/spanien/barcelona/forum/14897.aspx/spanien/barcelona/forum/14897.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2010-08-28 13:10
The Reporter

Mascherano kommer genomgå läkarundersökningen på måndag och presenteras på Camp Nou senare samma kväll. Svaret på din fråga är alltså nej, han kommer inte åka med till Santander.
Barcelona Dinho, Messi
2010-08-28 13:08
Är jag fel ute? Säg gärna om ni håller med eller inte.
Barcelona The Reporter
2010-08-28 13:07
Rambla


Kommer Masken spela imon?
elbraco
2010-08-28 13:06
Ämne: Vem av era spelare k....
Jag saknar lite Ibra i Inter...men det känns så jävla fel att släppa honom.
Barcelona Dinho, Messi
2010-08-28 13:05
Ursäkta på förhand, detta kommer säkert bli långt men jag känner att jag vill skriva av mig.

Jag har aldrig varit något stort Z fan. Men min flickvän har påmint mig flera gånger att jag faktiskt talat rätt bra om honom denna försäsong. Vilket är sant jag har fått sympati med Z som hela tiden motat bort rykten med att han vill stanna i klubben 4 säsonger till. Samt faktiskt gjort en bra försäsong där han har sett sugen ut.

Allt vände dock i och med supercupfinalen nr två. Att sitta på bänken denna match betyder egentligen ingenting. Jamenar vi hör inte Puyols agent riva runt i Barcelona för att hans klient inte är välkommen i klubben längre.

För det är så det är i Barca och det vet alla. Här roterar man och kämpar varje dag för sin plats. Z visste det innan han kom och han visste det definitivt denna sommar då han hävdade att han ville vara kvar.

Det är inte nödvändigtvis den bäst betalda spelaren eller för den delen den bästa enskilda spelaren som spelar. (För jag hävdar att Zlatan individuellt är bättre än både Pedro och Bojan.) Det är den spelaren som passar in i systemet bäst och lyder de taktiska råd och direktiv bäst som får spela. Inget konstigt Pedro och Bojan vet detta likaväl som Z ända skillnaden är att de faktiskt med hela sitt hjärta kämpar och visar att de skall ha startplatsen oavsett om de suttit på bänken eller spelat en match.

Min teori är att verkligheten kommit ikapp Z, i Barca är han inte den största stjärnan och du kommer att få kämpa även i år för din plats var så säker. För konkurrensen är mördande. Istället för att acceptera dessa fakta som han hade verkat förstå tidigare verkar han nu vilja byta klubb. Och kastar tillsammans med sin agent skit till höger och vänster så att klubben omöjligt kan hålla honom kvar.

För ärligt talat vem tycker att Z förtjänade en plats i slutet av förra säsongen, eller för den delen vem tycker att han inte fått chansen att visa upp sig lika mycket som de andra denna?

Och argument så som att Pep inte berättade för honom varför han blev bänkad blir ju rent löjligt. Du var seg och stoppade upp spelet samt jobbade inte lika hårt som de andra i defensiven. Om du inte fattade det själv kan du väl fråga? Z säger att Pep bara talat med han 2 ggr om saken. Du är väl vuxen karl? Ta kontakt själv om du tycker något är oklart.

Allt detta händer dessutom bara dagar före transferfönstret stängs. Vilket medför framförallt två saker
1:att Barca förmodligen måste sälja till underpris, dessutom till en klubb som inte kan betala.
2:att en ersättare kommer bli svår och dyr att hitta.

Hela beteendet äcklar mig och en liten del av mig hoppas nästan att Barca tackar nej till Milans erbjudande och tvingar Z att vara kvar, stå för det han sagt och ja helt enkelt växa upp. Samtidigt som Raiola stäms och förstår att man inte kan bete sig hur som helst.
Atlético addeh
2010-08-28 13:03
Steaua/Bukarest

Jag tror de flesta här inne redan har koll på Zlatans egenskaper som fotbollsspsleare, men tack för påminnelsen. Du får det att låta som om Zlatan var dominant under förra säsongen och att det helt och hållet var hans förtjänst att vi kammade hem ligatiteln.

Du glömde att både Bojan & Pedro höll Zlatan på bänken stora delar av våren, men du anser väl fortfarande att svensken vann ligan åt oss? Pajas.

Målmässigt gjorde Zlatan en godkänd säsong. Men detta handlar om så mycket mer. Ibra saknade seny. Den ödmjukheten och att alltid ta laget före jaget är något Zlatan aldrig kommer lära sig.
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-28 13:02
Vem av era spelare kan göre ett sånt mål???
Kan Bojan?
Kan Pedro?

Läntips...
banklev
2010-08-28 13:01
synd att ifall allt får ett så snöpligt slut....
Barcelona Visca_Barca
2010-08-28 13:00
Tack grabbar , han var verkar riktig bra
Barcelona el Flaco
2010-08-28 12:58
Här poserar Mascherano med klubbmärket bakom sig utanför Barças kontor. På måndag ska han genomgå läkarundersökningen och sedan presenteras på Camp Nou.

*Länktips.
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-28 12:58
Ämne: Det bästa med att Zl....
Zlatan:
Pep är en nolla om man jämför med Zlatan.
Zlatan var magisk i Inter, han har räddat Inter flera gånger. Han har även räddat det svenska landslaget flera gånger. Exempelvis mot Ungern och Italien. Han har INTE varit kass i Barcelona!

Zlatan i Barcelona:
* Vann El Clasico åt er på några minuter. Detta gjorde att ni sedan vann ligan på 3 poäng före Real.
* Gjorde 2 mål mot Arsenal i CL borta
* Han var lagets kanske hetaste spelare den första halvan av säsongen och nätade gång efter gång.
* Han har varit bra i träningsmatcherna nu inför ligan och gjort en del mål. Han gjorde mål på Milan, men det blev ju avblåst.
* Han är en större spelar än både Bojan och Pedro. Zlatan är stark, teknisk, har har även ett bra spelsinne. Och hans hårda skott kommer ingen annan i laget nära, möjligtvis Alves.

Samma personer som dissar Zlatan här nu har dissat honom hela tiden. Ni dissade honom när han spelade i Inter också. Även om han gjorde 50 mål för er så skulle ni hitta något att klaga på.

Barcelona Rambla~
2010-08-28 12:57
Masche är i stan
Barcelona Barca4eva
2010-08-28 12:44
Och att han ibland kan vara för aggressiv =P
Barcelona MQUC
2010-08-28 12:41
scholes under sina bästa år kanske ska tilläggas.
Barcelona Barca4eva
2010-08-28 12:41
Barcelonistas

Det är vad de tror ;P
Barcelona MQUC
2010-08-28 12:40
Visca_Barca

Mittfälltsmotor, stark deffensiv och bra offensiv, bra passningspel, spelförståelse samt krigarhjärta i matcherna, lik? hmm, scholes med mer deffensiv inriktning?
Barcelona älskabarcelona
2010-08-28 12:39
Ämne: Pep var tydligen en ....
Under hela min tid som medlem här så har jag inte läst nånting lika dummt som det du skrev .
Barcelona Visca_Barca
2010-08-28 12:36
Hejsan allihopa

Finns det nån cule som kan beskriva Mascherano ?
Hur bra är den här spelaren ?
vem är han lik som spelare ?
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-28 12:34
Det bästa med att Zlatan försvinner (förutom att man slipper en överbetald staty) är att man slipper folk som "Steaua/Bukarest". Jag tycker synd om Milan forumet, nu får han förpesta deras forum när Zlatan försvinner.
Barcelona Rambla~
2010-08-28 12:27
Ämne: Steaua/Bukarest

S....
Hehe, jag gillar snubbens analyser och konstateranden. De är alltid så genomtänkta och välgrundade.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-08-28 12:23
Steaua/Bukarest

Spelet Guardiola har utvecklat i Barcelona har ju till och med det spanska landslaget anammat. Du missade antagligen Rijkaards två sista säsonger.
Barcelonistas
2010-08-28 12:21
"underbart är kort"

är detta ett skämt?
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-28 12:20
Pep var tydligen en väldigt duktig spelare.

MEN
Som tränare tror jag inte att han ligger bakom speciellt mycket av det vi ser Barcelona utföra på planen. Flera av spelarna spelar med varandra i landslaget och alla är väldigt duktiga spelare.
Vad skull Pep uträtta i en klubb som exempelvis Getafe?
En bättre tränare behövs, Mourinho blir riktigt farlig med sitt Real nu. Där har vi en TRÄNARE!
Barcelona el Maestro!
2010-08-28 12:14
Guardiola:

"I only talked once with Raiola so I'm a bit surprised he knows me so well."

Mycket bra sagt.
Barcelona Rambla~
2010-08-28 12:08
Milan har lurat in Barcelona till förhandlingar om Zlatan och intentionen att de har pengar att betala för sig. Raiola ställer till med lite turbulens med sina uttalande och nu visar det sig att Milan är panka och nu vill de värva honom på lån. Går man in till en bilhandlare och säger sig vilja köpa en Ferrari om man inte har pengar? Varför ens förhandla med en klubb som inte kan betala för sig?

Arsenal gjorde klart för Barcelona att de inte ansåg att de kunde betala för sig när det gällde Cesc och vägrade att ens förhandla. Barca borde gjort det samma med Milan.
Barcelona el Maestro!
2010-08-28 11:56
”Han passar inte in i Barcelonas spel. Därför är det amatörmässigt scouting. Därför är hela köpet ett skämt och både Zlatan och klubben drog en stor nitlott.”

Man får ta i beaktande att Pep är bara 39 år. Han har en väldig kort tränarkarriär – endast tre år på den högsta nivån och 4 år sammanlagt.
Han har därför fortfarande en stor del att lära sig. Han är en smart person och han kommer att dra lärdomar av sina misstag, det är jag säkert på att han gör. Så kan det gå till i början av en förhoppningsvis lång karriär.

Någonstans måste alltså Guardiolas korta erfarenhet av att leda en gigantisk klubb visa sig resultatmässigt. Jag är mycket glad för att det sportsliga resultatet han har presterat är över förväntan. Hans reslutat är inte bara över förväntan utan även historiskt.

Nog om den saken för mig.
Nu hoppas jag bara att svensken också kan lära sig något av den här snurran. Han blir tyvärr inte den världens bästa fotbollsspelare som han har drömt om. Och det får han tacka för Raiola som antagligen har ställt till det för honom.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-28 11:52
Hetfield

Ja egentligen så är det jävligt onödigt att komma hit om man bara vill provocera, men en vanlig diskussion ska man kunna ha.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-28 11:48
¡Barça! - Crèma Catalana

Det låter hårt, men om du har varit med kring Cesc dramat så är det knappast svårt att förstå vad "Elsa" vill när hon kommer hit.
Barcelona Rambla~
2010-08-28 11:46
Mojito:

Hear hear, kunde inte "sagt" det bättre själv. För normalbegåvade personer är inte det så svårt att "läsa mellan raderna". :)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-28 11:43
Ämne: Mojito

Tycker att....
nej men vad föga förvånande...

Jag är fullt medveten om forumreglerna, och jag förklarar i mitt inlägg varför jag anser personen i fråga vara bitter.

Jag svarare dessutom på inlägget med motfrågor, så vad är problemet???
Annons: