/spanien/barcelona/forum/14911.aspx/spanien/barcelona/forum/14911.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-02 11:20
Rivaldo_gudarnas gud

Se, nu låter du som en typisk Zlatan anhängare som vägrar inse att Zlatan gör fel.
Allt Zlatan gör nu är att skylla på Pep för att det gick fel, men kan det inte vara för att han var bedrövlig i Barcelona?

Jisses, i vissa matcher så kunde vi ha spelat utan Zlatan, dvs. med 10 spelare och varit bättre. Det enda Zlatan gjorde var att ta onödigt mycket plats med en enorm lön, jag har lika mycket respekt för honom som skitet som fastnar under skon.

Sen ang. att Pep "undvek" honom så vet vi absolut ingenting om hur det verkligen var. Det finns alltid två sidor till varje berättelse, och hittills så har bara Zlatan spytt ut en massa skit. Jag litar lika mycket på honom som jag litar på politiker.
Det Zlatan gör nu är att lasta över ansvaret på Pep, när det egentligen handlar om att han spelade som en överbetald staty.

Och sist men inte minst, jag tycker att det är enormt kul att Zlatan kommer att kommas ihåg som en överbetald opportunist som ingen gillade (förutom i Sverige). En riktig gentleman och "vinnare" tar ansvar i det hela, inte att man skyller ifrån sig så fort läget kommer upp.
F*ck him.


Barcelona Criff
2010-09-02 11:10
Rivaldo_gudarnas gud, Behöver någon verkligen en förklaring till varför Zlatan blev bänkad?
Ganska uppenbart att han blev det för han hade kass form helt enkelt, samtidigt som Barca spelade bättre när Zlatan satt på bänken.

Det var samma sak med Henry, och inte fan gnällde han?

Spelar du inte bra så får du värma bänken, svårare än så är det inte.

Toure hade dålig form efter trippeln, och Busquets tog över hans plats. Visst fick Toure tillbaks sin form men Pep tyckte väl Busquets var precis den pivote han ville ha i sitt lag.

Svårare än så är det inte. Förstår inte vilka mer förklaringar man kan ge till spelare?
Barcelona Rivaldinho9
2010-09-02 11:09
Måste bara reda ut det här med att Barca gjort bort sig ekonomisk när det gäller Zlatan. För det första kostade han 500 mille cash och Eto'o utgjorde dom sista 200 miljonerna. Eto'o hade ändå gått gratis nu i sommar så i mina ögon var det en naturlig affär(tror Barcas ledning vet vad dom sysslar med också, sen får andra tror att dom är Barcas hobby revisorer säga vad dom vill) Av dessa 500 miljoner får man alltså tillbaka 240 miljoner. Att Zlatan dragit in stora pengar till Barca den här säsongen är det ingen som fattar. Tröjor, Sponsring etc har inbringat stora pengar för Barca i år och Zlatan har en stor del av den kakan. SÅ av de 500 miljonerna man la ut fick man 240 tillbaka(plus att man slipper Zlatans lön på 120 mille/året) Han har nog dragit in minst 100 miljoner själv till klubben genom spons och souvenirer. Låt säga att Barca torskat 150 miljoner på affären cash. Visst det är en del pengar, men ingenting i jämförelse med annat. Var Henry också en sjukt misslyckad värvning då som kom för 240 miljoner från Arsenal och gick gratis? Precis som Eto'o som kom för drygt 200 mille 2004 inbringade dessa spelare oerhört mycket till klubben ekonomiskt och framförallt sportsligt. Visst, vi har gjort dumma affärer(läs Chyg, Hleb, Caceres, Keirisson, även om de tre sistnämnda inte är sålda till reapris än), men för att ställa saker mot varandra kan vi nämna Real Madrid. Utifrån uppgifter hämtade från Wikipedia har Real betalat i övergångsummor cirka 5.2 miljarder för sin trupp. Dom har inte vunnit ett skit och Kaka som kom för 700 mille har i jämförelse med vad Zlatan gjorde för Barca den gånga säsongen inte gjort någon glad. Han är dessutom skadad fram till i Jul i år! Grattis Real. Barca har enligt Wikipedia som är en säker källa(även om många inte vill förstå det) betalat ca 1.8 miljarder för sin trupp sett till övergångssummor(Alves, Pique, Villa, Keita, Mascherano, Milito, Maxwell, Adriano, Abidal). Barac vann trippeln förra året och Ligan i år. Det går bra nu. Dessutom kan jag nämna att Real har betydligt högre lönekostnader än Barca. Summa sumarum vill jag bara ge en annan bild av den ekonomiska aspekten. Zlatan sa igår att Barca inte mår bra ekonomiskt, men vad vet han. Killen tror han är världens mittpunkt men har svårt att se att stolthet, ödmjukhet och hängivelse för en spelidé kanske kostar 150/300/500miljoner eller vad det nu handlar om. Visca Guardiola och see you never again Zlatan
Barcelona Lusnos - Av. Diagonal
2010-09-02 10:47
fyfan vilken jävla pina att köpa biljetter till el clasicó, hade fan drömplatser men då hänger sig skiten när man ska betala, skaffa bättre servrar patetiska spanjor******.

Fan, nu är man bra arg.
Delarocha
2010-09-02 10:29
¡Barça! - Crèma Catalana

Du kan inte ha lite förståelse att folk sitter och diskuterar klubbens största värvning någonsin och vad som gick fel? Allvarligt talat, det är väl ganska intressant att diskutera turerna kring Zlatan och Guardiola. Du får väl helt enkelt skita i att läsa det eller komma på ett nytt ämne. Men jag har all förtåelse och intresse av att läsa om Zlatans tid i klubben och vad som egentligen hände.

Faye11

Jo det skulle han. Men eurotalk panelen består ju av Birro och Borrel som inte kan så mycket fotboll uan mest hatar saker. Borell hatar det nya Arsenal, han verkar hata Barcelona, och det låter som han även hatar livet så hans åsikter bryr jag mig inte ett skit om.

Birro å andra sidan är direkt inkompetent tycker jag, han har ju alltid klankat ner på all fotboll som inte är italiensk. Engelsk och spansk fotboll i allmänhet verkar vara kass tycker han. Han kan ju endast snacka om italiensk fotboll och inte ens det gör han speciellt bra.

Sen är det inne med att ogilla Barcelona. Vi är väl för bra för vissa individer att handskas med. Det är för många aspekter som går våran väg för tillfället titlar, mycket ungdomar som fyller på, några av världens bästa spelare, ung tränare yada yada.
Barcelona Gio Style
2010-09-02 10:29
Faye11/
Jo det tycker jag, skulle antagligen behöva lite aklimatiseringstid (stavning?) men likväl skulle han kunna vara lika dominant, men då måste också laget låta honom ha så mycket boll som han har i Barca. Annars får man ju inte ut 100% av honom.

Däremot tror jag att han gör sig absolut bäst i Barca då han kan spelsystemet och rörelsemönstret utantill
Barcelona Gio Style
2010-09-02 10:27
Barcadinho/
En näsa?...

Du kommer aldrig att veta varför det gick som det gick, så du gör bäst i att skita i alla artiklar och låta livet gå =)
För övrigt så var Zlatan riktigt bra under försäsongen, så han hade fått en plats från start av mig i varje fall...

PS. Om Pep nu ville ändra på Zlatans spelsätt så värvade han helt fel. Ingen här kan påstå att det är direkt smart att värva en etablerad världsstjärna som är i sina bästa år och börja ändra på hans spelsätt, alt. göra honom till en helt ny spelare. Ingen klubb skulle köpa Drogba eller Torres och ge dem instruktioner om att spela på ett helt annat sätt än det dem är vana vid. Rankas en spelare bland dem 5 bästa i sin position bör han väl inte formas om? Börja om från noll? :S
Barcelona Faye11
2010-09-02 10:25
En fråga till forumet här och de som sett senaste Euro talk - avsnittet. Skulle inte Messi kunna dominera i vilket lag/liga som helst i världen? Det är inte världens sjunde bästa spelare i vi snackar om. Det är världens i särklass bästa spelare som har individuella attribut som sina främsta egenskaper.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-09-02 10:12
Kan ni inte bara släppa Zlatan och gå vidare. När han spelade för Barca klagade ni på hur mycket media skrev om honom och nu när han inte spelar för oss längre så läser ni ändå artiklar om honom på aftonbladet osv. Bara släpp det, börjar bli tjatigt nu.
Barcelona Barcadinho.
2010-09-02 09:35
Läser morgontidning med kaffet innan jag ska iväg (börjar lite senare idag) och jag blir arg på Zlatan. Hans ego fixering verkar inte ta slut.
Är han intelligentbefriad eller vad är problemet? Han spelade inte tillräckligt bra och därför blev han bänkad? Vad är det som är så svårt att förstå?

Det handlar inte om personliga relationer. Tränaren behöver inte vara kompis med spelarna med give-me-five stämmning. Han nämner Capello – Capello har nästan alltid en rejäl distans till spelarna. Spelarna vet exakt vem som är chefen och han ler ytterst sällan. Capello bänkade Camoranesi eller Trezeguet med flera, när de inte presterade så bra.

Men mister Zlatan tror att det räcker med att ha ett namn och en näsa för att spela varenda match. Det får han göra gärna någon annan stans. Hans ego är så stor att han inte kan förstå hur filosofen VÅGADE bänka honom. Men jädra katalan – jag är ju Zlatan det store.

Jag som trodde att han har blivit en annan person efter det att han har blivit pappa. Ja du, barnen börjar bli stora nu och då faller den stora till sitt gamla jag.

Och på tal om vinnaren – han kallar sig en vinnare. En vinnare ger inte upp så fort. Vad Zlatan har upplevt är nada, jämfört med vad Eto’o fick smaka. Men lejonet tände till och visade vad han kan genom att kämpa ännu mera och hjälpa laget. Zlatan kontaktade istället hans agent för att dra en cirkus med massa otrevligheter.
Han har blivit bänkad för prestation och han blåser det hela till skyn. Som en barnunge som vill gnälla och gråta för att han inte fick vad han vill och drömt. Titta hur Yaya har lämnat klubben –utan gnäll. Och en vinnare lägger inte av från ett landslag, när landslaget får stryk – han kommer igen.

Jag har haft många zlatan-hatare runt omkring mig under alla dessa år. Jag försvarade honom hela tiden. Men nu räcker det. Jag är också ganska säker på att han vill Barca illa nu. Jag tänker inte önska honom heller lycka till. Det är nästan så att jag vill att Sverige ska få stryk igen – bara för att se hur snubben kommer att reagera.
elbraco
2010-09-02 09:28
Bra artikel av Daniel Svärd, det är alldeles för ofta man får försvara att man är culé.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-09-02 09:04
Naknooo

Vem bryr sig vilket lag han tycker är bäst? Han spelar inte för oss längre så det är onödigt att ens fortsätta prata om honom här inne.. Varje gång man loggar in här så ser man något om Zlatan.
Barcelona Naknooo
2010-09-02 04:17
En liten grej jag hakat upp mig på med zlatan cirkusen är att han inte kan bestämma sig vilket lag han tycker är bäst i världen...

Barcelona är mycket starka men dit jag är påväg är enligt min mening bäst i världen..så lät det precis när allt var klart med milan, såhär lät det på senaste presskonferansen dock, Barcelona är världens bästa lag men jag tar det som en utmaning!

Ja Zlatan du är en pajjas, du stod för en OK säsong i barca inte mer inte mindre, och det är skönt att hela cirkusen är över nu..tack för mig !
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-09-02 02:59
Gonzalo Il Pipita - "Hombre"

Herregud, Zlatan ämnet slutar aldrig! Det känns som en ond-cirkel nu. Zlatan kunde inte anpassa sig tillräckligt och han gillade tydligen inte det faktum att han kunde nöta bänk den här säsongen. Allt är ett spel bara, han spelar ett spel med medierna. Det är vad jag tror det är, jag köper inte hans argument, jag tror knappast på ett ord av vad han säger. Om han nu anklagar Pep för att "fly från sina problem" så är han ju en hycklare då han själv skickar ut sin agent för att gråta ut i media istället för att vara en man och tala ur egen mun, istället så gömde han sig och lekte oskyldig.
Real Madrid Gonzalo Il Pipita - "Hombre"
2010-09-02 02:44
Zlatan hade faktist en poäng i presskonferensen idag.

"Jag har haft dem största tränarna Capello och Mourinho, jag har aldrig haft problem med dem och dem har inte haft problem med mig"

"En stor tränare löser problem, en sämre tränare flyr från problem"

Nu ver jag inte om de fanns något problem, något som Zlatan förnekat.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-09-02 02:18
Sentuary//

en tjänst? Zlatan är ingen okänd fjunis. Han är en etablerad världstjärna 28 år gammal och behöver inga tjänster. Det är uppenbart att guardiola inte läst på ordentligt om Zlatan och att han mitt i säsongen plötsligt kom på att Zlatan inte va den
spelartypen han trodde sig vilja ha i Barca. Zlatans
misslyckande är helt och hållet peps fel. Ibra sprang mer än
va han någonsinn gjort tidigare under sin karriär. Han kom hit
och gjorde succé bara för att sedan bli bänkad av pep utan
att få någon förklaring till vrf. Klart han är förbannad! Han kan
ju inte hjälpa att pep inte gjort sina läxor. Att han ödslat 700
miljoner av barcas tillgångar för att sedan misslyckas med att
integrera ibra till barcas stil. Zlatan har haft en klanderfri
attityd och profesionalitet både på och utanför planen och gjorde 19 ligamål i sin debutsäsong. Vilket är mycket om man har koll på vilken spelartyp Zlatan är. Man kan inte begära
mer av honom. Pep därimot. Herregud. Hur mycket har han inte kostat Barca med sina floppvärvningar igentligen? Sen det fega tillvägagångsättet han har mot spelarna? Och sättet han mobba ut etoo yaya på dessutom.
Barcelonistas
2010-09-02 01:29
ja håller me rivaldo ibra har all rätt o kritisera guardiola. en tränare ska kunna prata me spelare om man ej kan detta är det bara o lägga ner verksamheten tyvärr.

Men de går inte o skylla allt på pep heller ja tycker att kråkan gjorde en del fel me. tex att han inte gav pizzabagaren raiola en stor fet smäll på käften ( ok inte exakt så men a ni fattar va ja menar)
Barcelona Sentuary
2010-09-02 00:47
Ämne: Ämne: "Jag är....
Tagga ner själv nu, varför ska han kritisera Pep för det första? Pep gav han chansen, inte Peps fel att han började leka kung här och lunka omkring på plan som en ointresserad j*vel.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-09-02 00:38
Ämne: "Jag är en vinnare"
....Hetfield//

tagga ner. Killen har all rätt i världen att kritisera pep. En tränare som inte ens kan föra en dialog med sina spelare förtjänar kritik. Utöver det har jag inte hört honom yttra 1 enda
negativt ord om barca. Sen att kritisera en spelare som inte
gått igenom 1 enda säsong som proffs titellös för att inte va
en vinnare är ju patetiskt. Måste man vinna cl för att va en
vinnare? Sen att han inte kommer vinna något med Sverige.
Whopi do liksom. Det enda Sverige vunnit är la os 1948?
Sätt Messi i Sverige å han hade inte haft större chans å vinna nått med Sverige han. Sen kritiken om att han skulle va penga*ora och opportunist. Opportunist köper jag men pengaho*à njae. Vad man vet om Zlatan så har han under hela sin karriär drivits av sina ambitioner på plan. Att bli så bra som möjligt. Att vinna så mycket som möjligt. Därför tog han också lönesänkningen i milan ist för att gå till city. Lägg ner skitsnacket istället och se framot.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-09-02 00:24
Och vad får dig att tro att pato kommer lämna Milan? Milan är en grymt samansvetsad förening där alla står varann väldigt nära. Från berlusconi till planskötarna. Man släpper aldrig ifrån sig spelare om det är negativt för klubben. Visst shevchenko lämna. Men kolla summan han lämna för och vad han prestera efter det. Kaka lämna. Jajjemen men kolla summan (700 miljoner) och vad han presterat sen flytten. Milans ledning är dom
mest erfarna och bland dom klyftigaste i branchen. Samt att dom inte är ekonomiskt beroende av att sälja spelare. Dom ser precis I vilken stund en spelare går ner och säljer medan Marknadspriset är högt. Visst kan vi få pato om några år.
Frågan är bara för hur mycket och i vilket skick.
Att ingå i affärer med Milan slutar sällan lyckligt. Kolla bara hur dom råna os i år. Eller för all del fråga moratti (seedorf,pirlo).
Barcelona Steve json
2010-09-02 00:09
Ämne: "Jag är en vinnare" ....
Hetfield- Megan Fox is a dude , Ibra pratade väl knappast skit om klubben Barcelona(eller spelarna)
Det är ju helt klart att det är "Filosofen" som var problemet och är den han attackerar(rätt ska vara rätt) Tråkigt att se så mkt bitterhet. Se framåt och låt det som sket bero!
Barcelona älskabarcelona
2010-09-01 23:48
Pato kommer med största sannolikhet lämna Milan efter nåra säsonger . Hoppas då att vi får se han i Barca i anfallet tillsammans med Messi i framtiden :D
Barcelona barba
2010-09-01 23:47
Menar väl helt enkelt att truppen är bred nog som den är utan att behöva byta status på reserverna.
AndreD
2010-09-01 23:45
1.70-ligan

Sorry för upprepningen, får skylla på att jag är lite trött :)
Barcelona Rambla~
2010-09-01 23:44
Zubi talar ur nattmösan. No pressure? Lycka till med att behålla spelare som Thiago då. Varför tror ni att han endast förlängde med 1 säsong. Tar e inte in honom i truppen så drar han. Säkert också JDS.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-01 23:42
På tal om Henrique:

Om det är någon som har förtjänat en plats bland de som är utlånade så är det faktiskt Henrique. Han har varit en viktig pelare i Leverkusen och nu i Racing Santander. Man måste komma ihåg att han är ung, och nu har han ett par år i fickan av erfarenhet.

Ge honom en chans nästa år Pep, skit i dina "feelings". Det skulle inte förvåna mig om vi värvade Gallas eller Campbell bara för att Pep har en feeling.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-01 23:40
"Jag är en vinnare"

Give me a break Zlatan. Ha lite mer självdistans och värdighet är du snäll. Faktum kvarstår att du kommer att lämna fotbollsvärlden som en pengarhora och opportunist.

Ja, du har vunnit ligan vart du än har gått, men trots det så har du aldrig vunnit de tyngsta titlarna. Du lämnar Inter för att vinna CL, och det första Inter gör utan dig är att vinna trippeln. Du kommer aldrig att vinna guldbollen, eller ens vara i närheten av den, och du kommer inte heller vinna några titlar med Sverige.

Jag var inte Samu's största fan, men han snackade aldrig bajja om klubben, trots att klubben behandlade honom som en illaluktande strumpa. Det är klass från Eto'o, Ronaldinho och Deco.

Trots alla dina pengar så kommer ingen att komma ihåg dig om 20 år med varma minnen. Suck it!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-09-01 23:36
"We have a balanced squad. We’ll keep on looking at what we have and at the market but there’s no pressure to bring players in from the reserves or in the winter transfer window”.

Okej, ska man inte ta upp B-spelare nu? Eller menar man bara att de kommer fortsätta tillhöra B-laget, men kunna spela för A-laget vid behov?

AndreD,

Jo, jag hörde det. Men jag ser gärna att Milito stannar något år till.. lite rutin skadar aldrig :) sen undrar jag om verkligen Henrique kommer när det väl kommer till kritan.
AndreD
2010-09-01 23:35
1.70-ligan

Tycker hellre som jag sa att man säljer Milito sen behåller Henrique tillsammans med Pique, Puyol och Caceres nästa säsong. När Puyol lägger av om ett par år kan Fontas/Muniesa/Gomez ta hans plats.
Barcelona ★Sami★
2010-09-01 23:30
Dom får Maxwell vi får Pato. Bra DEAL:)
Annons: