/spanien/barcelona/forum/14870.aspx/spanien/barcelona/forum/14870.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito
2010-06-07 23:58
Valdés

Min uppfattning är att media är väldigt pro Rosell då katalanerna inte är så förtjusta i Laporta, samtidigt som den Madridbaserade pressen givetvis hellre ser en Perez-vänlig president...

Jag anser att Rosell tar chansen att kasta skit när han får den. Visst är det politik det handlar om, men han borde vara mer tydlig med sina egna planer i stället för att fokusera på det andra gjort eller inte gjort.
Barcelona tarrak
2010-06-07 23:55
Valdés

Jag har aldrig sagt att jag vet vem som har rätt. Däremot ser jag ingen anledning att misstro den sittande ledningens siffror förrän någon annan lägger fram bevis eller indicier som tyder på annat. Och till dem räknar jag inte kritik av ett bokslut som inte finns, jag tror nämligen inte att Sandros Rosell besitter en tidsmaskin.
Barcelona tarrak
2010-06-07 23:50
Barcadinho

Ingla avgick -08 eftersom han tyckte att man skulle respektera majoriteten av medlemmarna som röstade för Laportas avgång. Helt korrekt i min mening, vilket jag även tyckte när det skedde.

Vad det gäller intervjun med Sandro, så är det inget att snacka om. Klicka på länktips så kan du höra det själv. Bifogar även intervju med journalisten som summerar det bra:

Regarding Rosell, who I thought it was a moderate person, I truly disliked the reference to the kids of Cameroon -Africans, he said- and his desire to leave them out of Barcelona, because they were too strong, too tall and older than the age shown in their liscences. He also said that their presence avoided the presence of kids of Barcelona and surroundings. These words smell like sectarism, not using a stronger word, and definitely populist: these are words that sell well and, especially, in times of crisis. An unusual speech of a person that aspires to the presidence of Barça, a club that shows the UNICEF logo in the shirt. I especially disliked the fact that he made the reference about the Africans and not about Argentinians or Europeans. Is it just a question of a year more or less in the liscence? It was painful to see him trying to justify the words saying that the kids break the ties with their families so soon. Is it just a problem of the kids of Cameroon? It's true that it's a serious problem, but only a few minutes before these comments he had proudly talked about the work of Barcelona with players like Messi or Iniesta. IIRC, they went to Barcelona being 13. This double standards, this double morals, I didn't like the favourite candidate for the presidency of Barça.

Barcelona Valdés
2010-06-07 23:50
Tarrak; precis som jag inledde med och skriva så är jag själv osäker på vems påståenden som är riktiga gällande den aktuella skulden, och jag har varken Rosells eller Inglas samtliga uppgifter. Men du som är så övertygad om att INTE Rosells ELLER Beneditos uppgifter är sanna kan väl vara snäll och redovisa det som är sant och riktigt för jag, och säkert många fler, är jättenyfikna på att få se dem.

Mojito; gör han verkligen det; "kastar skit på styrelsen utav bara fan". I de tidningar som jag läser (vilket är samtliga större spanska dagstidningar) är han återhållsam i sin kritik - i jämförelse med den som han själv utsätts för av tex Laporta och övriga presidentkandidater.
Barcelona basaric
2010-06-07 23:48
Meessi10

Jag hoppas verkligen på Messi.. det här är hans VM.
Sedan så hoppas jag att Xavi är MINST lika bra som han var i EM..
Barcelona Meessii10
2010-06-07 23:45
Barca4eva//

Ok jag ska inte berätta lol:P

Vem av barca spelarna tror ni kommer lyckas bäst i vm i år? Blir de Messi tror ni?
Barcelona Barcadinho.
2010-06-07 23:44
På tal om skulderna – hur kan vi veta de rätta siffrorna, när inte kandidaterna själva är överens om saken?
Man måste tillägga bara att Ferrer och Ingla pratade om små skulder, medan Rosell och Benedito var i en egen grupp som talat om runt 500 milj euro.
Alltså, det är inte bara Rosell som pratar om större skulder utan Benedito är på samma spår som honom.
Ferrer sitter i den nuvarande styrelsen så han har nog en bra anledning att välja den ”snällare” gruppen

På tal om att Rosell lämnade skeppet efter missförtroende valet mot Laporta - om jag minns rätt som var Ingla med bland de åtta i ledningen som har sagt upp sig. Han har också lämnat skeppet i samma veva.
Ingla har också en ganska aggressiv kampanj – det mesta går på att attackera Rosell, istället för att vara mer konstruktiv.

Den där intervjun med Rosell – märkligt att varken EMD eller Sport nämner något om det. Så jag börjar fundera på källkritik här.
Men om det stämmer så visar det bara om hur lite Rosell har med träning att göra.
Det bästa för små unga talanger är att träna mot och med äldre.
Jag läste för länge sen om Ronaldinhos liv och i artikeln stod det att han gjorde 23 mål i en match när han var typ 10 år. Vad är meningen att göra så många mål mot jämnåriga, när man är en riktigt unik talang? Det är knappt utvecklande. Det är mycket mer utvecklande för sådana spelare som är över det vanliga att möta äldre. Så gör vi i vår ungdomsakademi här i stan. Vi har t ex en 11 åring som vi anser är en ovanlig talang men han spelar med P13 istället. Vi har ungefär 8-10 sådana ungar som vi anser vara talanger som vi låter spela med två år äldre. Spanska ungdomar som inte kan ge en match till två år äldre afrikaner kommer förmodligen inte räcka till i framtiden heller.
(godnatt)
Barcelona tarrak
2010-06-07 23:29
Valdés

Jag börjar tro att du driver med mig, men jag ska vara extra tydlig: Du påstår alltså att Sandro säger att ledningen mörkar budgetunderskott genom att inte ha med spelarköpen i redovisningen. Då undrar jag hur han vet det då bokslutet inte är förrän sista juni och inte redovisas förrän någon gång i augusti?
Barcelona Mojito
2010-06-07 23:29
Valdés

Du får ha vilken uppfattning du vill om Rosell.
Jag grundar min på hur han tidigare uppfört sig och på de nya fakta som kommit fram.
Precis som jag skrev tidigare. Han är oberäknelig.
Och därför gillar jag inte honom eller hans agenda.

Jag har inte läst, och def inte kommenterat, Rosells bok, så det har du nog missuppfattat.

Att Rosell varit tyst sedan avgången visar ju precis på det faktum att han är en oppurtunist;
Han vågar inte kritisera en styrelse som gör saker rätt och har framgång. När han däremot själv har chansen till presidentposten kastar han skit på styrelsen utav bara fan.
Barcelona Valdés
2010-06-07 23:22
Tarrak; vad menar du med; "Hur kan Rosell säga att kostnaden för spelarinköpen saknas i bokslutet innan det ens redovisats eller för den delen påbörjats?". Din fråga innehåller motsägelser, och om du läser om den ser du att frågan är sitt eget svar.

Mojito; och du tycker inte att det är konstigt att även Augusti Benedito redovisar samma siffror som Sandro Rosell? Du har verkligen fastnat för det här med Rosell som opportunist, själv delar jag inte alls den uppfattningen då hans uttalande i media sedan avgången varit väldigt få. Och jag har sett att du skrivit om hans bok tidigare; vad är det i den som gör dig så upprörd? Är inte också Ingla opportunist som först avgår i protest mot Laporta för att sedan göra allt han kan för att knytas samman med honom.
Barcelona Barca4eva
2010-06-07 23:06
Meessii10

XD SSSHHH du behöver inte berätta det :P

Men ehm angående den där artikel-jäkeln och hans "bomber", något nytt?
Barcelona Meessii10
2010-06-07 23:02
Barca4eva//

Hahah den tog du från mig:)
Barcelona Xavi y Villa = gol gol gol
2010-06-07 23:01
Tror dock det kommer bli "Visca el Barca" på armen. Originell :)
Barcelona Xavi y Villa = gol gol gol
2010-06-07 22:58
hahah klockren

Lusnos

Samma här, men nu får det vara nog :P
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-06-07 22:57
Ämne: Ämne: Xavi y ....
Hehe ja samma här :P

Därför skrev jag att jag skulle göra det när jag blev lite äldre ;) Endast 17 just nu..
Barcelona Barca4eva
2010-06-07 22:55
Xavi y Villa = gol gol gol

Nu vet jag!

Iniesta uppe och nummer 93 under

:DDD
Barcelona Lusnos - David Villa #7
2010-06-07 22:54
Ämne: Xavi y Villa = gol g....
Allvarligt?

Har planerat exakt samma ord, men jag samlar mod.
Är lite av en mes när det gäller smärta men någon dag så ;)
Barcelona Lusnos - David Villa #7
2010-06-07 22:50
Läste detta på flashback:

"Tror inte ens Messi är given, visar det sig att Messi är på väg att övertriumfera Maradona 86 så skulle det inte förvåna mig att han plockar av honom med någon banal ursäkt till följd. Diego är lika opålitlig som en en räv i ett hönshus."

Intressant åsikt men om Maradona gör detta lär ju han bli halshuggen eller nåt så jag anser det som föga otroligt men man vet aldrig med Maradona.
Barcelona Mojito
2010-06-07 22:43
Aftonblaskan rapporterar att Chyg kan vara på väg till Bayern...

Det har varit väldigt tyst vad det gäller de utlånade spelarna samt Henry. Någon som vet något mer om dessa?
Barcelona Xavi y Villa = gol gol gol
2010-06-07 22:42
Vad tycker ni om, 18 på vänster baksida vad och 99 på andra? :)
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-06-07 22:37
Xavi y Villa = gol gol gol

Själv ska jag tatuera "Tots units fem forca" på armen när jag blir lite äldre :)

Tillsammans är vi starka betyder det, sjungs på barca hymnen och vi hade det som tifo förut.
Barcelona Barca4eva
2010-06-07 22:33
★Sami★

Grym han e!

Xavi y Villa = gol gol gol

Barcaflagga som täcker hela ryggen?
Ne men ärligt talat har jag ingen idé :P
Barcelona ★Sami★
2010-06-07 22:33
Ämne: Hade tänkt tatuera n....
Här har du:)
Barcelona Mojito
2010-06-07 22:32
Valdés

Personer i allmänhet resonerar utifrån historiska fakta och den nya info som kommer fram.

Det Rosell säger om ekonomin finns inga reella fakta på, samtidigt säger historien att Rosell är en person som man def inte kan lita på utan snarare framstår som en oppurtunist och dessutom en oberäknelig sådan.

Rosell säger t ex från början att han vill fortsätta med "més" för att senare säga (i den länkade intervjun nedan) att de utländska la masia talangerna ska bort. Rimmar illa, eller hur?

Jag litar i alla fall mer på en styrelse som gjort mycket gott för klubben, än en som övergav densamma eftersom han blev kinkig för att han inte fick sin vilja fram.

Rosell får gärna motbevisa mig, men det lättaste sättet att bedöma en perosn är utifrån hur han har agerat tidigare.
Barcelona tarrak
2010-06-07 22:29
Valdés

Jag märker att du undviker att svara på min fråga så jag ställer den igen: Hur kan Rosell säga att kostnaden för spelarinköpen saknas i bokslutet innan det ens redovisats eller för den delen påbörjats?

Jag tar dina frågor när du besvarat min.

Edit: Kanske bäst att förekomma dina vanliga retoriska knep och tillägga att vad någon annan forumskribent eller redaktionsmedlem tycker om saken, är irrelevant. Håll dig till sakfrågan.
Barcelona Xavi y Villa = gol gol gol
2010-06-07 22:20
Hade tänkt tatuera något som har med barca o göra, några förslag? :)
Barcelona Valdés
2010-06-07 22:15
Tarrak och Barcelonito / Lucho Enrique 21; kul, era inlägg förstärker bara komplexiteten då inte heller ni är överens utan redovisar olika uppgifter.

Barcelonito / Lucho Enrique 21; angående Soriano skulle jag vilja fråga dig hur stora förlustsiffror som Spainair redovisat de senaste åren?

Tarrak; hur viktigt är det för redaktionen att hålla med varandra? Finns det någon speciell anledning till att det mesta som diskuteras av er endast innehåller små nyansskillnader (se exempelvis artikeln som du själv länkade till).
Barcelona tarrak
2010-06-07 22:15
Smogen

Hittar tyvärr ingen artikel med de exakta citaten, men du kan lyssna på intervjun om du kan spanska.
Barcelona KtoorBaloor
2010-06-07 22:13
★Sami★

Den killen är såå sköön :)
Barcelona ★Sami★
2010-06-07 22:04
Haha Love Dani Alves!
Annons: