som jag har uppfattat, att Rosell saknar den karisma som Laporta utstrålade. Man får dock hoppas på att även han är en vinnarskalle. Om han inte är det då är jag rädd för att han inte kan slutföra sin mandatperiod. Ribban har satts på en hög nivå av Laporta och kraven är höga.
Atlético addeh
2010-07-01 16:53
BlueRed - I’m with Coco /

Glöm inte heller Keita, en av Peps personliga favoriter. Vid en värvning av Cesc finns då sex tillgängliga spelare som ska fördelas ut på två positioner. Bara tanken att Fabregas ska få sitta på bänken får mig att må illa, då är det bättre han stannar i Arsenal. För mig finns det ingen spelare i världen som i nuläget petar Xavi eller Iniesta på Barcelonas mittfält.
Samtidigt skulle både Jonathan & Thiago få mindre speltid i första laget.
Barcelona Rambla~
2010-07-01 16:36
Ämne: Bluered/

Co-sign.....
Jag vet, Juanma och Pep är verkligen goda vänner och delar i stort sett samma fotbollsfilosofi. Jag vet att Pep gillar Gai och har stort förtroende för honom, annars hade han inte tagit med honom på försäsongen förra sommaren. Gai har som alla vet även fått träna med a-truppen. Allt detta tyder ju på att Pep har förtroende för Gai. Samtidigt så kan ju inte Pep ta upp Gai till a-truppen när det syns tydligt att han ej är redo ännu. Fast Pep ju säkert heller inte att Gai går förlorad. En perfekt lösning alltså, även om det är på fri transfer med återköpsklausul som det säkert då också blir.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-01 16:32
addeh

Jag skulle inte ha något emot en värvning av en spelare som kan avlasta just Xavi/Iniesta. En spelare som har någorlunda bra passningsspel och blick för spelet. Men nu när Thiago och JdS kan spela hur många matcher som helst utan att bli bunden till A-laget, så kanske det inte behövs någon värvning.
Men sett till alla rykten så verkar det ju som att Pep vill ha en spelare som redan har lite erfarenhet från den stora scenen.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 16:28
Bluered/

Co-sign.


Rambla/

Det där Almería ryktet låter nästan för bra för att vara sant. Inte bara att Gai förlänger med Barça, men att han även blir utlånad till en klubb som tränas av Juanma Lillo, en nära vän till Pep. Kan inte bli bättre.
Atlético addeh
2010-07-01 16:26
BlueRed - I’m with Coco /

Ska det värvas spelare ska det inte vara på den positionen som Fabregas spelar, där har vi redan tillräckligt många.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-01 16:21
el Flaco

Ännu en anledning till varför en värvning utav Cesc inte behövs. Thiago/JdS funkar perfekt i matcher mot mindre lag, där dem kan avlasta Xavi/Iniesta. Ska det värvas så finns det billigare alternativ.
Barcelona Rambla~
2010-07-01 16:20
el Flaco

Självklart gör jag det. Jat tänkte Sánchez men av någon anledning skrev jag Vázquez. :) Vázquez som själv precis har förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år i Atlètic för att spela med laget i Segundan.

Förresten, Gai kommer kanske trots allt att skriva på nytt kontrakt. Rosell vill inte att han ska lämna men samtidigt ingår han inte i Luchos planer i Segundan. Almérias coach Juanma Lillo är sugen på att låna honom. Det kanske kan bli en bra lösning. Gai själv är så fäst vid klubben att han verkligen vill stanna kvar men samtidigt så inser han ju att han behöver speltid. Det är därför han dröjt med att ta beslut om sin framtid. Han har hela tiden väntat på att Rosell ska ta över. Jag hoppas verkligen det ligger något i de här ryktena och att man kommer fram till en lösning.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 16:14
Rambla/

Precis, men framför allt att ungdomarna kommer kunna medverka i hur många matcher i högsta serien som helst utan att vara bundna till A-laget ser jag som en stor fördel.

Sen så syftar väl du på att Víctor Sánchez kommer tillbaka från Xerez och inte Víctor Vázquez som redan finns i Barça Atlétic ? :)
Atlético addeh
2010-07-01 16:13
el Flaco - Garra Charrúa

Det betyder alltså att Thiago, Jonathan, Bartra osv som är under 23 år inte behöver tillhöra A-truppen för att få spela hur många A-lags matcher som helst. Fina nyheter. :D
Barcelona Rambla~
2010-07-01 16:07
el Flaco

Lägg också till att Segundan är en professionell liga. Alltså har spelarna proffskontrakt. Det innebär att a-spelare även kan flyttas ner dit. Victor Vasquez som är tillbaka från Xerez kommer att spela för Atlétic.


Oh Johanna, Oh Johannaaaaaaa
snälla, snälla du kan väl stannaaaaaa

Heh, nej gör inte det. Det var ett bara ett försök att skrämma bort dig.
Barcelona joninho__90
2010-07-01 16:03
Lägg ner skiten nu eller bli spärrad! Detta gäller alla inblandade, inklusive huvudpersonen själv. /Mod
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-01 15:18
Nu när Barça Atlétic spelar i Segunda A innebär det ett par förändringar gällande hur Pep Guardiola kan använda sig av ungdomarna under den kommande säsongen.

Det viktigaste skillnaden är att om en spelare är under 23 år kan denne flyttas mellan de bägge lagen och spela hur många matcher som helst med A-laget utan problem.

Däremot, om de spelarna i Barça Atlétic som är äldre än 23 år gamla spelar i 10 eller fler matcher med A-laget kommer inte dessa kunna medverka mer för Barça Atlétic under resten av den säsongen.

I länktipset kan ni läsa fler av de reglerna som kommer påverka de bägge lagen.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-01 15:12
Lustigt att en maräng ska ge oss en moralpredikan om värvningar.
Förlåt, det är inte lustigt, det är faktiskt hysteriskt!

Delarocha

Det jag har hört är att de väntar tills VM är över innan de börjar förhandla på nytt.
Delarocha
2010-07-01 15:10
Haha hon har ju till och med laddat upp bild. Det var ambitiöst. Och Barcelona på kalkon förstås.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-07-01 15:07
JohannaA

Då borde du nog veta att man inte ska ta alla rykten så seriöst när det är Silly Season.. Varför tror du att det heter silly season? Kom du hit bara för att provocera så kan du lika bra lämna annars kan du bidra något konstruktivt istället.
Annons: